eitaa logo
تیم سایبری روشنگری ابابیل³¹³🇵🇸
251 دنبال‌کننده
32.7هزار عکس
14.2هزار ویدیو
67 فایل
الله . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
به قول استاد :"در تفکر لیبرال،حلال و حرامی وجود ندارد و همه چیز مباح است،انسان تراز تفکر لیبرال،"سلبریتی"است." پس حمایت سلبریتی ها از همجنس بازها،فاحشه ها،حرام لقمه ها،وطن فروش ها و...چیز عجیبی نیست چرا که در تفکر جهنمیِ لیبرال، اصالت با رها کردن نفس اماره است. 👤 باربد دلاور
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مناظره دو کارشناس در مورد فیلتر شدن یا نشدن شبکه های اجتماعی با طرح جدید مجلس 🔸جعفری‌پور، کارشناس: شرکت‌های غربی دفاترشان را در ایران افتتاح نخواهند کرد 🔸آل داوود، کارشناس: ترکیه توانست با حکمرانی مجازی گوگل و توئیتر را مطیع قوانین خود کند.
✳️ محصولاتشان را طوری طراحی می‌کنند که با رونمایی از مدل‌های جدید، مدل‌های قدیمی از رده خارج شوند و شما مجبور شوید محصولات جدید را «خریداری» کنید، راز ماندگاری شرکت‌های بزرگ همین است.
♦️واکنش کاربر ترکیه‌ای به اعزام ایلوشین سپاه به ترکیه کاربر ترکیه ای: 🔹خدایا، با وجود اینکه ایران سالهاست تحت تحریمهای آمریکاست ولی هواپیماهای اطفا حریقش فعال هستند اما در ترکیه ای که وارد 10 اقتصاد بزرگ دنیا شده 1عدد هم هواپیمای اطفا حریق فعال نیست کدام یک از شما این شرمندگی را تجربه میکند، کدام مقام، کدام مسئول؟!
🔴فقط میتونه در توئیتر همزمان که خودش مخالف روحانیت نشون میده برای آینده ی رئیس جمهور روحانی مقام و منصب تصور کنه...‌ حالا بیاین مستندسازی و حمایت های دهباشی از حسن روحانی فراموش کنیم شما هم مثل من با کنار هم گذاشتن این دو توئیت به این نتیجه میرسین: دهباشی ،حسن روحانی رو آخوند به حساب نمیاره ؟؟🙂‌ چون نمیشه که شعار براندازای نظام علیه آخوندها رو تکرار کنی ولی همزمان برای یک آخوند که اکثریت مردم منتظر محاکمه اش هستن، مسئولیت تصور کنی؟؟!!‌ به هر حال بعد مناظره سال گذشته ی آقایان کاشانی و دهباشی در مورد دهه ی فاطمیه و نحوه شهادت حضرت زهرا(س)همه فهمیدن سواد و منطق دهباشی در چه سطحیه ولی یک نکته ی خطرناک راجع به دهباشی هست اونم مسئولیت ها وفعالیت هایی که داشته و داره،‌ این معرفی ویکی پدیا از دهباشی هست: دهباشی تاکنون مسئولیت‌های مختلفی به عهده داشته‌است که از جمله آن‌ها مدیریت پروژه تاریخ شفاهی ایران در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران بود. وی معاون ارتباطات بین‌الملل و مشارکت‌های بنیاد امور بیماری‌های خاص، عضو خانه سینما و انجمن مستندساز...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اصرار دولت برای افتتاح یک بیمارستان نیمه‌کاره در روزهای پایانی/ روحانی: افتتاح پروژه‌های دولت خاری در چشم آن‌هایی بود که توطئه می‌کردند! 🔹دولت اصرار داشت در واپسین روزهایش بیمارستان هزار تختخوابی «مهدی کلینیک» در تهران را نیمه‌کاره افتتاح کند. درحالی که هنوز فعالیت‌های عمرانی این بیمارستان تمام نشده است.
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پایان هشت سال دولت راستگویان و درستکاران!
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ظرفیت سه استان به اندازه یک کشور! ✍️بیداری ملت  @bidariymelat
🔺"کوو ایران برکت و سینوفارم" کم‌عارضه‌ترین و آسترازنکا پرعارضه‌ترین واکسن‌های تزریق‌شده در داخل کشور 🔹بر اساس گزاره برگ شماره 39 کمیته راهبری مطالعات واکسیناسیون کووید-19 که توسط معاونت تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منتشر شده عوارض در واکسن‌های "کوو ایران برکت و سینوفارم" که مبتنی بر پلتفرم ویروس غیر فعال است، بروز کمتری دارد. 🔹دراین تحقیق بررسی عوارض بعد از تزریق واکسن‌های اسپوتنیک ، آسترازنکا، سینوفارم و کوو ایران برکت با یکدیگر مقایسه شده‌اند و در نهایت براساس آیتم‌هایی همچون قرمزی، گرمی، خارش، تورم، درد، سفتی، کبودی، تب، تهوع، ناخوشی، لرز، سردرد، درد مفاصل، درد عضلات و خستگی؛ "واکسن‌های سینوفارم و کوو ایران برکت" اکثراً درصد کمتری از عوارض را در ٧ روز بعد از تزریق از خود به جای گذاشته‌اند.
🔴بدون تعارف با منتخب ملت درباره یک امانت بزرگ سرکار خانم علم الهدی همسر آیت الله رئیسی دیروز در اولین جلسه سلسله نشستهای فصل تحول فرمودند: "علت مشکلات امروز ابهام در ماهیت دولت و نفوذ یک تفکر تکنوکراتی در اندیشه سیاسی حاکم بر دولت ها میباشد". ⏪جانا سخن از زبان ما میگویید. مردم در ۲۸ خرداد در نقش "جمهور" علیرغم تمام سرخوردگیها و نا امیدی ها به امر ولی فقیه "حکمران شریعت محور" گردن نهاده و امانتی بنام دولت را در آرزوی تحقق آرمان اصلی انقلاب اسلامی و امام خمینی یعنی "عدالت" بدست انقلابیون سپردند‌‌. و اما امروز از منتخب محبوب ملت انتظار میرود که امانت داری کرده و به وعده خود و توصیه ولی فقیه مبنی بر تشکیل دولت انقلابی و تحول گرا و جوان عمل کرده و از نفوذ تکنوکرات‌ها در اندیشه سیاسی دولت انقلابی جلوگیری کنند. پر وااضح است با مدیرانی که خود از مسببان وضعیت امروز جامعه هستند نمیشود دولت انقلابی، تحول گرا و عدالت گستر تشکیل داد‌. مردم و جامعه نخبگان انقلابی نگران حضور افرادی از همان قشر امتحان پس داده در دولتهای مختلف از کارگزاران تا اعتدالیها؛ در دولت تحول گرا و انقلابی هستند. جناب رییس جمهور محبوب، دولت سیزدهم امانت ملت است که اینبار بدست شما انقلابیون و پیروان ولایت سپرده شده است.‌ امید است با وسواس آن را از نفوذ افرادی به ظاهر انقلابی و ذاتا لیبرال و تکنوکرات! محفوظ و مصون بدارید " ‌‌محق"
خداوکیلی بی بی سی خیلی منصفانه تر تحلیل کرده تا رسانه های داخلی و تریبون دارهای حزب الهی.....
🔸تولید ۴ میلیون کنه در هفته! 🔹دانش بنیان های کشورمان انحصار کشورهای اروپایی مخصوصا هلند و بلژیک را شکستند و پا به عرصه ی تولید محصول سالم در عرصه ی گلخانه ها گذاشتند. 🔹تعدد سم‌پاشی در گلخانه‌ها منجر به تولید محصول ناسالم و در نهایت به خطر افتادن سلامت جامعه می‌شود، بر همین اساس یافتن راه‌های کم‌خطرتر یک ضرورت انکارناپذیر در دنیاست. 🔹یکی از روش های موثر و سالم برای تولید محصول سالم، استفاده از عوامل کنترل کننده طبیعی یا همان حشرات و کنه‌هایی است که می توانند از آفات گلخانه ای تغذیه کنند. 🔹هلند و بلژیک پیشرو در این صنعت هستند و الان شرکت ایرانی عوامل مهار زیستی هگمتانه کشورمان را به سمت تولید محصول سالم و قابل رقابت در حد جهانی برده است. تولید محصول سالم در کشور ما در سال ۹۶ تنها ۴۲ هکتار بوده است و اکنون به رقمی بالاتر از ۳۰۰ هکتار رسیده است. 🔹این کار باعث ایجاد اشتغال حداقل برای یک هزار نیروی تحصیل کرده بخش کشاورزی، خودکفایی کشور در زمینه تولید محصول سالم و عدم وابستگی به واردات حشرات شکارکننده میشود. این شرکت در سال گذشته هر هفته ۴ میلیون کنه ی شکارکننده تولیدکرده است.