eitaa logo
تیم سایبری روشنگری ابابیل³¹³🇵🇸
250 دنبال‌کننده
32.8هزار عکس
14.2هزار ویدیو
67 فایل
الله . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
همین که از رئیس جمهوری که در مقابل افزایش قیمت خودرو صرفا “مکدر” می‌شد و سخنگویش دولت را بی تقصیر و اثر جلوه می‌داد، رسیدیم به رئیس جمهوری که مقتدرانه در برابر تصمیمات می ایسته و خودش رو مسئول میدونه؛ نشون میده حداقل بعد ۸ سال تبخیر امید میشه به آینده امیدوار بود! ✍️ سید هانی هاشمی
🔴 خلق پول تورم‌زا در دولت رئیسی ۹۵ درصد کاهش یافت 🔹 بر اساس آمار بانک مرکزی، در ۴ ماه نخست امسال دولت روحانی ۵۸۶۰۰ میلیارد تومان پول تورم‌زا خلق کرده و پایه پولی را بالا برده است که عامل افزایش شدید نقدینگی و تورم و خالی شدن جیب مردم شده است. 🔹اما از مردادماه با تغییر دولت، جلوی خلق پول بی‌رویه گرفته شده به طوری که در ماه‌های مرداد و شهریور فقط ۱۴۰۰ میلیارد تومان خلق پول جدید صورت گرفته است. 🔹بدین ترتیب در حالی که در ۴ ماه پایانی دولت روحانی به طور متوسط ماهانه ۱۴۶۵۰ میلیارد تومان خلق پول جدید صورت گرفت در دولت رئیسی این رقم به ۷۰۰ میلیارد تومان کاهش یافت که بیانگر کاهش ۹۵درصدی است.
ماجرای بدهی ۵۳۰ هزار میلیاردی روحانی برای رئیسی 🔹در دو ماه ابتدایی دولتی سیزدهم، ۱۱ هزار میلیارد تومان اوراق منتشر شده،‌ این درحالی است که ۲۰ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اصل و سود اوراق انجام شده است. 🔹این بررسی تطبیقی نشان می‌دهد فعلا به انتشار اوراق برای رفع کسری بودجه تمرکز نشده است. 🔹هم‌اکنون ماهانه فقط ۱۰ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اوراق فروخته‌ شده در دولت قبل بر عهده دولت جدید است که تا سال ۱۴۰۵ بازپرداخت حدود ۵۳۴ هزار میلیارد تومان اصل و سود این اوراق بر عهده دولت است.
🔴 ١٠ حمله سایبری مهم در سال ٢٠٢١ 🔹جنگ سایبری نوع جدیدی از جنگ در دنیاست و تنها ایران مورد حمله در این نوع از جنگ قرار نگرفته است
🔴خلق ۴۰ درصد نقدینگی آمریکا در ۱۲ ماه گذشته!!! این یعنی باید منتظر فوران گرانی در تمام سطوح در آمریکا و صادرات این تورم توسط دلار به دیگر کشور ها رو داشت !! قطع رابطه با دلار تنها راه فرار از این واردات تورم است . مردم فقیر آمریکا زمستان سختی در انتظار دارند.. ✍️ John Nash AYA
🔴‏پناهجویان از کدام کشورها هستند؟ عراق، سوریه، افغانستان، ایران، لیبی (از مسیر ایتالیا). کدامشان را به آتش نکشیدید؟ خانه و بیمارستان و راه و جاده و آب و برق کدامشان را نابود نکردید؟ اقتصاد کدامشان را تحریم نکردید؟ مهاجر نپذیرید، اشکالی ندارد. اینها اما محصول خودتان است. ‏اینها به کنار، چرا بودجه می‌دهید برایشان پروژه زندگی نرمال بسازند؟ زندگی شان را ویران کردید، با تبلیغات «زندگی نرمال» کشانیدشان به سمت مهاجرت، حالا پشت مرز اسیرشان می‌کنید یخ بزنند؟ چه جور جانورانی هستید؟
🔴چرا شرکت‌های دولتی در ایران زیان‌ده هستند؟ 🔹آمارها نشان می‌دهد ۲۵% شرکت‌های دولتی زیان‌ده بوده و فقط ۶ ماه نخست سال ۱۳۹۹ میزان این زیان به رقم ۶۷ هزار میلیارد تومان رسیده است. 🔹عرضه کالا و خدمات تولیدی به قیمت دستوری، داشتن وظایف حاکمیتی و غیرتجاری برخی شرکت‌های دولتی، افزایش بهای تمام شده خدمات تولیدی به دلیل افزایش سطح عمومی قیمت‌ها و بینش غلط درآمدی به جهت سودمند نشان دادن شرکت‌ها ۴ دلیل عمده زیان دهی شرکت‌های دولتی هستند.
🔴بایدن: عرضه نفت در جهان کافی است؛ شرایط برای کاهش خرید نفت از ایران فراهم شده! 🔹 قابل توجه کسانی که تا دیروز مدعی بودند میزان صادرات نفت مان به چین صفر شده، "بایدن" فرد مودبی است و آماده برداشتن تحریم هاست؛ خبر تلاش "بایدن" برای کاهش میزان صادرات نفت کشورمان (آنهم همزمان با اعلام آمادگی برای مذاکره و بازگشت به برجام) بیشتر یک بلوف سیاسی و تکراری (آنهم در آستانه مذاکرات) و برای کاهش سطح مطالبات کشورمان بنظر میرسد! ✍️ مهدی قاسم زاده
🔴جالبه که کشورهای پیشرفته و ابرقدرت دنیا صدرنشین جدول آمار ابتلا و مرگ‌ومیر کرونا هستن جالبتر اینکه هیچکدوم از سلبریتی‌هاشون نمیگن خاک برسرمون از ایرانی که تحت فشار شدیدترین تحریمهاست آمارمون بدتره. ✍️آرما⅛
🔺‏وقتی قادر نباشی دستاوردهای دو سه ماهه دستگاه‌ها را به افکار عمومی به درستی تببین کنی، کم کم این تیترهای ناجوانمردانه ظاهر می‌شود... عاملان وضع موجود، تیتر استیضاح وزیر اقتصاد را میزنند، در حالیکه در 2920 روزی که حاکم بودند، حتی یکبار هم خواهان برکناری وزرای بی کفایتشان نشدند!
🔴‏حسن نیت بایدن در آستانه از سرگیری مذاکرات وین : محدودیت های بیشتری را برای فروش نفت ‎ایران اعمال کنید!!! وقتی ‎آمریکا در خلاف مسیر توافق احتمالی حرکت می کند.
🔴پرروهای نجومی صد روز گذشت ولی تو و رئیست هنوز محاکمه نشدید