eitaa logo
تیم سایبری روشنگری ابابیل³¹³🇵🇸
250 دنبال‌کننده
32.8هزار عکس
14.2هزار ویدیو
67 فایل
الله . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
تسخیر لانه جاسوسی سال ۵۸ VS تسخیر لانه جاسوسی سال ۹۸ این انقلاب جهانی‌تر هم میشه 💪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجهیزات و ماشین آلات پیشرفته و همچنین سرعت عمل ژاپنی ها در حوزه ساخت مترو را ببینید، و مقایسه کنید با سیستمهای بدرد نخور شرکتهای ایرانی. اگر هم کسی مدعی شد که این عملیات حفاری متروی ه که توسط قرارگاه انجام شده بگید نه سپاه آرم خودشو فتوشاپ کرده روی فیلم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️سفارت آمریکا، بغداد 🔺ترجمه عربی: "خودشون از تولید ایرانی استفاده می‌کنن بعد به ما میگن دست نشانده، والا خودتون دست نشانده اید!"
🚨 رهبر انقلاب حمله آمریکا به حشدالشعبی عراق را به شدت محکوم کردند 🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار پرستاران: 🔹 ملاحظه کنید [آمریکایی‌ها] در عراق و سوریه چه میکنند. انتقام را از حشدالشعبی دارند میگیرند. 🔹 چون داعش را –که اینها ساخته و پرداخته کرده بودند– زمین‌گیر و ازاله کرد، حالا دارند انتقام میگیرند. 👈 بنده و دولت و ملت ایران بشدت این خباثت آمریکا را محکوم میکنیم.
▪️ پاسخ محکم رهبر انقلاب به تهمت و تهدید توئیتری ترامپ در توییتر غلط میکنید 🔻 اگر ایران بخواهد با کشوری مبارزه کند، صریح این کار را میکن
🔴فوری اختصاصی پاسخ دیروز رئیس مجمع به سوالاتی پیرامون CFT و پالرمو آیت الله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز سه شنبه 10 دیماه پس از پایان درس خارج فقه خود و در جمع برخی از اعضای شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه علمیه قم و برخی از شاگردانشان در پاسخ به سوالاتی پیرامون "بررسی لوایح الحاق ایران به کنوانسیون های پالرمو و CFT" گفتند: 1. اگر از من شخصا نظرم را بپرسید، من بین پالرمو و CFT فرق قائلم، اگرچه الآن می گویم هم پالرمو و هم CFT از نظر من شبهه امنیتی جدی دارد، CFT اقوی است ... 2. ما هر چه جلوتر رفتیم شکمان به آمریکائی ها و اذنابشان و کسانی که اعضای هستند بیشتر شده است. این روشن است. می خواهم بگویم واقعا آدمهای خطرناکی هستند. آدمهای فاسدی هستند. البته از قبل آدمهای خطرناکی بودند. آدم‌های فاسدی بودند. برجامشان نشان داد چقدر آدمهای ناقابلی هستند و CFT بدتر از برجام است. 3. بدانید من به وظیفه ام عمل می کنم. من فکر خودم این است که این مصوبات(مجلس) اقلا قطعی نباشد، معلوم نیست که مصلحت باشد هم چنین چیزی، ولو فوائدی هم داره مفاسدی هم داره. رو ترازو باید گذاشت. به نظر من اش بسیار شدید است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بزرگترین خدمت آمریکا به ایران با حمله هوایی به عراق 🔻محسن میلانی، استاد علوم سیاسی از آمریکا در گفتگو با بی‌بی‌سی : 🔻حمله آمریکا به عراق باعث شد تمام سیاستی که عربستان و واشنگتن در چندماه گذشته داشتند برای اینکه معترضان عراقی را علیه ایران سوق دهند، به طرف آمریکا بازگردند و این به معنی این است که شیعیان یک پارچه‌تر می‌وند و این بزرگترین خدمتی است که آمریکا به ایران کرد. 🔴نظر جالب کارشناس CNN: اگر عراقی‌ها و پارلمان آنها بتواند خروج امریکا از این کشور را به تصویب برسانند، عملا ایرانی‌ها با تحریک متحدینش و با پرتاب چند کاتیوشا ما را کیش و مات کرده‌اند.
🔴‏گویا صداوسیما از نقد و پرداختِ منفی به FATF منع شده 🔻دیشب هم که لعیا جنیدی معاون حقوقی ریاست جمهوری یکه تاز برنامه بَزک کننده‌ی CFT بود؛ البته صداوسیما را بابت فشار بودجه‌ای درک می‌کنم! ولی خدا کند امروز مجمع تشخیص اقدام اشتباهی نکند، چون تاریخ حتما قضاوت خواهد کرد.
🔴خشم ترامپ از تظاهرات گسترده در مقابل سفارت آمریکا درعراق ♦️رئیس جمهور آمریکا:ایران پیمانکار آمریکایی در عراق را کشت و چندین نفر را مجروح کرد. ما قویا پاسخ دادیم و همیشه خواهیم داد. ♦️اکنون ایران یک حمله به سفارت واشنگتن در بغداد را هماهنگ کرده است. آنها کاملا مسئول آن هستند. ♦️علاوه بر آن، ما انتظار داریم عراق از نیروی نظامی خود برای محافظت از سفارتمان در بغداد استفاده کند.
🔴برنامه‌ریزی سفارت‌خانه‌های خارجی برای اغتشاش! ♦️در نشست مشترک چند سفارت‌خانه خارجی در تهران که با محوریت «مک رابرت ایر» سفیر انگلیس در ایران برگزار شد، چند موضوع مطرح شده است. ♦️اولاً، حوادث اخیر نتوانسته از حد یک اعتراض و اغتشاش بالاتر رود، فقط یک اعتراض بوده و به شورش تبدیل نشده و عوامل حکومت ایران توانسته‌اند آن را کنترل کرده و جمع کنند و اگر شورشی مانند 88 شکل گرفته بود، هشت ماه طول می‌کشید. ♦️ثانیاً، دانشجویان و کارگران به این شورش نپیوستند. ثالثاً، جمهوری اسلامی ایران در شهرهای بزرگ قدرت کنترل بیشتری دارد؛ از این رو از این پس باید روی شهرهای کوچک کار کنیم! ♦️این نوع طرح‌ریزی‌ها نشان می‌دهد هم مردم باید نسبت به توطئه‌های دشمنان هوشیار باشند و هم دستگاه‌های امنیتی تحرکات عوامل ضد انقلاب در هر نقطه از کشور را زیر نظر بگیرند و اجازه پیاده‌سازی نقشه‌های دشمن را ندهند.
🌺شب گذشته حرم حضرت زینب سلام الله علیها با بیش از ۲۵۰۰۰ شاخه گل اهدایی بانیان ایرانی توسط تیم گل‌آرایی اعزامی از ایران گل آرایی شد.
🔴واکنش جالب "محسن هاشمی" به پاسخ دولت درباره کمک به حمل‌ونقل عمومی تهران ♦️"سازمان برنامه و بودجه، مجموع اعتبار یارانه بلیط مترو برای امسال را 80 میلیارد تومان اعلام کرده که با سهم متروی تهران از این مبلغ می‌توان هزینه‌های یک هفته از سال را در شرکت بهره‌برداری مترو تامین کرد! ممنونم از این سازمان که روشن کرد کمک دولت به حمل‌ونقل عمومی تهران چقدر ناچیز است!