واکنش سنجی پیرامون انفجار در آسمان نطنز
❌ جریان معاند:
🔻روایت سازی از انفجار در نطنز و ادعای دست داشتن رژیم صهیونیستی در این موضوع
🔹شایعه سازی در خصوص حمله پهپادی به تأسیسات موشکی عباس آباد نطنز
🔸تلاش برای نمایش ضعف نیروهای حفاظتی و امنیتی ایران از طریق بهره برداری از روایت حضور پهپاد در منطقه
🔹تقویت گمانه عملیات دیگر در ایران توسط رژیم صهیونیستی با تکیه بر توئیت آیدی کوهن
🔸تلاش برای القای دروغگویی نظام درباره ماجرای نطنز و تاکید بر واقعیت داشتن انفجار در این منطقه
🔹اعتبار زدایی از دلایل وقوع این انفجار در نزدیکی منطقه نطنز
🔺بزرگ نمایی پیرامون ماجرای رخ داده در آسمان نطنز و مطرح کردن ادعای آسیب دیدن سایت هستهای نطنز
✅ جریان داخلی:
🔻برجسته سازی اظهارات سخنگوی ارتش درباره علت صدای انفجار در آسمان نطنز
🔹آگاه سازی پیرامون فضاسازی رسانههای معاند پیرامون انفجار در منطقه نطنز
🔸گلایه از مسئولان بابت غیر قابل باور بودن دلیل این انفجار و خواستار روشنگری در این رابطه
🔹اشاره به وجود روایت های مختلف از ماجرای نطنز و انتقاد از مسئولین بابت عدم روشنگری درست پیرامون این موضوع
🔸مطالبه مجدد در رابطه با نابودی رژیم صهیونیستی با اشاره به ماجرای شب گذشته نطنز
@ghotbnama
🔻آزمون سخت اروپا در برابر پیشنهادات دقیق و عملی ایران/ تطابق پیشنهادات ایران با توافقات پیشین طرفین
🔹ادامه مذاکرات وین میان ایران و ۴+۱ درحالی به هفته آینده موکول شد که بسته پیشنهادی ایران به صورت دقیق و جامع به طرف های دیگر حاضر در مذاکره ارائه شد.
🔹دو پیش نویس ارائه شده ایران در مذاکرات در دور محور هستهای و رفع تحریمها باعث شد تا طرفهای اروپایی حاضر در مذاکرات به دلیل نبود دستورالعمل مشخص در مواجهه با پیشنهادات ایران، برای کسب تکلیف خواهان بازگشت به پایتختهای خود شوند.
🔹به گفته علی باقری رئیس تیم مذاکره کننده ایران در وین، «طرفهای مقابل احساس کردند برای پاسخ به پیشنهادات ایران در حوزه رفع تحریم و هستهای نیازمند گفتگو با پایتختهای خود هستند.»
🔹پیشنهادات ایران در این دور از مذاکرات وین، به دلیل تطابق با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت و توافق پیشین هستهای، مانع بهانه گیری طرفهای غربی پیرامون پیش نویس پیشنهادی ایران شده است.
🔹مطابقت پیشنهادات جدید ایران با توافقات پیشین صورت گرفته در توافق هسته ای، قطعنامه ۲۲۳۱ و برخی بحث های صورت گرفته در مذاکرات قبل با ۴+۱، باعث شده تا سه کشور اروپایی تلاش کنند برای مقصر جلوه دادن طرف ایران در بروز عدم توافق احتمالی، پیشنویس طرف ایرانی را در تعارض به توافقات پیشین عنوان کنند.
🔹بنابر اذعان نمایندگان چین و روسیه، ایران در مذاکرات وین، پیشنهادات دقیق و قابل بحثی را مطرح کرده است که می تواند مبنای توافق قرار گیرد.
🔹در عین حال بازگشت تیم های اروپایی به پایتخت های خود، به نوعی تکرار سناریوی پیش دستانه، برای مقصر جلوه دادن ایران در عدم نتیجه گیری از این دور مذاکرات خواهد بود.
🔹پیشنهادات دقیق و عملی ایران تا شروع دور بعدی مذاکرات پیش روی طرف های مذاکره به ویژه اروپا قرار خواهد داشت و باید دید این سه کشور اروپایی در دور بعد با چه دستورالعملی وارد مذاکرات خواهند شد.
@ghotbnama
11.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الله اکبر ازپیش بینی دقیق ومسولانه وهوشمندانه.
💥 ۱۴سال پیش آقا چه پیش بینی دقیقی در مورد این روزها و فناوری کردند و چه جفا کردند آنها که شنیدند این دستورات صریح نایب امام زمان (عج) را اما کمترین اقدامی نکردند.....
اکنون که فضای مجازی ولنگار و تحت مدیریت و سلطه دشمن تمامی جامعه را احاطه کرده و دین و اخلاق و فرهنگ و هویت جامعه را به مسلخ نابودی کشانده ، چه کسی پاسخگو است؟!
@ghotbnama
نرم شدن مواضع امارات در قبال ایران
«طحنون بن زاید» مشاور امنیت ملی امارات دیروز (15 آذرماه) به تهران آمد و با علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیسجمهور کشورمان دیدار کرد. با توجه به آنکه کشور امارات در سالهای اخیر دنبالهرو سیاستهای آمریکا و عربستان در منطقه بوده است، سؤالات زیادی در خصوص اهداف این سفر مطرح است.
گزارههای خبری: 1- انور قرقاش «مشاور سیاسی رئیس امارات متحده عربی» با انتشار توییتی اعلام کرد: «سفر شیخ طحنون بن زاید به تهران در راستای تلاشهای امارات متحده عربی با هدف تقویت پلهای ارتباطی و همکاری در منطقه و حفظ منافع ملی انجام شده است». 2- سیمون هندرسون (مدیر برنامه سیاست خلیجفارس و انرژی در موسسه واشنگتن) در واکنش به سفر این مقام اماراتی به ایران گفته است: «ایران خود را مرکز خاورمیانه میداند. آنها خود را کشور مسلط بر خاورمیانه میدانند. ایرانیها خود را ازنظر جمعیت بزرگتر میبینند و ازنظر ذخایر نفت و گاز نیز ایران بزرگتر است. ایران ازنظر طبیعی و موقعیتی نیز کشور مسلط بر خلیجفارس است. آنها میخواهند کشورهای دیگر نیز از این موضوع آگاه باشند و به ایران پایبند باشند. امارات در خلیجفارس در حاشیه است». 3- عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه رأیالیوم نیز در مقاله جدید خود مینویسد: «سفر طحنون بن زاید به ایران ازاینجهت حائز اهمیت است که بیانگر نرم شدن مواضع امارات در قبال ایران است. در سالهای اخیر سیاست خارجی و منطقهای کشورهای شورای همکاری خلیجفارس (بهاستثنای قطر)، مبتنی بر تشدید محاصره ایران و ایجاد ناآرامی و آشوب داخلی در این کشور بوده است. زمانی که این کشورها به اهداف خود نرسیدند، سیاست مذکور خود را حتی به شکل موقت کنار گذاشتهاند و بهدنبال بهبود روابط با ایران هستند».
گزاره تحلیلی: سفر مشاور امنیت ملی امارات به تهران را میتوان از دو جنبه موردبررسی قرار داد؛ اول آنکه کشورهای حاشیه خلیجفارس به این نتیجه رسیدهاند که آمریکا بهعنوان یک ابرقدرت در حال افول و رژیم صهیونیستی بهعنوان کشور در حال سقوط توان دفاع از کشورهای حاشیه خلیجفارس را ندارد. خروج آمریکا از افغانستان و شکست رژیم صهیونیستی در جنگ سیفالقدس در نوار غزه در کنار افزایش قدرت محور مقاومت در منطقه سبب شده تا کشورهایی همچون امارات در فکر کاهش تقابل خود با محور مقاومت باشند. دومین نکته آنکه ازآنجاییکه دولت سیزدهم سیاست خارجی خود را بر مبنای حفظ و توسعه روابط با کشورهای منطقه بهویژه کشورهای جنوب خلیجفارس تعریف کرده است، فضای تعامل بیشتری بین ایران و امارات بهوجود آمده است. گفتوگوهای تلفنی بین حسین امیرعبداللهیان و شیخ عبدالله بن زائد آل نهیان، وزرای خارجه ایران و امارات و سفر اخیر معاون سیاسی وزیر خارجه به ابوظبی، مسیر بازتعریف روابط دو کشور را هموارتر ساخته است. از سوی دیگر اظهارات دوستانه انور قرقاش وزیر مشاور در امور خارجی دولت امارات که گفته بود تنش با ایران به سود هیچیک از کشورهای منطقه نیست، نشان میدهد که امارات بهخوبی به نقش تأثیرگذار ایران در حفظ ثبات منطقه پی برده است.
@ghotbnama