۱۰ فروردین ۱۴۰۱
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عملیات روانی وتحریف هنردشمن است.
@ghotbnama
۱۰ فروردین ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک روزتوسط پیک ویژه ای پاکتی به دست ایشان ( آقا سید احمد خمینی رحمت الله علیه ) میرسد که روی پاکت با دو مهر محرمانه و مستقیم ممهور شده است وقتی پاکت را باز میکند ملاحظه میکند که برای جلسه و امرمهمی دعوت شده اند دعوت کننده فرد شناخته شده ایست هاشمی رفسنجانی چیزی که قدری برایش عجیب میآید محل جلسه یکی ازمراکز دانشگاه آزاد اسلامی است بعد ازظهر وارد محل جلسه میشود جلسه باصحبتهای هاشمی رفسنجانی رسما آغاز میشود بعداز بیان مقدمه ای سخنان رفسنجانی اینگوه بیان میکند با توجه به وضعیت ایران و افکار عمومی مردم بیم آن میرود که با وجود آیت الله خامنه درمسند رهبرب مشکلات وخسارات جبران ناپذیری بروز کرده و انقلاب و آرمانهای اما دچار خدشه خواهد شد چرا که رهبری مشروعیت وجه و اعتبار خودرا دربین اقشار مختلف و افکار عمومی از دست داده اندو مخالفت مدام ایشان باجامعه جهانی ونهادهای بین الملل مملکت را دچار ضعف کرده اند وبیم آن میرود با بودن ایشان در راس قدرت نهاد های بین المللی تصمیمهای خطرناکی را بر علیه ایران اتخاذ کنند لذا برای حفظ انقلاب و ارمانهای امام راحل رهبری را از فرد به شورایی شدن پیش ببریم لذا از شماهم دعوت شد بعنوان یکی از اعضای اصلی شورا موافقت خود را با این تصمیم اعلام نمائید باتعجب میگوید مگر چنین چیزی بدون موافقت مجلس خبرگان رهبری ممکن است پاسخ میشنود چنانجه شما موافقت خود را اعلام نمائید بنده اعضای مجلس خبرگان را مجاب خواهم کرد دیگراین فضابرایش نه قابل تحمل وجای تأمل نبودبا تندی رو به حاضرین جلسه میگوید تا من زنده ام هرگز اجازه نمیدهم چنین طرح شومی عملی شود تا زنده هستم عملی بش
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
14.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چراایران درسوریه حضور داشت؟
ضربه حافظ اسدبه صدام درجنگ چه بود؟ وـ.....
@ghotbnama
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
ادامه جداییها در تیم مذاکرهکننده آمریکا
🔹دن شپیرو یکی دیگر از اعضای تیم مذاکره کننده آمریکا در امور ایران از تیم رابرت مالی جدا شد تا به ریچارد نفیو معاونمالی و دو مذاکرهکننده پیشرو دیگر که دو ماه پیش از سمت خود کنارهگیری کردند. بپیوندد
@ghotbnama
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
آمریکا و انگلیس دوباره روسیه را تحریم کردند
🔹وزارت خزانه داری آمریکا ۲۱ نهاد و ۱۳ فرد روسیه را تحریم کرد که شرکت سهامی «میکرون» بزرگترین سازنده و صادرکننده قطعات الکترونیکی نیز جزو شرکتهای تحریمشده است.
🔹وزارت خزانهداری انگلیس هم ۱۴ مورد جدید را به فهرست تحریمهای خود علیه روسیه اضافه کرد.
@ghotbnama
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
✝ قاتلان صلیب بدست سرخپوستان 🔱
‼️غرب در حالی مخالفان خود را به #بنيادگرايي متهم میکند که تمدن غرب در پیوند مسيحيت و استعمارگری شکل گرفته است
‼️ #روژه_گاردي متفکر بزرگ معاصر فرانسوي معتقد است: «کاملترين نمونه بنيادگرايي، همان استعمار است که بهانههاي دوگانه عقيدتي آن ابتدا «مسيحي کردن» بود تا برداشت خاص خودش از مذهب را به دنيا تحميل کند و نظاميان و بازرگانان نيز عهدهدار بقيّه کارها، يعني کشتار و استثمار شدند»
‼️ در اين دوره تبليغ آموزههاي مسيح با خشونتآميزترين شيوهها دنبال ميشد و خونينترين جنايتها با توجيهات ديني انجام گرفته است. گارودي مينويسد:
«خونينترين خشونتها و ضمانت آنها از طرف جامعه مذهبي رياکار، ويژگي دائمي تاريخ #ايالات_متحده از ابتداي آن است. نخستين قشريگرايان انگليسي که قدم به خاک #آمريکا گذاشتند مرگبارترين اعتقادات تاريخ بشري را به آنجا بردند؛ اعتقاد به «قوم برگزيده» که به قتلعامها و ربودن زمين بوميان چون «فرامين خداوند» مشروعيت ميبخشيد و الگويش کتاب توراتي يوشع بود.همانگونه که #اسپانياييها قتل عام #سرخپوستان جنوب قاره را «تبليغ #انجيل» ميخواندند، قشريگرايان انگليسي هم براي توجيه شکار سرخپوستان و ربودن زمينهايشان به صحيفه يوشع و «کشتارهاي مقدس» عهد عتيق توسل ميجستند»
📒 کتاب پیشتازان انحطاط، ص ۱۴۶ و ۲۸
👤 روژه گارودی
@ghotbnama
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
لبخند به دوربین پای جنازه شعلهور! آری این خودِ واقعی غرب است!!
📌 عکس یادگاری با بدن شعلهور آفریقاییای که زندهزنده سوزانده شد.
🔻 #نگرو_اسمیت جوان ۱۸ سالهی سیاهپوست کندذهنی بود که به بهانه واهی لینچ شد.
❗️لینچ یا زنده سوزاندن، رسم رایج مردم آمریکا در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ بود. رسمی که هیچ مشکل قانونی نداشت و مردم بعد از انجام آن دور بدن شعلهور پایکوبان با غرور و افتخار عکس یادگاری میگرفتند.
🔴 پیشینه حقوقی و فرهنگی لینچ کردن از آنسوی اقیانوس اطلس از #بریتانیا به #آمریکا آورده شده بود.
❗️هنگامی که قانون لغو بردهداری ۱۸۳۳ به تصویب رسید موارد لینچ کردن بر اساس نژاد بهشدت افزایش یافت.
‼️ مابین سالهای ۱۸۸۲ تا ۱۹۶۸ در مجموع حدود ۳۵۰۰ سیاهپوست در آمریکا اینگونه کشته شدند!
♨️HISTORY OF LYNCHING IN AMERICA
#White_Americans used #lynching to terrorize and control #Black_people in the 19th and early 20th centuries. Learn more about the history of this barbaric practice and how NAACP worked to end #lynching.
♨️https://naacp.org/find-resources/history-explained/history-lynching-america
#جنایات_غرب
#آمریکا
#حقوق_بشر
#تبعیض_نژادی
#سبک_زندگی_آمریکایی
🌐 هزاران گزارش مستند از تاریخ جنایتبار اروپا و آمریکا در
✅ کانال #جنایات_غرب
@ghotbnama
۱۱ فروردین ۱۴۰۱
🔆 *مرکز رصد و تحلیل خورشید*
*بررسی واکنشها به جلوگیری از ورود بانوان به استادیوم در بازی ایران و لبنان*
*شرح کلی:* روز گذشته با برگزاری بازی فوتبال ایران و لبنان حواشی حضور بانوان در استادیوم همچنان در این بازی هم ادامه پیدا کرد.
گفته میشود علیرغم تهیه بلیت توسط بانوان، آنها موفق به ورود به استادیوم نشدند و حتی بر اساس ویدئوهای منتشرشده دیده میشود که علیه برخی زنان و دخترانی که تلاش میکردند وارد ورزشگاه شوند اسپری فلفل پاشیده شده است. [عصر ایران]
تعداد بلیتهای فروختهشده برای بانوان حدود ۲۰۰۰ بلیت بوده است که فدراسیون فوتبال اعلام کرد تنها ۹ بلیت برای بانوان به فروش رسیده است که هزینه آن به خریداران عودت داده خواهد شد. [انتخاب]
بازیکنان فوتبال در واکنشهای مختلف نسبت به عدم راهیابی بانوان به استادیوم معترض بودند. کاربران شبکههای اجتماعی هم نسبت به مسائل و حواشی مطرحشده پیرامون این موضوع واکنش نشان دادند.
ادعای استفاده از گاز اشکآور برای جلوگیری از ورود زنان به استادیوم برجستهترین حاشیه این اتفاق بوده است.
*اصولگرا و انقلابی*
*هدف کلی:*
تاکید بر بیکفایتی و ناهماهنگی مسئولین در فروش بلیت به بانوان و جلوگیری از ورود آنها به استادیوم ضمن انتقاد از نحوه برخورد با گاز اشکآور با ایشان
*محور*
۱. خائن نامیدن مسئولین به علت فروختن بلیت و راه ندادن بانوان و برخورد با گاز اشکآور با ایشان (Zahra Chakhmaghi)
۲. تاکید بر بروز نارضایتی عمومی و جریحهدار کردن افکار عمومی با انتقاد از بیکفایتی و سوء مدیریت مسئولین در فروش بلیت و راه ندادن بانوان به استادیوم ضمن انتقاد از استفاده از گاز اشکآور در مقابل ایشان (سید علی موسوی)
۳. درخواست برای مطالبه علیه مسئولین رقم خوردن فاجعهی روز گذشته از صدر تا ذیل به اتهام اقدام علیه امنیت ملی (سید پویان حسینپور)
۴. درخواست برای رفع مشکل ورود زنان به استادیوم توسط مسئولین جمهوری اسلامی پیش از برخورد فیفا با تیم ملی (عیار)
۵. انتقاد از برخورد با زنان با گاز اشکآور با مقایسهی تمسخرآمیز این اقدام با زنده به گور کردن زنان (علی بیطرفان)
*عدالتخواه*
*محور*
۱. انتقاد از برخورد با زنان با گاز اشکآور تنها به علت درخواست برای مشاهده بازی تیم ملی (محمدصالح مفتاح)
*اصلاحطلب*
*هدف کلی:*
القای مقصر بودن حاکمیت در بروز مشکل ورود زنان به استادیوم ضمن انتقاد از نحوه برخورد با زنان با گاز اشکآور
*محور*
۱. انتقاد از عدم توانایی حل مشکل ورود زنان به ورزشگاهها ضمن اشاره به عدم توانایی حکومت در ورود موفق به اقتصاد و زنجیره ارزش جهانی (محمد فاضلی)
۲. مقایسه رفتار جمهوری اسلامی و طالبان با بیان نزدیک شدن رفتار این دو به همدیگر با اشاره به اتفاقات مربوط به فوتبال ایران و لبنان (مصطفی تاجزاده)
۳. انتقاد از مدافعین حاکمیت یکدست مسئولین در قوای کشور با اشاره به عدم هماهنگی مسئولین فعلی کشور در اجازه یا جلوگیری از ورود زنان به استادیوم (محمود صادقی)
*معاند*
*هدف کلی:*
القای مقصر بودن حکومت در جلوگیری از ورود زنان به استادیوم با مقایسه حاکمیت برقرار در ایران و سایر کشورها/ درخواست برای ایجاد جریان هماهنگ در اعتراض به جلوگیری حکومت از ورود زنان به استادیوم
*محور*
۱. درخواست برای حمایت از زنان از سوی مردان با تحریم ورود به استادیوم هم از جانب تماشاگران و هم بازیکنان فوتبال (Kianoosh Sanjari)
۲. درخواست از فمنیستها برای تشکیل یک جریان سازماندهیشده و منظم و جدی برای حل مشکل ورود زنان به استادیوم (Tanasoli)
۳. اشاره به گرفته شدن زندگی از مردم در نتیجهی تحمیل دین با اشاره به جلوگیری از ورود زنان به استادیوم با ادعای احتمال نابودی دین در صورت ورود زنان به ورزشگاهها (Alihossein Ghazizadeh)
۴. مطالبه از خبرنگاران و فعالان حقوق بشری خارج کشور برای حمایت از ورود زنان به استادیوم (Tanasoli)
۵. تمجید از مردان سوری به علت حمایتشان از ورود زنانشان به استادیوم در بازی ایران و سوریه و مقایسهی آن با رفتار مردان ایرانی در مسخره کردن زنان برای تمایل آنها برای ورود به استادیوم (Banafsheh Jamali)
۶. ابراز امیدواری نسبت به احتمال تنبیه فدراسیون فوتبال ایران از سوی فیفا ضمن اشاره به ورود زنان به استادیوم در بازیهای گذشته به صورت گزینشی (Ehsan Soltani)
۷. انتساب مشکل اصلی ورود زنان به استادیوم به رهبر انقلاب و آیتالله علم الهدی (Ehsan Soltani)
۸. مقایسه تصمیمگیری ورود زنان به استادیوم در ایران و عربستان با اشاره به آزاد شدن ورود زنان به استادیوم در عربستان از پنج سال گذشته (Rezahajilou)
@ghotbnama
۱۱ فروردین ۱۴۰۱