فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حیدر قربانی کیست و چرا اعدام شد؟
🔹حیدر قربانی که به راننده مرگ معروف است در انتقال تیمهای تروریستی و قتل شهروندان کرد نقش ویژهای داشته و در اعترافاتش به نحوه چگونگی ارتباطگیری و هماهنگی با تروریستها و نیز نحوه تامین خودرو و انتقال آنها به درون کشور و قتل افراد اشاره کرده است.
🔹پدر حیدر قربانی نیز سال ۵۸ در یک عملیات با نیروهای انقلاب کشته شده بود.
@ghotbnama
اندرحکایت نامه لاریجانی؛
زیست سیاسی لاریجانی برهیچ کس پوشیده نیست؛ این زیست برای همه ثابت کرده که لاریجانی نه تنها دلسوز انقلاب، مردم، وشهدای مظلوم امامقتدر آن نبوده، بلکه منفعت طلبی سیاسی، اجتماعی بیش ازحد خودش باعث چنین بلاهایی برسرخودش شده. به این معنی که خودش خودش راحذف سیاسی کرده، ازبس که خود پسند وخود پرست بود
یادمان نرفته رفتارایشان درخریدرای جهت تصدی ریاست مجلس وپس زدن حدادعادل،تاجایی که یکی ارنمابنده های خوزستان می گفت میدانم حدادگزینه انقلابی تراست؛اما پول دست لاریجانی است ومن می خواهم برای حوزه انتخابیم کارکنم.
لاریجانی گاهی با سکوت وگاهی باحضورفعال دربازی جلوی چشم همه مانندیکی ازلبه های تیزقیچی باشیب ملایم بیشترین ضربه ها رادررفتارهای سیاسی،اقتصادی،فرهنگی، اجتماعی برپیکرانقلاب امام وامت واردکرد.(بازی درزمین هاشمی،بازی دراستعفای مصلحتی ازدبیری شورای عالی امنیت ملی و جدا شدن ازاحمدی نژاد،بازی درمجالس متعدد وحمایت ازجریانهایی که بیشترین سبد رای رادارا می باشند. بازی دو وجهی وچند وجهی درزمین آمریکا واروپا وبرجام که نیازبه تحلیل رفتارایشان محضراین جمع فرهیخته وانقلابی نیست )
لاریجانی یک اصلاح طلب باهوش، یک تجدیدنظرطلب میانه رو، یک اصولگرای گاهی متقدم وگاهی متاخر بود(متقدم یعنی جاهایی که خودش رابصیرتر وجلوترازآقا می دید.متاخر که فراوانی زیادی دررفتارایشان مشاهده شده جاهایی که خیلی عقب می ماند که بارزترین آنها سکوت درفتنه۸۸بود که هیچگاه به قافله انقلاب نرسید ) والان هم که دارد جمع وجور می کند که ازقطارانقلاب پیاده بشود.
که البته باید بحث کرد آیادرابن شرایط باید دست ایشان را گرفت واجازه نداد تاازاین قطاری که درمسیربهشت قراردارد پیاده بشود یا باید اورا هول داد وبیرون انداخت؟ هرچند که همه تحلیلهایی که در جامعه وجود دارد گوشه گوشه های رفتاراین خانواده بویژه شخص ایشان است.
علی ابحال هرچه سربسته وفاش گفتیم پیامش این است که ایشان فتنه گری است که منافق گونه عمل میکند وبارزترین سند آن پاسخ به این نامه (ولو دیگران منتشرکرده باشند) وحمله به یکی ازمهمترین ارکان انقلاب اسلامي بوده که آرزوی دیرینه دشمن؛ تضعیف چنین جایگاهی درساختارانقلاب اسلامی بوده و هست.
به نظرم زمان آن رسیده بود دراین شرایط پیچیده فتنه گری دربستر لج ولج بازی راباید کنار می گذاشت و بایک فلش بکی به رفتار گذشته خود برمی گشت وبایک انزژی وامید وافرتری به عنوان سربازکوچکی برای انقلاب برمیگشت وبه این فرمانده شجاع وانقلابی ایستاده درخط مقدم دنیای استکبار می پیوست ودراین ضربات پایانی برپیکرپوشالی امریکای جهانخوار خودراشریک می کرد.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدنی وشنیدنی و...
@ghotbnama
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور چرخ سانتریفیوژها چرخِ کشاورزی را میچرخاند؟
@ghotbnama
رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ چه نتایجی را بدنبال داشت؟
غرب پس از شروع دور جدید مذاکرات با تیم دولت سیزدهم چند رویکرد را برای تسلیم شدن ایران اتخاذ کرد.
تهدید به تشدید تحریم ها
حمایت و دامن زدن به اعتراضات
پیش انداختن رژیم صهیونیستی برای تهدیدهای نظامی
در مقابل این تهدید ها، نظام ج.ا.ا دست به کار شده و اقدامات خوب اقتصادی و نظامی را انجام داد.
مهمترین اقدام اخیر در آستانه دور هشتم مذاکرات، رزمایش پیامبر اعظم ۱۷ می باشد.
در این رزمایش تجهیزات پیشرفته ای رونمایی شد که نتایج مهمی را در پی داشت:
کارشناسان و خبر گزاری ها به توان بازدارندگی نظامی ایران اعتراف کردند.
شبکه خبری انگلیسی «اسکای نیوز» از این رزمایش گزارش داد که ایران در این رزمایش انواع موشکهای خود را به نمایش گذاشت. اسکای نیوز با نمایش فیلمی از این رزمایش نوشت، ایران به فهرست کشورهایی میپیوندد که هنگام برگزاری رزمایش به سرعت تجهیزات در حال آزمایش را به تصاویر میکشاند.
جیغ بنفش انگلستان از شلیک موشک های بالستیک و تهدیدزا بودن آن ، نشان از اثر بخشی و قدرت تهاجمی موشک های ایران دارد.
پشتیبانی میدان از دیپلماسی تیم مذاکره برجام در دور هشتم
با احتمال تغییر زاویه موشک های شلیک شده در رزمایش به سمت رژیم صهیونیستی، لفاظی های مسئولان رژیم اشغالگر فروکش کرد.
@ghotbnama
چرا عراق غرامت ایران را نمیپردازد؟
۳۰ سال از پایان جنگ ایران و عراق گذشته اما عراق هنوز غرامت جنگی ایران را پرداخت نکرده است.
غرامتی بین ۹۰ میلیارد دلار تا یک تریلیون دلار
عراق در حالی غرامت جنگ ایران را نداده که کویت به خاطر یک ماه جنگ با عراق تاکنون ۵۰ میلیارد دلار غرامت از این کشور گرفته است.
بررسیهای رسمی سازمان ملل متحد در زمان جنگ ایران و عراق (دهه ۱۳۶۰ خورشیدی)، وارد آمدن حدود ۹۰ میلیارد دلار خسارت به ایران را تایید میکند. اما ایران میگوید میزان خسارتهای واردآمده به کشور، بسیار بیش از اینها بوده و به نرخ امروز، بیش از یک تریلیون دلار برآورد میشود.
عجیب آنکه خسارتهای وارد آمده در جریان «جنگ خلیجفارس» در سال ۱۳۶۹ خورشیدی (حمله صدام حسین به «کویت» و لشگرکشی «آمریکا» و متحدانش در پاسخ به صدام) حدود ۵۳ میلیارد دلار برآورد شده، در حالی که این جنگ کمی بیش از یک ماه به طول انجامید و خسارتها، به هیچوجه در ابعاد حمله عراق به ایران نبود.
غرامت ۱۵۰۰ تریلیون تومانی عراق به کویت
با احتساب دلار ۳۰ هزار تومانی، عراق ۵۳ میلیارد دلار یعنی رقمی معادل حدود ۱۵۰۰ تریلیون تومان به کویت پرداخت کرده (۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان).
برای تقریب به ذهن، بد نیست بدانیم که طرح ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در ایران (یا طرح موسوم به «قانون جهش مسکن»)، تا پایان سال ۱۴۰۴ خورشیدی، حدود ۶۰ میلیارد دلار هزینه در بر خواهد داشت.
محمود صادقی، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی، در سال ۱۳۹۷ و زمانی که زمزمه همراهی عراق با برخی تحریمهای آمریکا علیه اقتصاد ایران به گوش میرسید، در صفحه توئیتر خود نوشته بود: «دولت عراق مطابق ماده ۶ قطعنامه ۵۹۸، ۱۱۰۰ میلیارد دلار بابت غرامت خسارات مستقیم جنگ تحمیلی به ایران بدهکار است. دولت ایران با لحاظ تنگناهای مردم عراق در مطالبه این غرامت تعلل کرده است. اکنون نخستوزیر عراق بهجای جبران، با تحریمهای ظالمانه علیه مردم ایران همراهی میکند!»
آیا ایران با عراق مماشات کرده است؟
اما حالا که اینطور است و این رقم تا این اندازه قابلتوجه است، چرا عراقیها غرامت جنگی خود به ایران را نمیدهند، اما با کویتِ ثروتمند تسویه حساب کردهاند؟ پاسخ قطعا در دیپلماسی ضعیف ایران و در این واقعیت نهفته است که ایران توان چانهزنی خود در عرصه بینالمللی را از دست داده است.
«غرامت جنگی» چگونه محاسبه میشود؟
نکته نخست این است که در محاسبات مربوط به غرامت جنگی، خسارتهایِ مستقیمِ ناشی از نبرد نظامی معمولا به حساب آورده نمیشوند.
بر این اساس، اینکه مثلا عراق در یک عملیات پدافندی یا پدافندی، در یک روز هزار تُن بمب بر سرِ ایران ریخته باشد و بر اثر این اتفاق عده زیادی کشته و مجروح شده باشند، معمولا جایی در محاسبات مربوط به دریافت غرامت جنگی ندارد.
در مقابل، تخریب تعمدی سرزمینی که به آن تجاوز شده، مستوجب دریافت غرامت خواهد بود.
بررسیها نشان می دهند که نمایندگان سازمان ملل متحد، در بازدید از اراضی آزادشده از اشغالِ بعثیها در «خرمشهر» یا «آبادان»، با تخریب تعمدیِ زیرساختهای شهری، سوزاندن نخلستانها و مواردی از این دست مواجه شدهاند و اینها همان مواردی هستند که در محاسبه میزان غرامتی که ایران باید از عراق دریافت کند، دخیل بودهاند.
با این همه، واقعیت بسیار فراتر از اینها است: عراق نه فقط به تخریب سیستماتیک زیرساختهای ایران اقدام کرده بود، که با حملات موشکی و شیمیایی به شهرها، تقریبا تمام کنوانسیونهای بینالمللی در زمینه مقابله با جنایت علیه بشریت را هم نقض کرده بود.
به این ترتیب، به نظر میرسد ایران حالا باید پس از گذشت بیش از ۳ دهه از پایان جنگ، برنامهای مدون و اجرایی برای زندهکردن غرامت ۱٫۱ تریلیون دلاری خود از «عراق»، روی میز بگذارد.
به ویژه که حالا، عراقیها میخواهند بابت «حقآبه» رودهای مرزی خود با ایران، یک پرونده شکایت بینالمللی را به مرحله اجرا بگذارند.
@ghotbnama
بصیرت همانند قطب نمایی است که مانع ازگمراهی می شود.
بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری
👈«وَ ما يَسْتَوِي الْأَعْمى وَ الْبَصير» (سوره فاطر، آیه 19)
«(هرگز) كور و بينا يكسان نيستند.»
1⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛
2⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت" ها نباشد؛ بلکه همواره به "شاخص"ها چشم بدوزی؛
3⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، می تواند "مسجد ضِرار" باشد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛
4⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند؛
5⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را "پی"کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله(صلی الله علیه و آله) را نگه داری؛
6⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین می تواند قاتل حسین(علیه السلام)در کربلا باشد؛
7⃣ بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمی توانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی؛
8⃣- بصیرت؛ یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری" ها را به اعتدال، نشناسی؛
9⃣- بصیرت; یعنی اینکه بدانی "معاویه"ها، به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین(علیه السلام) " دل بسته اند؛
0⃣1⃣- بصیرت یعنی ضمن دشمن شناسی در دوست شناسی نیز نمره قابل قبول بگیری
@ghotbnama
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نهم دیماه روزبصیرت
@ghotbnama
:
🔴 یک مقام اسرائیلی: حمله نظامی به ایران مانند کوبیدن سر به دیوار است
🔹دانیل فریدمن، وزیر دادگستری پیشین رژیم صهیونیستی:اسرائیل آمادگی این را ندارد که روزانه بیش از هزار موشک از مناطق مختلف به سمت آن شلیک شود.
🔹حمله نظامی به ایران مانند کوبیدن سر به دیوار است. بنابراین بهتر است سر خود را پایین نگه دارید.
@ghotbnama