فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درتبیین آیا باید همیشه منتظر باشیم ببینیم رهبری چکارمیکنند؟
@ghotbnama
روایت یک افول زودهنگام
🕎 چهارمین عملیات مسلحانه فلسطینی ها در تلاویو را باید نشانه ای از افول صهیونیست ها دانست. اگربخواهیم چگونگی این افول را به ترسیم بکشیم باید تاریخ این رژیم را ورق بزنیم.
🔯 رژیم صهیونیستی کارش را با غصب و تجاوز و با ایده از نیل تا فرات آغاز کرد. این رویا در آغاز با پیروزی هایی نیز همراه بود؛ چنانچه صهیونیست ها در عملیات فکوس و در مواجهه با چند کشور عربی در طی 6 روز 500 هواپیمای اعراب را از بین بردند و خاک غصب شده خود را 3 برابر کردند. البته این نگاه بلندپروازانه در جنگ کیپور با اعراب، عملیات پای چوبین در تونس، عملیات اوسیراک در عراق، حمله به یرموک در سودان و ... ادامه یافت.
✅ اما نهضت امام (ره) و تقویت گفتمان مقاومت را باید آغازی بر افول این رژیم دانست. تشکیل و تقویت گروههای مقاومت مانند حزب الله، جهاد اسلامی و ... باعث شد که صهیونیست ها از حالت تهاجمی به لاک دفاعی بروند و امروز به جای شکست اعراب در شش روز، مقهور حرکت یک فرد مسلح در دایزنگوف تلاویو باشند.
✡ البته این شکست و افول از دید غربی ها هم مخفی نماند؛ چنانکه آنتونی کوردزمن ادعا می کند که از پایان جنگ جهانی دوم تا سال 2020، آمریکایی ها حدود 142.3 بیلیون دلار به رژیم صهیونیستی کمک کرده اند ولی علاوه بر اینکه نمی تواند در مقابل جمهوری اسلامی عرض اندامی نماید از مقابله با گروههای کوچک مقاومت نیز درمانده است.
👌 لذا حرکت های این روزهای سران رژیم صهیونیستی در مواردی مانند نشست نقب را نباید دلیلی بر توانایی این رژیم دانست بلکه بسان افتادن در باتلاقی است که با دست و پازدن روز به روز فروتر می رود.
@ghotbnama
جنگ علیه یمن؛آیا در ایستگاه آخر است؟ n دکتر سعدالله زارعی تحولات یمن از «شرایط ویژه»ای خبر میدهد. رژیم سعودی در هفتمین سالگرد و آغاز هشتمین سال جنگ علیه مردم مظلوم یمن، آتشبس دوماههای را اعلام کرد و کمی پس از آن «منصورهادی» را وادار کرد تا قدرتی که نداشت به شورای ریاستجمهوری واگذار نماید. در عین حال این رژیم یک هفته پس از اعلام آتشبس، بارها آن را نقض کرده است!
درخصوص این تحولات و افق آن نکات زیر وجود دارد:
۱ـ پیش از اعلام آتشبس از سوی سعودیها، دولت یمن پس از انجام یک سلسله عملیات نظامی موفق علیه تأسیسات سعودی، به خصوص تأسیسات نفتی در جده و چند نقطه دیگر، آتشبس یک طرفهای را اعلام کرد. از این رو میتوان گفت هر دو طرف در تلاش بودند تا در سالگرد جنگ گرایش خود را به پایان مخاصمه اعلام نمایند. انصارالله به عنوان بازوی قدرتمند نظامی دولت یمن، با ضربات سنگین به تأسیسات و زیرساختهای سعودی ـ که بعضی برآوردها از یک میلیارد دلار خسارت خبر میدهند ـ ثابت کرد، اعلام آتشبس آن، از سر ضعف نیست.
کما اینکه این ضربات آنقدر شدید بودند که شورای امنیت سازمان ملل وارد عمل شد و قطعنامه جدیدی علیه مردم مظلوم یمن صادر نمود. این در حالی بود که اعلام آتشبس از سوی سعودی پس از دریافت ضربات سنگین یمنیها، نشانه ضعف میباشد به همین جهت میتوان به آتشبس اعلام شده از سوی یمنیها اعتماد کرد چرا که از موضع ابتکار میباشد و به آتشبس سعودی اعتباری نیست چرا که هر وقت احساس قدرت کند، آن را میشکند. برای مطالعه متن کامل این گزارش بر روی سایت ذیل کلیک نمایید : https://www.mashreghnews.ir/news/1360695
A. S:
فتنه شیطانی بزرگ در ایران و افغانستان.
پردهبرداری از توطئه خونینِ افغان هراسی / «مریم سما» در آلبانی چه میکند؟ (دکتر بهرام زاهدی) اواخر اسفند ۱۴۰۰ بود که موج دوم اخبار دروغ و ویدئوهای جعلی در مورد افغانها و افغانستان فضای مجازی ایران را درنوردید. این موج برخلاف موج پیشین که از اوایل سال ۱۴۰۰ شروعشده بود و بیشتر معطوف به انتشار دروغ در مورد وقایع داخل افغانستان بود، وقایع داخل ایران را هدف اصلی خود قرار داده است و با حمله به ذهنیت مردم ایران درصدد برانگیختن واکنشهای خشن ناشی از وحشت از سوی ایرانیان است؛ تا آنگاه این خشونت را در ابعادی هزار برابر بزرگنمایی شده به ذهن مردم افغانستان و مهاجران افغان تزریق کند و چرخهای از نفرت و خشونت بین دو ملت برادر ایجاد شود.
درواقع آمریکاییها پس از شکستهای پیاپی در میادین نظامی و اطلاعاتی در سطح منطقه (که منجر به کاهش چند صدهزارنفری نیروی نظامی امریکا در غرب آسیا و آسیای مرکزی نسبت به حدود ده سال قبل شده است) این بار برای نجات خود به ابزار ترکیبی روان شناسی-رسانه ای توسل جستهاند. امریکا در این حربه خطرناک (و البته از آخرین حربههای ممکن خود)، فضای مجازی را بهعنوان بستری برای پنهان شدن، کمتر ضربه خوردن و بیشتر ضربه زدن انتخاب کرده است.
موج اول چه بود؟
شاید اغراق نباشد که بگوییم در بهار و تابستان ۱۴۰۰ هر هفته، صدها خبر و ویدئوی دروغ در مورد افغانستان با تمرکز بر داعشی جلوه دادن طالبان در فضای مجازی منتشر میشد. کلمهای نیز از سوی برخی رسانههای اصلاحطلب اختراع شد که سعی میکردند با آن هرگونه واقع گویی از مسائل افغانستان را ساکت کنند: «تطهیر طالبان». تکنیکهای زیرکانه جدیدی در این موج اول (نسبت بهدروغ پراکنی در سالهای قبل) استفادهشده بود مثلاً در برخی از فیلمها که حاضران به زبان پشتو صحبت میکردند و مردم ایران متوجه معنای واژگان نمیشدند یک توضیح (کپشن) درج میشد و محتوای دلخواه فریبدهندگان به خورد مخاطب ویدئو داده میشد. برای مطالعه متن کامل این یادداشت بر روی آدرس ذیل کلیک نمایید: https://www.mashreghnews.ir/news/1360489
بصیرت =قطب نما
A. S: فتنه شیطانی بزرگ در ایران و افغانستان. پردهبرداری از توطئه خونینِ افغان هراسی / «مریم سما» در
خیلی خیلی مهم وضروری وخواندنی
🌐 پاکستان؛ از خیانت داخلی تا دخالت خارجی
✅ عوامل مختلفی اعم از دخالتهای خارجی و داخلی در برکناری عمران خان نقش داشتند:
1⃣ _ عدم تأسیس پایگاه نظامی خارجی در پاکستان: پس از خروج از افغانستان، تنها راه حفظ موقعیت واشنگتن در عرصه نظامی در مقابل بازیگرانی همچون ایران، هند و چین، پاکستان بود که با مخالفت عمران خان مواجه شد.
2⃣ _ سفر عمران خان به روسیه: عمران خان اوایل جنگ روسیه و اوکراین به مسکو سفر کرد و این سفر با مخالفتهای داخلی از سمت ارتش و خارجی همچون آمریکا مواجه شد. این مخالفتها بهقدری شدید بود که قمر جاوید فرمانده ارتش حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرد و این امر کاملاً متناقض با راهبردهای عمران خان بود.
3⃣ _ نارضایتیهای داخلی: نارضایتیهای اقتصادی در بین مردم در خصوص عملکرد اقتصادی دولت، این زمینه و فرصت را برای بازیگران خارجی و مخالفین داخلی عمران خان فراهم کرد که برای سرنگونی دولت او اقدام کنند.
⁉️ اکنون این سؤال نیز مطرح میشود که آینده پاکستان در عرصه سیاسی به چه سمت و سویی خواهد رفت؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که:
1⃣ _ اولاً، اگر پاکستان این رویارویی سیاسی طرفداران و مخالفین عمران خان را با آرامش پشت سر نگذارد، احتمالاً آبستن حوادث و درگیریهایی خواهد بود که با توجه به بافت سیاسی و اجتماعی این کشور، احتمالاً رنگ خون به خود میگیرد.
2⃣ _ در ثانی، با توجه به نقش پررنگ کشورهای خارجی در عرصه سیاسی پاکستان و همراهی برخی جریانهای داخلی همچون ارتش بهعنوان قدرتمندترین جریان موجود، نهایتاً پیشبینی میشود که دولتی با گرایشهای غرب گرایانه و متمایل به ارتش روی کار آید تا شرایط جدیدی در عرصه سیاسی برای این بازیگران فراهم کند.
@ghotbnama
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به اختیار خودت باش ک جبر جهان به طایفه بی صلاحیت ست.:
🚨⛓️ *حمله به کنسول گری ایران در هرات*
🔹️در ادامه واکنش ها به ادعای آزار و اذیت مهاجرین افغان در ایران امروز عده ای در هرات به سرکنسول گری ایران حمله کردند و علاوه بر آتش زدن لاستیک در مقابل سرکنسول گری، دوربین های امنیتی را شکستند، حمله کنندگان موفق به ورود به سرکنسول گری نشدند.
@ghotbnama
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رئیس دانشکده هستهای دانشگاه شهید بهشتی: همیشه تهدیدات هستهای علیه کشوری که توان دفاع ندارد وجود دارد
سیدمحمودرضا آقامیری، در ویژه برنامه روز ملی فناوری هستهای در دانشگاه تهران:
🔸هیچ روزی نیست که اسرائیل عنوان نکند که اگر نیاز باشد علیه ایران از سلاح هسته ای استفاده خواهیم کرد یا مثلا در رابطه با جنگ روسیه و اوکراین مدام بحث بمب هسته ای مطرح می شود؛ این یعنی یک اتفاقی در جهان احتمال دارد بیفتد که اگر شما سپر لازم نداشته باشید قربانی این اتفاق خواهید شد.
🔸کره شمالی فقط با 7 بمب هسته ای قلدری می کند حتی در برابر آمریکا.
🔸ما امروز توانایی بازدارندگی داریم یعنی قدرت داریم در یک زمان کوتاه غنی سازی مان را به 99 درصد برسانیم. قدرت این را داریم که اگر نیاز بود پدیده شکافت را کنترل نکنیم.
🔸امروز قدرت داریم که چرخه سوخت را کامل کنیم،این اتفاق یعنی «حق مسلم»
🔸ایران نیاز داشت برای دفاع از این حق مقاومت کند تا از حقوق آیندگان دفاع کند
🔸ما باید در بحث هسته ای پافشاری و ایستادگی کنیم
🔸اگر توان هسته ای ما در حد سال 76-77 بود هیچ کسی با ما مذاکره نمی کرد.
@ghotbnama
رهبر انقلاب: یک حرف نصیحتآمیز و از سرخیرخواهی خطاب به آقایان سعودی دارم؛ چرا جنگی را که یقین دارید در آن پیروز نمیشوید ادامه میدهید؟ راهی برای خروج خود از جنگ پیدا کنید
@ghotbnama