eitaa logo
رزم اوران (تکاب)
97 دنبال‌کننده
4.4هزار عکس
1.4هزار ویدیو
98 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️برای روزیِ معلم خوب ، مدرسه خوب ، رفیق خوب ، همسر خوب ، شغل خوب و... برای بچه هاتون حتما به شهدا متوسل بشید عجیب بهترین ها رو حواله میکنن . 🌷شادی روح شهدا صلوات🌷
هدایت شده از واحدساجده مدرسه شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◉━━━━━────     ↻  ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆ 🎙 🔸موضوع: لجنِ ته حوض❗️ 🍃🌀🍃 🔰مقام معظم رهبری(حفظه‌الله): 🔻آنچه امروز در شهرهای آمریکا و ایالت‌های آمریکا مشاهده می‌شود، بُروز یک واقعیّاتی است که همیشه پنهان نگه داشته می‌شد. اینها چیزهای جدیدی نیست، اینها بُروز واقعیّت‌ها است؛ که آن لجنِ ته حوض می‌آید بالا خودش را نشان میدهد. (۹۹/۳/۱۴) کارگروه فرهنگی سیاسی ثامن آذربایجان غربی (در اقتصاد، فرهنگ ، سیاست و ....) غربی 🆔eitaa.com/samenbr 🆔https://sapp.ir/andishe_az 🆔https://rubika.ir/samenbr 🍃 🇮🇷🍃
خبرهای خوب ♻️ تقریبا رئیس‌جمهور ۲۶ سفر استانی تاکنون داشته‌اند. منابع سفر‌های استانی از منابع عمومی، منابع دستگاه‌های اجرایی، منابع استانی و کمک‌های وزارت نفت تأمین شده است. آن بخش از مصوباتی که از محل منابع عمومی باید تأمین اعتبار می‌شد، نزدیک ۱۲۶ درصد محقق شده و به استان‌ها اختصاص داده شده است. تمام پروژه‌هایی که مصوب سفر رئیس‌جمهور بودند یک روند پیشرفت فیزیکی قابل قبولی دارند. ♻️ بدهی خارجی ایران کم شد میزان بدهی‌های خارجی کشور در پایان اسفند پارسال نسبت به ماه مشابه سال قبل با کاهش همراه شده و به رقم ۸ میلیارد و ۶۷۵ میلیون دلار رسیده است. بدهی خارجی ایران در پایان اسفند ۱۳۹۹ معادل ۹ میلیارد و ۱۴۲ میلیون دلار بوده. ♻️ صادرات ایران به ترکیه ۵۷ درصد افزایش یافت ، اداره آمار ترکیه از رشد ۳۹ درصدی تجارت ایران و ترکیه در ۵ ماهه نخست ۲۰۲۲ خبر داد و اعلام کرد تراز تجاری دو کشور در این مدت ۳۳۰ میلیون دلار به نفع ایران بوده است. مبادلات تجاری ایران و ترکیه در پنج ماهه نخست سال قبل ۱ میلیارد و ۹۷۵ میلیون دلار اعلام شده بود. ♻️ طبق گزارش اوپک، درآمد نفتی ایران در سال ۲۰۲۱ به 3/25 میلیارد دلار رسید و ۳ برابر سال ۲۰۲۰ بود. با روی کار آمدن دولت سیزدهم، فروش نفت از روزی ۴۰۰ هزار بشکه به بیش از یک میلیون بشکه رسیده است. ♻️ انتقال ۱۰ میلیون تن کالای ترانزیتی روسیه از مسیر ایران ایران و روسیه در سیزدهمین جلسه کمیته کاری حمل‌ونقل مشترک میان دو کشور درباره جزئیات انتقال ۱۰ میلیون کالای ترانزیتی از طریق مسیرهای کریدور شمال‌ـ جنوب (ایران) به توافق رسیدند.
بیانات جدید رهبر انقلاب درباره جایگاه خانواده شهدا حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اخیر با خانواده شهدا تعبیری نو از جایگاه شهدا و خانواده شهدا مطرح نمودند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از حدود دو سال که به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی جلوگیری از شیوع کرونا دیدارهایشان با خانواده‌های شهدا متوقف شده بود چندی پیش مجددا این روند آغاز شد و تعدادی از خانواده‌های شهدا خدمت ایشان رسیدند. در این دیدار که حال و هوای معنوی خاصی داشت خانواده پنج خانواده شهید حضور داشتند که از جمله می‌توان به حاجیه خانم اشرف السادات منتظری مادر شهید محمد معماریان که کتاب تنها گریه کن درباره زندگی این مادر مجاهد و انقلابی نوشته شده اشاره کرد. در این دیدار رهبر معظم انقلاب در سخنان کوتاهی به بیان اجر شهادت و جایگاه شهدا در محضر الهی پرداخته و در تعبیری بیان کردند که خدای متعال در قرآن کریم در دو جا صلوات فرستاده است که یکی مختص شان پیامبر اکرم (ص) است که می‌فرماید "إِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَی النَّبِیِّ" و دیگری مختص شهدا و خانواده شهدا که در سوره بقره می‌فرماید :"اُولئکَ عَلَیهِم صَلَواتٌ مِن رَبِّهِم وَ رَحمَـة؛".
♦️رئیسی: ترویج فساد سازمان یافته است رئیس جمهور در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی: 🔹دشمنان ایران و اسلام با استفاده از شبکه‌های گسترده و متعدد ماهواره‌ای و مجازی با ترویج فساد، استقامت فرهنگی و مبانی ارزشی و دینی جامعه را هدف گرفته‌اند. 🔹باید در مقابل این تهاجم سازمان یافته و گسترده اقدامات لازم و بازدارنده صورت گیرد و نهادهای مسئول در این زمینه اقدامات نظام‌مند و منسجمی به عمل آوردند.
🔺تسهیل صدور مجوز کسب‌وکار ▫️یکی از چالش‌های اساسی اقتصاد ایران صدور مجوزهای کسب‌وکار است. ▫️درحالیکه تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار از ۱۳ سال پیش تاکنون جزو تکالیف دولت‌ها بوده، اما تاکنون گام بلندی در این راه برداشته نشده است. ▫️دولت سیزدهم تمام دستگاه‌های اجرایی را ملزم کرده که به درگاه ملی مجوزها متصل شوند تا همه استعلامات به‌صورت الکترونیک انجام شود. برای مثال مجوزهای صنفی باید ظرف سه روز و مجوز مشاغل خانگی باید در همان روز صادر شود. ▫️۹۴۴ مجوز از مشاغل خانگی و غیرخانگی تاکنون ۱۰۰ درصد الکترونیکی شده است.
📝 (۲۳۶) 🔻خبر: آذربایجان با رژیم صهیونیستی قراردادهای همکاری در حوزه امنیت سایبری، ترابری هوایی و تسهیل حضور صهیونیست‌ها در آذربایجان امضا کردند. 🍃🌹🍃 🔹نکات تحلیلی: 1️⃣ ماهیت این قراردادها و هدف آن محدودسازی ایران است و رژیم صهیونیستی در راستای محاصره پیرامونی ایران آن را اجرا می‌کند. باتوجه به ابعاد جنگ سایبری این رژیم با ایران، صهیونیست‌ها سعی دارند که مراکز سایبری خود را در نزدیک مرزهای ایران مستقر کنند تا نتیجه بهتری از عملیات‌های آتی خود بگیرند. 2️⃣ آذربایجان ‌همواره محل و بستری برای فعالیت صهیونیست‌ها بوده و معادله تسلیحات در برابر نفت بین دو طرف اجرا شده است؛ زیرا رژیم صهیونیستی ۴۰ درصد نفت خود را از آذربایجان تأمین می‌کند. 3️⃣ هدف صهیونیست‌ها از استقرار مراکز سایبری در آذربایجان چند مورد است: الف) انجام عملیات عینی در داخل ایران که با توجه به برخی گمانه‌ها، عملیات ترور شهید فخری زاده از آذربایجان صورت گرفته بود. ب) رصد اطلاعاتی از داخل ایران: کسب داده‌های اطلاعاتی مهم‌ترین نیاز یک بازیگر برای انجام اقداماتش است. این رژیم قصد دارد با استقرار مراکز سایبری و پهپادی، در عرصه اطلاعاتی توازنی نسبت به ایران به وجود آورد. ج) تشدید فعالیت‌های قوم‌گرایانه: این رژیم با استقرار این مراکز در آینده، برنامه‌ریزی خاصی برای تشدید مسائل قوم‌گرایانه بین ایران و آذربایجان ایجاد خواهد کرد. 🔺نکته پایانی: درمجموع می‌توان گفت که افزایش تحرکات رژیم صهیونیستی در مناطق پیرامونی ایران، یک تهدید بالقوه است و این رژیم قصد دارد ابعاد عملیات‌های سایبری و تخریبی خود در این زمینه را با استقرار این مراکز وسعت ببخشد. ✍️ محمدرضا فرهادی | |
📝 (۲۳۷) خبر: یکی از مهم‌ترین انتقاداتی که بر جریان سیاسی اصلاحات وارد می‌شود، ترجیح و برتری منافع حزبی بر منافع ملی است. 🍃🌹🍃 🔸گزاره‌های ‌ خبری: 1️⃣ اخیراً وبگاه آمریکایی «اینترسپت» در گزارشی، برنامه محرمانه پنتاگون در زمینه جنگ‌های نیابتی در آسیای غربی و کشورهای سوریه، مصر، لبنان و یمن را فاش کرده است. در بخشی از این گزارش اعلام شده است، گروهی محدود از نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا در جنگ‌های نیابتی در مناطق مختلف خاورمیانه و شمال آفریقا مشغول به فعالیت هستند که البته فعالیت‌های آن‌ها نسبت به گذشته با شدت کمتر و دایره عملیاتی وسیع‌تر دنبال می‌شود. 2️⃣ محتوای این گزارش تازگی ندارد؛ سابق بر این دونالد ترامپ در ماجرای تبلیغات انتخاباتی خود با هیلاری کلینتون، از پشت پرده‌های ایجاد و حمایت آمریکا از داعش سخن گفته بود. 🔸گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣ آمریکا که مدعی ابرقدرتی دنیا است، عامل اصلی آتش به پا شده در منطقه غرب آسیا در قرن حاضر و گذشته است. آن‌ها از یک دهه پیش با تأسیس و حمایت داعش قصد واردکردن ضربه اساسی به جمهوری اسلامی داشتند. 2️⃣ آنچه امروز از امنیت تثبیت‌شده در داخل کشور می‌بینیم مرهون سیاست‌های درست جمهوری اسلامی در مبارزه با دشمن در فراسوی مرزها و رشادت و جان‌فشانی سربازان وطن است. 3️⃣ در تحلیل اظهارات فائزه هاشمی نیز عقده «دیده شدن» و «لیدر شدن»، قابل تجزیه‌وتحلیل است؛ وی هر از چند گاهی یک حرف باطل (توهین به پیامبر، تشویق بی‌حجابی و حمایت از نافرمانی مدنی) بر زبان می‌آورد و برای ضدانقلاب خارج نشین، خوراک رسانه‌ای تولید می‌کند. قوه قضائیه باید در مواردی که سیاسیون، امنیت و منافع ملی را به خاطر بهره‌برداری حزبی به حراج می‌گذارند، سریع و به هنگام وارد عمل شود. ✍️فرهاد کوچک زاده
🔰❗️لینک کانال حوزه را در کانال های پایگاه خود جهت عضویت انتشار بدهید. آدرس کانال: 🌐@hose_chamran تعداد برنامه های ثبت شده از تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۰۴ تا به ۱۴۰۱/۰۴/۱۵ ۳۸۵۲ ("سه هزاروهشتصدو پنجاه و دو") بوده است.
هدایت شده از اخبار رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم ✍رهبر معظم انقلاب: هرکسی که جمهوری اسلامی را نصرت کند، خدا را نصرت کرده است...خدا هم شما را نصرت میکند. ۹۴/۱۱/۱۹ ✅اخبار رهبر انقلاب 💠 @aKhbar_rahbar