یک نفر میشه بگه نحوه فروش خودرو
دقیقا چه ربطی به رئیس سازمان بورس داره؟
بوی تعفن منافع بخشی اذیتتون نمیکنه؟
الان فکر میکنید رئیس سازمان بورس
دنبال ساماندهی بازار خودرو هست
یا میخواد شاخص بورس رو سبز نگه داره و چه چیزی بهتر از جیب مردم مظلوم؟!
از نظر بورسبازها و وزارتاقتصادیها
به طور کلی هرکجا قیمت پایین باشد دلالها میخرند
و هرکجا قیمتها بالا برود مردم عادی خریدارند..
مثلا با قیمت قرعهکشی فقط دلالها خودرو میخرند
ودر بازار دلالها و سفتهبازان یعنی بورس کالا، مردم خریدار خودرو هستند.
اینها با یک تهمت بزرگ به مردم شریف ایران، کلا قائل به این نیستند که ما هم در این اقتصاد، وجود خارجی داریم..
لطفا دست از سر مردم بردارید..
✍سیدامیرحسین حسینی #اهلالبصر در ایتا👇👇
#امام_خامنه_ای #ظهور #جان_فدا #تمدن_اسلامی
╔══💠❄️
🆔 @ahlolbasar1913
🆔https://rubika.ir/ahlolbasar1913
╚══💠
امنیت اتفاقی نیست
▪️سلفی مرزبانان کشور در سرمای ۲۵ درجه زیر صفر
خدا قوت سربازان وطن @ahlolbasar1913
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
بحرانِ کمبود گاز که با روند فعلی حداکثر از دو یا سه سال بعد در کشور آغاز خواهد شد حاصل سوء مدیریت چندین ساله آقای زنگنه و بی توجهی دولت های سازندگی، اصلاحات و بهار به این میدان فوق عظیم گازی از یک سو و بی تدبیری دولت امید بسته به دولت ها و شرکت های نفتی غربی از جمله توتال از سوی دیگر است. زمانی که بحران کمبود گاز آغاز شود مردم احتمالا خواهند گفت که حداقل در زمان دولت روحانی گاز و برق داشتیم!
باطلالسحر این مساله این است که آقای زنگنه میزان تولید گاز پارسجنوبی را از سال۱۴۰۰ تا ۱۴۲۰ رسما اعلام کند و به مردم توضیح دهد که چرا افت شدید تولید از این میدان را که از ده سال قبل قابل پیش بینی بود، از مردم پنهان کرده است؟
💠 @profderakhshan
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
🔅 گزیده سخنرانی استاد درخشان در جلسه امروز «نشست علمیتخصصی سیاستهای اقتصادی پیشنهادی به دولت سیزدهم از نگاه اقتصاد اسلامی»
🔸 سیاستگذاری در میدان تعیین میشود اما راهبردها ناظر بر سیاستگذاریهای میدانی است.
🔸 راهبردها را مقام معظم رهبری تعیین کردهاند، خیلی وقت پیش هم اعلام کردهاند، اما مشکل در پایبندی به این راهبردهاست. ایشان در بیانیه گام دوم گفتند حال مشکلات کشور نیازمند روحیه انقلابی، تفکر انقلابی و عملکرد جهادی.
🔸 آقای رییسی به درستی گفتهاند دولت ما سلیقهای عمل نمیکند.
سلیقهای عمل کردن یعنی تبعیت از آموزههای لیبرالیستی
سلیقهای عمل کردن یعنی رفتن به دنبال تفکر بهاصطلاح علمی به جای تفکر انقلابی!
لیبرالها سلیقه خود را در عناوین زیبایی همچون آزادی و علم پنهان میکنند.
ما هم آزادی را قبول داریم و امام حسین علیهالسلام را بزرگترین آزاده جهان میدانیم اما آزادی که ما میگوییم یعنی بندگی حضرت حق: «من از آن روز که در بند توام آزادم»
اما آزادی لیبرالها یعنی آزادی برای چپاول و غارت
پرستش خدا سلیقهای نیست، پرستش سرمایه سلیقهای است زیرا که ریشه در تعلق وجه شیطانی انسان به مادیات دارد و از این رو احساسی و یا سلیقهای است نه علمی.
🔸 آمریکا شیطان تعلیمدیده اکبر است. آنها میخواهند ریشه تعالیم اسلام را بزند همانطور که ریشه تعالیم حضرت مسیح و حضرت موسی را زدند.
🔸 مدیریت میدان لازم است اما ریاست جمهور مدیر مدیران میدانی است و باید مدیران میدانی را در جهت راهبردهای نظام که توسط رهبری معظم بیان شده، حرکت دهد.
🔸 رویکرد اسلامی به مسایل اقتصادی، رویکرد کلنگری است و همه عرصههای درگیری را میبیند چون اسلام کلنگر است و حتی دربارۀ تاریخ برنامه دارد
سیاستهای اقتصادی در دولت سیزدهم باید رویکرد کلنگری داشته باشد.
🔸 مدیران باید بدانند میدان، میدان جنگ است نه میدان جشن و سرور! باید آنچه در سیاست انجام میدهیم، مقوم نظام فرهنگی باشد، نه آنگونه که در دولت یازدهم و دوازدهم تضعیف شد. سیاستگذاریهای ما در حوزۀ اقتصاد باید مقوم نظام سیاسی و فرهنگی باشد و بهعکس.
🔸 آقای رییسی باید از رییس بانک مرکزی بپرسید که آیا این نظام بانکی مقوم نظام سیاسی ما که نظام ولایت است، میباشد یا تضعیف کننده است؟ آیا تصمیمات وزیر اقتصاد است در جهت تقویت کل نظام است یا تضعیف کننده؟
🔸 مهمترین معیار تنظیم امور اقتصدی این است که تصمیمات مدیران میدانی دقیقاً در راستا و سازگار با تصمیمات در سطح کلان باشد. تحقق این سازگاری از جمله وظایف رییس جمهور است.
🔸 ایشان گفتهاند در سال یک میلیون مسکن میسازند، ایده خوبی است، اما آیا برای ایشان توضیح دادهاند که ساختن این حجم از مسکن به چه میزان انرژی نیازمند است؟ به هر حال، تولید آجر و سیمان و گچ و میلگرد و امثال ذلک نیازمند دسترسی به منابع لازم و کافی از انرژی است. آیا منابع تولید این حجم از انرژی بررسی شده است؟
🔸 پس گام اول، داشتن اطلاعات دقیق است.
آیا به شما گفتهاند پارس جنوبی هماکنون هشتاد درصد از گاز کشور را تامین میکند و این یعنی فاجعه!
آیا گزارش دادهاند که پارس جنوبی تا چند سال دیگر میتواند چنین حجمی از گاز را تولید کند؟
🔸 بنده ده سال است از وزیر نفت خواستهام رسماً میزان تولید گاز از پارس جنوبی را اعلام کند اما ایشان هیچ اقدامی نکرده است.
محاسبات من نشان میدهد که در بیست سال آینده تولید گاز از میدان پارس جنوبی حدود صد میلیون متر مکعب خواهد بود و در صورت نصب سکوهای تقویت فشار در همۀ فازهای پارس جنوبی، فقط میتوانیم حداکثر سیصد میلیون متر مکعب برداشت کنیم که درواقع کمتر از نصف آن چیزی است که هماکنون داریم! از سوی دیگر، تقاضا در بخش خانگی و صنعتی و حمل و نقل و پتروشیمی و تولید برق هم روزبهروز در حال افزایش است.
بنده نگرانم که اواخر دولت اول جنابعالی با بحران جدی و کلان در تولید گاز مواجه خواهیم بود. بحران خوزستان نمونهای از بحرانهایی است که ناشی از فقدان اطلاعات دقیق برای مسئولین تراز اول کشور بوده است.
🔸 اطلاعات صحیح را به شما نمیدهند. به جای برگزاری جلسات با مدیران ارشد دستگاههای مختلف کشور، شاید برگزاری جلسات خصوصی جنابعالی یا نمایندۀ حضرتعالی با صاحبنظران و مدیران میانی دستگاههای دولتی راهگشا باشد. برای نمونه، مهندسان تراز اول شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب که دستاندرکار تولید هستند، میتوانند اطلاعات دقیق از حجم ذخایر اثباتشدۀ نفتی را به شما بدهند. هر آنچه در مکتوبات روابط عمومی وزارت نفت دربارۀ حجم ذخایر باقیمانده کشور منتشر میشود معمولاً مورد تأیید مهندسان تراز اول مخازن نفتی کشور نیست و لذا سیاستگذاریهای میدانی در حوزۀ نفت و راهبردهای کلان در حوزۀ فرامیدانی را با اشتباهات بسیار جدی مواجه خواهد کرد آنچنانکه تا کنون سیاستهای کلان کشور ما را به بیراهه برده است.
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
بخشی از سخنرانی دکترمسعود درخشان با موضوع «پیشرفت و برنامه پیشرفت در گام دوم انقلاب اسلامی»
من به شما میگویم دروغ گفتند؛ ما بزرگترین ذخایر گازی دنیا را داریم، کوروش بخواب ما بیداریم، آینده ما هیچ مشکلی از گاز نخواهیم داشت. ده سال است به طور رسمی داریم میگویم، پنجسال است به طور رسمیتر در معاونت فنّاوری ریاست جمهوری سخنرانی کردم؛ متن مکتوب خودم را دادم، تمام مسئولان وزارت نفت بودند جواب من را نتوانستند بدهند. فقط یک خواهش کردم و آن این بود که این پیشبینی من از پارس جنوبی است؛ هم اکنون ۸۰ درصد از گاز کشور از پارس جنوبی دارد تأمین میشود، آیا شما میخواهید به اقتصاد مقاومتی عمل کنید؟ وقتی که ۸۰ درصد یا حدود ۸۰ درصد از گاز کشور از یک میدان میآید، آیا این حفظ امنیت ملی است؟
و نمیدانید این میدان در آینده چه تولیدی خواهد داشت. یعنی آینده این انقلاب را گره زدید به کجا؟ به یک میدان گازی که انشاءالله گاز میدهد؟
من به اعداد و رقم محاسبه کردم و نشان دادم که ۱۴۲۰ تولید پارس جنوبی از ۸۰۰ میلیونی که الان است، البته ۸۰۰ میلیون نشد هیچ وقت؛ آقای روحانی که میگفت ۱۰۰۰ میلیون متر مکعب گاز میدهد اما در همین ۷۰۰ ماندند ( ۷۰۰ و بیست، سی تا ) گفتم از این میرسد به ۱۰۰ میلیون متر مکعب. یعنی ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز نخواهی داشت. با چی میخواهی جبران کنی؟ تولید از مخازن دیگر؟
مخازن را یک به یک بگو. من گفتم نهایتا ۱۰۰ میلیون مترمکعب، ۲۰۰ میلیون مترمکعب شاید باشد؛ ضمن این که در آن فاصله میادین دیگر غیر از پارس جنوبی با کاهش تولید مواجه میشوند، کاهش تولید آنها شاید جبران شود با مخازن نو دیگری که داریم.
گفتند نخیر! یک مخزن عظیمی کشف شده؛ خب اطلاعش را بدهید. تنها یک چیزی من میخواستم؛ آقای زنگنه رَوند تولید گاز از پارس جنوبی را تا ۱۴۲۰ رسماً اعلام کند. بگوید بدانیم. ایشان به ما پاسخ دهد یا اینکه بگوید خودم هم نمیدانم؛ اگر بگوید نمیدانم که وای به حال این وزارت! چطور بلدید بگویید «قیمتها را خدا تعیین میکند»، بروید به سمت بازارهای رقابتی و.... .
چطور بلدید اقتصاد لیبرالی غرب را قشنگ بیان کنید در حالی که نه درس اقتصاد غرب را خواندهاید نه تخصص هم در نفت دارید چون متخصص نفت هم نیستید. مثل دندانپزشک تجربی یک چیزی یاد گرفته است از بس در وزارت نفت بوده.
هنوز هم ایشان نگفته و میدانم که میداند اما نگفته؛ چرا نگفته؟
خطاب به نمایندگان گفتم: آقای زنگنه من از شما تقاضا میکنم بیست تا عدد به من بدهید، تولید از پارس جنوبی در سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۲۰. همین!
اگر پیشبینی من درست باشد، دو تایی بنشینیم کنار هم بگوییم چه کنیم؟
اگر پیشبینی من غلط باشد خب به یک معلم دانشگاه یک چیز یاد دادی. اقدام نمیکند. در دانشگاه امام صادق علیه السلام، چه در مرکز رشد چه در سخنرانیهای عمومی حداقل پنج بار همین بحث الانم را گفتم؛ انگار نه انگار. فکر نکنید شما مثلاً هزار ماشاءالله میخواهید یک انقلاب اقتصادی در کشور درست کنید، هنوز شماها نتوانستید روند تولید از پارس جنوبی را به امضای آقای زنگنه بگیرید.
💠 @profderakhshan
ای مهربانتر از پدر و مادرم...
🔻 پرخاشگری به پدر، «عصیان» است اما نتیجهی پرخاشگری به مادر، «شقاوت» است؛ چون مادر تمام زندگیاش را گذاشته برای فرزند؛ حالا امام معصوم علیه السلام که تمام وجودش را برای هدایت ما گذاشته «وَ بَذَلَ مُهجَتَهُ فيكَ لِيَستَنقِذَ عِبادَكَ مِنَ الجَهالَةِ وحَيرَةِ الضَّلالَةِ»، پرخاشگری و تبعیت نکردن از ایشان چه عاقبتی خواهد داشت؟
👤 #استاد_ابوالفضل_بهرامپور
📝 #پیادهشده_سخنرانی @ahlolbasar1913
✍محمد حق شناس
دولت بعید است در حوزه مسکن حتی با ساخت یک میلیون مسکن در هر سال، موفقیتی کسب کند و بتواند رضایت مردم را حاصل کند؛
علت اش ناتوانی یا رها کردن بازار مسکن است!
بازار مسکن در ایران به شدت دچار آفت سوداگری، سفته بازی و کالای سرمایه ای شده است، این آفت باعث شکل گیری یک الیگارشی انحصارطلب مالک شده که تقریبا بخش قابل توجهی از واحدهای مسکونی را تحت اختیار دارد!
در این چند دهه اخیر در ایران تعداد خانوارهای مستاجر و خانه به دوش به شکل عجیبی افزایش یافته و از آن طرف تعداد خانه تحت تملک مالکین محدود نیز بیشتر شده است، در چنین وضعیتی هر ساله با یک نوع نظام انحصار عرضه و تقاضای انبوه روبرو می شویم؛ از آنجا که متقاضیان(مستاجران) فاقد دارایی و نقدینگی هستند همواره با اتکا به تسهیلات مالی و بانکی در حال تامین منابع مالکین برای تمدید اجاره خانه ها هستند و به این ترتیب هر روز شکننده تر و فقیرتر و بدهکارتر می شوند و از آن طرف مالکین، با تورم لجام گسیخته ضمن بالا رفتن ارزش دارایی خود و قیمت آن، از قبل سود مضاعف اجاره بها و افزایش آن نیز بهره می برند!
اگر این لوپ و وضعیت توسط دولت در ایران رفع نشود مطمئنا بخش قابل توجی از جوانان کشور امکان ازدواج نخواهند داشت، بخش قابل توجهی از زوج های جوان امکان ادامه زندگی به خاطر اجاره بهای افزایشی هر ساله را از دست مي دهند، فرزندآوری به شدت کاهش یافته، شکاف طبقاتی و تنفر عمومی از وضعیت اقتصادی ایجاد خواهد شد.
راهکار حل مسئله مسکن تنها ساخت خانه نیست، دولت باید و باید و باید علاوه بر ساخت مسکن به بازار مسکن هم وارد شود، مانع از انحصار و تملک تعداد بیشتر از نیاز خانوار واحدهای مسکونی توسط افراد شود. مالیات بر عایدی سرمایه، مالیات بر ثروت و یارانه های تشویقی و حمایت از نرخ ثابت اجاره خانه را در دستور کار خود قرار دهد. #اهلالبصر در ایتا👇👇
#امام_خامنه_ای #ظهور #جان_فدا #تمدن_اسلامی
╔══💠❄️
🆔 @ahlolbasar1913
🆔https://rubika.ir/ahlolbasar1913
╚══💠
هدایت شده از آموزش کاربردی لهجه عراقی
🎧 آموزش شنیداری
🔹️صرف افعال 👇👇
فعل: نام _ یِنام
🔊 به توضیحات زير توجه بفرمایید 👇👇
#آموزش_كاربردى_لهجه_عراقى
لینک کانال ما را به دوستان خود معرفی بفرمایید.🙏
🌹https://eitaa.com/joinchat/702480562C953c0b091c
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿✿┅┅┄┄
💠اسکیت سواری محمدرضا شاه در سوییس، زمانیکه ۴۰۰۰ نفر در ایران درون خانههایشان یخ زدند و مردند
#اقدامات_شاهنشاه_ملعون
#امام_خامنه_ای #ظهور #جان_فدا #تمدن_اسلامی
╔══💠❄️
🆔 @ahlolbasar1913
🆔https://rubika.ir/ahlolbasar1913
╚══💠❄️
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رکورد یک مادر(متخصص زنان و زایمان)
🔻۴۴سال طبابت💪
🔻۲۲هزار نوزاد متولد شده💪
🔻تولد ۱۰نوزاد در یک روز💪
🔻دوبار اخراج از دانشگاه 😱
🔻ویزیت و جراحی همسران شهدا رایگان
🔻۶فرزند و ۱۹نوه موجود و یک نوه قریب الورود😄
ارزش چادر و سبک زندگی اسلامی و ساده از زبان خانم دکتر لباف
#امام_خامنه_ای #ظهور #جان_فدا #تمدن_اسلامی
╔══💠❄️
🆔 @ahlolbasar1913
🆔https://rubika.ir/ahlolbasar1913
╚══💠❄️
🗂 روزشمار شهدای همدان - بخش اول
📅 ✅ امروز ۲۴ دی مصادف است با سالروز شهادت شهیدان گرانقدر همدان 🌹🇮🇷
#شهدای_همدان
#سالروز_شهادت
جهت زنده نگهداشتن #یاد_شهیدان مطالب کانال را برای دوستان و آشنایان خود ارسال فرمایید.
🆔@shohadayehamedan
🗂 روزشمار شهدای همدان - بخش دوم
📅 ✅ امروز ۲۴ دی مصادف است با سالروز شهادت شهیدان گرانقدر همدان 🌹🇮🇷
#شهدای_همدان
#سالروز_شهادت
جهت زنده نگهداشتن #یاد_شهیدان مطالب کانال را برای دوستان و آشنایان خود ارسال فرمایید.
🆔@shohadayehamedan