eitaa logo
گفتمان انقلابی
231 دنبال‌کننده
3هزار عکس
2.7هزار ویدیو
45 فایل
گروهی تحلیلی و تبیینی، فرهنگی و دینی، سیاسی، اجتماعی و انتقادی با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب آیدی مدیر جهت دریافت نظرات: @javad5812
مشاهده در ایتا
دانلود
4.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فواد ایزدی هشت ماه پیش این روزهای سوریه را پیش‌بینی کرده بود 🔻سه انتخاب برای آینده سوریه: ۱- تبدیل شدن به لیبی دیگری. ۲- تبدیل شدن به نوکر جدید آمریکا و رژیم کودک‌کش. ۳- حمایت از مردم فلسطین و باقی ماندن در محور مقاومت در سیاست خارجی، اصلاح ضعف‌های گذشته در سیاست داخلی. 🔸مردم سوریه و مردم و دولت ایران در بهتر بودن گزینه سوم اشتراک نظر دارند.
22.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 بدون تعارف با خانواده شهید سردار حسین سلامی
4.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆 مولوی عبدالحمید: اعلام میکنم که: ... رهبر شیعه و سنی و همه ملت ایران حضرت آیت الله خامنه ای است
1_2070670076.pdf
حجم: 12.27M
👆خلاصه کتاب «پروتکل های صهیون» (فایل pdf) 🔸 رهبر معظم انقلاب: از خواندن کتاب "پروتکل های دانشوران صهیون" غفلت نکنید
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بیانات عارفانه همسر انديشمند شهيد ((سردار رشيد)) تمامش شنيدنيست لطفا تا به آخر ببینید.🖤🖤🖤🖤🖤
💠 هفت تکلیفِ راهبردی در پیام رهبر انقلاب
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستان به زبان بسیار ساده 🔸تحولات فی‌مابین ارمنستان و آذربایجان چه ربطی به ما دارد؟
‍ 📌زنگزور؛ کمربند خفگی ایران در محاصره ناتوی قفقازی 🔹در دل مناقشات قفقاز، تهدیدی خزنده و فاجعه‌بار در حال شکل‌گیری‌ست؛ دالان زنگزور، پروژه‌ای که اگر به سرانجام برسد، نه‌فقط ایران را از مزیت‌های حیاتی ترانزیتی محروم می‌کند، بلکه امنیت ملی، منافع اقتصادی و ژئوپلیتیک کشور را در شمال به‌طور جدی در معرض خطر قرار می‌دهد. 🔹در سال ۲۰۲۰، رژیم صهیونیستی با سرازیر کردن پهپادها، تسلیحات و اطلاعات نظامی به باکو، نقشی تعیین‌کننده در پیروزی جمهوری آذربایجان در نبرد قره‌باغ ایفا کرد. و امروز، خاک آذربایجان تبدیل به سکوی پرتاب عملیات‌های جاسوسی و پهپادی علیه ایران شده است. سکوت و بی‌تفاوتی در برابر این روند، تکرار اشتباهات استراتژیک تاریخی‌ست که می‌تواند به قیمت حبس ژئوپلیتیکی ایران تمام شود. 🔹دالان زنگزور فقط یک جاده نیست، یک خنجر است؛ مسیری که اگر آذربایجان و ترکیه آن را به کنترل کامل خود درآورند، ایران را از شاهراه‌های ترانزیتی اوراسیا حذف کرده و امکان اتصال مستقیم انرژی با اروپا را برای باکو فراهم می‌کند. ایران، که امروز از حق ترانزیت گاز و کالا بهره می‌برد، در این سناریو به کشوری منزوی، و تماشاگر عبور لوله‌ها، قطارها و سودهای کلان از پشت مرزهایش بدل خواهد شد. 🔹این پروژه همچنین ضربه‌ای مستقیم به منافع استراتژیک روسیه و چین در منطقه خواهد بود، و طبیعتاً در راستای اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تجزیه قدرت‌های رقیب در اوراسیا قابل تحلیل است. اگر جمهوری اسلامی ایران امروز به صورت فعال و قاطع وارد میدان نشود، فردا باید برای عبور یک واگن از خاک ارمنستان یا نخجوان، منتظر امضای ناتوی قفقازی بماند. 🔹تهدید زنگزور، تهدید فردا نیست؛ خطر امروز است. مذاکرات ابوظبی و دیگر رایزنی‌های ظاهراً دیپلماتیک، صرفاً پوششی‌اند بر روی حرکت خزنده‌ی ائتلاف ترکیه-آذربایجان-رژیم صهیونیستی برای کنترل قلب اوراسیا. ایران باید از همین امروز، با فعال‌سازی ظرفیت‌های میدانی، دیپلماتیک و امنیتی خود، جلوی تحقق این سناریوی خطرناک را بگیرد. 🔹خاموشی در برابر زنگزور، به معنای دفن نقش ایران در اقتصاد منطقه است. این تنها یک تهدید جغرافیایی نیست؛ این خفگی تدریجی نقش تمدنی ایران در اوراسیاست.
🔴 کریدور زنگزور یعنی چی ؟؟ ▪️ کریدور زنگزور کجاست؟ کریدور زنگزور مسیریه که قراره جمهوری آذربایجان رو به منطقه نخجوان (که بخشی از خاک آذربایجانه ولی از خاک اصلی جداست) وصل کنه از طریق خاک ارمنستان. یعنی آذربایجان می‌خواد یک راه زمینی مستقیم بین خاک اصلی خودش و نخجوان (و از اونجا به ترکیه) داشته باشه، بدون اینکه مجبور باشه از خاک ایران استفاده کنه. ▪️ چرا اسمش زنگزورِ؟ زنگزور نام تاریخی ناحیه‌ایه که الان توی جنوب ارمنستان قرار داره و شامل استان سیونیک امروزی می‌شه. آذربایجان و ترکیه به این منطقه می‌گن "زنگزور" و مدعی‌ هستن که باید کریدوری از اونجا عبور کنه. ▪️ چرا مهمه؟ 1. برای آذربایجان: راهی برای وصل شدن به نخجوان بدون عبور از خاک ایران. یعنی از مرز ایران بی‌نیاز می‌شه. 2. برای ترکیه: از طریق نخجوان مستقیماً به آذربایجان، دریای خزر، آسیای مرکزی و چین وصل می‌شه (پروژه پان‌ترکیسم). 3. برای ارمنستان: تهدید به از دست دادن بخشی از حاکمیت خودش روی خاکش. چون آذربایجان می‌گه باید "کریدور بدون حاکمیت ارمنستان" باشه، مثل دالان خودمختار. 4. برای ایران: خیلی خطرناکه، چون اگر این کریدور عملیاتی بشه، ارتباط زمینی ایران با ارمنستان قطع می‌شه و در عوض ترکیه و آذربایجان به‌هم می‌چسبن. یعنی نقشه منطقه عوض می‌شه. ▪️آیا توافقی شده؟ در توافق آتش‌بس سال ۲۰۲۰ (بین آذربایجان، ارمنستان و با میانجی‌گری روسیه)، فقط گفته شده که باید «راه‌های ارتباطی باز بشه» ولی هیچ‌جا از واژه "کریدور زنگزور" استفاده نشده. الان آذربایجان می‌خواد اون بند رو این‌جوری تفسیر کنه که یعنی ارمنستان باید یک کریدور کامل بده، ولی ارمنستان مخالفه.
▫️۱۷ مرداد؛ روز خبرنگار بر تک تک منادیان صدای حقیقت مبارک باد.
📸🖋 بدون خبرنگار، لحظه‌ها ماندگار نمی‌شود 🔹 رهبر معظم انقلاب: «اگر زحمات شما [خبرنگارها] نباشد، این لحظه‌ها هرگز ماندگار نمی‌شود… شما آن را حفظ می‌کنید و در اختیار افکار مردم قرار می‌دهید. بدون این دوربین‌ها، قلم‌ها و دلسوزی‌های شما برای تهیه و تنظیم اخبار و مطالب، این کارهای ما مثل چیزهای تثبیت نشده است.» (۱۳۸۰/۸/۲۳) 🔰 ۱۷ مرداد، سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، بهونه‌ایه برای اینکه یه «خسته نباشید» محکم بگیم به همه خبرنگارای دغدغه‌مند و شجاع، 🎯 دم شما گرم که بی‌منت واسه روشن‌تر شدن حقیقت، شب و روز نمی‌شناسید ❤️
37.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خزعبلات دیگری از خانم سخنگو 🔻 خانم مهاجرانی مردم رو نفهم فرض کرده !! فقط شما اصلاح طلبها خوبید و اون ۱۶ میلیون نفر 🤢 هم با تدبیر !! سرباز وطن !! صادق و مهربان!!