#تلنگرانه
🚫ارسال شکلک به نامحرم ممنوع🚫
خواهر من! وقتے تو پاے نوشتہ هاے من شکلک میزنے✨ من دقیقا یکـ نفر را تصور میکنمـ که سرش را کج کرده خیره به من و دارد لبخند میزند❗️ وقتے مےنویسے: مرسی من یکـ نفر را تصور مےکنم که عین بچه ها لوس مےشود و دلنشین لبخند میزند!!🙃 وبا صداےنازکـ تشکرش را میریزد توےقلبـ من.❤️ وقتے اواتارت سرکج کرده و خندیده طورےکه دندانهایش هم معلوم باشد.🤣 من همیشه قبل از اینکه مطالبت را بخوانم صدایتـ را میشنوم🎶 که دارد رو به دوربین مےگوید سیب وبعد هم ریسه مےرود. وقتی عکس دختر بچه مےگذارے و بالا
🔸 عجیجم، نانازم، موش کوچولو، الهییییے، قربونش برم و...
من همین حرف هارا با اواتارت و صداےخیالےاتـ میسازم🦋
و از این همه ذوق کردنتـ لبخند مےزنم.😊
من مریض نیستم حتے قوه تخیلم هم بالا
نیست!
من پسرم........
وتو
دختر.............
من آهنم و تو اهن ربا☝️
من اتشم و تو پنبه
یادت نرود☝️❌
خصوصی ترین رفتارت را عمومی نکنی✋❌
خواهرم یادت بمونه با نامحرم فاصله ات رو حفظ کنی.
چه نیازی به ارسال شکلک داری که حتما طرف مقابلت چهرات رو درک کنه؟؟!
یادت باشه شکلک ها برای روابط صمیمانه طراحی شده اند!!! 👌
یادت بماند ما باهم نامحرمیم☝️⛔️
🌹✨🌹✨🌹✨🌹
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
🔰 از بیست غرفه برتر در خصوص رعایت شئونات اسلامی و اجرای پروتکل های بهداشتی تجلیل گردید.
🔸 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،در سومین روز ازبرگزاری بیستمین نمایشگاه لوازم خانگی و دومین دوره نمایشگاه ایران ریتل شو از غرفه های برتر رعایت عفاف و حجاب و پروتکل های بهداشتی با حضور دکتر زمانی رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران و با همراهی مدیران و مجریان این دونمایشگاه جاری تقدیر به عمل آمد.
حسن زمانی با اشاره به جایگاه ارزشمند بانوان افزود: حجاب و پوشش اسلامی در فرهنگ ایرانی و اسلامی آرامش روانی جامعه را بدنبال دارد و بانوان شاغل در صنعت نمایشگاهی بخوبی به این موضوع اهمیت می دهند.
وی یادآورشد حضور بانوان ایرانی در عرصه های مختلف موجب کسب نتایج عالی وعامل رشد و توسعه کشور شده است.
منبع:
http://www.iranmarasemnews.com/fa/News/26193/
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
🔰 نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان بر لزوم برگزاری دوره های آموزشی و مهارتی اثربخش برای زوجین قبل از ازدواج توسط یک نهاد مردمی به صورت علمی و دقیق تاکید کرد.
🔸 به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله شعبانی موثقی شامگاه یکشنبه در جمع هیات مدیره مرکز صیانت از خانواده همدان، با بیان اینکه در بحث صیانت از خانواده و جلوگیری از طلاق باید به صورت علمی اقدام کرد افزود: یکی از مهم ترین موضوعاتی که در عرصه ازدواج جوانان باید به صورت ویژه و با برنامه ریزی دقیق و علمی مورد توجه قرار گیرد، آموزش به خانواده و زوجین قبل از ازدواج است.
متن کامل:
www.irna.ir/news/84163858/
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
🔰 عقد 400 زوج یزدی در جوار مزار شهدا ثبت می شود
🔸 احسان ملکی مسئول سازمان اردویی و گردشگری سپاه الغدیر استان یزد صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ازدواج سنت پیام اکرم (ص) است و باید برای تحقق آن در جامعه زمینه سازی کنیم، اظهار داشت: طرح ازدواج آسان، یکی از 40 برنامه شاخص دومین کنگره ملی شهدای استان است که در راستای این طرح، مراسم عقد 400 زوج جوان یزدی در کنار گلزار شهدا در سراسر استان برگزار می شود.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به ساده گیری مراسم ازدواج، افزود: سفره عقدی به صورت دائم با هماهنگی اداره کل حفظ آثار در باغ موزه دفاع مقدس استان و در جوار مزار شهید چیده شده تا زندگی مشترک زوج های جوان به نام شهدا متبرک شود.
متن کامل:
mehrnews.com/xTqvH
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 تراژدی دختران مجرد؛
🔸 هر کدام از این خانمها می توانستند مادر یک خانواده باشند، اما بعضی به هوای درس خواندن و تأخیر در ازدواج و بعضی به دلیل مشکلات مالی و پایین آمدن آمار ازدواج مجبور به تجرد شدند...
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
🔰 حجاب و عفاف فاطمی می تواند به داد جامعه برسد / آینده روشن با دولت جوان انقلابی رقم خواهد خورد
🔸 امام جمعه بستک گفت: اگر به وضعیت فضای مجازی نگاه کنیم، می بینیم که بلای جان عفاف و حجاب در جامعه شده است.وضعیت مشقت بار و فسادانگیزی که تنها راه حل آن، سیره فاطمی است.وضعیت موجود، بیانگر آن است که دنیا تشنه حجاب فاطمی است.
وی با برشمردن الگوهای رفتاری حضرت فاطمه زهرا (س) افزود: حجاب و عفاف فاطمی می تواند به داد جامعه برسد.اگر به وضعیت فضای مجازی نگاه کنیم، می بینیم که بلای جان عفاف و حجاب در جامعه شده است.وضعیت مشقت بار و فسادانگیزی که تنها راه حل آن، سیره فاطمی است.حتی روش برخورد دختران با مادران را نیز تغییر داده است.وضعیت موجود، بیانگر آن است که دنیا تشنه حجاب فاطمی است، تشنه سیره و روش فاطمه زهرا (س) است، سیره فاطمی است که می تواند دنیا را از این منجلاب نجات دهد.
متن کامل:
http://www.bastaknews.ir/?p=19949
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نقش پدران در سنین بلوغ بسیار بسیار پررنگ تر است
🔸 ایمانی رفتارشناس و مشاور خانواده در گفتگو با خبرفوری:
🔹در دوران بلوغ معمولا تمایل بچه ها به تنهایی، انزوا و گروه دوستان است
🔹عوارض بلوغ دو نوع رفتار ترس، افسردگی، نگرانی و یا سرکشی، نافرمانی و پرخاش در فرزندان مشاهده می شود.
🔹نقش پدر و مادر در دوران بلوغ توام با یکدیگر موثر بوده اما نقش پدران در سنین بلوغ بسیار بسیار پررنگ تر است.
🔹دختران از 9 تا 19 و پسران از 13 تا 19 سالگی در گذر بلوغ هستند
🔹وظیفه والدین در دوران بلوغ ارتباط صمیمی با فرزندان و آگاهی دهی به آنها است.
🔹احساسات و عواطف بویژه در دختران پررنگ تر از پسران است در دوران بلوغ رخ می دهند.
🔹نگاه تسلط گرایانه والدین بر فرزندان نتیجه عکس دارد.
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
🔰 نخستین جشنواره مجازی عفاف و حجاب در ایستگاه پایانی
🔸 آثار ارسالی به نخستین جشنواره مجازی طراحی عفاف و حجاب مازندران (ساری)، در حال داوری است.
عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان مراحل پایانی جشنواره مجازی طراحی عفاف و حجاب در استان، گفت: بیش از 150 اثر از هنرمندان و طراحان مد و لباس استان، به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که تعداد 50 اثر در زمینه طراحی مانتو و چادر به مرحله داوری راه پیدا کردند.
او توجه به حوزه عفاف و حجاب را یکی از دغدغه های مهم این اداره کل عنوان کرد و افزود: سبک ایرانی اسلامی در این جشنواره با همراهی انجمن طراحان مد و لباس مازندران مورد توجه جدی بود و در کنار آن، شناسایی طراحان و هنرمندان این عرصه نیز رقم خورد.
متن کامل خبر:
https://www.yjc.ir/00Vvms
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
🔰 تشریح اهداف تفاهم نامه چهارجانبه عفاف و حجاب
🔸 پیمان ولیپور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر با بیان اینکه دانش و علم راه درست را برای ما ترسیم می کند بر ضرورت افزایش دانش طراحی و تولید منسوجات با الگوی پوشش اسلامی برای پیشرفت و پاسداری از دستاوردهای نظام تأکید کرد.
وی در جلسه عفاف، حجاب و پوشش اسلامی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر برگزار شد با یادآوری شهادت دانشمند هسته ای کشور محسن فخری زاده گفت: ترور ناجوانمردانه فرزندان برومند ایران اسلامی مانند دانشمندان هسته ای، عمق کینه و دشمنی و در عین حال ناامیدی دشمنان انقلاب اسلامی در ممانعت و جلوگیری از پیشرفت های درخشان و توقف ناپذیر و غیر قابل انکار نظام اسلامی در ابعاد گوناگون علم و فناوری را نشان می دهد.
متن کامل خبر:
http://qaemiau.ac.ir/en/news/university-news/1447-1447.html
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دادیم به حکّاک عقیق دل و گفتیم حک کن به عقیق دل ما «حضرت زهرا»
🔸 شاه کار هنری خانم فاطمه عبادی هنرمند برنامه عصر جدید در رثای حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیه)
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir
🔰 مردِ ایده آل از نگاهِ دختران دم بخت ایرانی در 55 سال پیش
🔹حق مسکن و طلاق را به عهده مرد وامی گذارم زیرا به نظر من طلاق معنی و مفهومی ندارد و در مورد مسکن نیز حاضرم هرجا که او بخواهد زندگی کنیم. باید بور و سفید باشد.
🔹مردی را می جویم که دارای قد بلند، چشم و ابروی مشکی، لب های برجسته و در عین حال خوش تیپ باشد. دلم می خواهد جذبه مردانه داشته باشد تا من از او حساب ببرم.
🔹با حق مسکن و حق طلاق هم برای خودم موافق نیستم. هر وقت مرد حس کرد که زنش را دوست ندارد همان بهتر که او را آزاد کند.
🔹حق مسکن و حق طلاق را به عهده همسر آینده ام گذاشتم. نباید با گرفتن حق طلاق و مسکن غرور مرد را درهم شکست.
🔹به هیچ وجه حاضر نیستم شوهر زشت بکنم و شب ها دچار کابوس شوم. در موقع عقد هیچ شرطی نمی کنم، جز این که شوهرم نام فامیل مرا قبول کند.
🔹شغل شریف آقا حتما باید ثابت و دولتی باشد./انتخاب
سایت جامع اخبار و محتوای عفاف و حجاب
http://goharshad1.ir
@goharshad1_ir