eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
411 دنبال‌کننده
90.5هزار عکس
64.9هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴توئیت کنایه‌آمیز مشاور وزیر بهداشت خطاب به مهرعلیزاده: سیاسی کردن اتفاقات خوب یک آفت است. کادر درمانی که ۱۶ماه در شرایط طاقت‌فرسا با حداقل امکانات و دریافتی مقابل بحران‌ قرن ایستادگی کردند، نیاز به تجدید قوا دارند. بایدیک روح تازه در این کالبد خسته دمیده شود. اگر کاری نکردید! با سیاسی‌کاری، فرصت یک خداقوت و درد دل کادر درمان را ضایع نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هیچ کس در دولت روحانی مسئولیت ویرانی های دولت را قبول نمی‌کند حتی همتی! 🎥 همتی: من نقشی در تصمیم‌گیری دولت فعلی ندارم 🔹بانک مرکزی در دولت رای ندارد بنابراین من نقشی در تصمیم‌گیری دولت ندارم. باید با چین و روسیه تعامل کنیم. با غرب هم باید بر اساس منافع ملی کار کنیم.
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رانت خواران وابسته به دولت چطور سرمایه مردم در بانک‌ها رو غارت کردن؟ 🔹از برادر حسن روحانی و اسحاق جهانگیری تا داماد شریعتمداری!
🔴 کسانی که با قالیباف اختلاف نظر داشتند از هیئت رئیسه حذف شدند؟! 🔺چندی پیش انتخابات هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس برگزار شد و در آن نائب رئیس اول و سه عضو دیگر هیئت رئیسه تغییر کردند. برخی می گویند این حجم از تغییرات در هیئت رئیسه مجلس که نسبت به ادوار گذشته بی سابقه بوده نتیجه اختلاف نظر برخی اعضای هیئت رئیسه با قالیباف است. 🔺اگر این موضوع صحت داشته باشد، باید نمایندگان مجلس با این انحصار طلبی و باندبازی در مجلس با جدیت مقابله کنند و نگذارند یک طیف خاص همه امورات مجلس را در دست خود بگیرد.
🔷نقش مهدهای قرآنی را در تربیت کودکان جدی بگیریم بچه‌ها را به مهدهای قرآن بفرستیم تا از همان کودکی با قرآن انس بگیرند. بچه‌ها در مهدهای قرآن علاوه بر انس با قرآن با همسالان‌شان هم رابطه‌ی دوستانه برقرار می‌کنند و در این رابطه می توانند مفاهیمی را هم از دوستان‌شان بیاموزند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 متاسفانه این روزها عده‌ای از طرفداران برخی نامزدهای انقلابی، زمین‌بازی را نشناخته‌اند و به دور از باور قلبی نامزد مورد نظر خود، همدیگر را تخریب می‌کنند. من ناباورانه می‌بینم حملات غیرعامدانه و غیراولویت‌دار بهمدیگر را! مثلاً دیدم یک فردی جلیلی را چون کت نپوشیده بود مسخره می‌کرد بعد طرفداران برخی نامزدهای انقلابی آنرا بازنشر دادند یا عزیزانی برای اثبات جلیلی، رئیسی را صالح مقبول می دانند! 🔹والله این دوگانگی غلط است و خود جلیلی و رئیسی قلباً با این رفتارها موافق نیستند. اساساً حرف از تقابل و اینکه کی کنار برود، کی کنار نرود در این شرایط و مقطع غلط است! بگذارید مناظرات برگزار شود و در سه روز آخر بسته به شرایط، اقدام کنید ضمن اینکه خود این دو بزرگوار برای سه روز پایانی برنامه خواهند داشت ان‌شاءالله. متاسفانه بخشی از عزیزانی هم که کاندیدایشان به هر دلیلی در انتخابات حضور پیدا نکرده و یا صلاحیتش احراز نشده، بدون اینکه آقایان جلیلی و رئیسی را بشناسند از این‌ها دلخور هستند و برخی -معدود- می‌خواهند از این دو سیاستمدار با اخلاق کشورمان انتقام بگیرند! گویی این عزیزان باعث شده‌اند فلان نامزد در عرصه وارد نشود یا تاییدصلاحیت نشود! من از همه منتقدین جلیلی و رئیسی درخواست می‌کنم برای یکبار هم که شده، هر شناختی از طریق رسانه‌ها از این دو پیدا کرده‌اید را کنار بگذارید و مجدداً چند روز وقت بگذارید و حرف و منطق و برنامه آنها را یکبار بدون هیچ پیش فرضی ببینید و تحلیل کنید. متاسفانه بخشی از انتقادها و مخالفت‌ها بخاطر شناخت نادرست است بخاطر عملیات روانی دیگران است.
🔺معاون عمرانی آستان امام‌زاده صالح (ع) به قتل رسید 🔹پلیس تهران: مهندس طاهری؛ معاون عمرانی حرم امامزاده صالح (ع)، صبح امروز به ضرب گلوله توسط فرد ناشناس در جلوی منزلش در خیابان شریعتی به قتل رسید 🔹شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این قتل در دست بررسی است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 انفجار بزرگ و آتش سوزی در پالایشگاه ارگون در ویرجینیای امریکا
عبدالناصر همتی با حکم روحانی از ریاست بانک مرکزی برکنار شد پ؛ن؛نهادهای نظارتی تا پایان دولتی روحانی (۳ماه دیگر) حسابی حواس‌شان به خزانه بانک مرکزی باشد!/علی قلهکی