eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.6هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 میزان حمایت‌‌ها از اوکراین در جنگ با روسیه 🔹ایالات متحده با بیش از 70 میلیارد دلار بودجه در صدر فهرست کشورهای کمک‌کننده قرار دارد. 🔹اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن بیش از 50 میلیارد یورو به جنگ اختصاص داده‌اند. در اروپا آلمان یکی از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان تسلیحات به اوکراین است. علاوه‌بر این، ناتو حضور نظامی خود را در جناح شرقی خود افزایش داده است. گروه‌های نبرد چندملیتی در کشورهای بالتیک مستقر شده‌اند و نظارت بر حریم هوایی در منطقه تقویت شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فرمانده اسبق موشکی رژیم صهیونیستی درباره‌ موشک کروز می‌گوید: باید بگویم ایرانی‌ها در سطح قدرت‌های جهانی عمل می‌کنند 🔹سردار حاجی‌زاده، فرمانده هوافضای سپاه: این موشک، برای بزرگداشت شهدای کردستان به نام «پاوه» نامگذاری شده است. این موشک قابلیت هدایت 360 درجه دارد. 🔹موشک پاوه نسخه‌های ارتقا یافته موشک‎هایی مثل موشک هویزه است که فرمانده اسبق موشکی رژیم صهیونیستی درباره‌اش می‌گوید: باید بگویم ایرانی‌ها در سطح قدرت‌های جهانی عمل می‌کنند.
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرلشکر سلامی: منتهای بردار قدرت ایران در هر نقطه‌ای است که ما بخواهیم 🔹فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جهادگران: «دشمن بزرگ» موهبت است چون عامل قدرتمندتر شدن ماست. «ولایت، اسلام و مردم» وقتی با هم می‌شوند هیچ قدرتی قادر به نفوذ نیست. 🔸قدرت ایران دارای قلمرو تاثیر و شدت تاثیر است. بردار قدرت از مبدا ایران است ولی منتهی این بردار در هر نقطه ای است که ما بخواهیم. ایران همانند آمریکا دارای میدان تاثیر است؛ هر کدام به دنبال حذف میدان تاثیر طرفین هستند.
🔻شمار قربانیان زلزله ترکیه و سوریه از ۵۰ هزار نفر گذشت 🔹️آژانس مدیریت سوانح و حوادث غیر مترقبه ترکیه اعلام کرد، شمار کشته‌های زلزله اخیر در جنوب این کشور به ۴۴ هزار و ۲۱۸ نفر رسیده است. 🔹️خبرگزاری آلمان نیز گزارش داد، شمار قربانیان زلزله در سوریه نیز به ۵ هزار و ۹۰۰ نفر رسیده است. 🔹️آژانس مدیریت سوانح و حوادث غیر مترقبه ترکیه همچنین اعلام کرد از آغاز زلزله در این کشور تاکنون ۹ هزار و ۱۳۶ پس لرزه به وقوع پیوسته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قطع سخنرانی سفیر رژیم صهیونستی توسط دانشجویان انگلیسی 🔹سفیر اسراییل در انگلیس پس از استفاده از لفظ تروریست برای مردم فلسطین در دانشگاه آکسفورد با اعتراض دانشجویان مواجه شد. دانشجویان با شعار دادن و قطع سخنرانی وی سالن را ترک کردند.
🔺یکصد و سی و پنجمین جلسه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به ریاست حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور برگزار شد. 🔹در این جلسه، با تصویب اعضای کارگروه، بند زیر در حوزه جرائم مرتبط با بهداشت، درمان و سلامت جامعه به فهرست مصادیق محتوای مجرمانه اضافه شد. 🔹بند "ی" فهرست مصادیق محتوای مجرمانه با عنوان: مصادیق علیه بهداشت و سلامت عمومی 🔹ی _ ۱: هرگونه تبليغ، ترويج و آموزش سقط جنين و همچنين خريد يا فروش دارو، مواد و وسائل مرتبط با آن در فضای مجازی Https://dadsetani.ir 🇮🇷 روابط عمومی دادستانی کل کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قطع شدن سخنرانی حاج قاسم بدلیل عوارض جانبازی شیمیایی در جمع رزمندگان در سوریه 🌟 به‌ مناسبت میلاد حضرت ابوالفضل‌العباس علیه‌السلام و روز جانباز
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرلشکر سلامی: امروز نمی‌شود روی مرزها ایستاد و از امنیت ملی دفاع کرد؛ با این کار نقطه همگرایی آتش‌ها را برای سرزمین‌مان فراهم می‌کنیم 🔹فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جهادگران: ما داریم سرنوشت ها رقم می زنیم ما داریم جهت تاریخ را تعیین می کنیم ما داریم وسع استقلال خودمان را توسعه می دهیم ما برای حاکمیت اسلام قدرت می سازیم ما داریم مسلمان ها را از اسارت طواغیت نجات می دهیم. 🔹ما جبین جبهه را وسعت دادیم ما دشمن را تجزیه کردیم. ما در کرخه می جنگیدیم و کارون ولی الان در کنار مدیترانه و دریای سرخ هستیم.
🌺🌸یا فاطمه چشم تو روشن بیت الولا گردیده گلشن حق بر حسینت یک دسته گل داد آمد به دنیا امام سجاد🌸🌺 💐 پنجم شعبان المعظم، میلاد با سعادت چهارمین مهر سپهر امامت و ولایت، سیدالساجدین، قرة عین الناظرین،اباالحسن علی بن الحسین السجاد زین العابدین علیه السلام را به همه عاشقان و ارادتمندان اهل بیت صلوات الله علیهم تبریک و تهنیت می گوییم💐 🌼 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌼
🔴 معادله جدید حماس در فلسطین؛ حملات موشکی غزه، پاسخ به جنایت در کرانه باختری است 🔹 یک تحلیلگر نظامی اسرائیلی بر این باور است که حماس معادله جدیدی ایجاد کرده است مبنی بر اینکه پاسخ تنش در کرانه باختری، شلیک موشک از غزه به فلسطین اشغالی است.
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرلشکر سلامی: کدام کشور این فناوری را دارد که کشتی در حال حرکت را با موشک بالستیک بزند؟ ما که ندیدیم؛ ولی جوانان ایرانی این کار را انجام دادند
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انگلیسی‌ها هم اشک‌های زلنسکی را باور نکردند 🔹مخاطبان انگلیسی در روزنامه دیلی میل صداقت ولودیمیر زلنسکی، در شرایطی که در کنفرانس خبری اش در حال اشک ریختن بود را زیر سوال برده اند. کاربران درباره صداقت و راستگویی رئیس جمهور اوکراین در سخنرانی‌اش به مناسبت گذشت یکسال از جنگ، کامنت هایی نوشتند که خواندن آنها جالب توجه است؛ 🔹واقعا زلنسکی بازیگر خوبی است، من تعجب نمی کنم که جایزه اسکار را از آن خود کند! رئیس جمهور اوکراین یک عروسک خیمه شب بازی است که نمایش هایش شکست خورده است! مطمئنم زلنسکی می خواهد با اشک ریختن ترحم پکن را برانگیزد تا در نهایت پکن به روسیه پشت کرده و از کی‌یف حمایت کند.