eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
411 دنبال‌کننده
90.5هزار عکس
64.9هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوشه‌هایی از دیدار مسلمانان روسیه با رئیسی در مسجد جامع مسکو 🔹سلام ما را به آقای خامنه‌ای برسانید!
📣زمانی با ۳۰ هزار تومان می‌شد خانه خرید، اما الان یک کیلو میوه هم نمی‌دهند آیت‌الله نوری همدانی در دیدار رییس کل بانک مرکزی: 🔸امروز باید تدابیری اندیشیده شود تا بتوانیم این خلأ را جبران کنیم؛ ارزش پول ملی ما در مقایسه با بسیاری از کشور‌ها پایین است، ما باید اشکالات موجود در این زمینه را رفع کنیم. 🔹زمانی با ۳۰ هزار تومان می‌شد خانه خرید، اما الان یک کیلو میوه هم نمی‌دهند!
🔴مجازات در انتظار امارات / برج الخلیفه مورد حمله انصارالله قرار خواهد گرفت؟ 🔹 حساب توئیتری نزدیک به سپاه پاسداران در توییتی با انتشار تصویر برج الخلیفه دبی نوشت : ‏وَكَذَٰلِكَ أَخْذُ رَبِّكَ إِذَا أَخَذَ الْقُرَىٰ وَهِيَ ظَالِمَةٌ ۚ إِنَّ أَخْذَهُ أَلِيمٌ شَدِيدٌ ستمگرانی که دوشادوش صهیونیست‌ها مسلمانان را به خاک‌و‌خون میکشند و امنیت آنان را از بین می‌برند، هرگز رنگ امنیت را نخواهند دید و بی شک خیانت‌های آنان بدون مجازات نخواهد ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔗 برای نخستین بار صوت منتشرنشده از سردار فرمانده لشکر ۹بدر؛ «کفش مخصوص و سنگینی تکلیف» 🔹مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس برای اولین بار صوتی را از شهید اسماعیل دقایقی که در جریان عملیات کربلای ۲ در تاریخ سیزدهم شهریور سال ۱۳۶۵ مصاحبه کرده، منتشر کرده است. در این صوت برخی از نکات مورد توجه بوده است.
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی در قلب ، صربها گروه گروه به دختران تجاوز می‌کردند تا میمردند ، فقط ها بودند که به دادشان رسیدند ... ⬅️ باید با هم باشیم وگرنه شکست میخوریم ... 🔻 معنی زندگی برای بعضی ها،فقط رفت و آمد بین آشپزخانه و توالت است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعطای نشان دکترای افتخاری دانشگاه دولتی روسیه به رئیس‌جمهور
🔺مادری که بعد از ۳۹ سال دوباره پسر نوجوانش را در آغوش کشید ... "شهید خسرو قادری"
✳️ تمدن غربی، اصالت نفسانیات و حفظ خانواده؟! 🔻 هر تمدنی مرکب از اجزای پراکنده نيست که بتوان بعضی را اختيار کرد و بعضی را واگذاشت. شما می‌دانيد که اگر را به هر اندازه بپذيريد، ناخودآگاه تان نيز به همان اندازه اسلامی می‌شود و اگر را بپذيريد، به همان اندازه خانواده‌تان غربی می‌شود و را در زندگی دنبال می‌کند. 🔸 قبول تمدن مثل ديدن يک ميز نيست که بگوييم سطح اين ميز را نگاه می‌کنيم ولی پايه‌اش را نگاه نمی‌کنيم، بلکه قبول تمدن مثل خواستن ميز است که اگر ميز بخواهی، ميز با پايه و سطح ميز است. اگر تمدنی آمد، با تمام لوازم و مظاهرش می‌آيد و خانواده يکی از مظاهر فرهنگ و ادب هر تمدنی است و نه جزئی از آن و لذا اگر فرهنگ و تمدنی را پذيرفتيم، حتماً خانواده به شکلی که در آن تمدن هست خودش را به صحنه می‌آورد. 🔺 آيا روابط و و در خانواده‌ی غربی آن روابطی است که می‌گويد؟ تمدن غربی که اصالت را به می‌دهد نمی‌تواند حافظ خانواده‌ای باشد که هر يک از اعضای آن بايد جهت حفظ هسته‌ی خانواده، خود را زير پا بگذارند. مسلّم با ورود تمدن غربی، خانواده به‌صورت اسلامی نمی‌ماند. مگر اينکه بخواهيم خانواده را به شکل سطحی حفظ کنيم که اين هم ظاهرسازی بدون نتيجه است. 👤 📚 برگرفته از کتاب «زن آنگونه که باید باشد» #⃣
🔷تعیین تکلیف از هزاران کیلومتر آن طرف‌تر❗️ 🔴 وقتی صدای خودمان به خودمان هم نمی‌رسد❗️ 1⃣ امام خامنه‌ای: «ابزار بایستی پیشرفته باشد؛ بایستی ناوابسته باشد؛ ابزار مال خود شما باید باشد؛ خود شما بایستی ابزار را به وجود آورده باشید، تولید کرده باشید، ابداع کرده باشید؛ به معنای حقیقی کلمه مالک ابزار باید باشید ... مسئله‌ی فضای مجازی، امروز جزو ابزارها است؛ مسئله‌ی بازی جنگ، امروز جزو ابزارها است». 2⃣ اگر می‌خواهیم در دنیا اثرگذار باشیم، قطعاً باید رسانه خود را داشته باشیم؛ در غیر این‌صورت دیدیم که در ماجرای حذف گسترده هشتگ و محتوای مربوط به و موارد مشابه آن، حتی در داخل کشور هم صدای‌مان به خودمان نمی‌رسد! زیرا از هزاران کیلومتر آن طرف‌تر برای ما تعیین تکلیف می‌کنند❗️ 3⃣ البته این سخن به معنای کشیدن حصار به دور خود نیست؛ زیرا منافاتی ندارد که یک پلتفرم 🇮🇷ایرانی با کیفیت، هم در داخل کشور و هم در سطح بین‌الملل مورد استفاده قرار گیرد. همان‌گونه که «تیک‌تاک» 🇨🇳چینی تا قلب 🇺🇸آمریکا نفوذ کرد. 4⃣ از همین رو، باید از ظرفیت کشورهای فارسی زبان، جبهه مقاومت و منطقه غرب آسیا، مسلمانان دنیا و حتی کشورهای غیراسلامی در مقابله با دیکتاتوری رسانه‌های آمریکایی استفاده کرد و با برنامه‌ریزی و هم‌افزایی با سایر کشورها، پلتفرم‌های پاک را در سراسر جهان گسترش داد.
مداحی_آنلاین_دختر_گرفته_با_دست_کریمی.mp3
9.66M
🌴شب زیارتی امام حسین(ع) 🍃دختر گرفته با دست 🍃پای اسب را در بر گرفته 🎤 🌷 🌷
🚨 ماجرای کف پای مادر حاج قاسم 💠 مادر بزرگوار سردار حاج قاسم سلیمانی که از دنیا رفتند، پس از چند روز با جمعی از خبرنگاران تصمیم گرفتیم برای عرض تسلیت به روستای قنات ملک برویم. با هماهنگی قبلی، روزی که سردار هم در روستا حضور داشتند، عازم شدیم. وقتی رسیدیم ایشان را دیدیم که کنار قبر مادرشان نشسته و فاتحه می‌خوانند. بعد از سلام و احوالپرسی به ما گفت من به منزل می‌روم شما هم فاتحه بخوانید و بیایید. بعد از قرائت فاتحه به منزل پدری ایشان رفتیم. برایمان از جایگاه و حرمت مادر صحبت کرد و گفت: این مطلبی را که می‌گویم جایی . گفت: همیشه دلم می‌خواست کف پای مادرم را ببوسم ولی نمی‌دانم چرا این توفیق نصیبم نمی‌شد. آخرین بار قبل از مرگ مادرم که این‌جا آمدم، بالاخره سعادت پیدا کردم و کف پای مادرم را بوسیدم. با خودم فکر می‌کردم حتماً رفتنی‌ام که خدا توفیق داد و این حاجتم برآورده شد.  سردار در حالی که اشک جاری شده بر گونه‌هایش را پاک می‌کرد، گفت: نمی‌دانستم دیگر این پاهای خسته را نخواهم دید تا فرصت بوسیدن داشته باشم. 🎙خبرگزاری دانشجویان ایران