eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
410 دنبال‌کننده
90.5هزار عکس
64.9هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 کدام کشورها عضو ناتو هستند؟!
🔴لاوروف: سلاح‌های اتمی آمریکا باید از اروپا حذف شود 🔹وزیر خارجه روسیه:« غرب باید از ایجاد تاسیسات نظامی در خاک کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق خودداری کند. برای ما غیرقابل قبول است ک. و زمان آن فرا رسیده که آن‌ها را به خانه بازگردانیم.مقامات کی‌یف بازی‌های خطرناک آغاز برنامه دستیابی به سلاح‌های اتمی خود را آغاز کردند. اوکراین دارای فناوری شوروی برای ساخت سلاح‌های اتمی و ابزار استفاده از آن است». 🔹سخنگوی کرملین: زلنسکی را همچنان رئیس‌جمهور اوکراین می‌دانیم. او می‌تواند به سربازان اوکراین دستور دهد سلاح‌های خود را به زمین بگذارند و از تلفات جلوگیری کند.دبیرکل ناتو: ناتو نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی‌کند و هواپیماهایی به حریم هوایی این کشور ارسال نخواهد کرد. 🔹رئیس‌جمهور اوکراین هم روسیه را به حمله موشکی به میدان مرکزی خارکیف متهم کرد و این حمله را یک اقدام کاملا آشکار تروریستی خواند. برخی رسانه‌ها مدعی شدند مشاور وزیر کشور اوکراین گفته که در حمله روسیه به خارکیف حداقل ۱۰ نفر جانشان را از دست دادند و ۳۵ نفر هم زخمی شده‌اند.
🔴اقتصاد روسیه توان تاب‌آوری در برابر تحریم‌ها را دارد 🔹کارشناسان مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با روزنامه گلوبال‌تایمز گفته‌اند که تحریم‌های اقتصادی اعمال‌شده علیه روسیه نسبت به سال ۲۰۱۴ شدیدترند اما اقتصاد روسیه توان تاب‌آوری در برابر آنها را دارد. 🔹کارشناسان گفته‌اند که روسیه می‌تواند از طرق مختلف از جمله استفاده از ارز دیجیتال بانک مرکزی در برابر تحریم‌ها استقامت کند.
📸محور بیانات رهبر انقلاب درباره جنگ اوکراین و روسیه
♦️الینت نیوز: روس‌ها بهتر است از موشک‌های فاتح ۳۱۳ ایران استفاده کنند 🔹یک پایگاه خبری با مقایسه دقت موشک های ایرانی اصابت کرده به عین الاسد و موشک های اسکندر روسی که به سمت اهداف نظامی اوکراینی شلیک شده اند ، نوشت : روسها باید از ایران تعدادی موشک های فاتح را ایران بگیرند.لازم به ذکر است موشک های خانواده فاتح ۱۱۰ ایران که به تدریج طی سالهای اخیر ارتقا یافته است بسیار دقیق تر از اسکندر روسی بوده و قیمت مناسبی نیز در مقایسه با آن دارد 🔹به طوری که موشک اسکندر ۳ میلیون دلار قیمت داشته ولی فاتح ایرانی با دقت بالاتر ۱۶۰ هزار دلار . در جنگ اخیر مشخص شد روسیه به عنوان دومین قدرت نظامی جهان از برخی جنبه های نظامی ضعف های قابل توجهی دارد از جمله عدم دقت موشک ها و ضعیف بودن در حوزه پهپادی ؛ در حالی که جمهوری اسلامی اتفاقا در زمینه موشک و پهپاد و دقت آنها پیشرفت بسیاری داشته و تولیداتش به مراتب ارزان تر از نمونه های خارجی است
🔴شروط پوتین برای توقف عملیات نظامی در اوکراین 🔹رئیس‌جمهور روسیه در گفت‌وگو با همتای ونزوئلایی‌اش: در صورتی که اوکراین استقلال جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک و همچنین حاکمیت روسیه بر شبه‌جزیره کریمه را به رسمیت بشناسد،‌ روسیه عملیات نظامی خود در اوکراین را متوقف خواهد کرد. ✅
بازیکن خوبه این طوری باشعور باشه 👌 ایکوت دمیر، بازیکن ترکیه‌ای ارزروم‌اسپور در مورد اینکه چرا پیراهنی با شعار ضدجنگ را به خاطر اوکراین بر تن نکرده است، گفت: هر روز هزاران نفر در خاورمیانه کشته می شوند؛ رسانه‌ها و دولت‌های غربی هیچ صحبتی از آنها نمی کنند اما حالا که جنگ روسیه و اوکراین را به ضرر خود می ببنند دلسوز و حامی شده‌اند.
🌼بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ🌼 ✍️پیامبر اکرم (ص): استوار در جُستن روزی حلال، همانند مجاهد در راه خداست. ⏳امروز چهارشنبه 11 اسفند ماه 1400 28 رجب 1443 2 مارس 2022
🔴صنعاء: شرم‌آور است که متجاوز، عامل صدور قطعنامه تحریم می‌شود 🔹وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در واکنش به تصویب قطعنامه پیشنهادی امارات در شورای امنیت سازمان ملل گفت: شرم‌آور و مضحک است که یکی از متجاوزان، عامل صدور قطعنامه تحریم‌های جدید علیه یمن باشد. 🔹شورای امنیت دوشنبه قطعنامه پیشنهادی امارات برای اعمال تحریم‌هایی علیه یمن را به تصویب رساند.
💠 حدیث روز💠 💎 به این وعده حتما عمل کنید 🔻امام رضا عليه‌السلام: إِذا وَعـَدْتُمُ الصِّبـْيانَ فَفـُوا لَهـُمْ فَإِنَّهُمْ يَرَوْنَ أَنَّكُمُ الَّذينَ تَرْزُقُونَهُمْ إِنَّ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ لَيْسَ يَغْضِبُ لِشَىْ‏ءٍ كَـغَضَبِهِ لِلنِّسآءِ وَالصِّبـْيانِ. ❇️ هرگاه به كودكان وعده‏اى مى‏دهيد، آن را برايشان عملى كنيد؛ زيرا آنان مى‏پندارند شما همان كسانى هستيد كه روزى‏ شان مى‏دهيد و بى‏گمان خداوند بزرگ به اندازه‏ اى كه براى (رعايت نكردنِ حقوق) زنان و كودكان خشمناک مى‏شود، براى چيز ديگرى خشمناك نمى ‏شود. 📚 الكافى، ج 6، ص 50 ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈•
🔴خط و نشان رئیس جمهور برای خودروسازان به نفع مردم 🔹مهمترین نتیجه بازدید امروز رئیس جمهور از انبار و خط تولید ایران خودرو ترخیص همه خودروهای دپو شده تا ۲ ماه آینده، آزادسازی واردات خودرو تا ۳ ماه آینده در صورت عدم رفع نیاز بازار توسط خودروسازان و ممنوعیت تاخیر در تحویل خودروهای پیش فروش شده به مردم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعار انتخاباتی حزب‌الله، "می مانیم تا حمایت کنیم و بسازیم" خواهد بود 🔹سخنرانی سید حسن نصر‌الله دبیرکل حزب‌الله لبنان در رابطه با انتخابات پارلمانی لبنان و مهمترین تحولات: برخی در مورد برگزاری انتخابات در موعد مقرر خود تردید داشتند و گروه‌های سیاسی را به تلاش برای تعویق انتخابات متهم می‌کردند. 🔹 ما در برخی حوزه‌ها دارای نامزد هستیم و در برخی دیگر نامزد نداریم بلکه در کنار متحدان خود کار می‌کنیم. اخبار منتشره در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی درباره نامزدها در بسیاری از موارد دقیق نیست.شعار انتخاباتی ما "می مانیم تا حمایت کنیم و بسازیم" خواهد بود.