eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.3هزار عکس
64.6هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
حضرت امام على عليه السلام: 🍁با هوا و هوست مبارزه كن، بر خشمت مسلّط شو و با عادت هاى بدت مخالفت كن، تاروحت پاك و عقلت كامل گردد و پاداش پروردگارت را به تمامى دريافت نمايى🔴 🍁غررالحكم ، ح 4760
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پنجشنبه ها 🔻چه خوشحال می شوند 🔻عزیزانی که 🔻دستشان از دنیا کوتاه است 🔻و منتظر قلب پرمهرتان هستند 🌺 جایشان همیشه سبز، با فاتحه و صلوات و خیراتی هر چند کوچک یادآورشان باشیم •┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈• 🔗
🔴دستگیری سارق زورگیر بزرگراه نیایش 🔹رئیس پلیس آگاهی پایتخت:کارآگاهان پس از دریافت اطلاعات با هماهنگی قضایی در روز بیست و هفتم مردادماه سال جاری سارق جوان را در یک عملیات منسجم دستگیر کردند. 🔹متهم پس از انتقال به اداره هجدهم پلیس آگاهی در تحقیقات ابتدایی به جرم زورگیری از زن جوان در بزرگراه نیایش به همراه ۱۰۰ فقره سرقت به عنف در سطح خیابان‌های شهر تهران اعتراف کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازداشت زورگیر یکی از بزرگراه‌های تهران 🔹دادستان تهران: در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر زورگیری فردی از یک خانم سوار بر خودرو در بزرگراه هاشمی‌رفسنجانی، دستورات ویژه برای شناسایی ابلاغ و متهم دستگیر شد. 🔹رئیس پلیس آگاهی پایتخت: متهم به جرم زورگیری در بزرگراه هاشمی‌رفسنجانی، به‌همراه ۱۰۰ فقره سرقت به عنف در سطح خیابان‌ها اعتراف کرد.
🔴چین خطاب به آمریکا: شما گانگستر و قلدرید، آمریکا صلح و ثبات منطقه را برهم زده است نه چین! 🔹«کورت کمپل» هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید در امور منطقه ایندوپاسفیک، پکن را به بر هم زدن ثبات و صلح جهانی متهم کرد و مدعی شد چین بیش از اندازه به سفر «نانسی پلوسی» به تایوان واکنش نشان داده است. 🔹«وانگ ون‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین هم در جواب گفت: ایالات متحده با به کارگیری منطق گانگستری و رفتار کردن مانند قلدرها، سعی در دفاع کردن از اقدامی غیرقابل دفاع دارد. آمریکا صلح و ثبات منطقه را تضعیف کرده نه چین.
🔴سرلشکر سلامی: ماموریت داریم در دریاهای دوردست حضور یابیم 🔹فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه یک نیروی قدرتمندی است و ما امروز ماموریت گرفته‌ایم که در دریاهای دوردست، حضور پیدا کنیم. 🔹امروز ما چیزی از دشمن کم نداریم، موشک‌های پیشرفته، شناورهای با ثبات بالا در دریا و تجهیزات دریا پایه دیگر، وقتی این تجهیزات با ایمان واقعی پاسداران دریادل همراه می‌شوند، شکست‌ناپذیر می‌شوند.
🔴هشدار تند وزیر اطلاعات به فتنه‌انگیزان و بیانیه‌نویسان علیه نظام 🔹حجت الاسلام خطیب با هشدار به فتنه انگیزان و بیانیه نویسان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: همچنان که با تدبیر مقام معظم رهبری و وحدت ملی و تلاش محور مقاومت، آمریکا با ذلت و سرشکستگی مجبور به خروج از منطقه و توطئه‌های آن‌ها خنثی شد و امید آن‌ها به برخی فتنه گران و بیانیه نویسان داخلی هم با همراهی ملت راه به جایی نخواهد برد و محکوم به شکست است
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تیزر زیبا از تمرینات تیم تک‌تیراندازان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مسابقات بین‌المللی نظامی ۲۰۲۲
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 با این تنظیمات ساده دیگه فرزندت از تصاویر یا فیلمهای غیراخلاقی در امان است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 محمدرضا پهلوی: سیستان ارزش اقتصادی ندارد! ⭕️ شاه از تمام آب رود هیرمند تنها سهم ۲۵ درصد برای ایران را قبول کرد، اسدالله علم به این تصمیم شاه اعتراض کرد اما او نپذیرفت و گفت سیستان ارزش اقتصادی ندارد !
12.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یه مشکلی برام پیش اومده؛ از کجا بفهمم این بلاست؟ یا اینکه امتحان خداست برای رشد من؟ ⭕️ میخوام بدونم خیالم راحت بشه ... 🔰