eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.6هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
. ♻️ حمید رسایی فعال سیاسی خواستار توقیف اموال علی کریمی شد 🔹رسایی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر با اشاره به مواضع علی کریمی در حمایت و جهت‌دهی  به " اغتشاشات" اخیر در کشور، خواستار توقیف امول او شد. 🔹او همچنین با اشاره به مواضع مهران مدیری خواستار قطع همکاری صداوسیما با "سلبریتی" هایی شد که در جریان وقایع اخیر کشور، از "آشوب طلبان" اعلام حمایت کرده اند. 🔹رسایی همچنین به عنوان یک پیشنهاد برای اصلاح روندهای مقابله با بدحجابی، خواستار برخورد با سلبریتی‌هایی شد که در فضای مجازی تصاویر بدون حجاب خود را به نمایش می‌گذارند و نوجوانان و جوانان بدحجاب از آنها به عنوان یک الگو پیروی می‌کنند.
یک قرن پیش. حمال ها دارند دیگ می برند به سفارت انگلیس. عده ای کاسه لیس به پادشاهی بریتانیا پناه برده اند و قرار است «پلوی مشروطه» بخورند. می دانی نوادگان این حمال های حقیر چه کسانی هستند؟ آنهایی که در این روزها، به کردار جوجه کلاغ، با دهان های باز به آسمان خیره شده اند، تا یکی از راهزن ترین و منفعت‌طلب ترین های تاریخ بشر به اسم ایلان ماسک، مفت و مجانی اینترنت ماهواره ای استارلینک برای شان بفرستد! فرمود:”از دست بوس میل به پابوس کرده ای / خاکت به سر ترقی معکوس کرده ای!“
دیروز ضد انقلاب تو میدون ولیعصر: کلا ۴۰۰ نفر دوماه پیش جشن غدیر تو میدون ولیعصر: بیش از ۳ میلیون نفر الان فازتون چیه؟ فاز پیروزی دارید؟
🔴 استقبال عظیم مردم از پیام رسان ایرانی ایتا کمبود زیرساخت و سرور این پیام رسان زیبا و جریان ساز ایرانی باعث شده نتواند پاسخگوی رجوع کاربران ایرانی از پلتفرم‌های خارجی باشد. در حال حاضر حدود ۱۶ میلیون نفر پیام رسان ایتا را نصب کرده اند و ایتا برای پاسخگویی فنی به این میزان کاربر مجبور شده است اجازه نصب جدید به کاربران جدید ندهد. ایتا برای جایگزینی واتساپ و تلگرام به حدود ۱۵۰۰ سرور نیاز دارد که متاسفانه در حال حاضر فقط با ۱۰۰ سرور فعالیت می‌کند. علیرغم تاکیدات و فرامین صریح رهبر انقلاب مبنی بر بومی سازی پلتفرم‌های مورد استفاده مردم در فضای مجازی اما مسئولان دولت ها اقدام خاصی انجام نداده اند . البته مسئولان وزارت ارتباطات بعد از شروع آشوبها به مدیران ایتا قول داده اند که به زودی تعدادی سرور برای این پیام رسان تهیه کنند. ما مهندسان و متخصصان بسیار توانمندی داریم که می‌توانند بهتر از تلگرام و واتساپ را بسازند اما مشکل از مسئولانی هست که مرعوب از جنجال رسانه ای غربزده ها و شبکه های دشمن دستورات صریح امام جامعه را تبعیت نمیکنند.
🔴 اقدام بازدارنده ‏قرار نیست مهران مدیری‌ها تا ریال آخر را بگیرند و سپس لگد بیندازند، آن وقت سیما با نمایش برنامه، آنان را محبوب و خود را خوار کند! دورهمی را به صورت مدیری پرت کنید و کل پول برنامه ضایع شده و سود خواب سرمایه را پس بگیرید تا باب زرنگ‌بازی و از آخور و توبره خواری را برای همیشه ببندید.
🔥ترک فعل مسئولان مجازی 🔻کلیدی ترین بخش در ساماندهی فضای مجازی، تقویت سریع زیرساخت پیام رسانهای داخلی و توسعه نرم افزارهای کاربردی است که متاسفانه در دولت سیزدهم، مسئولان ذیربط فضای مجازی بدلیل «نداشتن فهم راهبردی و عملکرد جهادی»، فرصت طلایی یکسال گذشته را با مشغول شدن به سیم کشی، نابود کردند. 🔻چرا نفهمیدند که آذری جهرمی خائن با چه هدفی معیشت بخشی ازمردم را به اینستا گره زد ؟ و چرا در یکسال مشاغل اینستاگرامی را به شبکه های داخلی هدایت نکردند؟ اصلا کو شبکه داخلی باظرفیت بالا؟ 🔻اگر امثال ایتا بخاطر بالا رفتن اعضا و کم داشتن تعدادی سرور! قفل کرد مسئولان مربوطه باید بجرم ترک فعل محاکمه شوند. ✍حمیدرضا ابراهیمی
✏️کشته‌ی فتنه‌ها سخن گفتن از دوران مبارزات (ع)، بسی سنگین و تحلیل کردن آن دوران، حقیقتا نیازمند نگاه تیزبینانه و بابصیرت است. علت این سنگینی و سختی در این است که زمان امامت ایشان در برهه‌ای قرار گرفته‌ که از طرفی پیش از ایشان، حکومت در دستان امیرالمؤمنین(ع) بوده و ایشان باید این مسئولیت مهم را که با سختی و گذر از فتنه‌های گوناگون برای جامعه‌ی اسلامی فراهم شده بود حفظ می‌کردند؛ و از طرفی دشمن، با تزویر به مبارزه با ایشان برخاسته بود نه با شمشیر و همین امر، تشخیص را برای خواص سخت کرده بود چه برسد به عوام جامعه... تفاوت دوران ایشان با دیگر ائمه(ع) در این است که در آن دوران‌ها دشمن یا همچون زمان (ع) با شمشیر به میدان آمد، نه با تزویر... و یا اگر دشمن با تیغ تزویر به پیش آمده بود، ائمه‌ی دیگر، شرایطی همچون امام حسن(ع) در مبارزه نداشتند چرا که وظیفه امام حفظ جایگاه حکومت بود و وظیفه دیگر ائمه(ع)، بازپس گیری آن. تزویر دشمن از یک سو و بی‌بصیرتی خواص و بی‌وفایی یاران از سوی دیگر! تزویر فضا را به گونه‌ای غبار آلود می‌کند که تشخیص حق، نه فقط در همان زمان، بلکه در قرن‌های آینده نیز برای افراد، مشکل می‌شود؛ آن روز، بی‌بصیرت ها ایشان را مذلّ المومنین خواندند، و امروز، ایشان را امام صلح خواندند، اما نه به معنای صلحی که ما قدرت بازدارندگی آن را برابر با قیام امام حسین(ع) می‌دانیم، بلکه صلحی به معنای منفعل بودن و کوتاه آمدن در مقابل دشمن... باید بگوییم ایشان مظلومیتی دارند، به وسعت تاریخ!!! (علیه‌السلام): بین حق و باطل چهار انگشت فاصله است، آنچه را با چشم خود ببینی، حق است و آنچه را شنیدی یا آنکه برایت نقل کنند، چه بسا باطل باشد. ✍️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑حتما ببینید 🔹این که اینچنین وحشیانه به خودروی آتش نشانی حمله میکند درحالی که ممکن است هر اتفاقی به سر راننده این خودرو بیاید، دنبال چیست جز غارت و نا امنی و وحشیگری؟! برخی اخبار حکایت میکنند که یک چشم مامور آتش نشانی در پی حمله این وحشی‌ها از دست رفته است برای ما خواب صبح آزادی دیده اند... این جماعت برای آتش نشان های پلاسکو پروفایل سیاه کرده بودند؟!!!
⭕️توئیت بسیار زیبا از پروفسور محمود حسابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔴تو دهنی محکم به مهران مدیری و عادل فردوسی پور و علی کریمی 📍اولتیماتوم جدی به سازمان صدا و سیما و شخص آقای جبلی به عنوان مدیر
حسن یزدانی: علی کریمی را فالو نداشته‌ام که آنفالو کنم/ داشته هایم را مدیون مردم هستم/ در این روز های دشوار کنار مردمم هستم.
⭕وزیر ارشاد: بازیگران زنی که کشف حجاب کردند، به این انتخاب جدید رسیدند که تابع قوانین نباشد/ دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره حاکمیت قانون است محمد مهدی اسماعیلی: اگر کسی اصرار دارد که از قوانین جمهوری اسلامی تبعیت نکند، ما اصراری بر مجبور کردن آن‌ها به این امر نداریم؛ آن‌ها می‌توانند آزادانه وارد فعالیت‌های دیگری بشوند.