eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
416 دنبال‌کننده
90.3هزار عکس
64.5هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
افتخاری ارزشمند برای دختر ملی‌پوش ایرانی تیم فوتبال نونهالان دختر کشورمان در دومین دیدار خود در تورنمنت کافا به مصاف تاجیکستان (میزبان) این رقابت‌ها رفت و توانست این تیم را با نتیجه یک بر صفر شکست داده و به مقام نایب قهرمانی این رقابت‌ها دست پیدا کند. «سمانه فمری» بازیکن تیم فوتبال دختران نونهال ایران به عنوان بهترین بازیکن تورنمنت زیر ۱۵ سال دختران کافا انتخاب شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتنه‌ها همیشه در طول تاریخ یک رنگ و بو دارند. چه فتنه‌ی کوفه و ابن حر باشد، چه فتنه‌ی سلبریتی‌ها و براندازان... هدف فتنه‌ها همیشه روشن است؛ حمله به حق ‌
دکتر ریحانه میرحسینی که سازنده واکسن سرطانهای دهانه رحم هستش رو الگوی خودشون قرار نمیدن چون حجاب داره و بهونه خوبی برای پایین کشیدن روسری نیست :)) 🗣م.کیائی
🔴 میخایل خازین تحلیلگر معروف روسیه و یهودی الاصل: کار تمام است، اسرائیل از بین خواهد رفت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جرعه‌ای از زلال قرآن 🌺سوره بلد آیات ۸ تا ۱۸ أَلَمْ نَجْعَلْ لَهُ عَيْنَيْنِ ﴿۸﴾ آيا دو چشمش نداده‏ ايم (۸) وَلِسَانًا وَشَفَتَيْنِ ﴿۹﴾ و زبانى و دو لب (۹) وَهَدَيْنَاهُ النَّجْدَيْنِ ﴿۱۰﴾ و او را به راه خیر و شر هدایت نکردیم [تا راه خیر را بگزیند و راه شر را واگذارد؟](۱۰) فَلَا اقْتَحَمَ الْعَقَبَةَ ﴿۱۱﴾ پس شتابان و با شدت به آن گردنه سخت وارد نشد (۱۱) وَمَا أَدْرَاكَ مَا الْعَقَبَةُ ﴿۱۲﴾ و تو چه دانى كه آن گردنه [سخت] چيست (۱۲) فَكُّ رَقَبَةٍ ﴿۱۳﴾ بنده‏ اى را آزادكردن (۱۳) أَوْ إِطْعَامٌ فِي يَوْمٍ ذِي‌مَسْغَبَةٍ ﴿۱۴﴾ يا در روز گرسنگى طعام‏ دادن (۱۴) يَتِيمًا ذَا مَقْرَبَةٍ ﴿۱۵﴾ به يتيمى خويشاوند (۱۵) أَوْ مِسْكِينًا ذَا مَتْرَبَةٍ ﴿۱۶﴾ يا بينوايى خاك‏نشين (۱۶) ثُمَّ كَانَ مِنَ الَّذِينَ آمَنُوا وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ وَتَوَاصَوْا بِالْمَرْحَمَةِ ﴿۱۷﴾ علاوه بر [انجام] این [تکالیف]، از کسانی باشد که ایمان آورده اند و یکدیگر را به صبر و مهربانی سفارش کرده اند (۱۷) أُولَئِكَ أَصْحَابُ الْمَيْمَنَةِ ﴿۱۸﴾ اينانند خجستگان (۱۸)
🔴توئیت جدید جکسون هینکل فعال رسانه‌ای آمریکایی با عکس شهید حاج قاسم 🔺جکسون هینکل روزهای گذشته با دو توئیت به افشاگری درباره عملیات راهبری سازمان جاسوسی سیا در اغتشاشات داخل ایران و تجمعات خارج از کشور ضد انقلاب پرداخته بود و با فحاشی ضد انقلاب روبرو شده بود که حالا با توئیت عکسی از شهید سرلشکر حاج قاسم سلیمانی به برندازان پاسخ داده است.
51.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️کاپیتولاسیون؛ طرحی که ملت ما را از سگ آمریکا پست‌تر کرده بود! 🔹حالا آمده‌ای از ناموس من دفاع می‌کنی؟ [به مناسبت ۴ آبان سالروز اعتراض و افشاگری امام خمینی (ره) علیه این طرح] بخشی از خطبه‌ی آیت‌الله سیدحسن عاملی | نمازجمعه ۲۹ مهرماه
🔴انتقاد ایران از سکوت شورای امنیت در قبال تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه 🔹ایروانی، سفیر ایران در سازمان ملل از شورای امنیت خواست تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم و این رژیم را به‌ خاطر جنایت‌ها و به خطر انداختن صلح و امنیت منطقه مؤاخذه کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واقعیت مخالفان انقلاب اسلامی از زبان یکی از رهبران آنها "دکتر سروش" ⭕️ من وقتی به اپوزیسیون خارج از کشور و داخل کشور، (بیشتر خارج از کشور)، نگاه می‌کنم می‌بینم ما یک قدم، یک اینچ، یک سانتیمتر هم جلو نیامده‌ایم. ⭕️ ما همينیم؛ همه‌مان لاف‌زن، همه‌مان یقه‌بگیر، همه‌مان بی‌گذشت و همه‌مان بی‌حرمت نسبت به انسان!
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش صدا و سیما از حضور پر حاشیه‌ی سخنگوی دولت در دانشگاه قم و گفتگو با دانشجویان
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 | چرا نظام خود را به نمی‌گذارد؟! ⭕️ اسلام اجازه برگزاری رفراندوم را داده است؟ ⭕️ کدام کشور در دنیا نظام خود را به رفراندوم گذاشته است؟ ⭕️ کدام اندیشمند در باب رفراندوم پیشنهادی داشته؟ ⭕️ کدام نهاد رفراندوم را در کشور برگزار کند؟ ⭕️ بعد از جمهوری اسلامی چه کسی بر سرکار آید؟ ⭕️ ناامیدی روح الله زم از لسان خودش! 🔰 کانال حجت‌الاسلام راجی👇 @soada_ir