eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
417 دنبال‌کننده
90.4هزار عکس
64.7هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعه‌ای از زلال قرآن 📖سوره مبارکه طه ۱۲۸ 💠 أَفَلَمْ يَهْدِ لَهُمْ كَمْ أَهْلَكْنَا قَبْلَهُمْ مِنَ الْقُرُونِ يَمْشُونَ فِي مَسَاكِنِهِمْ ۗ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِأُولِي النُّهَىٰ 💠 آیا برای هدایت آنان کافی نیست که بسیاری از نسلهای پیشین را (که طغیان و فساد کردند) هلاک نمودیم، و اینها در مسکنهای (ویران شده) آنان راه می‌روند! مسلّماً در این امر، نشانه‌های روشنی برای خردمندان است.
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دوگانگی در تیتر رسانه‌های بیگانه‼️
22.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تا الان از خودتون پرسیدید چرا در سوریه جنگیدیم⁉️ ‌⭕️ احتمالاً شما هم با این سوال رو به رو شدید که چرا ایران باید بره تو کشورهای دیگه مثل سوریه مبارزه کنه؛ یه پرسش قدیمی که اینجا به ساده‌ترین شکل بهش جواب دادیم.
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوشه‌ای از فسادهای اخلاقی در خاندان پهلوی
🔴تیراندازی در گچساران به‌خاطر تعلیق از کار 🔹در تیراندازی در محدوده اداره شرکت نفت گچساران کهگیلویه‌وبویراحمد، یک نفر کشته و دو نفر دیگر مصدوم شدند. ضارب توسط پلیس دستگیر شد. 🔹این اقدام توسط یک فرد که از کار خود تعلیق شده بود به‌سمت همکارانش صورت گرفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مرحوم علامه مصباح خطاب به سید هاشم الحیدری: اگر خدمت سید حسن مشرف شدید و اجازه دادند از طرف ما پای ایشان را ببوسید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥| اعترافات متهم سیدمحمد حسینی از جنایاتی که برسر روح الله عجمیان آوردند 🔹متهم حسینی:رسیدم بالاسر شهید چاقو را در بدن شهید فرو کردم و به اندازه دو بند انگشت گذاشتم و فشار دادم در بدن شهید روح الله عجمیان 🔹محمد حسینی، به اتهام افساد فی‌الارض از طریق ارتکاب جرایم علیه امنیت کشور، حمله به مامورین حافظ امنیت و جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد که موجب اخلال شدید در نظم عمومی و ناامنی در کشور و منتهی به شهادت سید روح الله عجمیان شد به اعدام محکوم شدند.
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥| بالای ۳۰ نفر دوره‌اش کرده بودند و با مشت، چاقو و سنگ داشتن می‌زدند! 🔹گوشه‌ای از اعترافات محمدمهدی کرمی از جنایاتی که برسر شهید روح الله عجمیان آوردند. 🔹محمدمهدی کرمی صبح امروز به اتهام افساد فی‌الارض از طریق ارتکاب جرایم علیه امنیت کشور، حمله به مامورین حافظ امنیت و جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد که موجب اخلال شدید در نظم عمومی و ناامنی در کشور و منتهی به شهادت سید روح الله عجمیان شد به اعدام محکوم شد.
🔴سردار رادان فرمانده کل انتظامی شد 🔹متن حکم فرمانده کل قوا به این شرح است: سردار سرتیپ احمدرضا رادان با پایان یافتن دوران مأموریت سردار اشتری و با ابراز قدردانی و رضایتمندی از خدمات ایشان، شما را به فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران منصوب می‌کنم. 🔹توصیه اکید این‌جانب، جلب رضایت خداوند متعال و در امتداد آن، جلب رضایت مردم عزیز در حراست از امنیت و تأمین آسایش عمومی است. ارتقاء توانائیهای سازمان و صیانت از شأن کارکنان و پرورش پلیس تخصصی برای بخش‌های گوناگون امنیت توصیه مهم دیگر است. 🔹از دستگاههای گوناگون کشوری انتظار می‌رود با سازمان انتظامی کشور، همکاری لازم را مبذول دارند. 🔹توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
🔴فرمانده‌ کل سپاه: هدف دشمنان گسترش فقر در جامعه است 🔹امروز همه هدف دشمنان گسترش فقر در جامعه است و تحریم اقتصادی نسخه فقرسازی جامعه ما بود، بر همین اساس ما با رسالت پاسداری از انقلابی به جنگ فقر و محرومیت رفته‌ایم. 🔹هر بعدی از ابعاد جنگی که دشمنان برما تحمیل می‌کنند با حضور جهادی نیروهای بسیج تبدیل به میدان آرامش و آسایش برای مردم شده است.
📸شهدای اغتشاشات ۱۴۰۱ 🔹۶۳ شهیدی که در اغتشاشات اخیر با جانشان امنیت آفریدند
🔻کی می‌رود از یادمان غمگینی این داستان 🔹دیوارنگاره جدید میدان ولیعصر(عج) با عنوان «کی می‌رود از یادمان غمگینی این داستان» به یاد سانحه هواپیمای اوکراینی رونمایی شد.