eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
411 دنبال‌کننده
90.5هزار عکس
64.9هزار ویدیو
316 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️ امیرالمومنین اسدالله الغالب امام علی بن ابی طالب(علیه السلام): خداوند آن قدر شجاعت به من عطا فرمود كه اگر بر تمام افراد ترسوى دنيا تقسيم شود همه شجاع خواهند شد! 📚 بحارالانوار، ج۱۹،ص۸۳.
☀️ رئیس سابق سیا: طبق تجربه من، اسرائیلی‌ها اول شلیک می‌کنند و بعد فکر می‌کنند رئیس سابق سیا از نوع برخورد نظامیان اسرائیلی با غیرنظامیان انتقاد کرد. الجزیره نوشت: لئون پانتا، مدیر سابق سیا در مصاحبه ای با سی ان ان از اسرائیل خواست تا برخی گام های واقعی و ملموس را برای بهبود عملیات نظامی استاندارد خود در غزه بردارد تا از تلفات بیشتر غیرنظامیان از جمله امدادگران، جلوگیری کند. پانتا گفت: «شما باید بتوانید تأیید کنید، و زمان صرف کنید تا مطمئن شوید اطلاعاتی که دریافت می‌کنید در رابطه با اهداف دقیق هستند. و باید به شما بگویم که در گذشته، حداقل بر اساس تجربه من، اسرائیلی ها معمولا شلیک می کنند و سپس سؤال می کنند.» پانتا که در زمان باراک اوباما نیز وزیر دفاع بود، گفت: اگر اسرائیل این اقدامات را انجام ندهد، یا «گام‌های اولیه را بردارد و طبق معمول به کار خود بازگردد»، ایالات متحده باید شرایطی را برای ارائه تسلیحات به نزدیک‌ترین متحد خود در خاورمیانه در نظر بگیرد. پانتا گفت که اسرائیل به دلیل رفتار نظامی خود علیه فلسطینیان در غزه به شدت از نظر اعتبار آسیب دیده است.
ما روزه دارها همه یادِ لبِ توییم؛ ای تشنه لب‌تر از همه تشنه‌ها حسین ..
یک ایرانی قویترین مرد آرنولدکلاسیک برزیل شد؛ رامین فرج نژاد در بخش حرفه‌ای مسابقات قویترین مردان آرنولدکلاسیک برزیل به عنوان قهرمانی دست یافت. فرج نژاد که رقبایی از کشورهای اروگوئه، فرانسه، بوليوى، شيلى و برزيل داشت، در پايان رقابت در ٥ آيتم موفق شد با صدرنشينى در سه آيتم و در نهايت با اختلاف ١٢ امتياز عنوان قهرمانى را از آن خود كند. اين براى اولين بار بود كه يک ورزشکار ایرانی در مسابقات حرفه ای قویترین مردان صاحب مدال طلا می شود. فرج نژاد چند دوره قهرمانی در مسابقات قویترین مردان ایران را در کارنامه دارد.
🔴 اطلاعاتی که از شهرهای رژیم صهیونیستی منتشر شده، وحشتناک است 🔹 شمس‌الواعظین، روزنامه‌نگار و تحلیلگر مسائل خاورمیانه:اطلاعاتی که از شهرهای رژیم صهیونیستی منتشر شده، وحشتناک است. در اثر تهدیدهای چند روز اخیر ایران، مردم به سوپرمارکت‌ها هجوم برده‌اند. خرید ژنراتورهای کوچک برق آنقدر افزایش یافته که ارتش رژیم صهیونیستی بیانیه‌ای داده مبنی بر اینکه اتفاقی رخ نداده و هیچ تدابیر خاصی اعلام نکردیم. 🔹رژیم صهیونیستی اصلاً به طولانی شدن دوره‌های جنگ عادت ندارند. به همین دلیل جنگ‌های اسرائیل به روز شمارش می‌شود. آنها به شدت از پاسخ ایران وحشت کرده‌اند. ضمن آنکه از حجم، مکان و قدرت واکنش ایران بی‌خبر هستند.
🔻آژیر پرواز هواپیماها در چندین نقطه جولان 🔹روزنامه تایمز اسرائیل گزارش داد: آژیر هواپیماها در چندین مکان در شمال بلندی‌های جولان، نزدیک به مرز با لبنان به صدا در آمد. 🔹صداهای آژیر خطر در محله‌های دروزی مجدل شمس، مسعده و عین قینیه و دیگر مناطق در جولان اشغالی شنیده شده است.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حزب‌الله پهپاد «هرمس ۹۰۰» ارتش رژیم صهیونیستی را سرنگون کرد 🔹کانال ۱۴ عبری نوشته: این یک دستاورد مهم برای حزب‌الله است زیرا هرمس ۹۰۰ سنگین‌ترین هواپیمای بدون سرنشین تهاجمیِ اسرائیل است.
🔴صدور دستورالعمل سانسور اخبار تلفات احتمالی عملیات انتقامی ایران از اسراییل 🔹برخی منابع رسانه‌ای مستقل، از صدور دستورالعمل‌های جدید سانسور و مدیریت اخبار و اطلاعات توسط سیستم‌های امنیتی اسراییل خبر می‌دهند. 🔹به اذعان این منابع، این دستورالعمل‌ها به دنبال افزایش تنش فزاینده بین ایران و اسراییل و قطعیت پیدا کردن عملیات انتقامی ایران علیه رژیم صهیونسیتی صادر شده است و در آن‌ها تأکیدات ویژه‌ای درباره سانسور اخبار و تصاویر مربوط به ترس گسترده شهرک‌نشینان صهیونیست صورت گرفته است. 🔹به گفته این منابع رسانه‌ای، سیستم‌های امنیتی رژیم صهیونسیتی، درباره ضرورت سانسور و بایکوت و عدم انتشار اخبار و تصاویر مربوط به تلفات احتمالی حمله سهمگین ایران اصرار و تأکید دارند
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان بولتون به توان ایران در آسیب زدن به اسرائیل؛ میزان واکنش ایرانی‌ها به عبور اسرائیل از خط قرمز بسیار مهم است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قالیباف: دوران قلدری و معرکه‌گیری صهیونیست‌ها به پشتوانه آمریکا در منطقه به پایان رسیده 🔹 رییس مجلس: مجازاتی که در انتظار صهیونیست‌هاست درس‌آموز و سخت خواهد بود.
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت گروگان‌های رهاشده از چنگ تروریست‌ها در چابهار 🔹گروگان‌های رها شده از چنگ تروریست‌های گروهک تروریستی «جیش الظلم» در چابهار، ضمن تشریح جزئیات حادثه از رشادت دلاورمردان سپاه در عملیات آزادسازی می‌گویند.