eitaa logo
حفظ و دفاع از خون شهداء
426 دنبال‌کننده
93.9هزار عکس
70.2هزار ویدیو
335 فایل
باسلام هدف از کانال مقابله با جنگ فرهنگی و نرم دشمن به سبک زندگی شهدایی _ زنده نگه داشتن یادونام شهدا کمتر از شهادت نیست
مشاهده در ایتا
دانلود
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهرداری تهران تيرماه چه کارهایی انجام داده؟ ✅کانال حامیان سپاه قدس👇 http://eitaa.com/joinchat/3631218690Ca928153b05
سلام علیکم هیأت روضة الزهرا سلام الله علیها امشب مسجد محمدیه میدان ایثار ساعت ۹ شب برگزار می شود التماس دعا
⭕️توصیه پلیس: از بکارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز در مشاغل خودداری شود جانشین فرمانده فراجا: 🔹توصیه پلیس به افراد و مراکز صنفی، عدم بکارگیری اتباع بیگانه غیرمجاز در مشاغل و صنوف است. 🔹جمع آوری و تردد اتباع بیگانه غیرمجاز، از وظائف ذاتی پلیس بوده و در این عرصه قدم بر می‌دارد.
⭕️لزوم مدیریت مصرف برق در چند روز آینده معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر: 🔹انتظار می‌رود که از چهارشنبه پیش رو تا دوشنبه، سخت‌ترین روزها در دو هفته آینده باشند. ۵۰ درصد مصرف برق در بخش خانگی و ۸ درصد در حوزه تجاری و عمومی است. 🔹بخش عمومی­ شامل ادارات، بانک‌ها، مؤسسات عمومی و مصارف عمومی که در مجتمع‌های مسکونی، آپارتمان‌ها وجود دارد؛ مثل مصرف آسانسور، روشنایی، پمپاژ و تأسیسات می‌شود.
⭕️ابلاغ آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان 🔹مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را ابلاغ کرد.
⭕️ قیمت گوشی تلفن همراه ارزان می‌شود 🔹رئیس اتحادیه دستگاه‌های مخابراتی: هزینه حقوق گمرکی گوشی‌های مسافری در ماه‌های گذشته زیاد شده بود که با پیگیری‌های انجام شده، این هزینه در روزهای آینده کم می‌شود.
⭕️مراسم تحلیف پزشکیان ۹ مرداد برگزار می‌شود سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: 🔹جلسه تحلیف پزشکیان هفته آینده ۹ مرداد ساعت ۱۶ در مجلس برگزار می‌شود. در جلسه غیرعلنی امروز درباره جزئیات این مراسم توضیحاتی داده شد.
🔴 شمار شهدای غزه از ۳۹ هزار نفر گذشت 🔹وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که تعداد شهدای غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به ۳۹ هزار و ۹۰ نفر و تعداد مجروحان هم به ۹۰ هزار و ۱۴۷ نفر رسیده است.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ارتش صهیونیستی گذرگاه رفح را تخریب کرد 🔹رسانه‌های عربی تصاویری از تخریب ورودیِ گذرگاه رفح به‌دست ارتش صهیونیستی را منتشر کردند.
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ️لحظه بیرون آمدن ناو سهند با رمز یا زهرا با حضور فرمانده کل ارتش...
🔴سردار رادان: حداقل زمانِ خروج زائران اربعین از گیت‌های مرزی ۵ ثانیه است 🔹پلیس با تمام ظرفیت پای کار خواهد بود و امنیت تردد زوار اربعین را تامین می‌کند.
سردار رضایی: طرح نور تعطیل بردار نیست جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: 🔹قانون ملاک کار ماست و با تغییر دولت‌ها خللی در اجرای طرح نور به وجود نمی‌آید. 🔹برخورد با جرم مشهود از وظایف ذاتی انتظامی است. 🔹ما اسیر امواج نخواهیم شد. 🔹در حوزه عفاف و حجاب وظیفه قانونی و تکلیف شرعی داریم. 🔹لازم است شورای تأمین هم در راستای حمایت از این طرح گام بردارد. 🔹طرح نور تعطیل‌بردار نیست، چرا که امر به معروف و نهی از منکر یکی فروع دین است و نمی‌توان فروع دین را تعطیل کرد. 🔹مجلس انقلابی مجازات ها را متناسب با جرایم وضع کند.