فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه واکنش شهید رئیسی و مسعود پزشکیان بعد از دریافت هدیه
🔴#فوری | رسانه المحور انصارالله الیمن:
منابع محلی صدای انفجارهای مهیبی در دریای سرخ را گزارش می دهند و گزارش هایی از درگیری های دریایی و حملات گسترده نیروهای مسلح دولت صنعا علیه ناو هواپیمابر هری ترومن و تعدادی ناوشکن آمریکایی درحال انجام است‼️‼️‼️
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷
🚨 #فوری / رد درخواست نفوذیها و مهرههای آمریکا در عراق توسط آیتالله سیستانی حفظهمالله
✍ علیرغم فشار آمریکا و درخواست جریان #سازش در عراق از مرجعیت شیعه برای صدور فتوای انحلال #حشدالشعبی؛ حضرت آیتالله سیستانی با این درخواست، مخالفت کردند.
🔹 همچنین آیتالله سیستانی از دیدار با محمد الحسّان نمایندهی سازمان ملل در عراق، به دلیل دخالت این فرد در امور کشور #عراق و درخواست نامشروع از مرجعیت برای انحلال #حشد_الشعبی (نیروهای بسیج مردمی عراق)، امتناع نمودند. الحسّان در دیدارهای پیشین مدعی شده بود که موافقت آیتالله را با صدور دستور انحلال حشد، کسب کرده!
‼️ آیت الله محمدرضا سیستانی فرزند بزرگوار آیتالله سیستانی حفظهمالله نیز در این باره به نمایندهی سازمان گفت که عراق، #سوریه و #لبنان نیست و فتوای سید، همچنان باقی است.
✍ #حشدالشعبی عراق در ابتدای تابستان ۹۳ (سال ۲۰۱۴) و در پی حملهی ناگهانی #داعش و اشغال پیاپی شهرهای این کشور، با مشاورهی #ایران و شخص رهبر انقلاب و شهید سلیمانی، با #فتوا تاریخی آیتالله سیدعلی سیستانی تاسیس شده بود و نقش بسیار مهمی در شکست داعش و از بین رفتن نقشه آمریکا برای #تجزیه_عراق و تجزیه منطقه داشت
✍ درود به شرف سید و درود بر مردم فهیم عراق که فریب عدهای مزدور #آمریکا را نخواهند خورد. در ماجرای فتنه #عوف_سلمی و سپس فتنه #سفیانی، خیلی مهم است که عراقیها، مسلح و آماده باشند.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷
♨️ انتقاد آیت الله سبحانی از زیر سؤال بردن خدمات شهید رئیسی
🔹آیت الله سبحانی در دیدار وزیر علوم با انتقاد از برخی مسئولان که به نقد اقدامات و فعالیتهای دولت شهید رئیسی میپردازند گفت: این رفتار و صحبتها علیه کسی که پیگیر، مخلص و مجاهد بود صحیح نیست.
🔹اینکه دولت قبلی چه میزان و تا چه حد اثرگذار خدمت و اقدامات ارزشمندی داشته برای همگان مشهود است و نباید در مورد اقداماتشان بحثها و گفتوگوهایی کرد که مورد بهره برداری دشمن قرار بگیرد.
🔹همه مسئولان و دولتها موظفند طوری عمل کنند که به جای تخریب یکدیگر، در عمل تاثیر اقداماتشان برای مردم مشهود و ملموس باشد.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷
⭕️خبرگزاری CNN: ایران فقط منتظر حمله اسرائیل است تا ۳۲ هدف حیاتی در عمق اسرائیل را با سنگین ترین موشک های بالستیک مورد هدف قرار دهد.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اطلاعیه_مهم
🎥به یک رئیس جمهور شش کلاس سواد شدیداً نیاز داریم تا عرضه داشته باشه و مانع از قطعی گاز و برق و آب مردم بشه .
ادعایی نداشته باشه ولی مرد عمل باشه
حافظ نهج البلاغه نباشه اما عامل نهجالبلاغه باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@Quran124
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
👌آیا آقای پزشکیان متوجه منظور علامه شد یا نه؟
صحبتهای آیت الله جوادی آملی، در به کار نگرفتن عناصر ناسالم در هیات دولت
┄┅═✧❁💐❁✧═┅┄
🌺
⭕️ خرید آجیل شب یلدا نصف شد
🔹علیرضا ارزانی ممقانی، رئیس کارگروه آجیل و خشکبار اتاق اصناف ایران گفت: قیمت عمدهفروشی آجیل از ۳۰۰ تا ۷۵۰هزار تومان متغیر است و هر چند قیمتهای امسال نسبت به سال گذشته تغییر نکرده اما قدرت خرید مردم برای آجیل شب یلدا تا ۵۰ درصد افت داشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴#استوری | شهید سپهبد سلیمانی عزیز: من متاسفم از کسانی که نام پیروی از خط امام را روی خود میذارند ولی...
💢 #حدیث | پیامبر اکرم (ص) میفرمایند...
[ پیامبر اکرم (ص): مَن سَرَّهُ أن يُمَدَّ لَهُ فِي عُمرِهِ و يُزادَ في رِزقِهِ فَليَبَرَّ والِدَيهِ ؛/میزان الحکمة ح ٢٢٦٤٣
هركه خوش دارد عمرش دراز و روزىاش بسيار شود، به پدر ومادرش نيكى كند. ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بهشتی که خودتحقیرا آرزوشونه این شکلیه؛
لطفاً مسئولین زودتر کارای اداریشون رو بکنن بفرستیمشون بهشت تا از خوشی بمیرن😏