🔻اولین واکنش دمشق به خروج نظامیان آمریکایی از سوریه
خالد العبود دبیر مجلس مردم سوریه:
🔹خروج نیروهای آمریکایی از سوریه در نتیجه یک معامله یا مذاکره بین سوریه و آمریکا و اروپا نبود بلکه به خاطر پایداری واستقامت دولت و کشور سوریه حاصل شد.
🔹آمریکا نتوانست از اهرم های ایجاد هرج و مرج بهره برداری کند و این اهرم ها شکست خوردند.
✅به سپاه قدس بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3631218690Ca928153b05
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دولت تضعیف میشه!
دستورامیرالمومنین(ع) به کارگزار حکومتی که اطرافیانش مرتکب تخلف شدند/ او را با شلاق کیفر کن، اموالش را بگیر، خوارش کن، او را به عنوان خیانتکار معرفی کن و طوق بدنامی به گردنش بیاویز
و حال امروزه عده ای خیانت میکنند، طرح استیضاح انها مطرح میشه! وبعضی از روحانیون پیام میدن نباید استیضاح بشه دولت تضعیف میشه! ایا در حکومت امیر المومنین (ع)که بصورت قاطع با متخلفین برخورد میشد دولت تضعیف میشد؟! که امروزه این روحانیون این را میگن!؟ اگر قرار است بخاطر اجرای عدالت دولت تضعیف بشه و عدالت اجرا نشه نام جمهوری اسلامی بر کشور برداشته بشه بهتره!!
@AntiBBC
سخنان مهم وزیر سابق اطلاعات در جمع طلاب حوزه علمیه قم
از خرداد سال ۹۸ چهره انقلابی امروز برخی آقایان تغییر خواهد کرد!
بنده با اطلاع عرض می کنم که ۲۰ درصد مشکلات اقتصادی کشور مرتبط با تحریم هاست
اگر اوباما هم رئیس جمهور آمریکا باقی می ماند، از برجام خارج می شد
پول به دست آمده از گرانی دلار کجا رفته است؟
با کمال تأسف در دو سال گذشته رشته هسته ای را از کنکور حذف کرده اند
امروز چهره نفاقی را در کشور مشاهده می کنیم که عقبه ۴۰ ساله داشته و متأسفانه کسانی که تا دیروز دم از مذاکره با کدخدا می زدند، امروز چهره انقلابی گرفته و همه در حال تعجب هستند!
تا اردیبهشت و خرداد سال آینده این چهره حزب اللهی را از این افراد خواهیم دید و از خرداد به بعد این چهره انقلابی عوض خواهد شد و رهبر انقلاب نیز فرمودند در سال ۹۸، فتنه هایی در پیش خواهیم داشت.
لینک سخنان کامل وجالب وزیرسابق اطلاعات🔻
http://hawzahnews.com/detail/News/472252
@AntiBBC
فردا نوبت ماست!
نماینده گستاخ سراوان بعد فحاشی و رفت آمد با یک دلال بزرگ وارد کننده خودرو! در مجلس خط و نشان برای دیگر نماینده ها کشید که اگه پشت من نباشید فردا نوبت شماست و انها را تحریک به ظلم کردن علیه مردمی کرد که باعث شدن اینها به صندلی مجلس برسن!
و امروزه ما مردم هم اگه سکوت کنیم در برابر گستاخی و فحاشی نماینده سراوان ! فردا نوبت خود ماست که ظلم کنند بهمون و فهش بدن!!
@AntiBBC
همدردی تو به چه کار آید!
اون نماینده هایی که دیروز بخاطر برخورد یک مامور حراست با یک نماینده بیشعور کافه و مملکت و هرچی که هست رو بهم ریخته بودن
الان نمیخوان وزیر آموزش و پرورش رو استیضاح کنن؟!
اون بنده خدا که با سیلی به یک پیرزن احساس میکرد خودش سیلی خورده الان با سوختن بچه های مردم احساس سوختگی نداره؟!
🆔👇👇👇
@javane_hezbollahi
و اینک ... #آخرالزمـــــــــــان
❌افتتاح مسجد #همجنسبازان
🔹سیران اتیش، فعال فمینیست آلمانی، چیزی به نام «مسجدی برای مسلمانان لیبرال» در #برلین افتتاح کرده است که داخل یک کلیسا می باشد. این مسجد برای طوایف مختلف اسلامی مانند اهل تسنن، شیعه، علوی ها و صوفی ها افتتاح شده است.
🔸در مسجد “ابن رشد — گوته” برلین، اقامه نماز به امامت زنان و مردان برگزار می شود. و جلسات عبادتی آن با شعر و موسیقی همراه است. اخیرا این مکان به همبستگی همجنس بازان و مسلمانان لیبرال تبدیل شده است.
👤انجمن همجنس بازان برلین نیز اعلام کرد که طرحی برای همکاری در زمینه ساخت این مسجد دارد. “یورگن اشتاینرت” مدیر اجرایی این انجمن گفته است:
برلین نیاز به «اسلامی روشنگر» دارد!
📌پ.ن: مدافعان #لیبرال بدانند که انتهای #لیبرال و اسلام لیبرالی، اینچنین است! یعنی همه چی #آزاد و مباح است و هرطور که مایل باشند باید عبادت کنند!
🆔👇👇👇
@javane_hezbollahi