فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست موقت
🎥 قهرمانی تیم فوتبال استقلال را به همه هواداران و آبی ها تبریک عرض می کنیم💙
🆔 @golbarg_ezdevaj
#همسرداری
💠 رسول اکرم (ص):
«کسی که در کارهای خانه به همسر خود بدون سرکشی و دلتنگی و تکبر خدمت نماید، پروردگار نامش را در دفتر شهدا ثبت می کند.»
📚 بحار الانوار، جلد 13، ص 133
🆔 @golbarg_ezdevaj
✅ #مهریه و روز قشنگ بله برون
@golbarg_ezdevaj
مهریه در مراسم #خواستگاری و بله بران به اعتقاد خیلی ها یک عدد است که «کی داده و کی گرفته!» اما در واقعیت مهریه را خیلی ها می دهند و خیلی ها هم می گیرند. حتی عده ای برای خوش یمن شدن این هدیه، آن را با عددهای مقدسی که در شرع آمده پیوند می زنند. از 14 سکه به نیت 14معصوم گرفته تا 114 سکه به نیت سوره های قرآن کریم و همین طور بالاتر. روالی که اگر آن را ادامه بدهیم می توانیم به ۶۲۳۶آیه قرآن کریم و 124000 پیغمبر مبعوث شده هم برسیم و نیت خوش یمنی خود را زیر سوال ببریم.
🌼 واقعیت این است که مهریه با پیوند زدن آن به یک عدد مقدس مذهبی خوش یمن نمی شود. بلکه با عمل به دستورات شرع و ادامه دادن سنت اولیای خداست که مبارک می شود.
❣ رسول اکرم (ص) فرموده اند: بهترین مهریه، سبك ترین آن است (کنزالعمال). انتخاب نوع مهریه در زیبایی مهریه تأثیر به سزایی دارد، شما می توانید چند شاخه نبات یا چند شاخه گل، آیینه و شمعدان، چند سکه طلا، چندین میلیون تومان پول و یا املاک را به عنوان مهریه خود تعیین کنید. در صورتی که در استطاعت مالی آقا داماد باشد، هیچ اشکال شرعی، قانونی، اخلاقی، عرفی و وجدانی ندارد. شما حق دارید که نگران آینده مالی خودتان باشید و یا اینکه دوست داشته باشید یک پس اندازی برای آینده در نظر بگیرید. همه اینها صحیح، ولی با تعیین یک سری از مهریه های معنوی زیبا می توانید، خیر دنیا و آخرت را برای خودتان بخرید. در واقع یک نوع باقیات و صالحات می شود.
🔰 فلسفه وجودی مهریه
فلسفه وجودی مهریه این است که، آقا #داماد با دادن هدیه ای به #عروس خانم، صداقت خود را نسبت به دوست داشتن او اثبات می کند. از نظر شرعی مرد باید در دادن مهریه به زن خود، رضایت و طیب خاطر داشته باشد، اما همان طوری که می دانید، در زمان تعیین میزان مهریه بزرگترها دخالت دارند و آقا داماد زیاد نظر نمی دهد، چون رسوم و فرهنگ ما، این امر را به عهده بزرگتر قرار داده و نظر دادن آقا داماد را تا حدودی قشنگ نمی داند. تعیین کننده عده ای دیگر، و پرداخت کننده داماد می باشد! شاید آن مقداری که تعیین شده خارج از استطاعت مالی او باشد. مثل این است که شما چک برادرتان را بر می دارید و بدون اطلاع از خودش مبلغی در آن می نویسید که اصلا در حساب برادرتان موجود نیست و یا برادرتان نسبت به پرداخت مبلغ نوشته شده کمترین رضایتی ندارد. مگر می شود؟
🚶مردی که از نظر شرعی خود را مقید به دادن مهریه می داند، مهریه ای که در استطاعت مالی او نباشد و حتی تا بیست، سی سال دیگر هم قادر به پرداخت آن نیست، قبول نمی کند. چون این فرد خود را مکلف می داند که مهریه یک دِین است و باید پرداخت شود و چون چنین تصوری دارند، مهریه از نظر آنها امری کریه و زشت نیست بلکه یک سنت حسنه است و آن را حقی می دانند به گردن خود.
خداوند در این باره، در آیه 4 سوره نساء می فرماید: مهر زنان را در کمال رضایت و طیب خاطر به آنها بپردازید، پس اگر چیزی از مهر خود را از روی رضا و خوشنودی به شما بخشیدند برخوردار شوید که آن شما را حلال و گوارا خواهد بود.
⚠️ تصور عده ای از زنان جامعه نسبت به مهریه حقوقی، ابزاری، چشم و همچشمی و از روی بی اعتمادی است. اگر زنان نسبت به حقوق شرعی و قانونی خود مطلع باشند، مهریه را حقی می دانند که از طرف مرد باید ادا شود، ولی وقتی که مهریه تعیین شده، خارج از استطاعت مالی داماد می باشد، نمی توانند به حق خود برسند و در واقع خود زنان تا حدودی در پایمال شدن این سنت حسنه شریکند.
🔶🔸🔶🔸🔶🔸🔶
#نکات_آموزنده
❣ @golbarg_ezdevaj ❣
#خانمها_بدانند
💕بعضی جمله ها توی دعوا مردها رو اذیت میکنه
مثل👇
تو #همیشه همینطوری هستی!
تو #هیچوقت منو نمیفهمی!
گفتنِ:
تو هیچ وقت....
تو همیشه...
ممنوع❕⛔️
💕 @golbarg_ezdevaj 💕
گاهی اوقات باید تمامِ مشغله هایت را زمین بگذاری ، سراغِ بهترین آدم های زندگی ات بروی و برایِ بودن و برایِ خوب بودنشان از آنها تشکر کنی .
بگویی چقدر دوستشان داری و چه خوب که هستند و انگیزه ی خوشبختیِ تو اند ، چه خوب که با نگاهی ، لبخندی یا کلامی ؛ دلت را به بودنت گرم می کنند .
بعضی ها ، شبیهِ معجزه می مانند . جوری نگاهت می کنند ؛ که عاشقِ خودت می شوی ، جوری صدایت می کنند ؛ که جان می گیری و جوری هوایت را دارند ؛ که خیالت از تمامِ راه هایِ رفته و نرفته ی زندگی ات تخت می شود .
با حضورشان ؛ نه از تاریکی می ترسی ، نه از سقوط ... و نه از گم شدن !
بعضی آدم ها ، با تمامِ جهان فرق دارند ، آمده اند تا لایقِ خالصانه ترین عشق و صادقانه ترین احساس باشند .
تا باشند ، انگیزه باشند و تو را خوشبخت ترین آدمِ رویِ زمینت کنند .
بعضی ها ، بزرگ ترین دلخوشیِ آدم اند ؛
همین که هستند خوب است ، همین که بمانند ، کافی ست !
عصرتون دلپذیر 🍰
🆔 @golbarg_ezdevaj 💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دختر حضرت موسی بن جعفر ، دل ما را دریاب
سالروز ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها مبارک 🌺 🌺
#روز_دختر
🆔 @golbarg_ezdevaj
⚡️یارب چه قشنگ است و چه زیبا حرم قم
⚡️چون جنت اعلا، حرم محترم قم
💫بانوی جنان، اخت رضا، دخترموسی
💫دردانه زهرا و ملائک خدم قم
السلام علیک یا فاطمةالمعصومه
عید میلاد حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر مبارک 🌺
@golbarg_ezdevaj
👌از دختر جوانی پرسیدند:
از چه نوع آرایشی استفاده می کنی ⁉️
گفت: اینها را به کار می برم ‼️
❣برای لبانم................راستگویی
❣برای صدایم .......ذکر خدا
❣برای چشمانم ......چشم پوشی از حرامات
❣برای دستانم .......کمک و یاری به مستمندان
❣برای پاهایم .................ایستادن برای نماز
❣برای قامتم...............سجده بردن برای خدا
❣برای قلبم...................حب خدا
❤️ تولد حضرت معصومه(س) و روز دختر مبارک 📢
🍃ﮔـﻠـﺑــــ❤️ــــﺮﮔـــــ🍃
@golbarg_ezdevaj
هدایت شده از تبلیغات مناسب ایتاء🍊
🔆دعوت تون میکنم به صفحه ارزشمند قرآنی رحیق
🔅کانال مدرسه مجازی تفسیر و علوم قرآنی پایگاهی برای همه کسانی که تشنه ی شناخت و درک عمیق از کتاب مقدس الهی "قرآن" و آموزه های آن هستند.
🍃صفحه ای که حوصله و #عشق می طلبد.کانالی که پیامکی و کلیشه ای و #ناقص به ارائه مطالب نمی پردازد.
#پویش_پنجم_مسابقه_کتابخوانی
#کانالی_دقیق_و_محققانه
#تفسیر_و_قرآن_پژوهی
#پویا_و_فعال
دیدنش خالی از لطف نیست !
👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2952462340C4011b8cfbf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها مبـارک 💐 🌷 🌷
🆔 @golbarg_ezdevaj 💕
خونه ای که توش دختر باشه،،
خونه نیست که 😉
« #گلخونه ست » 👏👰
روزتون مبارک #دختران پاک و عفیف سرزمینم 🌹🌸
@golbarg_ezdevaj 💕