#ازدواج_که_کردم
🌸ازدواج که کردم، خیلی از دوستام ازم میپرسیدن:مجردی بهتره یا متأهلی؟!… دوران عقد بهتره یا بعد از عروسی؟!… چیه ازدواج و متأهلی خوبه؟!… چی باعث میشه به ریسکش (؟!) و مسئولیتش بیارزه؟!
#جواب من این بود: 👇🏼
✅ازدواج با صد امتیاز و سه چراغ سبز بهتر از مجردیه! چون آدم از زندگی کردن لذت میبره. و شب و روز موج مثبت دریافت میکنه.
به نظر من بهترین مزیت ازدواج (مخصوصاً برای خانمها) اینه که یکی میاد تو زندگیشون که با تمام وجود میتونن بهش تکیه کنن.
و تا روزی که زنده هستن این حمایتِ همه جانبهی روحی، عاطفی، مالی، معنوی، اجتماعی و … وجود داره.
😍و جالبتر اینه که مردها از اینکه #تکیهگاه واقع بشن لذت میبرن.
#ازدواج_آسان
#ازدواج_حمایتی
🆔 @golbarg_ezdevaj
❣ #انتخاب_عاقلانه_زندگی_عاشقانه ❣
ممکن است عاشق زیبایی کسی شوید، اما یادتان باشد که در نهایت مجبورید با سیرت او زندگی کنید نه صورت او .
صورت های خوب افول خواهند کرد،
اما سیرت خوب ، شما را برای همیشه زیبا نگاه می دارد.
❤️گلبرگ ازدواج ❤️
@golbarg_ezdevaj
🔺 عفت و غيرت، دو فضيلت فراموش شده در جامعه كنونی!
💢 عفت زنان و غيرت مردان دو فضيلت پسنديده و دو ميوه و ثمره درخت بزرگ حيا هستند كه در عصر حاضر دچار خدشه شدهاند و اگر وضعيت به همين صورت ادامه يابد، در آينده شاهد نهادينه شدن بیعفتی و بیغيرتی در جامعه خواهيم بود كه تبعات و خسارات فراوانی به همراه خواهد داشت.
✳️ یک مسلمان ايرانی، علاوه بر غيرت فردی و محافظت از حجاب و عفاف محارم خود، بايد غيرت اجتماعی داشته باشد و حافظ عفت و پاكدامنی همه زنان جامعه باشد.
✴️ مرد با غيرت كسی است كه همه زنان جامعه را به مثابه نواميس خود بداند و نسبت به عفت آنان، حساسيت دينی داشته باشد و علاوه بر پرهيز از نگاه يا رفتار آلوده نسبت به زنان جامعه، با نگاه شهوتآميز و رفتار خلاف شئونات ساير مردان كه از بیغيرتی آنان سرچشمه میگيرد، نيز برخورد نمايد.
📛 بیغيرت كسی است كه نسبت به حجاب و عفاف و نحوه گفتوگو و معاشرت همسر و محارم خود با مردان بيگانه و نامحرم و همچنين نسبت به عفت ساير زنان جامعه، حساسيت نداشته باشد.
⭕️ انسان بیغيرت، قسیّالقلب میشود و از آثار سوء قساوت قلب میتوان به گرفتاری و برخورداری از زندگی ناآرام و توأم با غم، غصه، اضطراب و نگرانی در دنيا اشاره كرد.
💢 در آخرت نيز افراد بیغيرت با همان سيرتی كه در دنيا داشتهاند، مورد خطاب ملكوتيان قرار میگيرند و پس از ورود به محضر خداوند متعال، مغضوب ذات باریتعالی شده و به جهنم فرستاده خواهند شد.
👌 نسل كنونی بايد حافظ عفت و غيرت نياكان خود باشد و بيش از اين اجازه رخنه مفاسد اخلاقی را به درون خانوادهها و اجتماع ندهد، وگرنه بايد منتظر عواقب خطرناكی در اين زمينه باشيم.
✍ گزیدهای از جلسات درس اخلاق حضرت آيتالله مظاهری در خصوص عفت و غيرت و فضيلتهای فراموش شده جامعه امروز، ۲۵ مرداد ۱۳۹۰
#جوانها_را_دریابید
#نکات_آموزنده
💝 @golbarg_ezdevaj
اگه در دوران #مجردی، دچار لغزش شدید، #خطا کردید...
کسی هم از اون خبر نداره،
شما هم توبه کردید،
بعد از ازدواج هم همسرتون متوجه نمیشه،
نباید اون قضیه رو تو #خواستگاری مطرح کنید،
از طرف مقابلتون هم نخواهید که این چیزا رو مطرح کنه.
اما اگه اون خطا بعد از ازدواج #برملا میشه و براتون مشکلساز میشه، حتما یه جوری به طرف بگید.
[دکتر بانکیپور]
✅ @golbarg_ezdevaj
#ارتباط_با_نامحرم
🌺 افسردگی و پشیمانی از جمله عواقب خانمان سوز ارتباط با نامحرم است که با تعهد و پایبندی به قوانین مترقی اسلامی اینگونه مسائل برای انسان ایجاد نمیشود.
#نکات_آموزنده
@golbarg_ezdevaj
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
❎ اگر امیدوارید که بعد از ازدواج چیزهایی در طرف مقابلتان تغییر کند، پس آمادهی ازدواج با او نیستید. مثلاً ممکن است فکر کنید بعد از #ازدواج نظر نامزدتان در مورد بچهدار شدن تغییر کند و دیگر از بچهدار شدن فراری نباشد. یا شاید هم فکر کنید بعد از ازدواج، دیگر مواد مصرف نخواهد کرد.
👈 واقعیت این است که آدمها ندرتاً تغییر میکنند و این خیالات که ازدواج کردن، فرد مورد علاقهتان را تغییر میدهد، معمولاً علامت این است که آمادگی ازدواج کردن را ندارید.
#انتخاب_همسر
🆔 @golbarg_ezdevaj
🌹رهبر انقلاب:
میگویند، اگر ازدواج ڪنیم
بعدش چه ڪار کنیم؛ برای خانه، برای
شغل؟!
⇦فرمود:
اگر فقير و تنگدست باشند خداوند آنان را از فضل خود بی نياز ميسازد.
📚نور
#نکات_آموزنده
🆔 @golbarg_ezdevaj
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🔸 مسائلی که برای شناخت #قبل_از_ازدواج لازم است بررسی شود، متعدد هستند که در اینجا به اختصار به پنج مورد آن اشاره میکنیم:
♦️ظاهر او را بپسندید
♦️بتوانید با او ارتباط بگیرید
♦️در جریان روابط مهم و تأثیرگذار گذشته او قرار بگیرید
♦️مسئولیتپذیری او در زندگی مشترک را بهطورجدی بررسی کنید
♦️خانوادهاش را بپسندید
📌 بهعلاوه مهم است که تناسب اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و مذهبی خانواده او و خانواده خودتان را هم مورد توجه قرار بدهید.
@golbarg_ezdevaj 💕
نکات #بعد_از_ازدواج
⚜️با تفاوت ها چه کنیم؟
💚🍃
☘️چیزی که تحمل تفاوت ها را ساده تر می کند، #همدلی است. یعنی پذیرفتن این که تنها زاویه دید شما مهم نیست و باید گاهی دنیا را از چشم همسر خود ببینید. همدلی با افراد مهارت خاصی می خواهد. همدلی به معنی توانایی درك و فهم احساسات دیگران است، به طوری كه فرد بتواند خود را به جای دیگران بگذارد. از دید او به موضوع نگاه كند و احساسات او را درك كند.
☘️همدلی به معنی تایید رفتارهای فرد مقابل نیست بلكه فقط به این معنی است كه او و شرایط او را درك می كنیم.
☘️همدلی به برقراری ارتباط عمیق و صمیمی با افراد كمك می كند گاهی افراد به اشتباه تصور می كنند تفاهم به این معنی است كه با فرد مقابل كاملاٌ هم فكر و هم عقیده باشیم در حالی كه چنین تصوری از پایه اشتباه است، زیرا هیچ گاه نمی توان دو نفر را یافت كه شبیه هم باشند اختلاف در دیدگاه ها، علائق ها، آرزوها، سلیقه ها، امری طبیعی و عادی است.
✔️اصول مهارت همدلی
✨1- به صحبت های دیگران خوب گوش كنید.
✨2- با احساس و عواطف طرف مقابل تان همراه و هماهنگ شوید.
✨3- به احساسات و هیجان های طرف مقابل تان توجه داشته باشید.
✨4- خود را به جای طرف مقابل بگذارید.
✨5- در همدلی با طرف مقابل از جمله های قاطع استفاده نكنید.
🆔 @golbarg_ezdevaj
#خانواده
✅ #ازدواج شراکت است. قبول کردن این اصل باعث میشود در تقسیم کار منصف باشید و نخواهید همهی بار را روی دوش طرف مقابلتان بگذارید.
👈 حواستان باشد هدف، انجام کارهای خانوادهای است که در آن زندگی میکنید. زرنگی کردن در این مواقع فقط به ضرر زرنگها تمام میشود و پروژهی تقسیم وظایف هم شکست میخورد.
❤️❤️ 👩❤️👨 💓 👨👩👧👦 ❤️❤️
🆔 @golbarg_ezdevaj
💓در زندگی مشترک صداقت حرف اول را می زند...
💓یکی از مهم ترین ستون های زندگی اعتماد متقابل است که اگر فرو بریزد دوام زندگی از بین می رود.
اگر به طرف مقابل دروغ گفتیم اولین اثرش این است که او دیگر به ما اعتماد نخواهد داشت و هر کار و سخن ما را باور نمی کند و به آن اعتنا نمی کند.
✨حضرت علی (ع) :
کسی که به دروغ گویی شناخته شود اعتماد به او کم می شود و حرف راستش پذیرفته نمی شود.
📚 غررالحکم ص220
@golbarg_ezdevaj 💕
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
💞💞💍💍💞💞
🔰شخصیت شناسی در ازدواج
هر کدام از ما برای ازدواج معیارها و ملاک هایی داریم که سعی می کنیم انها را در وجود فرد مقابل جستجو کنیم. فهمیدن این که کسی واجد شرایط ما هست یا نقش بازی می کند، کار دشواری است. اما با دقت و تلاش و تحقیق، مشورت گرفتن و بررسی عمیق می توانید تا حد زیادی طرف مقابل را بشناسید.
چطور می توانیم به وجود معیارهایمان در طرف مقابل پی ببریم؟ از این سه روش:
📌 گفت وگوها
باید چندین جلسه با هم صحبت کنید. برای تصمیم قطعی عجله نکنید و با صبوری دوران آشنایی را طی کنید.
درباره آینده، شغل، روابط با والدین، استقلال از خانواده ها و حساسیت های کاری و اجتماعی گفت وگو کنید و سعی کنید احساسات را در این آشنایی و شناخت دخالت ندهید.
در جلسات خواستگاری تنها به آخرین اخبار زندگی فرد مقابل بسنده نکنید. در مواردی فردی که شما را پسندیده است، ممکن است تحت تأثیر هیجانات و احساسات عاشقانه و دوست داشتن، تغییراتی در خود احساس کند که با دیدگاه شما همسو است، اما این یک امر پایدار نیست.
بنابراین شما باید از ویژگی های ثابت شخصیت فرد آگاهی پیدا کنید که بخشی از آن در گفت و گوهای دو نفره مشخص می شود و بخشی در تحقیقاتی که باید انجام دهید. از فرد بخواهید خودش را توصیف کند. از زبان خودش ویژگی هایش را بشنوید و در تحقیقات بعدی در پی این باشید که صحت ادعای او را کشف کنید.
📌 آزمون های روان شناختی
برخی ویژگی ها برای تشکیل زندگی مشترک اهمیت زیادی دارد در حالی که برخی دیگر تنها به این بستگی دارد که خود شما چه روحیه ای دارید. شناخت این ویژگی ها و قضاوت کردن درباره این ها، کار یک آدم آگاه، با تجربه و بی طرف است. یعنی یک مشاور یا روانشناس.
یک روان شناس خوب با آزمون های شخصیتی(حداقل سه آزمون معتبر) و همگرایی نتایج آنها می توانید خودتان و طرف مقابل را بهتر بشناسید و در عین حال، چشم اندازی از زندگی مشترکتان به دست بیاورید که مشکلات شما در آینده چه خواهد بود و آیا ازدواج شما به صلاح هست یا نه.
در جلسات مشاوره مهارت های ارتباطی،حل مساله،مدیریت هیجانات، نحوه ی درست نقد کردن و دیگر مهارتهای زندگی زناشویی را یاد بگیرید
📌 تحقیق از افراد آگاه
باید درباره خانواده، رفتار، اخلاق، اعتقادات، فعالیت ها و روابط اجتماعی فرد تحقیق کنید. از او بخواهید دوستانش را به شما معرفی کند. هر کسی با افرادی دوستی می کند که به آن ها شبیه است و از سوی دیگر دوستان تأثیر زیادی بر شخصیت فرد می گذارند؛ بر این اساس شناخت دوستان طرف مقابل، اطلاعات خوبی در اختیار شما می گذارد.
پیشنهاد می کنیم یافته های تحقیق ، گفت وگو و هر نوع تردید و نگرانی را با مشاور ازدواج در میان بگذارید تا او که فردی آگاه، باتجربه و بی نظر است با تطبیق یافته های هر سه منبع (گفت وگوها، آزمون ها و تحقیقات) به ارزیابی آنها بپردازد...
🆔 @golbarg_ezdevaj 💕