هدایت شده از ناب جهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از هدفگیری خودروهای نظامی صهیونیستها توسط مقاومت فلسطین
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از ناب جهادی
ستوان "نیتان" که دو روز پیش روی بولدوزر اسرائیلی نوشت: "من به غزه آمدم تا تاریخ بسازم."
دیروز بولدوزش توسط گلوله های یاسین ترکید و خودش نیز به جهنم رفت
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از گاندو (ضدِّ اِستکبار)
🔺حمله راکتی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
🔺المیادین گزارش داد که پایگاه نظامیان آمریکا در میدان گازی «کونیکو» واقع در شرق سوریه، هدف حمله راکتی قرار گرفته است.
هدایت شده از گاندو (ضدِّ اِستکبار)
🔺حملات حزب الله به ۲ مقر نظامیان اسرائیل
🔺جنبش حزب الله لبنان در ادامه حملات خود به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی، با موشک «فلق»، مقر نظامی «زبدین» واقع در مزارع شبعا را هدف قرار داد.
🔺حمله بعدی حزب الله به مقر دریایی «الناقوره» بود که در جریان آن، تجهیزات جاسوسی نظامیان صهیونیست هدف قرار گرفت.
@GANDO_ZE
هدایت شده از فارس پلاس
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 آچمز شدن مجری شبکه منوتو در مناظره با داریوش سجادی!
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
🔶 عدالت غربی این شکلیه که 11 هزار کودک فلسطینی سلاخی بشن لازم نیست جلوی اسرائیل ایستاد، اما کافیه خون از دماغ یه اروپایی بیاد / یکی بود یکی نبود
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
🔶 قطع برق ۱.۴ میلیون خانوار انگلیسی به دلیل عدم پرداخت قبض
🔹 موسسۀ تحقیقاتی «سیتیزن ادوایس» اعلام کرد که از ماه نوامبر برق بیش از ۱.۴ میلیون خانوار انگلیسی بهدلیل اینکه قبض برقشان را پرداخت نکردهاند، قطع شده و در خاموشی به سر میبرند.
🔺 کل بدهی انرژی انگلیسیها به ۳.۸ میلیارد دلار رسیده و روزبهروز در حال افزایش است و این مسئله میلیونها مصرفکننده را در شرایط سخت قرار داده است.
@Fars_plus
هدایت شده از 『زینبیه ۰۱۲۰』
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیچ کس اینقدر زیبا حرام سیاسی رو تبیین نکرده بود
#زینبیه #حجاب
#قاسم_بن_الحسن
┏━━━━━━━━᭄✿
✿ @Zeynabiyeh0120
┗━᭄✿ #زینبیه0120
هدایت شده از جبهه پایداری انقلاب اسلامی
🔰جهادگر فرهنگی عاشورا
🔸️علامه مصباح یزدی رحمه الله علیه: اباعبدالله الحسین (علیه السلام) بعد از اینکه جهاد نظامی خودش را انجام داد، جهاد فرهنگی را به دست اسرای بازمانده از خاندانش سپرد.
🔸️فعالیتی که اسرا مخصوصا زینب کبری (سلام الله علیها) در طول اسارتشان انجام دادند، متمم نقشی بود که ابی عبدالله (علیهالسلام) در کربلا ایفا کرد.
🔸️کشته شدن سیدالشهدا (علیه السلام) مثل چراغی بود که در عالم درخشید و کدورتها و ظلمتها را از بین برد و چهرههای واقعی آنها را به مردم شناساند. اهلبیت (علیهمالسلام) از این فرصت استفاده کردند و شروع کردند به نشر فرهنگ اسلامی و زدودن تیرگیهایی که در اثر تبلیغات بنیامیه بوجود آمده بود.
۱۳۶۴/۰۷/۰۴
✅ @jebhepaydari_ir
🌐 jebhepaydari.ir
هدایت شده از قم آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 «مصائب حضرت زینب کبری علیهاالسلام»
حجت الاسلام والمسلمین عالی
@Qomonline
قمآنلاین، کانون اخبار مهم🔝
هدایت شده از ناب جهادی
مقاومت اسلامی عراق با رمز یا زینب کبری (س) پایگاه کونیکو اشغالگران آمریکایی در سوریه را مورد هدف حملات موشکی قرار داد.
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
هدایت شده از سعیدیسم ✅