10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ صبر و استواری دختر شهید #سید_حسن_نصرالله
◀️امام صادق عليه السّلام :
عمره گزار، در هر يك از ماه هاى سال میتواند عمره انجام دهد و برترين عمره، عمره رجب است.
◀️شيخ طوسى از امامان عليهم السّلام نقل كرده است: عمره ماه رجب، در فضيلت، پس از حج است..
ان شاالله نصیب همه آرزومندان بشه
♦️ با قرآن بخواب♦️
هر شب آماده باش...
شاید همان جا ،همان خواب ،در همان
رختخواب ملک الموت آمد.گریه کن بر
گناهانی که کرده ای ،بر بیچارگی های
خودت گریه کن.مباداخصوصیات اطراف؛
تو را مشغول کند.قبل از خوابیدن یک
تسبیحات حضرت زهرا( س) بـــگو
سوره تبارک را بخوان تا ان شاءالله قبرت
توسعه پیدا کند .قدری #قرآن بخـــوان که
با قرآن بخوابی.
♦️مجموعه رهنمودهای اخلاقی
آیت الله حق شناس، ص 80
امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
📩...در يك روز، نگران يك سال نباش؛ كه غم هر روز، برای آن روز کافی است. اگر يك سال از عمرت مانده باشد، خداوند عزّوجلّ از پس هر روز، روزىِ تازه ات را خواهد داد، و اگر يك سال از عمرت نمانده باشد. پس چرا غم و اندوهِ زمانى را مىخورى كه از آنِ تو نيست؟!
📚حکمت 379 نهج البلاغه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ_مهدوی
🎙استاد شجاعی
🔸انتظار واقعی یعنی چه؟!
🌺 شهید کامبوزیا و طرح یهودی کشف حجاب
1⃣ استاد #امیرتوکل_کامبوزیا در دوران #رضاخان، تصمیم به مهاجرت از ایران به فرانسه گرفت، آن زمان، دوران کشف حجاب رضاخانی آغاز شده بود و یکی از دلایل استاد برای مهاجرت، حفظ #چادر و #حجاب همسر و فرزندانش بود.
2⃣ ایشان از مخالفان سرسخت و جدی #کشف_حجاب بود و به صراحت اعلام کرده بود:
«پهلویها دستنشاندههای #یهود و #صهیونیسم هستند که میخواهند علیه جامعه اسلامی اقدام کنند. این کشف حجاب هم نشانهای از همین مسئله است.»
3⃣ بهدنبال کشف حجاب، همسر کامبوزیا نیز میبایست چادرش را از سر برمیداشت و این قضیه کاملاً با عقاید استاد مغایر بود. لذا ایشان شرایط سخت زندگی در روستاهای زاهدان را بر ترک این اعتقاد دینی ترجیح داد.
4⃣ مهدی پسر آخر استاد میگوید:
«پدر روی حجاب تعصب زیادی داشت، حتی بچههای خود را از همان کودکی با چادر بیرون میبرد و بهشدت تاکید میکرد که اینها (پهلویها) وابسته به یهود هستند و میخواهند چادر و حجاب نباشد؛ در حالیکه شاید از روی تیپ ظاهری ایشان مشخص نبود در مسائل دینی چه تفکری دارد.
🔸 پدر کسی را مجبور به انجام واجبات نمیکرد. چه در خانواده و چه در میان دوستان. بلکه برای آنها دلیل میآورد و راه درست را از این طریق به آنها نشان میداد و خانواده او، با رغبت به سراغ چادر میرفتند.»
✅ یکی از مسئولین استان، با خانواده به دیدن پدرم آمد. آنها تعريف باغ و کتابخانه را شنیده بودند و قصد داشتند از کلاته کامبوزیا دیدن کنند. همسر او بیحجاب بود.
این مسئول وقتی متوجه شد که همسر و فرزندان استاد همگی چادری هستند، پرسید:
استاد، شما که اهل کمالات هستید و این همه دانشجوی خارجی به دیدن شما میآید، چرا اهل خانه را مجبور میکنید #چادر سر کنند، بگذارید آزاد باشند...
استاد لبخندی زد و گفت: یک سؤال دارم. اگر شما برای رفت و آمد، یک دمپایی کهنه داشته باشی، وقتی به جایی میروی، از آن مراقبت میکنی؟ آیا آن را از دید دزد مخفی میکنی؟
این آقا متوجه منظور استاد نشد. کمی فکر کرد و گفت: نه استاد، کسی دمپایی کهنه رو مخفی نمیکنه.
استاد بلافاصله گفت: اگر یک جواهر گرانقیمت داشته باشی چطور؟ آیا همینطور دنبال خودت برمیداری و بیرون میبری؟ این شخص گفت: نه، جواهر را مخفی میکنم تا کسی متوجه نشود. چون ممکن است دزدها بفهمند و به سراغ من بیایند.
استاد گفت: دختران و همسران، برای ما حکم جواهر را دارد. ما مثل جواهر از آنها مراقبت میکنیم تا دزدان و آدمهای مریض به سراغ آنها نروند.
✅این شخص تا چند دقیقه محو استدلال استاد کامبوزیا بود.
📙منبع کتاب «کامبوزیا» اثر گروه شهید هادی