🔻رسیدگی به #نیازمندان، بیشتر از طریق سیاست است یا صدقهدادن؟
🔻جوانها جلسه بگذارند که «ایندفعه چطور رأی بدهیم تا فقر ایجاد نشود؟»
🔴 #تاریخ_بعثت و #عصر_ظهور
➖مگر در ماه رمضان، رسیدگی به امور مؤمنین و نیازمندان، سفارش نشده؟! خُب رسیدگی به نیازمندان، بیشتر از طریق #سیاست ممکن است یا #صدقهدادن؟
➖قطعاً صدقهدادن امری بسیار ارزشمند است اما «ریشهکنکردن فقر» ارزشمندتر است و مهمترین اقدام برای ریشهکنکردن فقر در جامعه، با کار #سیاسی است چون سیاسیونِ بد هستند که فقر تولید میکنند و برای رهایی از شرّ آنها، روشنگریِ سیاسی لازم است.
✅ جوانهای مسجدی در کنار کار مقدس جمعآوری بستهها برای نیازمندان، جلسه بگذارند که «ایندفعه چطور رأی بدهیم تا فقر ایجاد نشود؟» اینکار ارزش و ثوابش بالاتر است.
@IslamLifeStyles
@bode4om
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
#تاریخ_تکرار_میشود
الان هم مثل سال های بعد از پیامبر(ص) در جامعه، هم معاویه داریم، هم علی(ع)(جریان ولایت)
💥 مهم اینه که ما مردم خودمون انتخاب کنیم کی باشیم!!!!
مالک اشتر و عمار؟
یا
عمروعاص؟
یا
خوارج و ابن ملجم ؟
یا
ابوموسی اشعری؟!
کسی که الان از تنها نظام اسلامی دنیا دفاع نکنه (چه با رأی ش، چه با قانون مندی ش، چه با تلاشش، چه با بصیرتش چه با حمایتش...)، امام زمان(عج) هم بیان، مقابل او هم می ایسته!!!
ما هم در صفحه ای از تاریخ ایستاده ایم!
#عبرت
@bode4om
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
راهکارهای زندگی موفق در جزء نوزدهم قرآن کریم
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
در شب قدر از علی (ع) می طلبم حاجتی
ساقی کوثر علی (ع) ساقی مستان حسین (ع)
حضرت حیدر (ع) تویی گنج لیالی قدر
دین مرا بیمه کن در ره ایمان حسین (ع)
عشق علی (ع) در دلم شعله کشد روز و شب
پس شه خوبان علی (ع) شاه شهیدان حسین (ع)
نور تو را یا علی (ع) در دل خود دیده ام
پس به دلم هدیه کن عشق فراوان حسین (ع)
باطن قرآن تویی حضرت حیدر (ع) مدد
بر سر نی جلوه کرد ناجی قرآن حسین (ع)
قلب مرا یا علی (ع) مست حسینت نما
اسوه عرفان تویی جاده عرفان حسین (ع)
معنی شب های قدر درک ولای علیست
فاطمه (س) اسرار قدر واسطه آن حسین (ع)
خسته شدم یا علی (ع) بس که خطا کرده ام
من چو کویری که هست تشنه باران حسین (ع)
عشق دو عالم تویی مست توام یا علی (ع)
نفس پیمبر (ص) علی (ع) پیکر ایشان حسین (ع)
می طلبم یا علی (ع) از تو حسین (ع) و حسن (ع)
آنکه غلامش شوند نوح و سلیمان حسین (ع)
📝علی شیرازی
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
🔴 خود دانید !
دوباره به #انتخابات نزدیک شدیم و دوباره جماعت غربگرا بازی کثیف برجام و معامله به هر قیمتی و سپس گشایش اقتصادی نمایشی و موقت را برای فریب مردم راه انداخته اند.
🔺مردم عزیز ایران
اگر این چندین سال مدیریت غربگرایان و بلاهایی که بر سر ملت و مملکت آوردند را از یاد نبرده اید و هنوز وعده ها و دروغ های برجامی از خاطرتان نرفته است ، پس فریب این آخرین حیله شان را نخورید و با انتخابی صحیح کارشان را یکسره کنید.
اما اگر دوباره فریب #برجام و وعده های آمریکا و آمریکاپرستان در رفع تحریم ها و چندصباحی دستکاری ساختگی بازار را بخورید ، پس از رای دادن به غربگراها و گذشتن خرِ برجامیان از پل انتخابات ، بازهم چهار سال دیگر شاهد همان بلاها و افتضحات خواهید بود. این گوی و این میدان
خود دانید ...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
جواد کریمی قدوسی،
نماینده مجلس، با بیان اینکه «یکی از پروندههای مهم در نهاد ریاست جمهوری نفوذ امآیسیکس انگلستان از طریق اسماعیل سماوی خواهرزاده رییس جمهور بود»، گفت:این سرویس جاسوسی مرتب به خواهرزاده روحانی زنگ میزد و خط و مشی و مواضع رئیس جمهور را به خواهرزادهاش دیکته میکرد
وی با تأکید براینکه یکی از پروندههای مهم در نهاد ریاست جمهوری نفوذ امآیسیکس انگلستان از طریق اسماعیل سماوی خواهرزاده رئیس جمهور بود، افزود: این سرویس جاسوسی مرتب به خواهرزاده روحانی زنگ میزد و خط و مشی و مواضع رئیس جمهور را به خواهرزادهاش دیکته میکرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه پرونده این فرد همچنان در دادسرای رسانه در جریان است، عنوان کرد: امیدواریم قوه قضاییه در خصوص این پرونده به مردم اطلاعرسانی کند و بگوید که چگونه رئیس جمهور برای بازداشت خواهرزاده خود، قوه قضاییه را تهدید میکرد.
کریمی قدوسی حمایت واعظی وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات از ادمینهای آمدنیوز را یکی دیگر از پرونده سنگین نهاد ریاست جمهوری دانست و گفت: زمانی که آقای واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بود از ادمینهای کانال معاند آمدنیوز حمایت میکرد و بعد دیدیم که نه تنها برخوردی با واعظی نشد بلکه وی در نهاد ریاست جمهوری به عنوان رئیس دفتر رئیس جمهور مشغول به کار شد
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
ای معلم یاد باد از زحمت و ایثار تو
خوبی و صدق و صفا بوده همیشه کار تو
داده ای تعلیم من را ای عزیز مهربان
هست شیرین چون عسل در ذهن من گفتار تو
من که علم و دانشی دارم کنون از لطف توست
هست الگوی من آن رفتار و هم کردار تو
پای تخته عمر خود را صرف دانش کرده ای
آفرین بر دست و خودکار و گچ و پرگار تو
تا همیشه من به یادت هستم ای والامقام
بوسه باید زد به دست و دیده بیدار تو
📝 علی شیرازی
🇮🇷گلچین سیاسی
@golchinseyasy
پنج معیار برای ارزیابی مذاکرات وین
♦️مذاکرات وین، همچنان مبهم و غبار آلود است. چند موضوع مهم در اینجا وجود دارد:1) کدام تحریم ها باید برداشته شود؟ 2) تحریم ها لغو می شود، یا دوباره در بازی کلمات، نام "تعلیق" را "برداشتن تحریم" می گذارند؟ 3) "یکجا" لغو می شود، یا مشمول مرور زمان می گردد؟ 4) "تضمین های لازم" گرفته می شود یا به امضای طرف مقابل بسنده می کنند؟ 5) تکلیف راستی آزمایی چه می شود؟
🔹آقای عراقچی دیشب گفت: "براساس توافقاتی که تا الان صوت گرفته، همه تحریمهای موضوعی و بخشی مانند بخش انرژی (نفت و گاز)، بانکی، خودرو و بنادر باید #برداشته_شود. که دراینصورت سهام گروههای ،بانکی،خودرویی،شیمیایی وپالایشی با خارج شدن از تحریمها احتمالا رشد میکنند والبته با خروج اکثریت نهادها و افراد از لیست تحریم، هم موافقت شده، اما دیگرانی هنوز به دلایل مختلف در فهرست هستند و لیست بلند بالایی است".
♦️تیم ما برای رسیدن به برجام، دو سال مذاکره کرد؛ اما شش سال بعد را مشغول مذاکره و عرق ریختن برای گرفتن همان حقوق حداقلی ایران در توافق بوده است! این، عبرت بزرگی است.
🔹این تیم، مشغول مذاکره برای برداشتن تحریم هایی است که بنابر اعلام چند باره آقای روحانی در فروردین و خرداد و تیر 94، همه آنها باید در دی ماه همان سال، یکجا لغو می شد؛ و هرگز نشد!
♦️فارغ از عملکرد دولت ترامپ، دولت اوباما هم به انواع ترفند ها، تعهداتش را زیر پا گذاشت؛ و تحریم های غیر هسته ای را هم به اجرا گذاشت که عملا انتفاع ایران از توافق را به "تقریبا هیچ" رساند. تحریم ها ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا، رگبار تحریم های دولتین آمریکا و کنگره علیه ایران است.
🔹اکنون موضوع حیاتی این است که آیا دولت، به "لغو یکباره همه تحریم ها، به شکل قابل راستی آزمایی و پایدار" به عنوان شرط بازگشت به تعهدات پایبند است -که دست کم سه تا شش ماه زمان می برد- یا اولویتش، تکرار صحنه آرایی زمستان 94 با "تاریخ مصرف" کوتاه انتخاباتی است؟
♦️انتخابات مجلس دهم، قرار بود 7 اسفند 94 برگزار شود. تعهدات ایران، ظرف دو ماه، تا دی ماه 94 اجرایی شد و تازه "روز اجرای توافق" رسید. سفر های نمایشی هیئت های تجاری خارجی آغاز شد؛ چند قرار داد و تفاهم نامه امضا، و در باغ سبز های بسیاری نشان داده شد.
🔹طبق تصویر سازی ها، به نظر می رسید 150 میلیارد دلار پول بلوکه شده، به همراه 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی، وارد کشور خواهد شد! قرارداد خرید 200 هواپیما و...! اما 98 درصد این تصویر ها، دروغ بود. ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات با این دوپینگ تبلیغاتی و به قیمت فروش منافع ملی، اکثریت مجلس را قبضه کرد.
♦️مطابق عبرت های موجود، تنها قول و قراری معتبر است که؛ همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی -با هر برچسبی- را یکجا لغو کند، تضمین معتبر داشته باشد و راستی آزمایی شود. در غیر این صورت، کشور درست فردای انتخابات (28 خرداد)، گرفتار عهد شکنی و تشدید فشار ها خواهند شدومتاسفانه بورس هم ازین قاعده مستثنی نیست البته با تورم دوباره بورس هم رشد میکنه اما به چه قیمتی؟
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
💠 رمز فتنه انتخاباتی ۱۴۰۰ از زبان جهانگیری :
شهروندان نگذارید شهر سقوط کند 🤔
🔹 بقال سرکوچه را رئیس جمهور کنید ، اما انقلابی جماعت رأی نیاورد 🧐
♻️ جهانگیری در کلاب هاوس اعلام نمود :
اگر انتخابات را تحریم کنیم ، شهر به دست مافیا می افتد ، شهروندان نگذارید شهر سقوط کند! 🧐
🔹 تمامی کسانی که از ماهیت بازی شهروند و مافیا اطلاع دارند معنا و ماهیت این جمله جهانگیری را به خوبی درمی یابند . در بازی هرگاه مشخص می گردد که تعدادی از شهروندان حذف شده اند و در شُرف از دست دادن بازی هستند ، باقیمانده شهروندان که همدیگر را نمی شناسند و تا آن لحظه حتی همدیگر را در مظان اتهام و فشار قرار می دادند ، بی هیچ دلیل و اصولی دست به « یکپارچگی و اتحاد انتحاری » می زنند و یک به یک بر علیه حاضرین موجود متحد می شوند و شروع به حذف افراد حاضر می نمایند تا « به هر قیمت » برنده شوند حتی اگر فرد حذف شده واقعاً شهروند باشد 🧐
🔸 گرایی که جهانگیری می دهد دقیقاً همین است و به مردم اعلام می کند : « درست است از اصلاح طلبی دل خوشی ندارید ، درست است که تمامی شعارهایمان ، دروغ از آب درآمد ، درست است که وضعیت معیشت خراب است ، درست است که تورم را ۵۰% کردیم ، درست است که شاخص های بیکاری ، خط فقر و شاخص فلاکت را به بالاترین درجه رسانیدم ، درست است که محبوبیت دولت تبخیر امید پائین ترین درصد محبوبیت در میان دولت های مستقر بوده ، اما...
🔹 ... اما اگر قهر کنید و در انتخابات شرکت نکنید ، اگر انتخابات را تحریم نماییم به قطع انتخابات را به انقلابی ها واگذار می نماییم ، پس بیایید با تمامی اشکالات محرز و موجود دوباره دست به یک « اتحاد و یکپارچگی انتحاری » بزنیم ، بمعنای دیگر اگر حتی « بقال سرکوچه » در کنار شاخص های متعهد متخصص انقلابی ، کاندیدا شد ، یکپارچه و بدون هیچ تمایلی به « بقال سرکوچه » رأی بدهید اما به شاخصه های انقلابی رأی ندهید 🧐
🔸متأسفانه جهانگیری و جبهه رقیب ، راهکارهای خبیثانه را علناً اعلام می نماید اما جبهه انقلابی همچنان در تشتت و حیرانی است و با خیال اینکه با توجه به نارضایتی عمومی و نارضایتی از اصلاح طلبان ، در ۱۴۰۰ با رقیب جدی مواجه نیستیم ، بازی را ساده پنداشته اند 🧐
🔹 نشود که با خیال راحت بر روی انتخابات حساس نشویم و رقیب با « یکپارچه نمودن بی تفاوت ها و ناراضی ها » با کمال تعجب ، بقال سرکوچه را بعنوان رئیس جمهور از صندوق خارج کنند ، زیرا آسیب شناسی انتخابات از سوی جناح رقیب در ایران بیانگر یک جمله بیش نیست :
« هرکسی غیر از رقیب انقلابی ، پیروز شود برای ما بهتر است »
سیاهی لشکر لازم را هم دارند ، لشکری از مخاطبان واقعی و فضای مجازی که در یک نظرسنجی اظهار می کردند :
« هر کاری می کنیم ، حتی اگر ترامپ و نتانیاهو در ایران نامزد شوند به آنها رأی می دهیم تا فلانی از جناح انقلابی رأی نیاورد » !!! 🧐
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
📌حیرتنامه ظریف
دکتر عبدالله گنجی طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت:
درباره مصاحبه وزیر محترم امور خارجه با مرکز مطالعات استراتژیک ریاستجمهوری، باید دو موضوع را از هم تفکیک کرد. محتوای مصاحبه یک موضوع است و علت، انگیزه و نحوه انتشار آن موضوع دیگری است. موضوع دوم گرچه در نوع خود فاجعه است، اما به عهده نهاد ریاستجمهوری، نهادهای امنیتی و قضایی است که موضوع را بررسی و نتیجه را به ملت اعلام نمایند. اما کنکاش پیرامون محتوای ظریف میتواند در صلاحیت رسانهها باشد. ابتدا اشارهای کوتاه به علت نشر آن خواهیم کرد و سپس به محتوای آن وارد خواهیم شد.
ظریف عضوی از دولت است. آشفتگی در دولت ما یعنی اینکه یک مسئول دولت مصاحبه کند، یکی مسئول ثبت تاریخی آن باشد و دیگری مسئول نشر غیرمسئولانه آن شود. توقع از مسئولان امنیتی این است که غده چرکین موجود در دولت را جراحی کنند و دولت نیز از کسانی که مدعی سلسلههای نفوذ در دولت بودهاند و مورد اتهام قرار گرفتند، عذرخواهی کند.
دقایق اولیه مصاحبه با سؤالات انتخاباتی و هندوانهگذاری زیربغل ظریف شروع میشود که معلوم نیست چه نسبتی با ثبت تاریخی کارنامه دولت دارد. خود ظریف را مسئول نشر آن نمیدانیم چرا که هیچ آورده و هیچ آیندهای برای ظریف ندارد. اما ظریف آگاه است که این مصاحبه باید پخش شود چرا که چندین بار تأکید میکند که این قسمت پخش نشود. البته باید با انصاف گفت که اگر ظریف به صورت مطلق در زمین مصاحبهکننده (بخوانید کارگردان و طراح مصاحبه) بازی میکرد با فاجعه بزرگتری مواجه بودیم و «حیرتنامه ظریف» برگهای سنگینتری داشت.
اما درباره محتوای مصاحبه باید بین اخبار و تحلیل ظریف فاصله گذاشت. تحلیل، اظهارنظر شخصی و فهم گوینده از یک رفتار یا پدیده است. اما اخبار باید به راستآزمایی صدق/کذب سپرده شود که در ادامه خواهد آمد. نگارنده برخلاف بسیاری ظریف را از نزدیک میشناسم، در هشت سال اخیر بارها با وی گفتگو کرده و جلسه داشتهایم و محترم شمردهایم. به همین دلیل انگیزه ظریف از ورود به حوزه مقاومت و حاجقاسم را سیاسی-امنیتی تحلیل نمیکنم و هدف ظریف را از بیان عبارتهای حیرتآور ضربه به این و آن یا خودشیرینی یا جایابی مجدد ایشان نمیدانم. مطالب ظریف در حوزه مأموریتی حاجقاسم را دچار تناقض ۱۸۰ درجهای با گفتههای دیگر ایشان در همین مصاحبه میدانم که در ادامه خواهد آمد. اما مهمترین دلیل مواجهه اینگونه ظریف را با اصل «احساس کمتری»، «تحقیرشدگی» و «افول قهرمانی» در مقابل شخصیتی قدرتمند در حوزه مأموریت مشترک از یک سو و ملموس نبودن نتایج فعالیت هشت ساله از سوی دیگر میدانم. ادعای نگارنده در جایجای سخن ظریف ملموس است. آنجا که نظرسنجیها را مرور میکند و جایگاه اجتماعی خود را که از ۹۰ درصد به ۶۰ درصد تقلیل یافته میبیند و جایگاه حاجقاسم را برعکس معرفی میکند و ملت را پشت سر حاجقاسم در گزینه مقاومت میداند (قبلاً هم این موضوع را در جلسهای گفتند). یا آنجا که قبلاً برای ما در جلسات گفت که حمایت من از مقاومت باعث شد از جایزه صلح نوبل محروم شوم و این تلخی در ذائقه او کاملاً برجسته است. در همه سخنان ظریف در دهها جلسه یک وجه مشترک دیدهام که او در دولت و نظام احساس تنهایی میکند و فقط به یک نفر دلخوش است و آن رهبری است که همیشه «الطاف آقا» میداند. عصبانیت ظریف از احساس کمتری و تحقیرشدگی را آنجا میتوان بهتر فهمید که آشفتگی عجیبی در محتوای سخنان او نهفته است که شاید خودش هم مطالب ذیل را بخواند تعجب کند. ظریف میداند که توجه به جنگ همیشه اولویت اول کشورهاست و تجربه جنگ تحمیلی را دیده است. جنگ در رأس امور است، را از امام شنیده است و حمایت از یک فرمانده در وسط معرکه را خوب درک میکند. اما چرا به نظام حق نمیدهد که پاسخ به مطالبات حاج قاسم باید شأن اورژانسی میداشت؟ ابتدا محبت حاج قاسم به ظریف و سپس تناقضات ایشان را ببینید و خود نتیجه بگیرید. حاجقاسم «میدان» و «دیپلماسی» را دوگانه نمیدید، به سمت ظریف میدوید که نمونههای آن واضح است. وقتی ظریف تحریم شد به دیدار وی رفت. ظریف شخصاً به نگارنده گفت حاجقاسم گفت عکس بگیریم. گفتم چه لزومی دارد؟ گفت من با لباس آمدهام که عکس بگیرم و گرفتند و منتشر کردند. وقتی ظریف بعد از سفر اسد به تهران، عازم دمشق شد، حاج قاسم به نگارنده پیام داد که سفر ظریف مهم است و پوشش رسانهای ویژه بدهید. وقتی روحانی در اسفند ۹۷ عازم عراق شد، باز حاج قاسم به نگارنده پیام داد که سفر رئیسجمهور به عراق مهم است و به بهترین نحوه پوشش دهید و....
اما ظریف در این مصاحبه ضمن ترسیم دوگانه میدان-دیپلماسی و گلایه از آن، خلاف مدلسازی اولیه خود صحبت میکند. میگوید «دیپلماسی در خدمت میدان بود، اما برعکس آن را نتوانستم، نه که نخواستم انجام دهم» حال ببینید خود ایشان چقدر درباره اینکه میدان درخدمت دیپلماسی بوده است
کد میآورد و مدل خود را نقض میکند و امید است است پاسخی داشته باشد. معروف است که ظریف در یکی از جلسات با جان کری با صدای بلند به وی گفته بود «گوشت شما زیر دندان ماست». به این معنی که در منطقه نیرو دارید و میدانداران ما میتوانند شما را اذیت کنند. آیا این به معنای کمک گرفتن از حیطه مأموریت حاجقاسم نیست؟ این برگ برنده از کجا آمده است؟
ظریف در فرازی از مصاحبه علیه خود میگوید: «من در افغانستان، عراق (۲۰۰۱) کاملاً از حاج قاسم بهره بردم و در یمن هم طرح ۴ مادهای بنده را حاجقاسم کاملاً پذیرفت». آیا این کمک حاجقاسم به دیپلماسی نبوده است؟ در یمن هرآنچه ظریف خواسته، حاجقاسم پذیرفته، اما خود ظریف میگوید جان کری نتوانست موضوع را با سعودیها حل کند، پس دیپلماسی عرضه بهرهبرداری از میدان را نداشته است. اما وقی جان کری اعتراض میکند که چرا هواپیمای ایرانایر به سوریه میرود ظریف ناراحت میشود و آن را نابودی دیپلماسی میداند و هنوز هم این را بهعنوان مشکلی در دیپلماسی کشور میداند. کشوری که نتواند شرکت هواپیمای داخلی خود را در یک مأموریت جابهجا کند، کشوری مستقل محسوب میشود؟
در جایی تلاش میکند سفر حاج قاسم به روسیه را بیموقع و بیخاصیت جلوه دهد و در جایی دیگر میگوید «سفر حاج قاسم به مسکو مهم بود». این آشفتگی را به همان دلیلی میدانم که در صدر این نوشته آمد. از سخنان ظریف چنین برمیآید که میدان در خدمت دیپلماسی بوده است و عکس آن، عدم همراهی میدان حصر در یک شرکت هواپیمایی است که امریکاییها را ناراحت کرده است. ظریف از قول کری میگوید اسرائیل ۲۰۰ بار به مواضع ما در سوریه حمله کرده است. جان کری ۵/۴ سال است از قدرت خارج شده؟ تا آن زمان اسرائیل ۲۰۰ بار حمله کرده یا اخیراً جان کری به ایشان گفته است؟ آیا باورپذیر است که با ۲۰۰ بار حمله ما فقط شش شهید داده باشیم؟ اما جالب این است که جان کری هم به میدان آمد و این عبارت را تکذیب کرد.
بهرهبرداری از این مصاحبه توسط همان اذهان آلوده و آمادهای صورت میگیرد که همیشه به روابط روسیه و ایران و سپاه حمله میکنند و در اینجا هم از لندن و واشنگتن تا تهران چنین کردند. اصلاح طلبان رادیکال/پیشرو این دو بخش مصاحبه را لقمه چربی یافتهاند و دیگر هیچ. حال ظریف به عنوان وزیر خارجه چطور میخواهد به مسکو برود و مسائل دیپلماتیک را دنبال کند؟
اگر دولت دنبال ثبت عملکرد برای تاریخ است به کارنامه بپردازد. جهتگیری موجود ممکن است حیرت آیندگان را به همراه داشته باشد. در زمان قاجاریه سفرا، دیپلماتها، تجار و دانشجویان ایرانی که به فرنگ میرفتند بعد از دیدن اروپا «سفرنامه»، «سیاحتنامه» و «حیرتنامه» مینوشتند، اما در امور داخلی چنین حیرتنامهای به ثبت نرسیده است.
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
☀️ *اراجیفگویی به سبک ایران اینترنشنال!*
🔹شب گذشته، وزیر خارجه در پیامی اینستاگرامی به جبران حاشیههایی که انتشار مصاحبه محرمانه او ایجاد نموده، متنی را منتشر و در آن بهنوعی از خانواده شهید سلیمانی طلب بخشش نمود.
🔹ظریف در این متن به ناراحتی زینب، دختر شهید سلیمانی اشاره کرده و او را دختر دوست سابق خود خوانده و از او طلب حلالیت کرده است.
🔹در پی انتشار این متن، خبرگزاری تسنیم در یادداشتی به این موضوع پرداخت که مورد توجه کارشناس شبکه سعودیِ ایران اینترنشنال قرار گرفت و او را به اراجیفگویی واداشت.
🔹کارشناس این شبکه عبارت «دخترِ دوستِ سابق» را «دوست دخترِ سابق» خوانده و بر اساس همین خوانش اشتباه، تحلیلی مفصل با مضمون پروندهسازی نهادهای امنیتی و نظامی برای ظریف ارائه کرد.
🔹این گاف مضحک که ناشی از عدم رعایت حداقلهای اصول حرفهای برای نقد و تحلیل رویدادهای سیاسی است نشان از رویکرد جاری این رسانه در بهرهگیری از به اصطلاح کارشناسانی دارد که تنها ویژگی آنها تئوریزه کردن بغض و عداوت نسبت به ایران و ایرانی است.
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
جدیدترین نتایج نظرسنجی درباره انتخابات
🔹نتایج افکارسنجی ملی ۹ اردیبهشت یک مرکز دانشگاهی معتبر نشان میدهد سید ابراهیم رییسی با ۴۲ درصد پیشتاز است و قالیباف با ۲۲، ظریف ۲۰، رضایی ۱۰ و علی لاریجانی ۶ در رده های بعدی هستند.
🔹در این نظرسنجی بیشترین رای منفی به جهانگیری و لاریجانی تعلق گرفته است.
🔹نکته مهم این نظرسنجی در احتمال رای به دوگانه رییسی و ظریف در انتخابات پیشرو است که در آن ۶۷ درصد به رییسی و ۲۷ درصد به جواد ظریف رای خواهند داد.
🔹همچنین در دوگانه قالیباف و ظریف، ۵۶ درصد به قالیباف و ۳۳ درصد به ظریف رای خواهند داد.
🔹در این نظرسنجی میزان مشارکت تا این لحظه ۴۷ درصد برآورد شده است.
@Farsna - Link
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
☀️ *واکنش رهبرانقلاب به فایل صوتی افشا شده ظریف*
🔺 رهبرانقلاب: از بعضی از مسئولین حرفهایی شنیده شد برای انسان مایه تعجب و تاسف است
🔺شنیدیم که رسانه های دشمن و مخالف ایران این حرف هارو پخش کردند
🔺بعضی از این حرفا تکرار حرف های خصمانه دشمنان است
امریکایی ها سال هاست از نفوذ ایران در منطقه ناراحت هستند. شهید سلیمانی را به خاطر همین به شهادت رساندند
🔺ما نباید حرفی بزنیم که این معنا را تداعی کند که ما حرف دشمن را تکرار میکنیم. چه درباره نیروی قدس چه درباره شهید سلیمانی
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
☀️ *مقام معظم رهبری:*
🔹 غربی ها اصرار دارند سیاست خارجی کشور متمایل به سمت آنها باشد.
🔹 جمهوری اسلامی با چین ارتباط برقرار می کند، آنها عصبانی می شوند.
🔹با روسیه ارتباط سیاسی یا اقتصادی برقرار می کند، آن ها ناراحت می شوند، عصبانی می شوند.
🔹 با همسایگان ارتباط برقرار می کنیم، همسایه های ضعیف ما را اذیت می کنند.
🔹 آمریکایی ها مانع سفر سران کشورهای عربی به ایران شدند.
🔹 ما باید مستقل و پرتوان عمل کنیم.
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
☀️ *جیب ما را نزن؛ ارزانی ارز پیشکش!*
🔹🔸اگر کسی به شما گفت "دلار به خاطر مذاکرات وین در حال ارزان شدن است"، به یادش بیاورید:
♦️مطابق تبلیغات و تصاویر جشن های برجامی، وانمود می شد قیمت دلار 3700 تومانی در حال سقوط است و به 1000 تومان، یا 500 تومان کاهش می یابد؛اما دلار در همین روند شرطی سازی اقتصاد کشور، تا 8 برابر گران شد و به 33 هزار تومان هم رسید.
♦️ارزش پول ملی، با همت درونزا و حمایت از رونق تولید ملی+ اهتمام به مهار و بی اثر کردن تحریم ها افزایش می یابد و فقط این گونه می توان قیمت ارز خارجی را واقعا کاهش داد.
♦️بی تردید، هر نسخه ای غیر از این، چشم بندی برای زدن جیب و برداشتن کلاه شماست. اگر دوباره، شعبده بازانی از این دست دیدید، بی معطلی به آنها بگویید شما جیب ما را نزنید، افزایش ارزش پول ملی پیشکش!
✍ *محمد ایمانی*
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
🔴 آبی بر آتش دوقطبی
سخنان حکیمانه امروز مقام معظم رهبری(حفظه الله) آب سردی بود بر آتش دوقطبی مصنوعی و تفرقه انگیز میدان_دیپلماسی.
میدان و دیپلماسی هردو ابزارهای مکملی هستند برای اِعمال سیاست های خارجی نظام جمهوری اسلامی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب، امروز: نیروی قدس سپاه پاسداران بزرگترین عامل موثر جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در غرب آسیا است
💻 @Khamenei_ir
⭕️ «عباس آخوندی» در پرونده اقتصادی پسرش متهم شد
🔹پروندهای که حدود یک سال و نیم پیش برای اتهامات اقتصادی «محمدمهدی آخوندی» تشکیل شده بود حالا با لیست ۲۵ متهم دیگر از جمله وزیر سابق شهرسازی به دادگاه ارسال شده است.
🔹اتهام محمدمهدی آخوندی مشارکت در ارتشاء شبکهای به میزان ۴۲ میلیارد ریال و تحصیل مال نامشروع عنوان شده است.
🔹عباس آخوندی وزیر سابق شهرسازی نیز متهم ردیف بیستم آن است و به پذیرش نفوذ پسرش و یکی دیگر از متهمان پرونده متهم شده است.
🔗تسنیم
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
🛑 پيام ظريف پس از بيانات رهبر معظم انقلاب: بسیار متأسفم که برخی نقطه نظرات شخصی، دزدانه منتشر و اسباب تکدر خاطر شریف مقام معظم رهبری را فراهم آورد
پینوشت:
ظریف باز هم از مواضعش کوتاه نیامد و عذرخواهی نکرد.
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: نباید مردم را از انتخابات دلسرد کرد/ نامزدها وعده فریبنده ندهند
🔹خدشه وارد کردن به انتخابات و شورای نگهبان غلط است. از اول انقلاب تمام انتخاباتهای کشور سالم بوده است. ممکن است در گوشه و کناری تخلفی شود که گاهی اتفاق هم افتاده اما تاثیری در نتیجه انتخابات نداشته است. ما در مورد این تخلفات تحقیق جدی کردیم و مشخص شد که در نتیجه تاثیر نداشته است.
🔹برخی انتخابات را فقط زمانی قبول میکنند که فرد مطلوبشان رای بیاورد و اگر رای نیاورد بقیه را محکوم کرده و گاهی مانند سال ۸۸ اغتشاش ایجاد میکنند. این متهم کردنها بیانصافی و اغتشاش ایجاد کردنها جرم است.
🔹برخی از افرادی که وارد انتخابات میشوند از ظرفیتهای کشور آگاه نیستند و بدون برنامه حرفهای فریبنده میزنند. برخی هم حرفهایی میزنند که انگار قانون اساسی را قبول ندارند، خب وقتی فردی اعتقاد ندارد شایسته این کار نیست.
@Farsna
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ تحریف بیانات رهبر انقلاب توسط اصلاح طلبان
🔺در حالیکه رهبر انقلاب به طور روشن و واضح مسئول سیاست خارجه در کشور را شورای عالی امنیت ملی معرفی میکنند
🔺طرفداران برجام با تقطیع جملهی «وزارت خارجه مجری است» باز هم شعار همیشگی «برجام تصمیم نظام بود» را سر دادند
‼️ جالب است با تعدادی از اعضای شورای عالی امنیت ملی که اکثریت آراء را در این شورا دارند آشنا شوید:
⛔️ حسن روحانی رئیس/ علی شمخانی دبیر /وزیر امور خارجه/ وزیر کشور/ وزیر دفاع/ معاون برنامه ریزی رئیس جمهور/ وزیر اطلاعات
❌ بله! برجام تصمیم نظام بود، نظامی که آن روز اکثر تصمیم گیرانش اصلاح طلب بودند
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو یک دقیقه ثابت کرد برجام تصمیم دولت بود!
ظریف مجری هست، اما نه مجری خطوط قرمز رهبری تو مذاکرات که هیچ کدوم رو رعایت نکرد! ظریف مجری سیاستهای دولت تو شورای عالی امنیت ملی است! (7رای از 11رای)
میگی نه؟ نگاه کن!
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدیرمسئول کیهان: ظریف متدین است اما کلاه سرش میرود. او مجری سیاستهایی بود که خوب #اجرا نکرد.
@Farsna
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy
#روشنگری
#نشر_حداکثری
#رفع_شبهه
وزارتخارجه در «#خسارت_محض» مسولیتی نداشت؟
▪️پاسخ به یک شبهه سادهسازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب
🔹عبدالله عبداللهی نوشت:
بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاستهای کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیمگیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل #برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند؛ لذا یا نقدها به برجام و دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است.
🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیمگیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکتهای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور حکمرانی در دنیاست.
🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاههای بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری میکنند.
🔹لذا اولاً وزارت خارجه #بخشی از این روند تصمیمگیری است (کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همهی تصمیمگیری با او نیست.
🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیمگیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را #معکوس کند.
🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از #خطوط_قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «#خسارت_محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود.
🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند #حاج_قاسم پیگیری میشد کاملا محقق میگشت. به نحوی که سیاست مقابله با #داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت.
🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «#اجرا» بخش مهمی از این پروژهی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
@TasnimNews
🇮🇷گلچین سیاسی
@Golchinseyasy