روضه خانگی - پیامبراکرم(ص) - 1289.mp3
10.09M
🎙از دل شب زدهی مکه سحر میآید...
🔻مولودی #پیامبراکرم(ص)
🔻مولودی #امام_صادق(ع)
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 10:47
👤حاج محمدرضا #طاهری
💡 کانال روضههای کوتاهِ کاملِ خانگی
@RozeKhanegee
👓 محمد شیاع السودانی که کل جریانهای شیعیان عراق طرفدار نخست وزیری او بودند و فقط مقتدی مخالف او بود، بجای #الکاظمی نخست وزیر عراق شد!
❗️ امیدواریم روزهای خوبی برای جریان مقاومت در راه باشد! و البته هرگاه مقاومت پیش رفته، مکرهای امریکا نیز به روز شده است!
#لبیک_یا_خامنه_ای
╔═∞══❀•○●○❀══∞═╗
🇮🇷به گلچین سیاسی بپیوندید
@Golchinseyasy
╚═∞══❀•○●○❀══∞═╝
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم / نهال جمهوری اسلامی امروز به یک درخت تناور تبدیل شده است؛ غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند / اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است اما کار لازم دارد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز: اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است. منتها کار لازم دارد. ما حالا از سیاستمداران و زمامداران و حکمرانان کشورهای اسلامی هم ناامید نیستیم امّا بیشترین امیدمان به خواص دنیای اسلام است؛ به علمای دین، به روشنفکران، به اساتید دانشگاه، به جوانان روشنبین، به فرزانگان، به ادبا، به شعرا، به نویسندگان، به گردانندگان مطبوعات، امید ما به اینها است. اینها احساس استقلال و احساس مسئولیّت و احساس وظیفه کنند. وقتی خواص در یک راهی وارد شدند، افکار عمومی را به آن سمت حرکت میدهند. وقتی افکار عمومی در یک کشوری شکل گرفت، سیاستهای ادارهی کشور هم به طور قهری به آن سمت حرکت میکند.
🔺نمونهی کوچکش ما هستیم، جمهوری اسلامی. ما درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم. یک روزی این دنیا دست دو قدرت بزرگ بود: قدرت آمریکا و قدرت شوروی سابق. هر دو قدرت که در دهها مسئله با هم اختلاف داشتند، در یک مسئله متّفق بودند و آن، ضدیت با جمهوری اسلامی بود. خیال میکردند این نهال را میتوانند از ریشه بکنند. این نهال امروز تبدیل شده به یک درخت تناور. غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند. ایستادیم و پیش رفتیم. ۱۴۰۱/۰۷/۲۲
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 جشن بزرگ پیامبر مهربانی
🌱 همه دعوتیم
جمعه ساعت ۱۵:۳۰ میدان ولیعصر (عج)
خداوند حرکتهای جمعی مومنان را دوست دارد و حفظ شعائر اسلام مظهر اراده خداوند است.
🔻تاملی در نوع موضع گیری رهبر انقلاب پیرامون ناآرامی های اخیر
چند هفته قبل که تازه ناآرامی ها داشت اوج می گرفت، نوشتم که «برای کسانی که فتنه 88 را از نزدیک دیدند، اتفاقات چند روز گذشته شوخی است.»
و حالا که زمان بیشتری می گذرد، قرائن بیشتری برای آن ادعا دارم. از جمله مقایسه روند موضع گیری های کمرنگ رهبر معظم انقلاب نسبت به ناآرامی های اخیر در مقایسه با موضع گیری های پررنگ ایشان در فتنه سال 88.
فتنه سال 88 که از خرداد ماه آغاز و تا دی ماه (مجموعا 8 ماه) ادامه داشت فتنه سنگین، فراگیر و پیچیده ای بود. به قدری که از همان فردای انتخابات تا 8 ماه بعد از آن رهبر معظم انقلاب بارها و بارها درباره آن صحبت کردند. تقریبا در هر دیداری و به هر مناسبتی ایشان چند دقیقه ای را به صحبت درباره اتفاقات آن سال و حواشی بعد از انتخابات اختصاص می دادند و از ابعاد مختلف آن فتنه صحبت می کردند به طوری که بعدا مجموعه بیانات ایشان فقط در سال 88 درباره فتنه تبدیل به یک کتاب جداگانه شد.
اما درباره ناآرامی های اخیر تا به امروز ایشان چگونه موضع گیری کردند؟
اولین سخنرانی ایشان بعد از شروع ناآرامی ها در 30 شهریور 1401 در دیدار با پیشکسوتان دفاع مقدس بود. جایی که خیلی ها انتظار داشتند رهبر انقلاب مفصل یا حداقل به صورت جزیی اشاره ای به آشوبها داشته باشند اما ایشان حتی یک کلمه در این باره صحبت نکردند. چرا؟ چون هرچقدر صدای این اتفاقات در رسانه های خارجی و ماهواره ای بلند بود در بین توده های مردم ضریب کمتری داشت.
تقریبا دو هفته بعد نیز (11 مهر 1401 ) در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری، رهبر انقلاب به سخنرانی پرداختند و تنها در بخشهایی از سخنانشان به این غائله اشاره کرده و ضمن اشاره به نقشه های خارجی برای ایجاد ناامنی در کشور تاکید کردند که مواضع «برخی چهرههای ورزشی و هنری هیچ اهمّیّت ندارد؛ روی این نباید حسّاسیّت به خرج داد.»
امروز هم که ایشان با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص دیدار کردند، ضمن بیان نکاتی درباره جایگاه و وظایف مجمع تشخیص جمله ای مهم را خطاب به مسئولان یادآورد شدند: «مراقب باشید این مسائل حواس شما را پرت نکند و از کارهای اصلی و اساسی باز نمانید.»
آنالیز سخنان رهبر انقلاب درباره ناآرامی های اخیر در سه دیدار اخیرشان نشان میدهد که در مجموع نوع موضع گیری و جملاتی که ایشان درباره این اتفاقات بیان کرده اند، کاملا متفاوت با فضای سال 88 است. تفاوت اصلی نیز در اینجاست که در اتفاقات سال 88 بخش زیادی از مردم دچار شبهه شده بودند و به همین خاطر حداقل در روزهای اول پس از برگزاری انتخابات، یک جریان قابل توجه هم در خیابان حضور داشت اما در جریان اغتشاشات اخیر هرچقدر جنگ رسانه ای جهانی قوی و محکمی علیه جمهوری اسلامی وجود دارد اما جریان اجتماعی قابل توجهی با افراد حاضر در کف خیابان همراهی نمی کند و به جز هسته های آشوب چند ده نفره پراکنده، اثری از همراهی مردم با آنها وجود ندارد.
این شاید مهمترین تفاوت آشوبهای اخیر با حوادث سال 88 است که هم مشاهدات عینی و خیابانی آن را تایید می کند و هم نوع موضع گیری رهبر انقلاب درباره آن.
رهبر انقلاب درباره آشوب های سال 88 همان ابتدا از لفظ «فتنه» استفاده کردند چون حق و باطل به شدت به هم ممزوج بود و افراد زیادی از توده های مردم دچار سوال بودند اما در ناآرامی های اخیر ایشان از لفظ «اغتشاش» استفاده کردند چرا که از همان ابتدا مرز بین حق و باطل مشخص بود و به همین خاطر هیچ بخش قابل توجهی از مردم دچار شبهه نبودند. به همین خاطر با گذشت 20 روز از شروع ناآرامی ها علیرغم اینکه مردم از موضوعات مختلف اقتصادی و معیشتی گلایه دارند اما روی خوشی به این مدل تجمعات نشان نمی دهند زیرا می دانند شورش های بی سر و بی هدف، نه تنها امکان بهتر کردن اوضاع را ندارد بلکه سرنوشت قطعی آن از بین بردن محسنات فعلی است.
✍امیر حسین ثابتی
#لبیک_یا_خامنه_ای
╔═∞══❀•○●○❀══∞═╗
🇮🇷به گلچین سیاسی بپیوندید
@Golchinseyasy
╚═∞══❀•○●○❀══∞═╝
سال ۸۸ وقتی فضای سیاسی کشور ملتهب شد، چهره های سیاسی_ فرهنگی مختلفی از جبهه انقلاب دانشگاه به دانشگاه میرفتند تا منطق جریان انقلاب را تبیین کنند.
نکته مهم در آن برهه این بود که بخش مهمی از افرادی که در دانشگاه ها حاضر بودند نمایندگان مجلس بودند. دقیقا خاطرم هست که حداقل یک سوم از نمایندگان تهران در مجلس هشتم کسانی بودند که کف دانشگاه ها حاضر بودند و در تبیین شرایط کشور و منطق جبهه انقلاب نقش داشتند؛ از جمله مرحوم حسینیان، مرحوم زارعی، علیرضا زاکانی، حمید رسایی، حاج اسماعیل کوثری، الیاس نادران، مهدی کوچک زاده، بیژن نوباوه، حداد عادل، حسین نجابت و...
اما در اتفاقات اخیر یک خلاء جدی، عدم حضور مسئولان مختلف به خصوص نمایندگان مجلس در کف دانشگاه هاست. با اینکه میانگین سنی نمایندگان تهران در دوره فعلی به نسبت ادوار گذشته کمتر است و برخی از آنها کسانی هستند که در همین سالهای نه چندان دور جزو فعالان دانشجویی بوده اند اما در ۲۰ روز گذشته حضور پررنگی در دانشگاه ها نداشته اند.
یک علت آن شاید این است که متاسفانه تعدادی از نمایندگان فعلی از جمله نمایندگان تهران نیز بر اساس زد و بندهای پشت پرده احزاب و بده بستانهای سیاسی وارد مجلس شده اند و اساسا قدرت تحلیل خاصی نیز ندارند که به تبع آن بخواهند در دانشگاه ها با دانشجویان و افکار عمومی تخاطب کنند و فقط یک صندلی را در مجلس اشغال کرده اند تا طبق خواسته پدرخوانده ها رای مثبت و منفی بدهند اما از سایر نمایندگان جوان تر و انقلابی که تحلیل و قدرت بیان خوبی دارند انتظار میرود این روزها علیرغم همه مشغله ها، دانشگاه به دانشگاه حاضر شوند تا هم حرف همه دانشجویان را بشنوند و هم با قدرت منطق جبهه انقلاب را تبیین کنند.
✍امیر حسین ثابتی
#لبیک_یا_خامنه_ای
╔═∞══❀•○●○❀══∞═╗
🇮🇷به گلچین سیاسی بپیوندید
@Golchinseyasy
╚═∞══❀•○●○❀══∞═╝
🚨بسیاری از فتنهها از دروغ برمیخیزد... !
🔹از اینکه بگویی در انتخابات تقلب شده، یا بگویی برنامهای برای گران کردن بنزین نداریم، یا ادعا کنی دخترمان سالم بود و اصلا سابقه بیماری نداشته، ...گاهی یک دروغ خون صدها نفر را میریزد.
#ایران_قوی
#حجاب_وعفاف
#لبیک_یا_خامنه_ای
╔═∞══❀•○●○❀══∞═╗
🇮🇷به گلچین سیاسی بپیوندید
@Golchinseyasy
╚═∞══❀•○●○❀══∞═╝
به دروغ تبلیغ کردند که شیعه انگلیسی یعنی شیعه ساکن انگلیس
رهبر انقلاب:
🔹آن چیزی که امروز بیش از همه باید روی آن تکیه کنیم مسئله مذهبی است؛ شیعه و سنّی. نباید بگذاریم اختلاف عقیده و اختلاف مذهبی به تنازع کشیده بشود.
🔹حالا سیاستمداران آمریکایی و انگلیسی هم در محافل خودشان وارد بحث شیعه و سنّی شدند، این خیلی چیز خطرناکی است. اینهایی که ضدّ اسلامند؛ نه با شیعه خوبند نه با سنّی. اینها وارد بحث شدند.
🔹بنده یک وقت گفتم شیعه انگلیسی و سنّی آمریکایی؛ بعضی اینجور تبلیغ کردند به دروغ که شیعه انگلیسی یعنی شیعهای که ساکن انگلیس است، نه؛ شیعه انگلیسی ممکن است در خود کشور اسلامی باشد. منظور الهامگیری از انگلیس است؛ یعنی شیعه دعوا درست کن، سنّی دعوا درست کن. مثل داعش و مثل وهّابیها که دعوا درست میکنند.
🔹ما با کسانی که بعنوان طرفداری از تشیّع احساسات برادران اهل تسنّن را برانگیخته میکردند برخورد جدّی کردیم. این باید همهگیر بشود. باید اتّفاق نظر بوجود بیاید. البته در هر دو طرف تندروانی وجود دارند، در سنّیها هم کسانی هستند که تندروی میکنند.
@TasnimNews
╔═∞══❀•○●○❀══∞═╗
🇮🇷به گلچین سیاسی بپیوندید
@Golchinseyasy
╚═∞══❀•○●○❀══∞═╝
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای نابودیِ ایران، اول باید ایرانِ خود را سیاه نشان دهیم
چگونه این پروژه توسط دشمن در حال انجام است؟
@Afsaran_ir
╔═∞══❀•○●○❀══∞═╗
🇮🇷به گلچین سیاسی بپیوندید
@Golchinseyasy
╚═∞══❀•○●○❀══∞═╝
💢 ️ انهدام باند قاچاق سلاح در خوزستان
🔹 فرمانده مرزبانی خوزستان:
مرزبانان هنگ مرزی دشت ازادگان پس از کسب اخبار واصله مبنی بر قاچاق سلاح و مهمات توسط قاچاقچیان، با تشکیل چندین تیم عملیاتی، در یک رشته عملیات منسجم موفق به دستگیری ۲ نفر شدند.
🔹 مرزبانان پس از درگیری و دستگیری افراد، منطقه مورد نظر را مورد بررسی و پایش قرار دادند که در این راستا ۵۰ قبضه سلاح جنگی از نوع کلت کمری به همراه ۱۰۰ تیغه خشاب مربوطه کشف کردند.
╔═∞══❀•○●○❀══∞═╗
🇮🇷به گلچین سیاسی بپیوندید
@Golchinseyasy
╚═∞══❀•○●○❀══∞═╝
24.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجم این کلیپ کمی بیشتر است اما خیلی جالب
آقای آقامیری اگر استدال و نظری دارید بفرمایید.
حالا چرا همش دروغ ،اکاذیب و فحش میدید؟
یک کلمه استدلال توی صحبتهای این آخوند خلع لباس شده و اخراجی از حوزه نمی بینند.
فقط ناسزا و حرفهای زشت...افسوس این بی معرفت حتی اعتقادات خود را زیر سوال میبرد و عده ای از حرفهای او فریب میخورند
فریب رسانه و اشخاص را نخورید عملکرد مبتنی بر حقیقت مستند مهم است نه دزدان اعتقادات و مزدوران وطن فروش
گاهی به دوران جاهلیت فکر میکنم و دانسته ها و مطالعاتم را مرور میکنم
روزی که دختران زنده بگور می شدند
روزی که زن هیچ جایگاه و ارزشی نداشت
و....
اسلام ظهور کرد و دختران و زنان جایگاه خودرا در دوران پیامبر مهربانی پیدا کردند
بانوان در دوران صدر اسلام مورد احترام و حمایت قرار گرفتند
امروز بعدبیش از ۱۴۰۰سال دوباره تاریخ تحریف شده اما این دفعه بانوان تصمیم گرفته اند به دوران جاهلیت برگردند
حجاب را اسلام و پیامبر عظیم الشان به بانوان در دوران جاهلیت هدیه کردند و همین یک عمل زنان دارای رتبه و ارزش شدند
اما امروز رسانه ها با غفلت و عدم آگاهی بانوان قصد نابودی جایگاه زن و مادر را دارد و تنها حمایت کنندگان در رتبه اول خود زنان جامعه می باشند
این اتفاق بد (بد حجابی و آلت دست شدن و برده بودن ) آنقدر که در ایران بسیار سریع رشد و چهره زشت خود را نشان میدهد در سایر کشورها دیده نمیشود
واقعا چرا؟؟؟
برای نابودی یک تمدن بزرگ و تجزیه یک کشور اسلامی و سرزمین مادری زنان نباید نقش اول را داشته باشند
چون اسلام بهترین منجی وحامی بانوان بوده و هست
منتهی تعدادی از بانوان نجات یافته از دوران جاهلیت مجدد بدست خود مصمم به برگشت بهمان دوران دراین مقطع شده اند
باید پرسید چرا؟
ما کم کاری کردیم آن تاریخ دردناک را یادآور نشدیم و یا بعضی بانوان فریب شیطان و الات امروزی (رسانه )را میخورند و از ابعاد خطرناک عاقبت آن بی اطلاع هستند اعتبار خودرا بدست خود از بین میبرند
کمی تفکر و یاد آوری خطر برده داری جنسی و بی ارزشی زن
نکند خدای ناکرده ابزار لهو لهب شوند و تاریخ مصرفی هم ......
╔═∞══❀•○●○❀══∞═╗
🇮🇷به گلچین سیاسی بپیوندید
@Golchinseyasy
╚═∞══❀•○●○❀══∞═╝