eitaa logo
گل نرگس
1.8هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
36.6هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنان صریح حاج‌احمد پناهیان در خصوص پویانفر و برنامه‌ی مهلا 🔹حاج احمد پناهیان خطاب به پویانفر: مداح، خجالت نمی کشی از اربابی که یک عمر بهت آبرو داده؟!
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای نخستین بار در دنیا، اجرای گسترده تمام وقایع جنگی روز عاشورا در کشور عراق این صحنه آرایی باشکوه و خارق العاده روز عاشورا، توسط هزاران هنرمند زن و مرد عرب، طی شش ماه تمرین مداوم و سخت، در خاک کربلا به تصویر کشیده شده است!
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ این کلیپ توسط اینستا حذف شد👆 لذا اینقدر نشر دهید تا در فضای مجازی ترند شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ماجرای شخصی که به امام زمان علیه السلام توسل میکرد و حاجت روا نمیشد... 🎙
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نگویید خانم چادری بلکه بگویید شهید زنده⁉️ 🎤 استاد شجاعی 💐 درود بر تو بانو عفیفه محجبه 💐
‼️پیش افتادن سهوی مأموم از رکوع امام جماعت 🔷س ۶۳۵۵: اگر سهواً پيش از به رود، در این صورت می تواند منتظر باشد تا امام به رکوع برسد؟ ✅ج: باید سر از ركوع بردارد و دوباره همراه با امام به ركوع رود و نماز را با امام جماعت تمام كند و نمازش صحيح است و اگر برنگشت نمازش صحيح است، ولی است.
‼️کیفیت خواندن نماز در تنگی وقت مثل نماز در ایستگاه قطار 🔷س ۶۳۶۰: در صورتی که برای نماز وقت کم باشد، کوتاهترین نماز که وقت کم نیاز داشته باشد، چگونه است؟ ✅ج: نماز بدون سوره، یک مرتبه تسبیحات اربعه در رکعتهای سوم و چهارم و حذف مستحبات مانند قنوت و اکتفاء به یک سلام در پایان نماز.
‼️ مالیدن دست‌ها به صورت بعد از قنوت 🔷 س ۶۳۵۵: آیا مالیدن دست ها به صورت بعد از قنوت در حال نماز، موجب بطلان آن می گردد، و در صورتی که نماز را باطل کند، آیا معصیت و گناه محسوب می شود؟ ✅ ج: کراهت دارد ولی نماز را باطل نمی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍🏻غربت و تنهایی امام زمان ارواحنا له الفداه از زبان خودش...