eitaa logo
گل نرگس
1.8هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
35.7هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
این که گناه نیست 7.mp3
3.85M
▫️آفت‌ها را اول بشناسید بعد اقدام به انجام عملی کنید.... کسانی که گناه کسب می کنند، حتما به عملشون جزا داده می شود
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای بسیار جالب دعوت از حضرت عیسی مسیح (ع) توسط آیت‌الله جهانگیرخان قشقایی رحمت‌الله علیه در مناظره با کشیش‌های مسیحی به نقل از آیت‌الله‌العظمی بهجت از زبان استاد مسعود عالی
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنیا می خواهی یا آخرت همه آن در این است ...🌱
‼️ استفاده از امکانات بیت المال 🔷س ۶۴۵۹: استفاده از از جمله شارژ موبایل با برق ادارۀ دولتی در محل کار یا غیر آن، چه حکمی دارد؟ ❎ج: از جایز نیست، البته استفاده کارمندان از امکانات بیت المال در ساعات رسمی کار به مقدار متعارفی که مورد ضرورت و نیاز است و شرایط کاری بیانگر اذن به کارمندان در این مقدار از استفاده است و همچنین استفاده از امکانات بیت المال با اذن کسی که از نظر شرعی و قانونی حق اذن دارد، اشکال ندارد.
‼️محاسبه نیمه شب شرعی 🔷س ۶۴۶۵: برای و چگونه محاسبه می شود؟ ✅ج: نیمه شب برای نماز مغرب و عشا، نصف فاصله بین تا هنگام است. 🔺فجر صادق در مقابل فجر کاذب است. فجر کاذب نوری است که به درازا در آسمان پدید می‌آید و به جای پهن شدن بر روی افق، به صورت عمودی به سمت بالا انعکاس می‌یابد. فجر صادق زمان است که نور سفید متصل به سطح افق با شدت کم طلوع کرده و در افق پراکنده می¬شود و باگذشت زمان، شدت نور آن بیشتر می¬شود. بدلیل ضعیف بودن فجر صادق، مشاهده آن نیازمند داشتن افق شرقی کاملا باز و تاریک است و در شهرهایی مانند تهران بسیار مشکل می¬باشد. با توجه به اینکه تشخیص دقیق طلوع فجر سخت است ، جهت رعایت احتیاط، حدود ده دقیقه بعد از شروع اذان از رسانه ها، نماز صبح خوانده شود.
‼️وقت نماز عشا 🔷 س ۶۴۶۶: آخر تا چه زمانی است؟ اگر کسی آنرا تا پس از نیمه شب به تأخیر بیندازد به چه نیتی باید نماز عشا بخواند؟ ✅ ج: وقت از هنگامی است که به مقدار خواندن نماز مغرب از اول وقت گذشته باشد تا هنگام نیمه شب شرعی ؛ و تأخیر انداختن نماز مغرب و عشا از جایز نیست. اما در صورتی که نماز مغرب و عشا به دلیل به وجود آمدن عذری و یا از روی معصیت تا پس از نیمه شب به تأخیر بیفتد بنابر احتیاط باید آن را تا اذان صبح بدون و قضا (به نیت ) بجا آورد.
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️ چرا حضرت فاطمه زهراسلام الله علیها با چنان مقام قدسی برای بازپس‌گیری فدک اقدام کردند؟ (از اندک فیلم‌های باقی‌مانده از شهید مطهری) 🎤شهید
خلاصه پرسش آیا کسی که نماز های خودش را به صورت نشسته می خواند می تواند نماز های میت را بر عهده گرفته و بخواند؟ پرسش خواهرم پس از فوت مادر، عهده‌دار خواندن نماز یکسال ایشان شد. ضمن اینکه هزینه یکسال نماز مادر را هم از وراث گرفت. در حالت عادی خواهرم نماز خود را نشسته می‌خواند، آیا از نظر شرعی ایشان می‌تواند با حالت نشسته نماز میت را بر عهده بگیرد و همچنین خواندن نماز را به صورت پراکنده در طولانی مدت (در طی چند سال) بجا آورد؟ در صورتی که جواب خیر است هزینه آن یکسالی را که دریافت کرده چگونه باید پرداخت نماید؟ پاسخ اجمالی در این رابطه به مسئله زیر توجه نمایید: «کسى که عذرى دارد و مثلًا نشسته نماز مى‏خواند نمى‏شود او را براى نمازهاى میت اجیر کرد، بلکه بنا بر احتیاط واجب باید کسى را هم که با تیمم یا جبیره نماز مى‏خواند اجیر نکنند[1] و اگر چه نماز میت به همین نحو قضا شده باشد.[2] بنابراین ایشان نمی تواند قضای نماز های مادرتان را به جا آورد. و پول گرفته شده را باید پس دهند.