eitaa logo
گل نرگس
1.9هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
36.9هزار ویدیو
139 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
[ عکس ] زمان غسل جمعه 📎 📎
زمان غسل جمعه 📎 📎
4⃣1⃣. 👌 ✍ امام باقر علیه السلام در باره کسی که زیاد شک می کند فرمودند: ✅ لاتعودوا الخبیث من انفسکم بنقض الصلاه فتطمعوه فإن الشیطان خبیث یعتاد لما عود فلیمض أحدکم فی الوهم ولا یکثرن نقض الصلاۃ فإنه إذا فعل ذلک مرات لم یعد إلیه الشک؛ 👌 با شکستن نماز، شیطان خبیث را عادت ندهید❌ که هر ساعت و هر لحظه شما را وسوسه کند که هر چه بیشتر طمع خواهد کرد. 😈 شیطان خبیث خیلی خوش عادت است. هرکس که شکاک شد، با تقویت یکی از احتمالات، نمازش را تمام کند و با هر شکی نمازش را نشکند. اگر چند نوبت به شک خود بی اعتنا شود، دیگر شک نخواهد کرد.❌ سپس فرمودند: 👇👇 إنما یرید الخبیث أن یطاع فإذا عصی لم یعد إلی أحدکم؛(1) 👌 شیطان خبیث میخواهد مطاع و فرمانروا باشد، و اگر نافرمانی شود، باز نمی گردد.❌ 🌺 خودتان را عادت ندهید به این که وقتی شیطان می گوید: نماز شما اشکال دارد، قرائت شما اشکال دارد، پس نشد، دوباره از اول بخوانم. 👈 آدم وسواس نماز و غسل و وضویش را تکرار نکند.👉 ✍ وسواس فقط در امور عبادی نیست. هرجا شیطان با این حربه به سراغش آمد، این گونه به او بی اعتنائی کند. ✍ بعضی در پاکیزگی هم وسواس دارند. مثلا فرش پاک شده است، دوباره آب می کشند. که در عمل وسواس تکرار باشد؛ چون تکرار شیطان را به طمع می اندازد و سوار شما شود. 🔥و اگر شیطان سوار شما شد، شما را تا جهنم می برد. 🔥 ⭐️ شیطان خیلی خبیث است. اگر شما را به عادت بد انداخت، بیچاره می کند. باید شیطان را با بی اعتنائی از خود دور کرد. 1- الکافی، ج 3، ص 358.. 📚 منبع: راهکارهای پیشگیری و درمان وسواس استاد فرحزاد.
5⃣1⃣. 😟 ✍ باید این طلسم را شکست. ✍مرحوم آقای دولابی می فرمودند: خدای بزرگ با قدرتش زرده و سفیده تخم مرغ را به جوجه تبدیل می کند. وقتی این جوجه کامل شد، این پوست تخم را مرغ از بیرون و جوجه از درون نوک می زند تا بشکند و ترک بردارد. اگر ترک برندارد از بین می رود و می میرد. 👌 در این پوسته تخم گیر کرده است. 🐣باید آن را نوک بزند تا بشکند، دیگران هم باید از بیرون به او کنند تا از این تخم بیرون بیاید و راحت شود. 🔥 وسواس از سرطان هم بدتر است. 🔥 به همه اطرافیان ضرر می زند، 🔥 زندگی همه را تباه می کند. 👈 هر طور شده به خودمان بقبولانیم و تکرار نکنیم. 👉 👈 تکرار برای آدم وسواسی بدترین سم و بدترین گناه است.👉 ✍ همین طور که قمار و شراب و دزدی را می دانیم، وسواس را هم بدانیم.. 📚 منبع: راهکارهای پیشگیری و درمان وسواس استاد فرحزاد.
⛔️📩⛔️📩⛔️📩⛔️📩⛔️ ❓احکام وسواس 🔻 😣 ↩️ مسأله 141ـ هرگاه گمان کند چيزى نجس شده، تفحّص و جستجو و سؤال کردن لازم نيست و اگر جستجو موجب وسواس گردد، آن هم اشکال دارد. 📚 منبع: توضیح المسائل، آیت الله العظمی مکارم شیرازی.
🍃 پافشاری بر وسواس موجب پایمال شدن تمام حقوق می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 قابل توجه افرادی که در تعداد رکعات نماز زیاد شک میکنند - وسواس🔶 حجت الاسلام والمسلمین وحید پور