#سردار_شهید_حاج_احمد_کاظمی
#سالروز_تولد
#شهیدی_از_گلستان_شهدا_اصفهان
زندگینامه(مختصر):
سردار سرلشکر پاسدار شهید احمد کاظمی در سال ۱۳۳۷ در نجف آباد اصفهان دیده به جهان گشود و همچون سایر جوانان، سرگرم تحصیل گردید. با پیدایش جرقه های انقلاب اسلامی دوشادوش ملت به مبارزه علیه رژیم ستم شاهی پرداخت و در چندین مرحله توسط ساواک دستگیر شد.
در بیست و سومین بهار زندگی خود، در اوایل سال ۱۳۵۹ به کردستان رفت تا با رزمی بی امان، دشمنان داخلی انقلاب را منکوب نماید. او دوران جوانی خود را با لذت حضور در جبهه های نبرد از کردستان گرفته تا جای جای جبهه های جنوب در صف مقدم مبارزه با متجاوزان بعثی در سمت هایی چون: دو سال فرماندهی جبهه فیاضیه آبادان، شش سال فرماندهی لشکر ۸ نجف، یکسال فرماندهی لشکر ۱۴ امام حسین(ع)، ۷ سال فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) و قرارگاه رمضان و ۵ سال فرماندهی نیروی هوایی سپاه را به عهده داشت. رزمندگان و ایثارگران بسیاری، خاطراتی شیرین و به یادماندنی از رشادت ها و شجاعت های این دلاور زمان بیاد دارند. حضور مستقیم در خط مقدم جبهه و ارتباط صمیمانه با پاسداران و رزمندگان بسیجی تا بدانجا بود که از ناحیه پا، دست، و کمر بارها مجروح گردید و یک بار نیز انگشتش قطع شد.
@golestanshohadaesf
در طی سالها با استفاده از مجال هایی از عشق به تحصیل بهره جست و کارشناسی خود را در رشته جغرافیا و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت دفاعی گذراند و موفق شد دانشجوی دکتری در رشته دفاع ملی گردد. کفایت و شجاعت آن بزرگوار تا بدانجا بود که مقام معظم رهبری ۳ مدال فتح بر سینه پر عطش شهادت ایشان نصب نمودند. وی در اواسط سال ۸۴ از سوی فرمانده کل سپاه، به فرماندهی نیروی زمینی منصوب شد و توفیق خدمت را در سنگر دیگری یافت. این فرمانده قهرمان در آخرین دیدار خود با محبوب خویش فرمانده معظم کل قوا، تقاضای دعا برای شهادت خویش را نمود، زیرا مرغ جانش بیش از این تحمل ماندن بر این کره خاکی را نداشت و سرانجام در پروازی دنیوی به پرواز اخروی شتافت. اوج گرفت و به ملکوت اعلی پیوست. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی جزو اولین کسانی بود که به سپاه پاسداران پیوسته و از فرماندهان شجاع ، پر انرژی ، مدیر و خلاق بود و به همین دلیل حکم مسوولیتهای زیادی را از دست مبارک مقام معظم رهبری دریافت کرد. شهید کاظمی ، با شروع جنگ تحمیلی ، با یک گروه ۵۰ نفره در جبهههای آبادان حضور یافت و مبارزه را با دشمن متجاوز آغاز کرد. وی، از همان اول فرماندهی یکی از جبهههای آبادان را برعهده گرفت و در عملیات حصر آبادان و در یکی از محورهای عملیات مسوولیت مهمی برعهده داشت . وی در پایان جنگ تحمیلی همان گروه ۵۰ نفره روز اول جنگ را تبدیل به یکی از لشکرهای قوی و مهم سپاه کرد و لشکر را با سلاحهای به غنیمت گرفته شده از عراقیها به یک لشکر زرهی با صدها تانک و نفربر و توپخانه و ماشین آلات ، تحویل نظام داد. وی در راهاندازی و شکلگیری نیروی زمینی سپاه به عنوان معاون عملیاتی نیروی زمینی سپاه خدمات شایانی داشت.
@golestanshohadaesf
سردار کاظمی همچنین در سال ۱۳۷۲ با حضور در منطقه شمال غرب کشور به عنوان فرمانده منطقه شمال غرب حکم فرماندهی را از دست مقام معظم رهبری دریافت کرد. مقام معظم رهبری در همان دوران مسوولیت سردار کاظمی در استان آذربایجان غربی و کردستان حضور پیدا کردند و از برقراری امنیت منطقه توسط سردار کاظمی تقدیر به عمل آورد . در سال ۱۳۷۹ حکم فرماندهی نیروی هوایی سپاه را از رهبر معظم انقلاب دریافت کرد و نیروی هوایی را از نظر سازمان ، ساختار و سازماندهی و سازمان موشکی ارتقا داده تا جایی که دشمنان جمهوری اسلامی ایران از توانمندی موشکی کشور حیرت زده بودند. وی پس از ۵ سال خدمت ارزنده در نیروی هوایی سپاه، در سال ۱۳۸۴ حکم فرماندهی نیروی زمینی سپاه را از مقام معظم کل قوا دریافت کرد و طی سه ماه فعالیت شبانهروزی، بیش از ۱۰۰ سفر به تمامی یگانهای نیروی زمینی داشت و وضعیت یگانهای نیروی زمینی را از نزدیک بررسی میکرد. سردار شهید کاظمی محور عمده فعالیتهای نیروی زمینی را تقویت و ارتقای یگانهای صفی نیروی زمینی سپاه اعلام کرد و در این زمینه ،خدمات ارزندهای را ارایه داد. وی ، شب شهادت در جلسهای ، ضمن آنکه که حسرت میخورد که چرا شهید نشده و یاران او رفتهاند ، سفارش کرد ، " شهدا خیلی به گردن ما حق دارند ، باید تلاش زیادی کنیم " باید در اردوهای راهیان نور از همه شهدا (ارتش ، سپاه ، بسیج) بگویید ، از خودتان نگویید از دیگران بگویید.از نیروی هوایی ارتش از هوانیروز ارتش ، از شهدای ارتش و جهاد بگویید . وی صبح روز شهادت عازم منطقه شمال غرب شد.
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@golestanshohadaesf
☝☝☝☝☝☝
#شهید_مسعود_آخوندی
#شهیدی_از_گلستان_شهدا_اصفهان
مسعود در نوزدهم ماه مبارک رمضان در سال ۱۳۴۲ به دنيا آمد. او تک پسر خانوادهي آخوندي بود و مادر خيلي به او علاقه داشت. ۱۷ سالش بود که جنگ شروع شد. معطّل نکرد؛ با وجودي که درسش از همه بهتر بود، راهي #جبهه شد. هم درس ميخواند، هم ميجنگيد. سال ۱۳۶۱ ديپلم گرفت. همان سال در دانشگاه صنعتي در رشتهي مکانيک پذيرفته شد.
زکاوت و تيزهوشياش مايه تعجب همهي استادان بود؛ همانطور که در ميدان جنگ تعجب همه را برانگيخته بود. وقتي لباس سبز #سپاه پاسداران را بر تن کرد، دل از همهي تعلّقات بريد. يک بار در سال ۱۳۶۱ به شدت مجروح شد اما اين جراحت پاهاي او را براي مبارزه با دشمن سست نکرد.
آخوندي در عملياتهاي بسياري حضور داشت و سرانجام نيز برات حضور در جمع عاشوراييان را در عمليات کربلاي۵ گرفت. بيستم ديماه سال ۱۳۶۵ شلمچه و رعناقامت ۲۳ سالهي استان اصفهان و رفتنش چه آتشي در دل مادر انداخت که شعلهاش هيچگاه خاموش نشد.
لازم به ذکر است #مادر بزرگوار شهید #مسعود_آخوندی چند روز قبل به رحمت خدا رفته و به فرزند #شهیدش پیوست.
#روحشان_شاد_یادشان_گرامی
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@Golestanshohadaesf
🌹شهید سید #جمال_قریشی:
خدایا برایم ننگ است که #شهادت همرزمانم را ببینم و به مرگ طبیعی بمیرم..
#شهیدی که حضرت آقا با شال سیادت ایشان نماز خواندند.
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@Golestanshohadaesf
👆👆👆👆👆👆
#سالروز_تولد
#شهید_علیرضا_اصفهانی_پور
زندگی نامه:
دوم مرداد ۱۳۴۵، در شهرستان اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش رضاعلی، سوزن بان بود. تا دوم راهنمایی درس خواند. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور يافت. ششم اسفند ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر #شهيد شد. مزار او در گلستان شهدای اصفهان واقع است. او یکی از یاران باوفای #حسین_خرازی در لشگر خط شکن ۱۴ امام حسین(ع) بود.
🌷هدیه به ارواح طیبه #شهدا صلوات
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@Golestanshohadaesf
حلقهٔ ازدواجش انگشتر عقیقی بود
که از #مشهد برایش خریده بودند
دستش که کرد گفت: به این میگن
حلقهی #وصل دو دنیا و خندید.
خیلی دوستش داشت.
موقع خداحافظی تازهِ عروسش نگاهش کرد و گفت: قولت یادت نره! منتظرم بمان
تا با هم وارد #بهشت بشیم!
تیر خورده بود کنار قلبش؛
انگشتر را در دستش فشار داد
و با #آرامش چشم هایش را بست.
#شهادتتون_مبارک
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@Golestanshohadaesf