#مادر سلام
😔آمده ام بعد سال ها
انگار #انتظار تو را پیر کردہ است
#دیدار_بعد_از_۳۶_سال_انتظار
#شهید_محمد_عمویی
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@Golestanshohadaesf
#نحوه_شهادت
#روحانی_شهید_محمد_پورهنگ
همسر #شهید:
حدود ۵ هفته از حضور ما در سوریه می گذشت و همسرم دیگر خیلی شناخته شده بود.
همزمان با فعالیت #فرهنگی، فعالیت #نظامی هم در خط مقدم داشت و همین موضوع مزید بر علت بود که ایشان توسط دشمن #شناسایی شود.
روزی که این اتفاق افتاد هوا خیلی گرم بود. همسرم توسط یکی از نیروهای نفوذی دشمن که اهل #سوریه هم بود و مدتی با ایشان کار می کرد #مسموم شد.
این فرد یک لیوان آب به همسر من تعارف کرده بود.
❌ ظاهر آب هم که هیچ تفاوتی با آب های سالم نداشت.
اما همسرم می گفت: همان موقع که #آب را نوشیدم درد شدیدی در معده ام احساس کردم. چند ساعت بعد وقتی ایشان به خانه آمد حالش خیلی بد بود.
دکتر از همان اول تشخیص #مسمومیت داد اما ما فکر می کردیم که یک مسمومیت ساده غذایی است؛
تصورمان این بود که با مصرف دارو حالش بهتر می شود.
❌ اما این اتفاق نیفتاد❌
#سم رفته رفته بیشتر اثر کرد.
علائم دیگری هم از راه رسید
➖ مثل تب شدید ،
➖علائم سرماخوردگی ،
➖ خون ریزی معده ،
➖تهوع شدید و ضعف و سردرد و سرگیجه
در نتیجه همسرم در بیمارستان بستری شد و آنجا بود که تشیخص دادند که
#سم_وارد_خون شان شده و حتی چند واحد خون جدید به ایشان تزریق کردند که به خیال خودشان تعویض خون انجام شود. اما چون در❌ #ترور_بیولوژیک❌ سم در مرحله ای وارد بدن می شود که قابل شناسایی نباشد و به سرعت هم اثر کند.
ظرف سه هفته این سم در بدن همسرم اثر کرد و کبد ایشان را از کار انداخت.
به طوریکه ظاهر کبد ایشان سالم بود اما در داخل کاملا از کار افتاده بود.
ما همانجا به تشخیص فوق تخصص خون و دستور مافوق همسرم، به #ایران برگشتیم.
اما اینجا هم به خاطر پیشرفت بیماری، همسرم ظرف یک هفته در بیمارستان #شهید شد و #شهادت ایشان همانگونه که خودشان خواب دیده بودند در #تهران اتفاق افتاد.🌹
#شادی روحش #صلوات
#ترور_بیولوژیک
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@Golestanshohadaesf
#شهادت ۱۱ #بسیجی و #پاسدار در درگیری با گروههای معاند
🔹در درگیری مسلحانه در مرزهای شهرستان مریوان بین گروههای تروریستی و معاند با نیروهای نظامی کشورمان، ۱۱ نفر #شهید شدند.
🔹تعدادی از #شهدا #بسیجی و تعدادی هم رسمی #سپاه هستند.
🔹گفته میشود سه نفر از #شهدا قروهای هستند. گروه تروریستی #پژاک مسؤولیت حمله به این پایگاه را بر عهده گرفته است.
🔹این گروه تروریستی شب گذشته به پایگاه بسیج روستایی «دری روی» حمله کردند.
🔹در این درگیری ۸ نفر از بسیجیان نیز زخمی شدند.
اسامی بسیجیانی که در درگیری با گروهکهای ضدانقلاب در پایگاه روستای دری که در ساعت ۳:۳۰ بامداد امروز به درجه رفیع شهادت نائل آمدند بشرح ذیل است.
۱. شهید گرانقدر مهراب عبدی
۲. شهید گرانقدر قانع کرم ویسه
۳. شهید گرانقدر فرزاد رحیمی
۴. شهید گرانقدر ابراهیم حضرتی
۵. شهید گرانقدر عبدالرحمن خالدی
۶. شهید گرانقدر ایرج رحیمی نیا
۷. شهید گرانقدر آرام فیضی
۸. شهید گرانقدر شادمان مرادی
۹. شهید گرانقدر برهان معین پور
۱۰. شهید گرانقدر طالب محمودی
۱۱. شهید گرانقدر آرش رضایی
#شهادتتون_مبارک
#روحشان_شاد_یادشان_گرامی
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@Golestanshohadaesf
#شهید_عباس_دوران
#مردی_که_بغداد_را_لرزاند
#سی_تیر_سالگرد_شهادت
زندگینامه:
عباس دوران ۲۰ مهر ماه سال ۱۳۲۹ در شهرستان شیراز در یک خانواده مذهبی دیده به جهان گشود.
وی دوران کودکی، نوجوانی و جوانی را در شیراز گذراند و پس از گذراندن دوران ابتدایی پای به دبیرستان نهاد. عباس دوران در سال ۱۳۴۸ موفق به اخذ مدرک دیپلم طبیعی از دبیرستان سلطانی شیراز شد.
وی در همین سال به استخدام فرماندهی مرکز آموزش هوایی درآمد. در سال ۱۳۴۹ به دانشکده خلبانی نیروی هوایی راه یافت و پس از گذراندن دوران مقدماتی پرواز در ایران، در سال ۱۳۵۱ برای تکمیل دوره خلبانی به آمریکا رفت.
عباس دوران ابتدا در پایگاه «لکلند» دوره تکمیلی زبان انگلیسی را طی کرد و سپس در پایگاه «کلمبوس» در ایالت می سی سی پی موفق به آموختن فن خلبانی و پرواز با هواپیماهای بونانزا، تی۴۱ - تی ۳۷ گردید.
مردی که بغداد را لرزاند...
در یکی از تمرینات ورزش اسکیت، متاسفانه در اثر برخورد با زمین پای چپ او مصدوم شد و به مدت ۲ ماه از برنامه پروازی باز ماند.
پس از بهبودی، دوباره آموزش خلبانی را ادامه داد و پس از دریافت نشان خلبانی در سال ۱۳۵۲ به ایران بازگشت و به عنوان خلبان هواپیمایی F4 ابتدا در پایگاه یکم شکاری و سپس در پایگاه سوم شکاری مشغول انجام وظیفه شد.
با شروع جنگ تحمیلی سر از پا نشناخته به دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایرانپرداخت و با ۱۰۳ سورتی پرواز جنگی در طول عمر کوتاه اما پر بارش، یکی از قهرمانان دفاع مقدس شناخته شد.
خلبان عباس دوران همواره به دوستان و همکارانش تاکید میکرد که هرگز تن به ذلت نخواهد داد و اگر در حین پرواز مورد اصابت موشک دشمن قرار گیرد، هواپیمای سانحه دیده را بر سر دشمن زبون خواهد کوبید. وی همان طور که گفته بود بر این پیمان خویش صادقانه ایستاد و جان فدا کرد.
@golestanshohadaesf
شهید عباس دوران در هفتم آذر ۱۳۵۹ در عملیات «مروارید» حماسهای بزرگ آفرید و به کمک خلبان شهید حسین خلعتبری پنج فروند ناوچه عراقی را در حوالی اسکله الامیه و البکر منهدم ساخت و بقایای آن را به قعر آبهاب نیلگون خلیج فارس فرستاد.
به گفته یکی از همرزمان خلبانش، در یکی از نبردهای هوایی که فرماندهی دو فروند هواپیما را به عهده داشت، به مصاف ۹ فروند از جنگندههای دشمن رفت و با ابتکار عمل و مهارتی خاص، یک فروند از هواپیماهای دشمن را سرنگون و هشت فروند هواپیمای دیگر را مجبور به فرار از آسمان میهن کرد.
خلبان شهید عباس دوران همواره در عملیات جنگی پیش قراول بود و برای دفاع از میهن اسلامی و حفظ و حراست آن لحظهای آرام و قرار نداشت.
وی سرانجام در سحر گاه روز ۳۰ تیر ماه سال ۱۳۶۱ که لیدری دسته پرواز را به عهده داشت، به قصد ضربه زدن به شبکه دفاعی و امنیتی نفوذ ناپذیر مورد ادعای صدام، با پنج نفر از زبدهترین خلبان نیروی هوایی در حالی که هنوز ستیغ آفتاب ندمیده بود، با ارادهای پولادین به پالایشگاه الدوره یورش بردند و چندین تن بمب هواپیماهای خود بر قلب دشمن حاکمان جنگ افروز عراق ریختند و پس از نمایش قدرت و شکستن دیوار صوتی در آسمان بغداد، هنگام بازگشت، هواپیمای لیدر مورد اصابت موشک دشمن واقع شد و شهید دوران اگر چه اجازه ترک هواپیما را به همرزم خلبانش؛ ستوانیکم منصور کاظمیان در عقب کابین داد، اما خود به رغم اینکه میتوانست با استفاده از چتر نجات سالم فرود آید، صاعقهوار خود و هواپیمایش را بر متجاوزان کوبید و بدین ترتیب مانع از برگزاری اجلاس سران غیرمتعهدها به ریاست صدام در بغداد شد.
پس از سالها انتظار در تیرماه ۱۳۸۱ بقایای پیکر شهید دوران توسط کمیته جستجوی مفقودین به میهن منتقل شد و در پنجم مرداد ۱۳۸۱ طی مراسمی رسمی با حضور مسئولان کشوری و لشکری، خانواده شهید و بستگان در میدان صبحگاه ستاد نیروی هوایی، بر دوش همرزمان خلبانش تشییع شد.
پیکر مطهر آن شهید تیز پرواز سپس برای خاک سپاری با یک فروند هواپیمای سی ۱۳۰ به زادگاهش شیراز منتقل شد. شهید خلبان عباس دوران به هنگام شهادت ۳۲ سال داشت.
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@golestanshohadaesf
☝☝☝☝☝☝☝
مجسمه ای که #گریخت
همانگونه که اطلاع دارید در قسمت غربی گلستان شهدا اصفهان قطعه ای به نام #جاویدالاثر ایجاد شده است. در این قطعه شهدایی که هنوز پیکر پاکشان برنگشته تصویر و سنگ مزاری به نام #شهید و با عنوان #یادمان_شهید ایجاد نموده اند. قطعه جاویدالاثر مابین قطعات وداع یک و وداع دو قرار گرفته است.
حدود چهار سال پیش در قطعه جاویدالاثر مجسمه ای به نام #عصر_عاشورا سر ذولجناح اسب امام حسین(ع) نصب گردید که بسیار با استقبال خانواده معظم #شهدا روبه رو شد. اما الان حدود یکسالی است که این مجسمه تحت عنوان #مرمت و #بازسازی به فلکه ارتش اصفهان منتقل شده است و مسئولین هم جوابگو نیستند❗️❗️
چون این مجسمه و انتقال آن مربوط به #سازمان_زیباسازی_شهرداری_اصفهان است #خبرنگار کانال رسمی گلستان شهدا طی هفت، هشت ماهه گذشته در پی اعتراضات متعدد خانواده #شهدا این موضوع را طی چندین نوبت از آقای #طالبی مشاور ایثارگران شهردار اصفهان و آقای #حسن_موذنی سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان پیگیری نمود. ولی متاسفانه هر بار به یک بهانه موضوع بازگشت مجسمه عصر عاشورا یا مجسمه دیگری منتفی می شود. در آخرین پیگیری آقای موذنی اعلام نمودند: باید #بنیاد_شهید نامه ای مکتوب به سازمان زیباسازی ارسال نمایند تا ما مجسمه را به قطعه جاویدالاثر برگردانیم. با پیگیری های لازم خبرنگار کانال گلستان شهدا و همکاری مناسب بنیاد شهید و امور ایثارگران مکاتبه لازم صورت پذیرفت ولی باز متاسفانه الان حدود دو ماهه که اتفاقی نیفتاده است.😳😳
با توجه به اینکه خانواده معظم #شهدا بازگشت این مجسمه را از طریق کانال گلستان شهدا اصفهان پیگیری می نمایند از #شهردار_اصفهان تقاضا می شود این موضوع را پیگیری نمایند... این کانال آمادگی دارد جوابیه سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان را در این رابطه منتشر نماید... لازم به ذکر است چند روز گذشته حکم مدیرعاملی سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان به آقای #حسن_موذنی ابلاغ شده است.
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@Golestanshohadaesf
#سردار_شهید_حاج_احمد_کاظمی
#سالروز_تولد
#شهیدی_از_گلستان_شهدا_اصفهان
زندگینامه(مختصر):
سردار سرلشکر پاسدار شهید احمد کاظمی در سال ۱۳۳۷ در نجف آباد اصفهان دیده به جهان گشود و همچون سایر جوانان، سرگرم تحصیل گردید. با پیدایش جرقه های انقلاب اسلامی دوشادوش ملت به مبارزه علیه رژیم ستم شاهی پرداخت و در چندین مرحله توسط ساواک دستگیر شد.
در بیست و سومین بهار زندگی خود، در اوایل سال ۱۳۵۹ به کردستان رفت تا با رزمی بی امان، دشمنان داخلی انقلاب را منکوب نماید. او دوران جوانی خود را با لذت حضور در جبهه های نبرد از کردستان گرفته تا جای جای جبهه های جنوب در صف مقدم مبارزه با متجاوزان بعثی در سمت هایی چون: دو سال فرماندهی جبهه فیاضیه آبادان، شش سال فرماندهی لشکر ۸ نجف، یکسال فرماندهی لشکر ۱۴ امام حسین(ع)، ۷ سال فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) و قرارگاه رمضان و ۵ سال فرماندهی نیروی هوایی سپاه را به عهده داشت. رزمندگان و ایثارگران بسیاری، خاطراتی شیرین و به یادماندنی از رشادت ها و شجاعت های این دلاور زمان بیاد دارند. حضور مستقیم در خط مقدم جبهه و ارتباط صمیمانه با پاسداران و رزمندگان بسیجی تا بدانجا بود که از ناحیه پا، دست، و کمر بارها مجروح گردید و یک بار نیز انگشتش قطع شد.
@golestanshohadaesf
در طی سالها با استفاده از مجال هایی از عشق به تحصیل بهره جست و کارشناسی خود را در رشته جغرافیا و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت دفاعی گذراند و موفق شد دانشجوی دکتری در رشته دفاع ملی گردد. کفایت و شجاعت آن بزرگوار تا بدانجا بود که مقام معظم رهبری ۳ مدال فتح بر سینه پر عطش شهادت ایشان نصب نمودند. وی در اواسط سال ۸۴ از سوی فرمانده کل سپاه، به فرماندهی نیروی زمینی منصوب شد و توفیق خدمت را در سنگر دیگری یافت. این فرمانده قهرمان در آخرین دیدار خود با محبوب خویش فرمانده معظم کل قوا، تقاضای دعا برای شهادت خویش را نمود، زیرا مرغ جانش بیش از این تحمل ماندن بر این کره خاکی را نداشت و سرانجام در پروازی دنیوی به پرواز اخروی شتافت. اوج گرفت و به ملکوت اعلی پیوست. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی جزو اولین کسانی بود که به سپاه پاسداران پیوسته و از فرماندهان شجاع ، پر انرژی ، مدیر و خلاق بود و به همین دلیل حکم مسوولیتهای زیادی را از دست مبارک مقام معظم رهبری دریافت کرد. شهید کاظمی ، با شروع جنگ تحمیلی ، با یک گروه ۵۰ نفره در جبهههای آبادان حضور یافت و مبارزه را با دشمن متجاوز آغاز کرد. وی، از همان اول فرماندهی یکی از جبهههای آبادان را برعهده گرفت و در عملیات حصر آبادان و در یکی از محورهای عملیات مسوولیت مهمی برعهده داشت . وی در پایان جنگ تحمیلی همان گروه ۵۰ نفره روز اول جنگ را تبدیل به یکی از لشکرهای قوی و مهم سپاه کرد و لشکر را با سلاحهای به غنیمت گرفته شده از عراقیها به یک لشکر زرهی با صدها تانک و نفربر و توپخانه و ماشین آلات ، تحویل نظام داد. وی در راهاندازی و شکلگیری نیروی زمینی سپاه به عنوان معاون عملیاتی نیروی زمینی سپاه خدمات شایانی داشت.
@golestanshohadaesf
سردار کاظمی همچنین در سال ۱۳۷۲ با حضور در منطقه شمال غرب کشور به عنوان فرمانده منطقه شمال غرب حکم فرماندهی را از دست مقام معظم رهبری دریافت کرد. مقام معظم رهبری در همان دوران مسوولیت سردار کاظمی در استان آذربایجان غربی و کردستان حضور پیدا کردند و از برقراری امنیت منطقه توسط سردار کاظمی تقدیر به عمل آورد . در سال ۱۳۷۹ حکم فرماندهی نیروی هوایی سپاه را از رهبر معظم انقلاب دریافت کرد و نیروی هوایی را از نظر سازمان ، ساختار و سازماندهی و سازمان موشکی ارتقا داده تا جایی که دشمنان جمهوری اسلامی ایران از توانمندی موشکی کشور حیرت زده بودند. وی پس از ۵ سال خدمت ارزنده در نیروی هوایی سپاه، در سال ۱۳۸۴ حکم فرماندهی نیروی زمینی سپاه را از مقام معظم کل قوا دریافت کرد و طی سه ماه فعالیت شبانهروزی، بیش از ۱۰۰ سفر به تمامی یگانهای نیروی زمینی داشت و وضعیت یگانهای نیروی زمینی را از نزدیک بررسی میکرد. سردار شهید کاظمی محور عمده فعالیتهای نیروی زمینی را تقویت و ارتقای یگانهای صفی نیروی زمینی سپاه اعلام کرد و در این زمینه ،خدمات ارزندهای را ارایه داد. وی ، شب شهادت در جلسهای ، ضمن آنکه که حسرت میخورد که چرا شهید نشده و یاران او رفتهاند ، سفارش کرد ، " شهدا خیلی به گردن ما حق دارند ، باید تلاش زیادی کنیم " باید در اردوهای راهیان نور از همه شهدا (ارتش ، سپاه ، بسیج) بگویید ، از خودتان نگویید از دیگران بگویید.از نیروی هوایی ارتش از هوانیروز ارتش ، از شهدای ارتش و جهاد بگویید . وی صبح روز شهادت عازم منطقه شمال غرب شد.
کانال رسمی گلستان شهدا اصفهان:
@golestanshohadaesf