🔴#اطلاعیه🔴
📣مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی خانه سبز برگزار میکند:
💛سلسله کارگاههای سبک زندگی عاشقانه💛
✅جلسه دوم:
مدیریت هیجانات منفی در زندگی مشترک
🔹ویژه زوجها (کارکنان و خانوادههای محترم)، به صورت رایگان🔹
📌حضور به صورت زوج (خانم و آقا با یکدیگر) الزامی است.
👤با حضور ارزشمند:
🔺آقای دکتر آسایش، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
🔺خانم دکتر گلپاشا، دکترای مشاوره از دانشگاه تهران
📆زمان: جمعه (۲۰ آبان)
🕗ساعت ۱۸ الی ۲۱
📍مکان: تهران، میدان نوبنیاد
🔴ظرفیت محدود🔴
📌جهت ثبت نام به آیدی @mds3thr در پیامرسان ایتا پیام ارسال نموده، و یا با شماره ۰۹۰۲۸۶۳۸۷۷۰ تماس بگیرید.
#مرکز_مشاوره_خانه_سبز
🌸🍃🌸🍃🌸 🍃🌸
https://eitaa.com/khanesabz110
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌹 تقویم شیعه🌹
☀️
شمسی: سه شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۱
میلادی: Tuesday 08November 2022
قمری: الثلاثاء ١٣ ربيع الثاني ١٤٤٤
امتعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈صد مرتبه یا ارحم الراحمین
👈۹۰۳مرتبه یا قابض بگوید تا به حاجت خود برسد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅ وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
⏳🗓روز شمار تاریخ:
💐⏳۲۲ روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها (۰۵ ه ق) و روز پرستار
⬛️⏳۳۰ روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (۱۱ه ق) به روایتی
💐⏳۳۲ روز تا ولادت حضرت امام سجاد علیه السلام (۳۸ ه ق)
#لبیک_یا_خامنه_ای
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
صفحه ۵۹۶ مصحف شریف
سوره های مبارکه لیل و ضحی و انشراح
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
نکته تفسیری صفحه ۵۹۶:
(سوره ی شرح). با هر سختی ای، آسانی ای هست:
یکی از دلایل حقّانیّت اسلام، زندگی پیامبر اسلام صلوات الله علیه است. میدانیم که پیامبر (ص) در مرکزِ شرک و بت پرستی مبعوث شد و مردم آن سرزمین را به یگانگی خدا و دوری از بتها دعوت کرد. طبق گزارش تاریخ، در ابتدا افراد بسیار اندکی دعوت پیامبر (ص) را پذیرفتند؛ افرادی که بیشتر از قشر فرودست جامعه به شمار می آمدند. سران شرک و بت پرستی اما در برابر پیامبر صلوات الله علیه ایستادند و بدو اتهام دیوانگی، سحر و ارتباط با جنیان بستند، و با بیشتر شدن پیروان دین جدید، آنان را شکنجه کردند و بر آزار و اذیت و فشار خود بر ایشان افزودند؛ به طوری که به فرمان پیامبر (ص)، گروهی از آنان مجبور به مهاجرت به حبشه شدند. محاصره ی اقتصادی مسلمانان، دوران سختی است که هیچ گاه از حافظه ی تاریخ پاک نمی شود. در آن محاصره، سختی و فشار، روز به روز افزایش یافت. تا اینکه جان پیامبر صلوات الله علیه و مسلمانان دیگر به خطر افتاد، و آن حضرت برای حفظ جان مسلمانان، مجبور به ترک زادگاه خود شد. امّا این پیامبرِ مظلوم و همراهان ستمدیده اش،
به سرعت نیرومند شدند و نام و آوازه شان که به خیال مشرکان قرار بود برای همیشه فراموش شود، چنان همه جا را فرا گرفت که هیچکس باور نمی کرد. دلها در برابر او تعظیم کرد و بزرگان در پیشگاهش سر فرود آوردند. عشق و محبّتِ به او، پیش از هر چیز به
جانها وارد شد و شمار مسلمانان افزایش یافت.
خداوند در این سوره(سوره ی شرح) با یادآوری این مطلب به پیامبر‹ و همه ی مسلمانان، بیان می فرماید که علّت اصلی سربلندی پیامبر‹ و سرافرازی دین اسلام، صبر و تحمّل بی نظیر آن حضرت در برابر سختی ها بود. این صبر و تحمّل، سنگ هایی را که در برابر پیامبر و در مسیر شکوفایی اسلام قرار داشت، کنار زد و مشکلات و سختیها را به آسانی و گشایش تبدیل کرد. آری، این وعده ی قطعی خداست که (اِنَّ مَعَ العُـسرِ یُـسرًا) (همراه هر سختی ای، آسانی ای هست). از این رو ما نیز که پیروان آن مرد خستگی ناپذیر هستیم، نباید خود را در برابر مشکلات ببازیم؛ بلکه باید با نشاط و توکّل بر خدا، به سوی مقصد والای خویش حرکت کنیم و مطمئن باشیم که در پسِ هر مشکلی، آسانی و گشایشی نهفته است. پیامبر گرامی اسلام در این باره فرموده است: «بدان که با صبر، پیروزی است، و با غم و اندوه، خوشحالی و گشایش است، و با سختیها، آسانی است.» [1]همچنین از امام علی علیه السلام نقل شده است: «صبر، کلید گشایش است.»[2]
«صبر و ظفر هر دو دوستان قدیم اند
بر اثر صبر، نوبت ظفر آید».
[1] - من لایحضره الفقیه، ج4، ص412
[2] - شرح نهج البلاغة ابن اب یالحدید، ج20، ص307
#نهج_البلاغه
💥والْجَزَعُ مِنْ أَعْوَانِ الزَّمَانِ
🌎بى تابى زمان را در نابودى انسان يارى دهد،
✍️اشاره به این که گذشت زمان قواى انسان را تدریجاً تحلیل مى دهد و هر نفسى قدمى به سوى مرگ است; ولى جزع و بى تابى سبب تشدید آثار آن مى شود اى بسا عمر هفتاد ساله را به نصف تقلیل مى دهد، بنابراین همان گونه که صبر و شکیبایى با حوادث تلخ مى جنگد و انسان را در برابر آنها استوار مى دارد جزع و بى تابى به کمک آن حوادث مى شتابد و آثار آن را در وجود انسان عمیق و عمیق تر مى سازد.
📘#حکمت_211
با درخواست های نوجوان چه کنیم؟.mp3
6.26M
💠 با درخواستهای نوجوان چه کنیم؟
⁉️ سوالی داشتم: چند وقتی هست ذهنم رو درگیر خودش کرده، فرزندی دارم که به تازگی وارد نوجوانی شده و درخواستهایی از من میکند که میدانم به او آسیب میزند. ولی هربار این ماجرا با بحث و دعواهای من و فرزندم تمام میشود، و رابطه ما بسیار آسیب دیده. لطفا راهنمایی بفرمایید.
🎙پاسخ مشاور محترم خانم جبرئیلزاده را بشنوید.👆
📎https://b2n.ir/x52663
🔴 #بیان_مشکلات_محل_کار
💠 گاه برخی از #مشکلاتِ قابلِ بیانِ محل کار خود را با خانمتان در میان بگذارید تا به شما #مشورت دهد.
💠 مهم این است که همسرتان #حس کند او را حساب کردهاید و این در افزایش مهر و علاقهی او به شما موثر است.
💠 گاهی این کار، بعضی از #دلخوریهای همسر نسبت به شوهر را از بین میبرد.
💠 همیشه برای گفتگو، بهانهای پیدا کنید تا دلهایتان به یکدیگر نزدیکتر شود. فقط مواظب باشید در این گفتگو، صمیمیّت ایجادشده را با چیزهایی مثل پشتسر دیگران حرف زدن و بدگویی از اطرافیان آلوده نکنید چرا که اثر عکس میگیرید.
#نکات
💠 حرف زدن توان میخواهد!
🔸فرض کنید امامِ امت نمیتواند سخنرانی کند (مثلاً قدرت سخنرانی ندارد)؛ در این صورت خیلی کارش مشکل میشود. ارتباط برقرار کردن با مردم خیلی سخت میشود. چون همه که کتاب نمیخوانند.
🔹پس صحبت کردن یک قوه (قوت، توانایی) است که شخص بتواند در آنجایی که لازم است، حرف بزند. اگر نتواند حرف بزند، عمّارگونه عمل نکرده. منظور از صحبت [الزاماً] سخنرانی نیست، [بلکه همین] صحبتهای عرفی [هم مراد است.]
🔸چرا این آدمهایی که در تاکسی مینشینند، هر چه دلشان میخواهد میگویند، ولی [آن شخص حزباللهی] حرف خودش را نمیزند؟ چون این قوه را ندارد. [صحبت کردن] یک قوه است.
🔹وقتی اقوام دور هم جمع میشوند، اگر کسی از چیزی بدش میآید، راحت و پوستکنده میگوید. آن کسی که این قوه را ندارد، نمیتواند حرفش را بزند.
🎙حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا پاکباز
📚 جلسات "صبر و بصیرت" - جلسه پنجم
📆 ۱۹ بهمن
۱۳۸۸🏷 #جهاد_تبیین
📚 جهاد تبیین
💠 سؤال: آیا جهاد تبیین و مبارزه با جنگ نرمی که دشمنان اسلام در رسانه ها، فضای مجازی و ... راه انداخته اند، واجب شرعی است؟
✅ جواب: اگر در فضای حقیقی و مجازی و در رسانه ها، منکری انجام شده یا معروفی ترک شود، مانند این که باورهای دینی و اعتقادات حق را تضعیف کنند یا مقدسات و احکام الهی را تمسخر کرده یا به آن توهین کنند، بر همه کسانی که توانایی تبیین حقایق و دفاع را دارند و می توانند اثر گذار باشند، واجب کفایی و فوری است که به وظیفه خود عمل کنند.