#صیغه_نذر
💬سوال:
صيغه نذر چيست و آيا جمله خاصى دارد⁉️⁉️⁉️
✅پاسخ:
📝همه مراجع:
آرى، نذر صيغه خاصى دارد ؛ براى مثال شخصى در مورد شفا يافتن بيمارى اش نذر مى كند كه مبلغى به فقير بدهد ؛ پس چنين مى گويد: «اِنْ شَفَى اللّه مَرَضى فَلِلّهِ عَلىَّ اَن اُعْطِىَ الْفَقيرَ كَذا». البته لازم نيست به عربى بخواند. همين اندازه كافى است كه بگويد: اگر بيمارى من شفا يابد، براى خدا بر عهده من است كه فلان مبلغ را به فقير بدهم
💢خستگی مردها در هنگام ورود به منــزل را به حساب بیخیالی و بی توجهی نگذارید!
⭕️وقتی مرد خسته از کار به خانه برمیگردد
به آرامــش نیـــاز دارد و ممــکن است برای فراموش كردن مشکلات اخبار گوش کند یا روزنامــه بخوانــد، این کار را بی اعتنایی به خود تلقی نکنید، چه خوب است کمک کنید که لباس هایش را در آورد و برایش نوشیدنی دلچسبی بیاورید
⭕️در روایات اسلامی ارزش بسیار زیادی ذکر شده است: هر زنی که هفت روز همســرش را خدمت کند خــدا هفت در جهنم را به رویش ببندد و هشت در بهشت را برایش بگشاید از هر دری که بخواهد وارد بهشت شود.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | تولید باید دانشبنیان باشد
🔻 رهبر انقلاب: «اقتصاد دانشبنیان» یعنی دانش و فنّاوری پیشرفته نقشآفرینیِ فراوان و کاملی در همه عرصههای تولید داشته باشد. حتّی انتخاب آن کار تولیدی؛ چون لزومی ندارد که انسان همهی کارهای تولیدی را انجام بدهد. انتخاب آن کار تولیدی هم باید برخاستهی از نگاه دانشی و بینشی و علمی باشد؛ این معنای اقتصاد دانشبنیان است.۱۴۰۱/۱/۱
💻 @Khamenei_ir
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای آخرین عکسی که به درخواست #حاج_قاسم هنگام خروج از منزل گرفته شد..
-سرداردلها-
یادش همیشه جاودان
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۱
میلادی:Sunda 27 march 2022
قمری: الأحد، ٢٤ شعبان ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
👈۱۰۰۰ مرتبه یا ذَالجَلالِ و الاِکرام تا به فتح و نصرت برسی
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅تقویم روز:
🇮🇷روز هنرهای نمایشی
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۱۶ روز مانده تا وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها (۳ سال قبل از هجرت)
💐⌛️۲۱ روز تا ولادت باسعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام (۳ه ق)
💐⌛️۲۳ روز تا معراج حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (۶ ماه قبل هجرت)
⬛️⌛️۲۴ روز تا اولین شب قدر
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
4_5886731254488893717.mp3
2.14M
🔸ترتیل صفحه 371 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۷۱🌷
ای کاش باز می گشتیم!:
این آیات از قیامت سخن می گوید و برخی از ویژگی های آن را توضیح می دهد و بعضی از صحنه هایش را برای ما ترسیم می کند؛ سرنوشتی قطعی که دیر یا زود با آن روبه رو خواهیم شد. در اینجا به چند نکته از نکات این آیات اشاره می کنیم:
1ـ آنچه در قیامت فایده دارد: در آیات 88 و 89 می خوانیم که مال و فرزند ـ هر قدر زیاد هم باشد ـ در قیامت فایده ای ندارد و تنها چیز مفید در آن روز، دل و جان پاک و سالم است؛ دل و جانی که از شرک و ریا، غرور و تکبّر، کینه و حسد و هر صفت ناشایستی پاک بوده، سرشار از عشق و محبّت به خدا باشد. به راستی اگر مردم این حقیقت را باور می کردند، باز هم حاضر می شدند برای کسب مال و مقام به یکدیگر دروغ بگویند، از هم متنفّر شوند و به گناه و خیانت آلوده شوند؟
2ـ بهشت را نزدیک می آورند: در آیه ی 90 می خوانیم که در قیامت، بهشت را برای پرهیزکاران نزدیک می آورند. این مطلب، نشان دهنده ی مقام بسیار والای آنان است؛ زیرا نفرموده که آنان به بهشت نزدیک می شوند؛ بلکه آنان همچون میهمانان عزیزی هستند که آب گوارا و غذای لذیذی را با احترام نزدشان می آورند.
3ـ شفاعت: در آیات 100 و 101 می خوانیم که دوزخیان با افسوس خواهند گفت: «ما نه کسی را داریم که برایمان شفاعت کند و نه دوست مهربانی داریم که به فریادمان برسد.»؛ چه اینکه آنان تمام درهای امید را به روی خود بسته اند و در زندگی دنیایی شان، با آگاهی از حقیقت، آن را انکار می کردند.
از این آیات فهمیده می شود که در قیامت، شفاعت وجود دارد و برخی از افراد باایمان که به سبب اشتباهاتی گرفتار هستند، شفاعت می شوند؛ در حالی که کافران لجوج از آن محروم اند. در روایـاتِ اهلبیت می خـوانیم کـه شفـاعت کنـندگان قـیامت(شافعین)، امامـان هـستنـد، و دوسـتان صمیمی(صدیق حمیم)، افراد باایمانی هستند که با مؤمنان دوستی داشته اند و قیامت نیز برای آنان در نزد خدا شفاعت خواهند کرد. 4ـ ای کاش باز می گشتیم: در آیه ی 102 می خوانیم که دشمنان خدا پس از پرتاب شدن در دوزخ و هم نشینی با شیاطین و نومیدی از هر نوع شفاعت و میانجی گری، با افسوس می گویند: ایکاش به دنیا باز می گشتیم و از مؤمنان می شدیم. آری، قیامت، زمانی است که ارزش دنیا و زندگی انسان در آن روشن می شود، و به فرموده ی آیه ی 39 سوره ی مریم، روزی است که همه ی انسان ها در آن حسـرت می خورند: کافران حسرت می خورند که چرا سرمایه ی عمر گران را به باد دادند و به جای قصرهای بهشتی، مالک زندان های دوزخ شدند، و مؤمنان حسرت می خورند که چرا از بوستان دنیا بیشتر توشه نچیدند تا نعمت های بیشتری داشته باشند. پس چه خوب است که قدر گوهر ناب عمر خود را بیش از پیش بدانیم و از دوران کوتاه و گذرای زندگی، بهترین بهره را ببریم.
#سرمایه_های_مردمی
#نهج_البلاغه
💥أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّهُ لَا يَسْتَغْنِي الرَّجُلُ وَ إِنْ كَانَ ذَا مَالٍ عَنْ [عَشِيرَتِهِ] عِتْرَتِهِ وَ دِفَاعِهِمْ عَنْهُ بِأَيْدِيهِمْ وَ أَلْسِنَتِهِمْ
💠اى مردم، انسان هر مقدار كه ثروتمند باشد، باز از خويشاوندان خود بى نياز نيست كه از او با زبان و دست دفاع كنند
📘#خطبه_23
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 تقدیر رهبر انقلاب از فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» و دستاندرکاران آن
🔻 رئیس رسانه ملی از تماشای فیلم «موقعیت مهدی» توسط رهبر انقلاب و تقدیر ایشان از این اثر سینمایی خبر داد. آقای جبلی در یادداشتی نوشت که رهبر انقلاب عصر دیروز جمعه، این فیلم را تماشا کرده و نکات زیر را در تقدیر از آن بیان نمودهاند:
🔸 فیلم «موقعیت مهدی» عالی بود. پر از نکتههای دقیق و روایت درست. این فیلم شخصیت شهیدان باکری خصوصاً محور فیلم که «آقامهدی» است را به درستی و با ظرافت، تصویر و روایت کرده است. زاویهی روایت فیلم هم ابتکاری بود؛ خاصّه با محوریت خانه و خانواده.
🔸 برخی قسمتهای فیلم مانند «مواجهه آقامهدی با خانواده بعد از شهادت آقاحمید و برنگشتن پیکر برادر»، «من مهدی باکری نیستم» و یا «روایت شهادت خود آقامهدی باکری» پر از نکته است. البته از این نکات قابل تأمل در فیلم فراوان است؛ شاید بیست نکتهی اینگونه وجود دارد.
🔸 این فیلم از آن فیلمهایی است که آدم دوست دارد تا تمام شد، دوباره آن را ببیند. از تمام عواملِ دستاندرکارِ ساخت این اثر بسیار خوب، کارگردان و تهیهکننده فیلم، باید تشکر و قدردانی کرد.
#هردو_بخوانیم
💟 همسرتان را در خانه تحت نظر نگیرید
خانه محل آرامش و پناهگاه عاطفى انسان هاست و نبايد دائم درحال شك باشيم.
🔆حتى اگر گوشى خودتان را با شك زير و رو كنيد بالاخره يك چيز مشكوك خواهيد يافت چه برسد به گوشى دیگری