4_5985382603123852940.mp3
1.81M
🔸ترتیل صفحه 484 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۴🌷
چون که صد آید، نود هم پیش ماست:
شاید ترکیب «ادیان آسمانی» را زیاد شنیده باشید و البتّه معنای آن را نیز به خوبی می دانید؛ آیین هایی که از سوی خدا به پیامبران اولوالعزم نازل شده و آنان به مردم رسانده اند؛ ادیانی مانند مسیحیت، یهودیّت و اسلام. بهتر است بدانیم که در قرآن، واژه ای به نام «ادیان» وجود ندارد و تمام آیین های آسمانی با عنوان «دین» معرّفی شده اند و همه ی آن ها تنها یک نام دارند: «اسلام». آری، از نظر قرآن، دین نوح، ابراهیم، موسی، عیسی و محمّد و پیروان حقیقی شان، یک حقیقت بوده و هست، و آن «اسلام و تسلیم شدن در برابر دستورهای خدا» است؛ چنان که در آیه ی 19 سوره ی آل عمران می خوانیم: «دین نزد خدا اسلام است.» آیات 84 و 85 همان سوره به پیامبر می فرماید: «بگو به خدا و آنچه بر ما نازل شده و آنچه بر ابراهیم، اسماعیل، اسحاق، یعقوب و پیامبرانِ از نسل یعقوب نازل شده و آنچه بر موسی، عیسی و پیامبران [دیگر] از جانب پروردگارشان داده شده، ایمان آوردیم و میان هیچ یک از آنان فرق نمی گذاریم و همگی تسلیم فرمان خدا هستیم. هر کس دینی جز اسلام [و تسلیم شدن در برابر خدا] انتخاب کند، از او پذیرفته نخواهد شد و در آخرت از زیانکاران خواهد بود.»
آیه ی 13 شوری نیز همین مطلب را بیان می کند و به این نکته اشاره می کند که آنچه بر پیامبر اسلام وحی شده، مجموعه ای از توصیه های خدا به حضرت نوح، حضرت ابراهیم، حضرت موسی و حضرت عیسی و مطالبی فراتر از آن است که تنها بر حضرت محمّد وحی شده است. از این آیه می توان نتیجه گرفت که دعوت پیامبر اسلام، عصاره ی دعوت پیامبران گذشته و کامل ترین آیین آسمانی محسوب می شود. البتّه می دانیم که دعوت هر یک از پیامبران اولوالعزم، با دعوت پیامبر قبلی تفاوت هایی داشته که هم به درک و فهم مخاطبان هر دوره و هم به اوضاع جدید و تغییرات آن ها مربوط بوده است. البته این تفاوت ها در احکام و دستورهای عملی بوده، و در اصول دین و اعتقادات اصلی مانند توحید، نبوّت و معاد هیچ اختلافی در میان دعوت پیامبران وجود نداشته و ندارد. از این رو ما مسلمانان معتقدیم که پیروان حقیقی پیامبران گذشته، پیروان آخرین پیامبر خدا هستند، و کسانی که راه خود را از یک یا برخی از پیامبران خدا جدا می دانند، در واقع پیرو هیچ یک از آنان نیستند. همچنین از این آیه و آیات مشابه آن فهمیده می شود که بازگشت از اسلام به یکی از آیین های آسمانی دیگر ـ مانند یهودیت و مسیحیت ـ هیچ توجیه منطقی ندارد و درست مانند این است که شخصی که در مقطع دبیرستان تحصیل می کند، به مقطع راهنمایی یا دبستان باز گردد!
به_رنگ_خدا
امیرالمؤمنین علی علیه السلام می فرمایند:
✨فدارها علی کل حال واحسن المصاحبة لها لیصفو عیشک
💠امام علی علیه السلام: در هر حال با همسر خود مدارا و ملاطفت و خوش رفتاری کن تا زندگی ات بر تو گوارا باشد.
📚وسائل الشیعه، ج۱۴، ص۱۱۰
🔰 رفتار با نوجوان پرخاشگر
🔹زمانی که نوجوان عصبی است و پرخاشگری میکند، والدین چه برخوردی میکنند؟
🔸به طور معمول، اکثر والدین در این شرایط برای حفظ قدرت خود، پا به پای نوجوان داد میزنند. میل به انجام این کار در والدین بسیار طبیعی است. چرا که معمولا والدین تحمل ندارند که قدرت شان توسط فرزندان از بین برود. اما انجام این کار به معنی دعوت نوجوان به یک مبارزه و دعوای بزرگتر است و به همین ترتیب یک دعوای طولانی میان شما و فرزندتان به وجود میآید.
🔺برای برخورد بهتر توصیه میشود که قبل از شروع دعوا، یک جلسه خانوادگی ترتیب دهید و با آرامش گفتگو کنید. زمانی که شما نوجوان خود را به گفتگو دعوت میکنید، در واقع به او احترام میگذارید و احساس مهم بودن را به او نشان میدهید. همچنین اینگونه برخورد باعث میشود که نوجوان مهارت های اجتماعی، مهارت صحیح حل_مساله، مسئولیتپذیری و همکاری را بیاموزد.
😋نبات فوری🍚
🍶شیر یا آب یک لیوان
🍥شکر سه لیوان
🍮زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه 🥤من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
☕️طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤🎤برندگان مسابقات دهه کرامت جهت دریافت هدیه خود به روابط عمومی مراجعه فرمایند(ملک 2)، هدایای ملک های 21،22،23،24 در اسرع وقت به روابط عمومی محل کار ارسال خواهد شد.🎬🎬
و سلام بر او که می گفت:
«شما همتون برید
یا همه تون بمونید
هیچ فرقی به حال اسلام نمی کند
ما مکلف به انجام وظیفه ایم»
#شهید_حسنباقری
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
#استوری ویژه میلاد امام کاظم علیه السلام
مُژدِهاِیدِل کِهشَبِمیلادِکاظِمآمَدِه
فاطِمِهبَردیدَنِمُوسَیبنِجَعفَرآمَدِه
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
📣📣📣هشتمین مرحله یاران ولایت ویژه پسران متوسطه(هفتم تا دوازدهم) در روز چهارشنبه مورخه ۲۹ تیر ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد( از ساعت ۷ صبح الی ۱۵:۳۰). محل تجمع همان مکان قبلی می باشد🎤🎤 (ویژه ملک ۲، تهران)
🌹تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱
میلادی:Wednesday 20 july 2022
قمری: الأربعاء ۲۰ ذی الحجه ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام
🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام
🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈هزارمرتبه یا حى یا قیوم
👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ، خداوندا در آخر الزمان دین ما را حفظ کن
✅ وقایع روز:
💐ولادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام (۱۲۸ه ق)
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۱۰ روز تا اول محرم الحرام آغاز سال ۱۴۴۴ هجری قمری
⬛️⌛️۱۸ روز مانده به تاسوعای حسینی(۶۱ه ق)
⬛️⌛️۱۹ روز مانده به عاشورای حسینی(۶۱ ه ق)
⬛️⌛️۲۲ روز تا شهادت حضرت امام سجاد علیه السلام (۹۵ ه ق)
4_5989886202751223666.mp3
1.67M
🔸ترتیل صفحه 485 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۸۵🌷
مزرعه ی دنیایی؛ مزرعه ی آخرتی:
دو کشتزار، دو کشاورز و دو انگیزه ی متفاوت را در نظر بگیرید. هر دو کشاورز می دانند که فرصت کوتاهی برای کاشت دارند و با فرا رسیدن فصل برداشت و ظاهر شدن نشانه های سرمای پاییز و زمستان، فرصتشان به پایان می رسد و در فصل طولانی سرما، چیزی جز ثمره ی کشت خود در اختیار نخواهند داشت. یکی از این دو کشاورز، با جدّیّت کار می کند و تمام تلاش خود را برای داشتن زندگی راحت در فصل سرما به کار می بندد، و البته در کنار این هدف بلندمدّت، در گوشه ای از زمین خود سبزی و میوه و حتّی گل های زیبا هم می کارد تا از زمان خود بهره ی افزون تری ببرد و زندگی اش را با نشاط بیشتری بگذراند. کشاورزِ دیگر امّا فصل سرما را به کلّی فراموش کرده و غافل از هدف اصلی خود، همه ی وقتش را به پرورش گل های رنگارنگ و میوه های خوشمزه اختصاص داده و بدون توجه به آینده و فصل سرما، هر چه به دست می آورد، برای رفاه و آسایش حال حاضر خود صرف می کند. شاید نیازی به توضیحِ فرجام هر یک از این دو کشاورز وجود نداشته باشد.
خداوند در این آیه، انسان ها را به کشاورزان، عمرشان را به زمین های کشاورزی، و اعمالشان را به بذرهایی که در زمین هایشان می پاشند، تشبیه کرده و فرموده است که مردم به دو گروه تقسیم می شوند: گروه یکم، کسانی هستند که تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا زندگی ابدی خود در جهان آخرت را آباد کنند. آنان با نیّتهای پاک خود، اعمال صالح را در سرزمین عمر خود می کارند تا در قیامت که تنها عمل صالح به فریاد انسان می رسد، آن را برداشت کنند و با خیال آسوده، زندگی ابدی خود را آغاز نمایند. البتّه این بدان معنا نیست که این افراد از زندگی مادیِ خود غافل هستند؛ بلکه در کنار عبادت ها و کارهای نیک، به امور دنیایی خویش نیز رسیدگی می کنند، و بر اساس آموزه های دین، زندگی دنیایی آنان نیز نوعی عبادت و کار نیک محسوب می شود؛ چرا که هدف آنان از غذا خوردن، خوابیدن، ازدواج و ... ، داشتن نشاط و سلامت برای تلاش در جهت هدف اصلی زندگی است. گروه دوّم امّا کسانی هستند که هدف زندگی را به کلّی فراموش کرده و به جای کشت مناسب در سرزمین حاصل خیز عمر، آن را از گیاهان پر زرق و برق و زودگذر پر کرده اند که با کوچک ترین حادثه، از بین می روند و فقط تا پایان فصل گرما زنده خواهند بود. آری، دنیاپرستان که تمام همّت خود را صرف اندوختن مال و ثروت، به دست آوردن مقام و شهرت، و برآوردن میل و شهوت خود کرده اند، با پایان دوران طلایی عمر و فرا رسیدن فصل خزان و مرگ، دنیا را دست خالی ترک می کنند و در جهان بی پایان آخرت، فقیر و بینوا خواهند ماند. پیشوای پرهیزکاران و امیر مؤمنان علی چه زیبا فرموده است: «ای بندگان خدا، بدانید که پرهیزکاران، هم از نعمت های زودگذر دنیا استفاده کردند و هم از نعمت های ماندنی آخرت که در زمان معیّنش خواهد آمد؛ بدین صورت که آنان در دنیایِ دنیاداران شریک شدند؛ ولی دنیاداران در آخرت آنان شریک نشدند. ایشان به بهترین شکل در دنیا ساکن شدند و به بهترین شکل از خوردنی هایش خوردند...، و پس از آن، با توشه ای که آنان را به مقصد می رسانَد و سود خوبی که از تجارتشان در دنیا به دست می آورند، به آخرت پا می نهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام کاظم(ع) و مبارزه با زره تقیّه
🔹رهبرانقلاب: در اتاق خصوصى حضرت موسىبنجعفر(ع) که جز اصحابِ خاصِ آن حضرت کسى به آن اتاق دسترسى ندارد، نشانههاى یک آدم جنگىِ مکتبى، مشاهده مىشود.
🔹شمشیرى هست که نشان مىدهد هدف، جهاد است. لباس خشنى هست که نشان مىدهد وسیله، زندگى خشونتبارِ رزمى و انقلابى است؛ و قرآنى هست که نشان مىدهد هدف این است که مىخواهیم با این وسایل به زندگى قرآن برسیم و این سختیها را هم تحمل کنیم. ۱۳۶۴/۱/۲۳
21.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
💎ولادت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام
🎤استاد محمدعلی انصاری
🕰زمان: ۲:۴۲
🍁🌴🍁🌴🍁🌴
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
🌸🌸👶🏻🌸🌸
#والدین
#بازی
مطمئن باشید که بازی، مهم ترین کاری است که هر کودکی باید انجام دهد.
هیچ کلاس آموزشی، ابزار آموزشی و چیزهای دیگر نمی تواند اهمیت ساعات بازی آزاد کودکان را در یک محیط امن و غنی پر کند.
کودکان به ساعات بازی نیاز دارند که به طور آزادانه و خلاق به تجربه دنیای اطراف خود مشغول باشند.
به جای ثبت نام کودک در کلاسهای مختلف ریاضی، زبان و یا نقاشی، او را با مکعب ها و پازل های اعداد و حروف، شکل های رنگی و جعبه گواش و قلمو سرگرم کنید.
🌸🌴🌸🌴🌸🌸🌴🌸🌴🌸
#زوجین
#درخواستمثبتویژه
✅یکی از مسائلی که زندگیهای مشترک را به سمت نارضایتی و دلزدگی تدریجی میکشاند، انباشت انتظارات پاسخ داده نشده و خواستههای معقولی است که به آنها بیتوجهی شده است. خواستهها و انتظاراتی که یا بیان نمیشود و یا به درستی نمیشود و یا بیان میشود، ولی نادیده گرفتهمیشود.
در زندگیهای مشترک شاد و پایدار زوجین یاد گرفتهاند چگونه خواستههای خود را به طور مؤثری ابراز کنند و با موفقیت درباره توافقاتی که تغییرات مثبت را در پی دارد، مذاکره کنند.❤️
💥زن و شوهرهای موفق هنگامی که درخواستی از همسر خویش دارند در درخواست خویش به سه نکته مهم توجه دارند:
۱.درخواست دارند و درخواست خود را به صورت پیشنهادی مطرح میکنند نه مطالبه، به عبارت دیگر از اجبار و تهدید استفاده نمیکنند و همواره امکان مصالحه و مذاکره را باز میگذارند.
۲. درخواست خود را به صورت مثبت مطرح میکنند. مثبت به این معناست که آنچه را که از همسرتان میخواهید مطرحکنید نه آنچه را که نمیخواهید. برای مثال به جای گفتن:« اینقدر دیر خانه نیا» گفته شود:« دوست دارم هر شب ساعت نه خانه باشی».
۳. درخواست را به صورت ویژه مطرح میکنند. یعنی درخواست روشن و واضح است که شامل چه، کجا و چه زمانی است. برای نمونه به جای گفتن:« وقت بیشتری برای بچهها بگذار» گفته شود:« دوست دارم هر شب ۱۵ دقیقه برای دخترمان قصه بگویی .》
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: پنج شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۱
میلادی: Thursday 21 july 2022
قمری: الخميس ٢١ ذی الحجه ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علی العسكری عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈۱۰۰۰ مرتبه ذکر لا اله الا الله الملک الحق المبین
👈۳۰۸ مرتبه یا رزاق بگوید تا روزى اش فراوان شود.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع روز:
🇮🇷روز بزرگداشت آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۰۹ روز تا اول محرم الحرام آغاز سال ۱۴۴۴ هجری قمری
⬛️⌛️۱۷ روز مانده به تاسوعای حسینی(۶۱ه ق)
⬛️⌛️۱۸ روز مانده به عاشورای حسینی(۶۱ ه ق)
⬛️⌛️۲۱ روز تا شهادت حضرت امام سجاد علیه السلام (۹۵ ه ق)
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
4_5994618539451877128.mp3
1.86M
🔸ترتیل صفحه 486 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام نهاوند
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🍃═♥️
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🌷نکته تفسیری صفحه ۴۸۶🌷
از ماست که بر ماست:
زندگی مانند لیوانی است که نیمی از آن پر و نیم دیگرش خالی است. نعمت ها، خوشی ها و کامروایی ها، نیمه ی پر زندگی، و سختی ها، بلایا و مصایب، نیمه ی خالی زندگی است؛ زندگی در حقیقت مجموعه ای از خوشی ها و سختی هاست، و هر یک از این دو وضعیت متضاد، علل متفاوتی دارد. قرآن کریم و پیشوایان دین، بارها به این موضوع اشاره کرده و علل ایجاد زمینه ها و حوادث خوب یا بد در زندگی را بررسی کرده اند. این آیه نیز با توجه به همین مطلب می فرماید که بخش عمده ای از مشکلات مردم، نتیجه ی گناهان و رفتار نادرست آنان در زندگی است (وَ مآ اَصابَکُم مِن مُصیبَةٍ فَبِما کَسَبَت اَیدیکُم). البته ارتباط گناهان و مشکلات در برخی از موارد روشن است. برای مثال، ارتباط دروغ، خیانت و عهدشکنی با انزوا، فقر و مشکلات اجتماعی و اقتصادی پیچیده نیست؛ زیرا این گناهان باعث رفتن آبروی انسان نزد مردم و بی اعتماد شدن آن ها به او می شود و موقعیت اجتماعی او را متزلزل می کند. البته آموزه های دین به ما هشدار می دهد که نه تنها این نوع گناهان، که هر نوع نافرمانی و گناهی در سعادت و خوشبختی انسان در دنیا و آخرت اثر منفی می گذارد و مشکلاتی را در همین زندگی برای او فراهم می کند؛ هرچند در ظاهر ارتباط آن برای ما روشن نباشد.
در حدیثی از امام صادق می خوانیم: «از بدی ها بپرهیزید تا عمرهایتان طولانی شود.» همچنین از امام صادق نقل شده است: «گناه، انسان را از رزق و روزی محروم می کند.» در روایتی از امام باقر نیز می خوانیم: «گاهی می شود که یک نفر از خدا حاجتی را می طلبد، و خواست خدا این است که آن را به زودی برآورد یا تا مدّتی به تأخیر اندازد و پس از آن اجابت کند؛ ولی آن شخص مرتکب گناهی می شود و در نتیجه ی آن گناه، خدا به فرشته[ای که مأمور برآوردن حاجت او بوده،] می فرماید: حاجتش را برنیاور؛ زیرا او خود را در معرض خشم من قرار داده و از طرف من سزاوار محرومیت شده است.» بر اساس این آیه(30 شوری)، خدا از روی مهربانی، بسیاری از گناهان را می بخشد و از تأثیر دادن آن ها در زندگیِ مردم خودداری می کند(وَ یَعفوا عَن کَثیر). البته باید توجه داشته باشیم که منشأ همه ی مشکلات، گناه نیست؛ بلکه گاهی خدا برای بالا بردن مقام انسان های بزرگ مانند پیامبران و امامان، و گاهی برای امتحان و سنجش مقدار صبر و تحمّل افراد باایمان، آنان را به مشکلاتی دچار می کند. برخی از اوقات نیز مردم در نتیجه ی اسباب و علل طبیعی یا ظلم و ستم دیگران دچار مشکلاتی می شوند. در این صورت، بر اساس قانون عدل خدا، در این جهان یا جهان آخرت، به جای آن پاداشی دریافت می کنند که جایگزین آن سختی ها خواهد شد. برای مثال، در روایات آمده است که مسلمانان فقیر و نیازمند، در ازای سختی هایی که در دنیا دیده اند، در جهان آخرت به آسانی محاسبه می شوند و به راحتی وارد بهشت خواهند شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🔴 به فکر درستی تلقی خود از اسلام باشیم
____________________
◽️أَيُّهَا النَّاسُ! سَيَأْتِي عَلَيْکُمْ زَمَانٌ يُکْفَأُ فِيهِ الإِسْلاَمُ، کَمَا يُکْفَأُ الإِنَاءُ بِمَا فِيهِ
🌓اى مردم! به زودى زمانى بر شما فرا مى رسد که اسلام واژگون مى شود، همچون ظرفى که واژگون شود و آنچه در آن است بريزد».
📘#خطبه_103
💥⚡️💥⚡️💥⚡️
🎤شهید#مطهری
✨﷽✨
🔴اینجوری عذرخواهی نکن!
🔻عذرخواهی الکی:
«اوکی، به نظرم خیلی جدی گرفتی، ولی خب ببخشید»
🔹عذرخواهی واقعی:
«با اینکه قصد من شوخی بود، ولی میفهمم حرفتو. درست میگی. معذرت میخوام که حواسم به اون قضیه نبود»
🔻عذرخواهی الکی:
«واقعا متاسفم که این حس بهت دست داد»
🔹عذرخواهی واقعی:
«متاسفم کاری کردم که باعث شد این حس بهت دست بده»
🔻عذرخواهی الکی:
«باشه، ببخشید، حالا راضی شدی؟»
🔹عذرخواهی واقعی:
«ببخشید. چه جوری میتونم جبران کنم؟ چیکار کنم که یکم حالت بهتر شه؟»
💢والدین با استرس و اضطراب خود باعث تشدید ترس فرزندانشان نشوند.
🔴یکی از رفتارهای نامطلوبی که در فرزندان ممکن است دیده شود و برای والدین نگران کننده باشد، ترس فرزندان از مسائل پیرامون است.
🔶اتفاقهایی که اطرافِ فرزندان در سنین مختلف میاُفتد، ممکن است باعث ایجاد ترس در درون آنها شود. اتفاقاتی مانند: ترس از تاریکی، ترس از بازی و...!
✅اولین قدمی که والدین برای درمان ترس فرزندان باید بردارند این است که خودشان از ترس فرزندشان نترسند.
⬅️والدینی که با دیدن ترس فرزندشان، نگران و دچار استرس و اضطراب میشوند، باعث تشدید ترس در وجود فرزند خود میشوند.
💎والدینی که آرام باشند میتوانند حس امنیت و اطمینان را به فرزند خود منتقل کنند.