🌺نکته تفسیری صفحه ۴۱:🌺
طالوت و جالوت .. قسمت دوم:
سرانجام طالوت و سپاهیانش برای جنگ با جالوت ستمگر حرکت کردند. چون قانون خدا چنین رقم خورده که تمام مردم در هر حالتی باید امتحان شوند و راست و دروغ بودن ایمانشان معلوم شود، سپاهیان طالوت نیز به دستور خدا آزمایش شدند. طالوت به آنها گفت که خدا می خواهد شما را به وسیله ی یک رودخانه آزمایش کند؛ بدین صورت که هر کس از آب آن بنوشد، دیگر از پیروان من محسوب نمی شود، و هر کس از آن ننوشد، از پیروان من خواهد بود؛ البته نوشیدن یک کف دست از آب رودخانه ـ و نه بیشتر ـ عیبی ندارد. امتحان بس دشواری بود. خستگی راه و شدّت تشنگی از یک سو و آب زلال و خنک رودخانه از سوی دیگر، همه را به نوشیدن از آن آب می خواند و تنها نیروی ایمان بود که می توانست جلوی انسان را بگیرد. بیشتر لشکریان امّا تسلیم تشنگی شدند و بدون توجّه به فرمان خدا، خودشان را از آب رودخانه سیراب کردند. با این امتحان دشوار مشخص شد که شمار کمی از افراد سپاه، مقاوم و بااستقامت هستند؛ ولی همین شمار اندک می توانستند آن دشمن نیرومند و بزرگ را از پا درآورند؛ زیرا کسی که در برابر خواسته های نفسانی مقاومت کند و از شیطان که دشمن ناپیدا و قوی اوست، شکست نخورد، بی شک در برابر سپاهیان پیدای شیطان، با قدرت بیشتری مقاومت می کند و آنان را در هم می شکند. به همین سبب بلافاصله پس از آنکه سپاهیان طالوت از رودخانه عبور کردند، ترس، وجود کسانی را که از آب نوشیده و نشان داده بودند که از دشمن درون خویش ضعیف ترند، فرا گرفت و گفتند: «ما امروز نمی توانیم در برابر جالوت و سپاهیانش مقاومت کنیم و بی شک شکست خواهیم خورد.»؛ ولی گروه اندکی که در آزمون خدا سربلند شده بودند، با ایمان قوی و توکّل به خدا گفتند: «نترسید. چه بسیار لشکریانی بوده اند که نیرو و تجهیزات کم داشته اند؛ ولی با یاری خدا و ایمان قوی، بر لشکریان نیرومند و مجهزّی پیروز شده اند. صبر و استقامت کنید که خدا با صابران است.»
به هر حال، پس از طی مسیر، دو لشکر طالوت و جالوت با هم روبه رو شدند. لشکر جالوت، افراد و تجهیزات جنگی بسیار بیشتری از لشکر طالوت داشت. سخن از قدرت جالوت و سپاهیانش همه جا را پر کرده بود؛ که ناگهان فریادی شنیده شد: «چه خبر شده؟ چرا اینقدر جالوت را بزرگ شمرده و خودتان را در مقابلش باخته اید؟ به خدا قسم، به محضی که با او روبه رو شوم، او را خواهم کشت.» همه ی نگاهها به او دوخته شد. صدا از جوان شجاع و مصمّمی به نام «داوود» بود که برای برادرانش که در سپاه حضور داشتند، غذا آورده بود. سپاهیان، او را نزد طالوت بردند و ماجرا را باز گفتند. پس از گفت وگویی میان آن دو، داوود به لشکریان طالوت پیوست. صبح که شد، دو لشکر در مقابل هم صف کشیدند و برای کارزار آماده شدند. افراد باایمان لشکر طالوت، به درگاه خدا روی آوردند و از او تقاضا کردند که صبر و استقامت آنان را زیاد کند و آنان را بر لشکر کافر جالوت پیروزی ببخشد.
بدین ترتیب، جنگ میان سپاهیان حق و باطل آغاز شد. داوود گفت: «جالوت را به من نشان دهید.» هنگامی که او را دید، سنگی برداشت، آن را در قلّاب سنگ خود قرار داد، قلاّب سنگ را بالای سرش چرخاند و سنگ را با قدرت تمام به سوی جالوت پرتاب کرد. سنگ تا مغز سر جالوت فرو رفت. مردم، داوود شجاع و فرزانه را فرمانروای خود کردند و خدا نیز او را پیامبر و جانشین خود در زمین قرار داد.[1]
34
[1] . نوشته فوق از متن آیات 249 تا 252 و دو روایت از امام باقر (ع) و امام صادق (ع) به نقل از تفسیر المیزان ، ج2 ، ص298 و ص299 اقتباس شده است.
🔴 پای حرف هر کسی ننشین!
💠 #استاد_پناهیان:
⭕️ آدمهای شکست خورده و غمگین غالباً ناله میزنند، شکوه دارند و درد دل میکنند! پای حرفهایشان ننشین که نگاه تو را هم به عالم سیاه میکنند، هر چند با صدایی خوش و نغمهی زیبا ترانهسرایی کنند.
تنها صدای شاد آدمهای خوشبین را بشنو که بهجای درد دل، درک خود را از خوشبختی بیان میکنند و قدرت میدهند.
🌸🍃
🍃
🔖گردو دوست خوب روزهای سرد!
💠 مزاج گردو، گرم و خشک است ولی رطوبت اضافهای دارد که به آن، رطوبت فضلیه میگویند.
✅ مصرف گردو در فصول سرد، بسیار مناسب است و باعث تأمین حرارت کافی برای بدن میشود. با مصرف متعادل گردو، درون بدن گرم شده و همه اعضای داخلی بهویژه کلیهها، از گزند سرما در امان میمانند.
✅ مصرف گردو برای افراد مسن بسیار خوب است و در پیشگیری و بهبود آلزایمر مؤثر است. جوشانده گردو در شیر هم به رفع یبوست سالمندان کمک میکند.
✅ مصرف گردو با انجیر، پادزهر بسیاری از سموم دانسته شده، پس میتواند برای دفع سموم غذایی و آبوهوا و... مورد توجه باشد.
❌ مصرف زیاد گردو برای گرممزاجان، بهویژه در فصول و جاهای گرم، مضر است.
❌ گردو باعث کاهش اثر قرص لووتیروکسین سدیم (داروی کمکاری تیروئید) میشود، و لازم است بین مصرف آنها دستکم ۲ساعت فاصله باشد.
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
از شنبه هرشب
ساعت ۲۱:١٥
از شبكه دو
سريال 🍀بچه زرنگ🍀
رو نشون ميده در مورد ٨ تا شهيد مدافع حرم هست كه مشهدي بودن
خيلي جالبه ٤تا از شهدا برادراشون نقششونو بازي كردن واينكه تو خونه واقعي خود شهدا فيلم رو بازي كردن
حتي يكي از شهدا مادر واقعي خودش نقششو بازي كرده
حتما ببینید❤️
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤با عرض پوزش، به علت مشکلات اینترنتی مجموعه هنوز نتوانسته ایم آثار ارسالی عزیزان شرکت کننده در مسابقات را دریافت کنیم، دوستان نگران نباشند، آثار ارسالی را حتما مشاهده خواهیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | #قهرمان_سلیمانی
👈🏻 چرا حاج قاسم قهرمان ملت ایران و امت اسلام است؟
❓شهید سلیمانی چگونه نقشه کلان آمریکا برای منطقه غرب آسیا را نقش بر آب کرد؟
📥 نسخه انگلیسی:
https://english.khamenei.ir/news/9347/The-will-of-the-Resistance-Front-vs-the-will-of-the-Arrogant
نسخه عربی:
https://arabic.khamenei.ir/news/6650
نسخه اردو:
https://urdu.khamenei.ir/news/5608
نسخه هندی:
https://hindi.khamenei.ir/news/5863
#معرفی_مشاور
👤جناب آقای #مهدی_بقائی
💠تحصیلات:
▫️کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی
✔️عضو پیوسته سازمان نظام روانشناسی
✔️شماره پروانه اشتغال تخصصی سازمان نظام روانشناسی: ۴۵۳۵
🔹۱۵ سال سابقه کار و فعالیت در مراکز دانشگاهی و کلینیکها
🔹گذراندن دورههای تخصصی درمانهای موج سوم، دورههای پیشگیری و مبارزه با اعتیاد، مهارتهای زندگی، آزمونهای تشخیصی روانشناختی و سایر دورههای مرتبط
حوزه فعالیت در مرکز مشاوره خانهسبز:
✅ اعتیاد، زوج درمانی، خودآگاهی، پیش از ازدواج
زمان حضور:
✅پنج شنبهها، از ساعت ۹ الی ۱۴
آدرس سایت نوبت دهی: https://khaneyehsabz.ir
شماره های تماس:۰۹۰۲۸۶۳۸۷۷۰-۰۲۱۲۲۹۴۱۹۰۰
#مرکز_مشاوره_خانه_سبز
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
@khanesabz110
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🌺نکته تفسیری صفحه ۴۲:🌺
برترین آیة قرآن:
همة آیات قرآن مهم و ارزشمند هستند. همگی از سوی خدا نازل شده اند و تنها راه داشتن یک زندگی خوب در دنیا و آخرت، پیروی از آیات قرآن است. ولی همانطور که در میان مجموعه ای از جواهرات، برخی از آنها درخشش و روشنایی ویژه ای دارند، در میان آیات قرآن برخی از آیه ها، جاذبة خاصی دارند. یکی از این آیات جذاب، آية مهمّی است که به«آيه الکرسی»مشهور می باشد. خداوند در این آیه خودش را به خوبی معرفی کرده است. طبق این آیه آفریدگار جهان کسی است که:
1.هیچ خدا و معبودی به جز او وجود ندارد.
2. همیشه زنده بوده و خواهد بود.
3. همیشه و در هر لحظه، جهان هستی را اداره می کند و از آن محافظت می نماید.
4. او مانند جانداران دیگر به خواب نمی رود و حتی چرت هم نمی زند و همیشه بیدار است.
5. تمام چیزهایی که در سراسر جهان و در آسمانها و زمین وجود دارد، برای خداست و اختیارشان به دست او می باشد.
6.هیچ کس و هیچ چیز در جهان از خودش اختیار ندارد و نمی تواند کاری را بدون اجازه خدا انجام دهد و هرکس و هرچیز که ظاهراً تأثیری در عالم می گذارند، فقط با اجازه او می باشد و بس.
7. او از همه چیز و همه کس آگاه است. از گذشته و آینده و از هم اکنون.
8 .هیچ کس حتّی فرشتگان بزرگ خدا و پیامبر گرامی او، به خودی خود نمی داند که خدا چه دانش گسترده ای دارد و اگر کسی چیزی میداند، بدین خاطر است که خدا خودش اجازه داده و خواسته که او بداند.
9. محدودة فرمانروایی خدا، سراسر هستی است و آسمان و زمین، تحت حکومت او می باشند و هر چه بخواهد، در حکومت خود انجام می دهد.
10. نگهداری آسمان ها و زمین با همة بزرگی و شکوه فوق العاده شان، برای خدا هیچ کاری ندارد و او را خسته نمی کند.
11. خدا بسیار بلندمرتبه است و دست هیچ مخلوقی به او نمی رسد تا او را درمانده کند.
12. خدا بسیار بزرگ است و بزرگی آسمانها و زمین، در برابر عظمت او هیچ است.
بدون شک آیىه الکرسی با این معنا و مفهوم بلند، یکی از مهمترین آیات قرآن است. پیشوایان ما نیز این آیه را چنین معرّفی کرده اند و برای خواندن آن، تأثیرات مهمّی در زندگی دنیا و آخرت برشمرده اند.
از نظر پیامبر(ص) این آیه برترین آیة قرآن است و امام صادق(ع)، بلندی آن را در میان آیات دیگر، مانند بلندی قلّة کوه ها در برابر سرزمین های دیگر خوانده است. حضرت علی(ع)هر شب آن را می خواندند و به دیگران توصیه می کردند که در شبانه روز، حداقل یک بار آن را بخوانند. خوب است بدانیم که خواندن آیىالکرسی در این اوقات، پاداش زیادی دارد: پس از نمازهای واجب، هنگام خارج شدن از خانه، سوار شدن بر وسیله نقلیه، هنگام مسافرت، هنگام خوابیدن، زیارت اهل قبور و در هر صبح و شب.
خواندن آیىالکرسی باعث حفظ انسان از بیماریها و جلوگیری از حوادث ناگوار خواهد شد. دانستن این نکته نیز مهم است که آیىالکرسی همین یک آیه یعنی تا«و هو العلی العظیم»است و نه تا«هم فیها خالدون». البتّه خواندن دو آیة بعدی نیز ثواب دارد.[1]
[1] این متن از تفاسیر المیزان و اطیب البیان ذیل آیه مورد بحث اقتباس شده است.
🌺نکته تفسیری صفحه ۴۳:🌺
ابراهیم و نمرود:
داستان دشمنی ابراهیم با خدایان دروغین، بارها در قرآن تکرار شده است. به راستی حضرت ابراهیم(ع) قهرمان یکتاپرستی است. او در شهر«بابل»(در سرزمین عراق کنونی) به دنیا آمد. در زمان او پادشاه زورگو و ستمگری به نام«نمرود بن کنعان» فرمانروایی آن سرزمین را به دست داشت. تقریباً تمام مردم بابل، بت پرست بودند و اگرچه نمرود نیز بت می پرستید، ولی از نادانی مردم سوء استفاده کرد و خود را به عنوان خدای بزرگ مردم معرفی نمود؛ یعنی او در کنار خدایان مختلف، خدای خاص و ویژة آنان بود! پس از آنکه حضرت ابراهیم(ع)به جرم شکستن بتها، در آتش پرتاب شد و در کمال حیرت و ناباوری مردم، آن کوهِ آتش به گلستان تبدیل گشت، کار برای نمرودو نمرودیان سخت شد؛ زیرا دشمنِ خدایان آنان، به صورت معجزه آسایی از مرگ حتمی نجات یافته بود و اکنون با کمال آرامش در برابر آنان ایستاده بود. اینجا دیگر سلاح زور، بی اثر شده بود و برای فراموش شدن ابراهیم در یادهای مردم، باید راه دیگری پیدا میکردند. ابراهیم(ع)و نمرود، روبروی هم ایستادند تا با هم بحث کنند و مردم قضاوت کنند که سخن کدامیک درست تر است. نمرود با غرور و تکبر به ابراهیم گفت: خدای تو کیست؟ ابراهیم در معرفی پروردگار خود به «پدیدة مرگ و حیات» اشاره کرد؛ به راستی زنده شدن و مردن، یکی از پیچیده ترین اسرار جهان است. چه اتفاق می افتد که از دانه ای که مانند یک سنگریزه خشک و سفت است، جوانة سبز و شاداب سر می زند و پس از مدتی، درختی شکوهمند پدید می آید. ما از کجا آمده ایم و چه اتفاقی افتاده که ما هستیم؟ چه می شود که انسانی توانا، ناگهان به لاشه ای متعفّن و بدبو تبدیل می شود؟ آری؛ ابراهیم با دانایی تمام از این راز سخن گفت و خداوند را به عنوان کسی که زنده می کند و می میراند، معرفی کرد؛ ولی نمرود حیله گر، از نادانی مردم استفاده کرد و گفت: اینکه مهم نیست، من هم زنده می کنم و می میرانم. آنگاه دستور داد دو زندانی را به آنجا آورده، یکی را بکشند و دیگری را از مرگ نجات دهند و بدین وسیله چنین نشان داد که او هم زنده کننده و می راننده است. اگرچه سخن نمرود ربطی به دلیل ابراهیم نداشت، ولی دیگر وقت آن نبود که ابراهیم بیشتر از این در این مورد با نمرود بحث کند. به همین خاطر دلیل دیگری آورد. ابراهیم گفت: همة شما می بینید که هر روز صبح خورشید از مشرق طلوع می کند و قطعاً این پدیده حساب شده، براساس برنامه ریزی خداست، حالا اگر تو خدای جهان هستی، کاری کن که خورشید از مغرب طلوع کند. اینجا بود که نمرود بهت زده شد؛ چون ابراهیم سخنی گفت که نمرود پاسخی برایش نداشت. آری؛ نمرود و نمرودهای تاریخ در هر زمان با اندک قدرتی، خود را گم کردند و ادعای خدایی نمودند، ولی ذرّه ذرّه هستی گواهی می دهد که پروردگار جهان، خدایی یکتا، توانا، دانا و بی نیاز است.[1]
[1] این متن از تفسیر المیزان، نمونه و مجمع البیان ذیل آیه مورد بحث اقتباس شده است.
مداحی_آنلاین_باز_منو_دو_چشم_گریون.mp3
6.84M
🏴 #سالگرد_شهید_سلیمانی
⏯ #فارسی #ترکی #امام_زمان(عج)
🍃باز منو دو چشم گریون
🍃من و دل پریشون
🎤 #نادر_جوادی
👌بسیار دلنشین
🔰#حاج_قاسم هنرمند بود،قدرتمند بود!
🌀#هنرمندان جامعه
کسانی هستند که
بتوانند حال مردم را خوب کنند،
در مردم توانمندی ایجاد کنند،
قدرت حل مشکلات را ایجاد کنند،
قدرت عبور از بحران ها را ایجاد کنند.
این آدم، آدم قدرتمندی است.
🔅خدا سردار شهید
حاج #قاسم_سلیمانی را رحمت کند
او #هنرمند بود،
او #قدرتمند بود.
حل مسئله میکرد!
🔸نه این که بنشیند یک گوشه،
همه چیزهایی که همه می گویند
او هم بگوید.
🔺 یعنی اصلاً آدمهای توانمند
آدمهایی هستند که
#خلاقانه می توانند کارهایی را انجام بدهند
که شاید به #فکر دیگران نرسد.
ما می گوییم اینها آدمهای قدرتمند هستند.
در خانه
ما می توانیم قدرتمند باشیم.
#خانم قدرتمند
خانمی است که
وقتی آقای او از در وارد می شود
اگر ببیند حال آقای او خوب نیست
حال او را عوض کند.
حال #همسر خود را خوب کند.
این خانم می تواند قدرتمند باشد.
📝استاد تراشیون
#الگو
#خانواده
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
عملیات پروفایلی//🔴
ساعت ۱:۲۰ امشب
همه پروفایل ها مزین بشن به تصویر زیر
یاعلی
به عشق سردار بفرست برای دوستانت 📣
یک کار جهادی قشنگ سراسر ایتا روبیکا توییتر اینستا سروش
نشر طوفانی 🔴
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🔸️زیارت مجازی مزار مطهر شهید عزیز سپهبد حاج قاسم سلیمانی
📌وارد درب شمالی شده و به مسیر ادامه دهید
گلزار شهدای کرمان👇
🌐 tour.soleimani.ir
#اردوی_مجازی. همه دعوتید .
لطفا روی آدرس آبی رنگ ضربه بزنید و وارد مسیر شوید 👆👆
بیاد حاج قاسم سرباز فداکار وطن
🌺نکته تفسیری صفحه ۴۴:🌺
آفات انفاق:
خستگی و درماندگی در چهرة مرد بیابان نشین موج می زد. آفتاب گرم مدینه، توانش را بریده بود و چیزی نمانده بود که چشمة امیدش را بخشکاند. نزدیک مردی رفت و از او پرسید: برادر! بخشنده ترین کسی که در مدینه زندگی می کند، کیست؟ مرد کمی فکر کرد و گفت: بدون شک از جناب حسین بن علی(ع)بخشنده تر وجود ندارد. به نظرم الآن در مسجد پیامبر(ص)به نماز و عبادت مشغول است. به نزد او برو، ناامید باز نمی گردی. با شنیدن نام حسین، احساس عجیبی در دل مرد بیابان نشین ایجاد شد و تمام نیرویی که برایش مانده بود، در پاهایش جمع شد و او را به سمت مسجد برد. به مسجد داخل شد و چشمانش را به دیدن بهترین انسان روی زمین، میهمان کرد. امام در حال نماز و راز و نیاز با خدای خود بود. مرد، نزدیکتر آمد و با احترام روبروی مسجد ایستاد و درخواست خود را با او مطرح کرد. امام سلام نمازش را داد و به قنبر ـ که سالها افتخار خدمتگزاری امام و پدرش را داشت ـ فرمود: آیا چیزی از ثروتی که از حجاز داشتیم، باقی مانده است؟ قنبر عرض کرد: بله، چهار هزار دینار باقی مانده است. حضرت فرمود: آنها را بیاور که شخصی نزد ما آمده که به داشتن آن ثروت، سزاوارتر است. قنبر دینارها را آورد و به حضرت داد. امام حسین(ع)عبایش را از دوش خود برداشت و پول ها را در میان آن گذاشت و از روی خجالت از آن مرد بیابان نشین، آن را از لای در مسجد بیرون آورد مرد بیابان نشین پول را گرفت و گریست. امام فرمود: آیا به نظرت چیزی که به تو دادیم کم است؟ او گفت: نه! گریة من برای این است که چطور زمانی می رسد که این دستهای بخشنده، زیر خاک قرار می گیرد.[1]
یکی از توصیه های مهمّ قرآن، «انفاق و صدقه» است. قرآن بارها به مسلمانان توصیه کرده است که نسبت به فقرا، بی تفاوت نباشند و از دارایی خود به آنها کمک کنند. ولی باید بدانیم که ممکن است ارزش این کار بزرگ با چند اشتباه از بین برود. منّت گذاشتن بعد از صدقه و گفتن سخنان آزاردهنده به انفاق شونده، باعث می شود که صدقه، دیگر پاداشی نداشته باشد. توجه به زندگی پیشوایانمان به خوبی نشان می دهد که آنان با افراد فقیر و بینوا، بسیار محترمانه برخورد می کردند و هرگز پس از صدقه، بر سر آنان منّت نمی گذاشتند و سخنی نمی گفتند که آنان را بیازارد. همچنین انفاق آنان فقط برای رضای خدا بوده است؛ نه برای خودنمایی و مشهورشدن در میان مردم. پیشوای ششم ما فرموده است: «روز قیامت یکی از بندگان خدا را می آورند که از مالش انفاق کرده است. او عرض می کند: پروردگارا ! من برای بدست آوردن رضای تو از ثروتم انفاق کردم. خدا می فرماید: نه، بلکه برای این انفاق کردی که مردم بگویند: فلانی چقدر بخشنده است. آنگاه خدا دستور میدهد که او را به دوزخ روانه کنند»[2].
[1] بحارالانوار، ج44، ص190
[2] بحارالانوار، ج7، ص181