1_1099986283.mp3
2M
🔸ترتیل صفحه 116 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۱۶🌷
👈در کارهای خوب از یکدیگر سبقت بگیرید:
همه ی ما بدون آنکه خود بخواهیم، در زمانی مشخص به دنیا آمده ایم و در زمانی که از آن بی خبریم، از دنیا خواهیم رفت. فاصله ی این دو زمان، «عمر» ما محسوب می شود؛ بزرگ ترین سرمایه ی ما که چیزی باارزش تر از آن برایمان وجود ندارد و نمی توان برایش قیمت تعیین کرد. این فرصت ارزشمند، بسیار کوتاه است و به سرعت از ما گرفته می شود. میلیاردها انسانی که دست از دنیا شسته اند و ما آن ها مرده می نامیم، مدّتی این سرمایه را در دست داشته و هم اکنون آن را از دست داده اند. مطالعه ی آیات قرآن و توصیه های پیشوایان گرامی دین، نگاه زیبا و واقع بینانه ای به زندگی و عمر به ما می بخشد. آنان، عمر را به میدان مسابقه ای تشبیه کرده اند که در آن انسان ها با یکدیگر رقابت می کنند و به برندگان این مسابقه، بهترین زندگی با امکانات کامل و دائمی اهدا می شود؛ زندگی بدون مرگ، بدون بیماری، بدون پیری، بدون مشکلات و ... در مکانی به نام بهشت که سراسر نعمت و لذّت و آسایش است.
به همین سبب، خداوند در این آیه به همه ی ما توصیه می فرماید که عمر خویش را مغتنم بشماریم و در این فرصت طلایی، برای انجام کارهای نیک، از یکدیگر سبقت بگیریم. آری، با این نگاه، مهم ترین دغدغه ی انسان، انجام کارهای خوب می شود. سخنان پیشوایان ما، سرشار از عباراتی است که ما را به سبقت در خوبی ها توصیه کرده است؛ از جمله اذان که یکی از بزرگ ترین نمادهای دین اسلام است شش مرتبه ما را به شتافتن به سوی نماز، رستگاری و بهترین عمل فرمان می دهد. پیامبر اسلام به ما توصیه کرده که پس از هر نماز، منتظر نماز بعدی باشیم، و فرموده است که این انتظار، گنجی از گنج های بهشت است. همچنین پیشوایان ما، کمک به برادران دینی و برآوردن نیازهای آنان را یکی از بهترین کارها برشمرده و به ما توصیه کرده اند که در این کارِ ارزشمند، از یکدیگر سبقت بگیریم.
در روایتی از امام سجاد می¬خوانیم: «ای شیعیان ما، ... در درجات بهشت از یکدیگر سبقت بگیرید و بدانید که بالاترین درجات بهشت و بهترین قصرها و عالی ترین خانه ها و بناها، برای کسانی از شماست که به درخواست های برادران مؤمنشان بهتر پاسخ بگویند و فقرای باایمان را در اموال خود بیشتر شریک کنند. خداوند، یکی از شما را به سبب یک واژه ی محبّت آمیز که به برادر مؤمن و فقیرش می گوید، به اندازه ی صدهزار سال راه که پیاده طی شود، به بهشت نزدیک می کند... بنابراین نیکی به برادران دینی را کوچک نشمارید. »
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺پیامبر صلی الله علیه وآله:
◽️ يَا عَلِيُّ مَا عَرَفَ اللَّهَ حَقَّ مَعْرِفَتِهِ غَيْرِي وَ غَيْرُكَ وَ مَا عَرَفَكَ حَقَّ مَعْرِفَتِكَ غَيْرُ اللَّهِ وَ غَيْرِي.
🔹ای علی، هیچکس خدا را آنطور که باید، نشناخته جز من و تو .
و هیچکس تو را آنطور که باید، نشناخته جز خدا و من.
📚 مناقب (لابن شهرآشوب)، ج۳،ص۲۶۸.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌸 ۱۴ روز تا برترین عید. 🌸
✨﷽✨
👈 در گورستان:
✍ بر مزار بی خانه ای نوشته بودند: شکر خدا بالاخره صاحبِ خانە و مکان خویش شدم.
بر سنگ قبر فقیری نوشته بودند: پا برهنه به دنیا آمدم، پابرهنه زیستم و پا برهنه به آخرت برگشتم. روی سنگ ثروتمندی خواندم:
همه کس را با پول راضی کردم، اما فرشته ی مرگ را نتوانستم راضی کنم.
بر مزار دلشکسته ای چنین نگاشته شده بود: قیامتی هست، تلافی می کنم. بر گور جوانی چنین خواندم: یکدیگر را نیازارید. به خدا قسم پشیمان خواهید شد. بر قبر کودکی نوشته بودند: خوشحالم بزرگ نشدم تا به درنده ای تبدیل شوم.
بر مزار مادری نگاشته بودند: تو رو خدا مواظب بچه هایم باشید. بر قبر دیوانه ای نوشته بودند: هوشیار به دنیا آمدم، هوشیار زیستم، اما بخاطر رفتارهایتان خودم را به دیوانگی زده بودم.
بر سنگ قبر دکتری چنین خواندم: همه چیز چاره و درمانی دارد غیر از مرگ! دنیا مزرعه ی آخرت است. به عاقبت خود بیندیشیم که چه کاشته ایم، چون به جز آن درو نخواهیم کرد...
🔸 از مکافاتِ عمل غافل مَشو
🔸 گندم از گندم بروید... جُو ز جُو
#همسرانه
🔴 #بیان_مشکلات_محل_کار
💠 گاه برخی از #مشکلاتِ قابلِ بیانِ محل کار خود را با خانمتان در میان بگذارید تا به شما #مشورت دهد.
💠 مهم این است که همسرتان #حس کند او را حساب کردهاید و این در افزایش مهر و علاقهی او به شما موثر است.
💠 گاهی این کار، بعضی از #دلخوریهای همسر نسبت به شوهر را از بین میبرد.
💠 همیشه برای گفتگو، بهانهای پیدا کنید تا دلهایتان به یکدیگر نزدیکتر شود. فقط مواظب باشید در این گفتگو، صمیمیّت ایجادشده را با چیزهایی مثل پشتسر دیگران حرف زدن و بدگویی از اطرافیان آلوده نکنید چرا که اثر عکس میگیرید.
🔴 رضاخان نتوانست اما اینستاگرام توانست❗️
🔹این روزها در سال ۱۳۱۴ هجری شمسی، قیام خونین مسجد گوهرشاد مشهد علیه کشف حجاب اتفاق افتاد.
🔸امروز بعد از گذشت بیش از ۸۰ سال از قیام مسجد گوهرشاد، کاری که در نهایت رضاخان نتوانست انجام دهد، در نبود یک حکمرانی و ساز و کار مشخص در عرصه فضای مجازی، پلتفرم هایی نظیر اینستاگرام توانستند حداقل بر روی بخشی از جامعه ما انجام دهند
آن هم خیلی نرم، شیک و اتوکشیده؛ ♨️ اتفاقاً برای این کار از افراد مذهبی و انقلابی هم کمک گرفته شد❗️ در این راستا ادبیاتی تولید و ترویج داده شد که به اشتباه در دهان برخی از مردم و مسئولین جاری گشت و ظاهر آن نیز بسیار فریبنده بود.
🔹اگر همان حساسیت های سابق که در زمان قیام مسجد گوهر شاد وجود داشت، در مورد فضای مجازی هم بود، شاید امروز کشورمان به یک الگو و نمونه تمام عیار زیست پاک و اخلاق مدارانه در فضای مجازی، آن هم در سطح جهانی تبدیل می شد.
💬 پرسش: وضو گرفتن در شرایطی که شخص دیگری آب را بریزد و ما وضو بگیریم چه حکمی دارد؟
✅ پاسخ: اگر دیگری صرفاً آب را بریزد و شخص خودش شستن را انجام می دهد اشکال ندارد.
🌎 استفتاء رهبری
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
📣📣📣📣
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
• ویژه برنامه عزاداری ایام شهادت امام محمدباقر (علیهالسّلام)
سخنرانان: بچه های کانال یاران ولایت
مداحان: بچه های کانال یاران ولایت
زمان: یکشنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۰
مکان: کانال یاران ولایت
سخنرانی ها و مداحی های خود را به مدیر کانال ارسال نمایید تا در روز یک شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۰ در کانال بارگذاری گردد. به نفرات ارسال کننده امتیاز تعلق می گیرد.
🌺🌷⚘
هیئت یاران ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗🍃
🌸🍃جهت شادی روح
تمام مسافران آسمانی
فاتحه ای قرائت کنیم🍃🌸
روحشان قرین رحمت الهی باد 🌸
🔴 #آگهی_های_زندگی
💠 مردی از خانهاش راضی نبود، نزد دوستش در بنگاه املاک رفت و از او خواست کمکش کند تا خانه را بفروشد. دوستش برای بازدید به خانهاش آمد و بر اساس مشاهداتش، یک آگهی فروش نوشت و آنرا برای صاحبخانه خواند.
متن آگهی این بود: 👇
💠 خانهای زیبا که در باغی بزرگ و آرام قرار دارد، تراس بزرگ مشرف به کوهستان دارد، دارای اتاقهای دلباز و پذیرایی و ناهار خوری وسیع، کاملاً دلخواه برای خانوادههای پرجمعیت، دارای نور کافی، نزدیک به بازار و ...
💠 صاحبخانه به دوستش گفت: دوباره بخوان! دوستش متن آگهی را دوباره خواند. صاحبخانه گفت: آقا این خانه دیگر فروشی نیست!!! دوستش علت را پرسید، آن مرد گفت: در تمام مدت عمرم میخواستم جایی مثل این خانه که تعریف کردی داشته باشم، ولی تا وقتی که تو آگهی را نخوانده بودی نمیدانستم که چنین جایی دارم.
💠 خیلی وقتها نعمتهایی را که در اختیار داریم نمیبینیم چون به بودن با آنها عادت کردهایم، مثل سلامتی، مثل نفس کشیدن، مثل محبّت دیدن، مثل پدر، مادر، خواهر و برادر، فرزند، دوستان و همسر خوب و خیلی چیزهای دیگر که به آنها عادت کردهایم و چشمانمان برای دیدنشان توقّف نمیکند. قدر داشتههای خود را بدانیم.
✔️«چریک پیر»، لقبی که سردار شهیدحاج قاسم به یک زن داد.
🔹مرحومه «حاجیه زهرا اسدی» معروف به «چریک پیر» از شیرزنان استان کرمان و شهر خانوک زرند است که مردم این شهر را تبدیل به یک گردان نانوایی کرد و تا آخر دفاع مقدس وظیفه پخت نان جبهه را با تمامی مردم خانوک برعهده گرفت،وبعد از مادر این گردان توسط فرزندان این شیر زن پابرجاست که هرسال اربعین برای پخت نان برای زائران آقا ابا عبدالله کربلا فعالیت دارند این موکب بدستور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در عتبات سند خورد ((بنام موکب گردان نانوابانوان خانوک))
همچنین یک کارگاه خیاطی برای لباس رزمندگان راهاندازی کرد که در آن لباس برای رزمندگان میدوختند.
این زن مادرشهید ،جانباز،آزاده،ورزمنده
🔹سردارشهیدحاج قاسم گفته بود زمانی که خواستید سنگ قبرش را سفارش بدهید، بر روی سنگ قبر بنویسید «چریک پیر» و طبق گفته شهید حاج قاسم بر روی قبر مادر «حاج زهرا چریک» حک شد.
👆👆👆👆👆
☀️ به نام خدای شنوا و دانا
الهی صبح را آفریدی
و ما را خلقتی دوباره بخشیدی
خلقت دوباره ی تو را در این صبح زیبا شاکریم
الهی به امید و یاری تو
سلام
صبح بخیر
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅سلام و ادب
روز جمعه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ
✅ ذکر روز جمعه :
اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ ( خدایا رحمت بفرست بر محمد و خاندان محمد )
100 مرتبه
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼
آیات صفحه🌹(117)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
1_1101004326.mp3
2.08M
🔸ترتیل صفحه 117 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌸نکته تفسیری صفحه ۱۱۷🌸
👈 صدقه در رکوع:
گروهی از مسلمانان، پس از سلام و کسب اجازه، به حضور پیامبر رسیدند. اینان تا مدّتی قبل یهودی بودند و به تازگی دلهایشان به نور اسلام روشن شده بود. آیات نورانی قرآن و سخنان پیامبر همچون آبی گوارا جانهای تشنه ی آنان را سیراب کرده و به آنان نیرو و نشاط بخشیده بود؛ ولی هنوز سؤال بزرگی در ذهن داشتند که فکرشان را بسیار مشغول کرده بود. برای همین نزد پیامبر خدا آمده بودند و می خواستند پاسخ آن را از خود آن حضرت دریافت کنند.
یکی از آنان پرسید:
«ای پیامبر خدا، حضرت موسی به «یوشع بن نون» وصیت کرد [و او را جانشین خود شناساند]. جانشین شما چه کسی است؟ بعد از شما چه کسی سرپرستی ما را به عهده می¬گیرد؟» در آن هنگام، این آیه نازل شد و توضیح داد که سرپرست مسلمانان، خدا و پیامبرش هستند، و پس از پیامبر، کسی سرپرستی امّت اسلام را بر عهده دارد که ایمان آورده و نماز می خواند و در حال رکوع، صدقه می دهد. با نزول این آیه، همه تعجّب کردند و کنجکاو شدند تا بدانند کدامیک از مسلمانان این ویژگی را دارد؛ زیرا تاکنون چنین چیزی را در باره ی کسی نشنیده بودند. پیامبر فرمود: «برخیزید.» همه برخاستند و به سمت مسجد حرکت کردند. هنگامی که به مسجد رسیدند، چشمانشان به گدایی افتاد که از مسجد خارج می شود. پیامبر به او فرمود: «آیا کسی چیزی به تو داد؟» گدا با خوشحالی گفت: «بله؛ این انگشتری را.» حضرت فرمود: «چه کسی بود؟» عرض کرد: «آن مرد که نماز می خواند.» فرمود: «آن را در چه حالتی به تو داد؟» «پاسخ داد: «در حال رکوع.» هنگامی که پیامبر این مطلب را شنید، خوشحال شد و با صدای بلند ندا داد: «الله اکبر، الله اکبر.» کسانی که در مسجد بودند نیز هم نوای پیامبر «الله اکبر» گفتند. آنگاه پیامبر فرمود: «پس از من، علی، سرپرست شماست.» مردم با شنیدن این سخن گفتند: «خشنودیم که خدا پروردگار ما، محمّد پیامبر ما و علی بن ابیطالب، سرپرست ماست.» این آیه، یکی از مهم ترین دلایل امامت و ولایت حضرت علی است. ماجرای صدقه ی آن حضرت در رکوع، حقیقتی تست که نه تنها شیعیان، که بسیاری از علمای بزرگ اهل سنّت نیز نقل کرده اند. به گواهی تاریخ، امیر مؤمنان علی ، تنها مصداق این آیه است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
#نهج_البلاغه
◽️تعاهدوا أمر الصلاة، و حافظوا عليها، و استكثروا منها، و تقربوا بها، فأنها كانت على المومنين كتابا موقوتا.
🌸مردم!(خواندن و اقامه)نماز را برعهده گیرید،و آن را حفظ کنید،زیاد نماز بخوانید، و با نماز خود را به خدا نزدیک کنید
📚#خطبه_199
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺پیامبر صلی الله علیه وآله:
◽️مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَجْمَعَ اللَّهُ لَهُ الْخَيْرَ كُلَّهُ فَلْيُوَالِ عَلِيّاً بَعْدِي وَ لْيُوَالِ أَوْلِيَاءَهُ وَ لْيُعَادِ أَعْدَاءَهُ.
🔹هرکس دوست دارد خدا تمام خوبیها را نصیبش کند بعد از من ولایت علی علیهالسلام را قبول کند و با دوستانش دوست و با دشمنانش دشمن باشد.
📚 الامالی شیخ صدوق، ص۴۷۴.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌸 ۱۳ روز تا برترین عید. 🌸
✨﷽✨
حضرت أمیرالمؤمنین در بيان موعظه هاى حضرت لقمان به پسرش :
✍️ اى پسرم! كسى كه يقينش كم شده و نيّتش در طلبِ روزى ضعيف گشته، [بايد بداند كه] خداوند ـ تبارك و تعالى ـ به اراده خود، او را در سه حالتْ آفريده و به او روزى داده است، كه در هيچ يك از آن [حالت]هاكارى از دست او بر نمى آمد. [بنابر اين، او بايد بداند كه ]خداوند ـ تبارك و تعالى ـ او را در حالت چهارم نيز روزى مى دهد .
1️⃣ حالت اوّل، اين است كه او در رحم مادرش بود و خداوند عز و جل او را در جايى استوار، روزى رساند ، به طورى كه گرما و سرما اذيّتش نكرد.
2️⃣ سپس [در حالت دوم] او را از آن جا بيرون آورد و روزىِ او را از راه شير مادرش جارى ساخت و با اين وسيله، او را كفايت كرد و پرورش داد و بى آن كه او توان و نيرويى داشته باشد، او را بزرگ كرد.
3️⃣ سپس [در حالت سوم] ، او را از شير گرفت و روزىِ او را در كسب و كار پدر و مادرش قرار داد، و چنان در دل هاى آنان براى او محّبت و رحمت نهاد كه گويى غير از آن، چيز ديگرى ندارند ؛ به طورى كه در بسيارى از حالات ، او را بر خودشان مقدّم مى داشتند.
4️⃣ تا اين كه [به حالت چهارم رسيد و] بزرگ و عاقل شد و براى خودش مشغول كسب و كار گرديد . [در اين حال ،] عرصه بر او تنگ شد و به پروردگارش بد گمان گشت و همه حقوق خدا را در مالش انكار كرد، و از ترس تنگىِ روزى و بدگمانى به اين كه خداوند ـ تبارك و تعالى ـ اكنون و در آينده، روزىِ بازماندگانِ او را بدهد، بر خود و خانواده اش سخت گرفت. اى پسرم! بدترين بنده، همين است .
📖 کتاب الخصال (شیخنا الصدوق) ، ص 122 .
داستان کوتاه
✍توی اتوبوس، بغل دست یه آقای میانسال نشسته بودم. تلفنش زنگ خورد و جواب داد: سلام عزیز دلم! سلام همه کس و کارم! سلام زندگیم! قربونت برم دخترم...
بعدش هم دخترش گوشی رو داد به مادر و باز هم همان مهربانی در کلام. چقدر کیف کردم از این رابطهی پدر و دختری. دیدم پدری که این همه مهربانی بیسانسور خرج دخترش میکنه، مگه میشه پیش خدا مقرب نباشه؟ دختری که اینهمه مهر از پدر میگیره مگه ممکنه چهار روز دیگه دست به دامن غریبهها بشه برای جلب محبت؟!
توی جامعه که با هم مهربان نیستیم و مشغول خراش دادن دلهای هم هستیم، اقلا در خانواده به هم محبت کنیم. همین شاید تمرینی بشه برای مهربان بودن با دیگران...