eitaa logo
گل یاس
299 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
232 فایل
ارتباط با مدیر کانال @Sarbaz_velayat110
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۹۷🌷 دو گوهر گران بها: یکی از توصیه های مهم قرآن، سفارش به نیکی به پدر و مادر است. این توصیه چنان مهم است که خداوند در چهار آیه‏، پس از فرمان به پرستش خود، در مورد نیکی به پدر و مادر سفارش کرده است ؛ زیرا مهم ترین سبب آفرینش ما، پدر و مادر هستند و ما وظیفه داریم پس از شکرگزاری از خدای بزرگ برای به وجود آوردن ما، از والدین خود سپاسگزاری و به آنان نیکی کنیم. پیشوایان دین ما نیز به پیروی از فرمان خدا، تأکید بسیاری بر این عمل کرده و به‏ ویژه در مورد نیکی به مادر تأکید بیشتری کرده اند. در حدیثی می خوانیم که شخصی خدمت پیامبر اسلام آمد و عرض کرد: من به چه کسی نیکی کنم؟ فرمود: به مادرت. دوباره سؤال کرد: بعد از او به چه کسی؟ فرمود: به مادرت. بار سوّم سؤال کرد: پس از او به چه کسی؟ فرمود: به مادرت. در چهارمین مرتبه، پیامبر به او توصیه فرمود که به پدر، و پس از آن، به سایر بستگانش ـ به ترتیب نزدیکی ـ نیکی کند. در روایت دیگری که در بسیاری از کتاب ها نقل شده، می خوانیم که پیامبر فرمود: «بهشت، زیر پای مادران است.» یعنی تنها از راه فروتنی و همچون خاک پای مادر بودن می توان به بهشتِ پرنعمت راه یافت. البتّه این آیه‏ پس از توصیه ی همگان به این عمل، یک استثنا برای آن قرار می دهد و می فرماید: «اگر پدر و مادر تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا چیزی را که هیچ اطّلاعی از حق بودن آن نداری، شریک من قرار دهی، از آنان اطاعت نکن.» بر این اساس، انسان حق ندارد به بهانه‏ ی اطاعت از پدر و مادر، به خدا کافر شود و برای او شریک قرار دهد؛ زیرا اطاعت از هر مخلوقی باید با اجازه‏ ی خالق انجام شود، و به فرموده‏ ی امیر مؤمنان علی، «اطاعت از هیچ مخلوقی که به نافرمانی از خالق بینجامد، روا نیست». از این رو نه تنها در خصوص شرک، بلکه در هیچ‏ کار حرام و ترک هیچ واجبی نمی توان از پدر و مادر اطاعت کرد. برای مثال، به بهانه‏ ی اینکه پدر و مادر می گویند، نمی توانیم نماز نخوانیم یا روزه نگیریم! البتّه اطاعت نکردن از پدر و مادر در این گونه موارد، نباید همراه با بی احترامی به آنان باشد؛ بلکه به فرموده‏ ی آیه‏ ی 15 سوره‏ی لقمان، در این موارد نیز باید احترام والدین را کاملاً نگه داشت و در معاشرت با آنان، با روی گشاده و احترام برخورد کرد . این نکته، مورد توجّه پیشوایان معصوم ما نیز بوده است؛ چنان که در روایتی می خوانیم که شخصی به امام صادق عرض کرد: «من پدر و مادری دارم که با شما مخالف هستند.» امام فرمود: «به آنان نیکی کن؛ همان طور که به مسلمانانی که ولایت ما را قبول دارند، نیکی می کنی.»
4_5985799859196660612.mp3
4.94M
📖 تندخوانی کلام الله مجید 📢 قاری : استاد معتز آقائی ⚫️ جزء بیستم
💡 قرآن راه زندگی ‼️ سه شرط برای اجابت دعا: حال اضطرار دعا کننده؛ توجه و خواندن خاص خداوند بدون توجه به غیر او و بد بودن وضعیت موجود. 👌 راهکارهای زندگی موفق در جزء بیستم قرآن کریم
متن دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان... التماس دعا....🌹
ذکرمصائباميرالمؤمنينعتوسطرهبرانقلابموسیقی.mp3
1.23M
وقتی این ضربت را این دشمنِ خدا بر امیرالمؤمنین وارد کرد، در روایت دارد که حضرت هیچ آه و ناله‌‌‌‌‌ای نکردند؛ اظهار دردی نکردند. تنها چیزی که حضرت فرمودند، این بود: «بسم اللَّه و باللَّه و فی سبیل اللَّه، فزت و ربّ الکعبة»
🔔بانگ الرحيل را سر داده اند❗️ 🔴أَلاَ وَ إِنَّکُمْ قَدْ أُمِرْتُمْ بِالظَّعْنِ وَ دُلِلْتُمْ عَلَى الزَّادِ 💠بدانيد! فرمان کوچ، براى شما صادر شده و به زاد و توشه (اين راه پرخطر)، راهنمايى شده ايد 📘
🔴همدلی_از_نوع_همسرانه همدلی با همسر باعث می شود تا همسران به راحتی به توافق و تفاهم بر سر موضوعات مختلف برسند و همچنین حس بین همسران می تواند باعث هماهنگی و یک دل و یک رنگ شدن آن ها شود؛ اگر همسرتان احساس کند که او را درک نمی کنید،حتی اگر اشتباه می کند،باز هم یک دیوار از هیجان های منفی بین شما به وجود می آید؛ درک کردن طرف مقابل به این معنی نیست که شما تمام صحبت های او را تمام و کمال بپذیرید و تسلیم گفته هایش شوید،بلکه منظور فهمیدن احساسات و هیجانات یکدیگر است؛ یعنی اگر بین شما و همسرتان اختلافی هم وجود دارد،این اختلاف نباید به رابطه عاطفی تان آسیب بزند؛ خیلی وقت ها می تواند ناراحتی ها را برطرف کند،بدون این که توافق بین همسران به وجود آمده باشد؛ اغلب ناراحتی ها به خاطر وجود مشکلات نیست،بلکه به خاطر عدم باعث می شود که در بروز مشکلات،فرد خودش را قربانی و رهاشده احساس کند.
🔆 چرا می‌گوییم ارزش علی (ع) از همه دنیا بیشتر است؟ چون خود را به "تمام" دنیا نفروخت!
💬 احکام برخی خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها متداول 🔹آدامس و سقز همه مراجع: جویدن آدامس و سقز اگر شیرینی یا ذراتی از آن از حلق پایین برود، روزه را باطل می‌کند. 🔸چشیدن غذا همه مراجع: چشیدن غذا اشکال ندارد و اگر سهواً چیزی از حلق پایین برود اشکال ندارد و روزه صحیح است. 🔹باقی ماندن مزه غذا همه مراجع: اگر صرفاً مزه غذا در دهان باقی بماند فرو دادن آب دهان اشکال ندارد. 🔸فروبردن آب دهان همه مراجع: فرو بردن آب دهان اگرچه به‌واسطه خیال کردن ترشی و مانند آن در دهان جمع شده باشد، روزه را باطل نمی‌کند. 🔹فروبردن اخلاط سر و سینه همه مراجع غیر از آیات عظام، سیستانی و شبیری زنجانی: فروبردن اخلاط سر و سینه تا به فضای دهان نرسیده اشکال ندارد، ولی اگر داخل فضای دهان شود، احتیاط واجب آن است که آن را فرونبرد آیات عظام سیستانی و شبیری زنجانی:... ولی اگر داخل فضای دهان شود، احتیاط مستحب آن است که آن را فرو نبرد. فرو بردن آب دهانی که مزه عفونت می‌دهد. همه مراجع: اگر صرفاً آب دهان مزه عفونت بدهد، فرو بردن اشکال ندارد. 🔸خلال کردن همه مراجع: خلال کردن دندان‌ها در حال روزه اشکال ندارد، فقط باید مراقب باشد چیزی از حلق پایین نرود. چنانچه سهواً از حلق پایین رود روزه صحیح است. 🔹مسواک زدن همه مراجع: مسواک زدن در حال روزه اشکال ندارد، فقط باید مراقب باشد چیزی از حلق پایین نرود. چنانچه سهواً خمیردندان پایین برود اشکال ندارد. البته اگر می‌داند چیزی از حلق پایین می‌رود نباید مسواک بزند. 🔸مزه خمیردندان همه مراجع: اگر بعد از مسواک زدن فقط مزه آن در دهان باقی بماند اشکالی ندارد و فرو بردن آب دهانی که مزه خمیردندان می‌دهد اشکال ندارد. 🔹سرمه کشیدن همه مراجع: سرمه روزه را باطل نمی‌کند، ولی اگر مزه یا بوی آن به حلق برسد کراهت دارد. 🔸آرایش کردن (غیر از سرمه) همه مراجع: آرایش بانوان موجب بطلان روزه نمی‌شود، ولی اگر رعایت نامحرم نشود ثواب روزه را کم می‌کند.
🌹دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه ♦️امام خامنه ای :سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که مولود انقلاب اسلامی است درهمه جهان پدیده بی سابقه ای است
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
1_958226505.mp3
1.58M
👆 🔷🔹 زیارت آل یاسین 🔹با نواے : روز جمعه زیارت کنیم امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
1683365634_-310361167.mp3
1.56M
🎙 بشنويد | تلاوت سوره جمعه توسط حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ✨ در ماه مبارک رمضان، روزانه بخشی از قرآن توسط رهبر انقلاب منتشر خواهد شد. 🏷 🌙 @Khamenei_ir
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: شنبه ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ میلادی:Saturd 23 April 2022 قمری: السبت ٢١ رمضان ۱۴۴۳ 🌹 امروز متعلق است به: 🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم 💠 اذکار روز: 👈هزارمرتبه یا رب العالمین 👈 ۱۰۶۰مرتبه یاغنى بگوید تا غنى گردد. 🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ✅وقایع مهم روز: ⬛️شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام (۴۰ ه ق) 🇮🇷روز بزرگداشت شیخ بهایی 🇮🇷شهادت امیر سپهبد قرنی (۱۳۵۸ه ش) 🇮🇷روز معماری ⏳🗓روز شمار تاریخ: 💐⌛️۰۹ روز تا عید سعید فطر ⬛️⌛️۲۳ روز تا سالروز شهادت حضرت حمزه علیه السلام (۳ ه ق) ⬛️⌛️۲۳ روز تا وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام (۲۵۲ ه ق)
صفحه ۳۹۸ مصحف شریف سوره مبارکه قصص و ابتدای سوره عنکبوت 🕊👇
4_6010160853570029022.mp3
976.9K
🔸ترتیل صفحه ۳۹۸ با صدای استاد حامد ولی زاده 🔸مقام‌ : رست 🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۹۸🌷 روزی را نزد خدا بجویید: به این جملات توجّه کنید: روزیِ هر کس با خداست. هر کس روزی و رزقی دارد. روزی هر کس از قبل تعیین شده و به او می رسد. احتمالاً این جملات برای ما آشناست و آنها را از زبان بزرگان دین، دانشمندان یا مردم شنیده ایم. برخی از افرادِ سست و بی حال، با تکیه بر این‏گونه جملات ـ که البتّه در جای خود درست است ـ فکر می کنند لازم نیست انسان برای گذراندن زندگی تلاش کند؛ زیرا روزی هر کس معیّن است و به هر حال به انسان می رسد و هیچ دهان بازی، بدون روزی نمی ماند! چنین افراد نادانی که شناختشان از دین و مفاهیم والای آن بسیار ضعیف است، به ‏دست دشمنان بهانه می دهند تا دین را عامل رکود و خاموش کردن شعله‏ ی تلاش و فعّالیّت معرّفی کنند؛ در حالی که آشنایی مختصری با قرآن و روایات اسلامی به روشنی نشان می دهد که اسلام، مبنای هر گونه بهره گیری مادّی و معنوی انسان را سعی و تلاش او می شمرد. به راستی اگر چنین تفکّری درست بود، پیشوایان معصوم ما و تمام پیامبران ـ که از همگان با مفاهیم دینی آشناترند ـ می بایست صبح تا شب در خانه هایشان می نشستند و دست روی دست می گذاشتند و منتظر رزق و روزی خود می ماندند؛ در حالی که تاریخ به‏ روشنی گواهی می دهد که پیامبران و امامان، جزء سخت کوش ترین افراد برای به دست آوردن رزق و روزی بوده اند، و سخنانی که از ایشان به ما رسیده، سرشار از توصیه به کار و فعّالیّت، و نهی از تنبلی و بیکاری است. برای نمونه، در روایتی می خوانیم که امام باقر علیه السلام در گرمای تابستان مدینه برای کار و گذران زندگی فعّالیّت می کرد، و در حدیث دیگری، همین قصه در مورد امام صادق علیه السلام نقل شده است . در حدیثی می خوانیم که شخصی به امام صادق علیه السلام عرض کرد: «از خدا بخواه که در راحت و خوشی به من روزی دهد.» امام فرمود: «برایت دعا نمی کنم؛ [بلکه] همان طور که خدا به تو فرمان داده، در طلب روزی باش.» همچنین در حدیث دیگری از همان حضرت می خوانیم که فرمود: «به من بگو ببینم اگر مردی به خانه اش برود و درِ آن را ببندد، آیا چیزی از آسمان برایش فرو می افتد؟!» این روایات، اهمّیّت تلاش و کوشش برای به دست آوردن روزی از منظر پیشوایان دین است. نکته‏ ی مهمّی که در این خصوص باید به آن توجّه کنیم، این است که تلاش و کوشش، یک شرط مهم و اساسی برای به دست آوردن روزی است، و در صورت وجود آن، رزقی که از سوی خدای روزی‏ رسان برای انسان معیّن شده، به او خواهد رسید؛ همان طور که در صورت تنفّس، اکسیژنی که از سوی خدا برای انسان معیّن شده، به ریه ها می رسد، و در صورتی که انسان نفس نکشد، بی شک نخواهد رسید. البتّه در کنار کار و کوشش، عوامل دیگری نیز در زیاد شدن یا کم شدن روزی اثر می گذارند. برای نمونه، بر اساس روایات، دعا، صدقه، صله ی رَحِم، نماز اوّل وقت، نماز شب و ... باعث زیاد شدن روزی خواهند شد، و گناه و قطع رحم باعث کم شدن روزی می شوند. همچنین یکی از دلایل مهم تأکید پیشوایان دین بر معیّن بودن روزی، نهی مردم از حرص و رفتن به راههای حرام است. آری، آنان به ما آموخته اند که در صورت رعایت شروط کسب روزی ـ که یکی از مهم ترین آن ها کار و تلاش حلال است ـ روزی مان به ما داده خواهد شد؛ از این رو بی سبب غصّه نخوریم و با توکّل به خدا و تلاش و کوشش، در پی روزی حلالمان باشیم.
⚫️ دعای روز بیست و یکم ماه رمضان 🔹 اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِيهِ إِلَى مَرْضَاتِكَ دَلِيلاً، وَ لا تَجْعَلْ لِلشَّيْطَانِ فِيهِ عَلَيَّ سَبِيلاً، وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ لِي مَنْزِلاً وَ مَقِيلاً، يَا قَاضِيَ حَوَائِجِ الطَّالِبِينَ. 🔺 خدایا در این ماه برای من به سوی خشنودیت دلیلی قرار ده، و برای شیطان راهی به سوی من قرار مده، و بهشت را منزل و آسایشگاهم قرار ده، ای برآورنده حاجات خواهندگان.
Tahdir-(www.DaneshjooIran.ir) joze21.mp3
4.04M
📖 تندخوانی کلام الله مجید 📢 قاری : استاد معتز آقائی ⚫️ جزء بیست و یک
💡 قرآن راه زندگی ‼️ به خدا اعتماد کن که خدا بهترین وکیل است. 👌 راهکارهای زندگی موفق در جزء بیست و یکم قرآن کریم
✍امام على عليه السلام: به خدا سوگند، هرگز ملتى در زندگىِ مرفّه و پر نعمتى نبوده اند و نعمت و رفاه از آنان زائل نشده است، مگر به سبب گناهانى كه مرتكب شده اند، چرا كه خداوند به بندگانش ظلم نمى كند. اگر مردم به هنگامى كه بلاها و سختى ها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى خوب و دلى مشتاق به پروردگارشان پناه مى بردند، بى گمان هر از دست رفته اى به آنان باز مى گشت و هر فاسدى اصلاح مى شد. 📚نهج البلاغه، از خطبه 178
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 🖤شهادت مظلومانه مولای متقیان، حضرت امیرالمؤمنین علیه‌السلام بر شیعیانش تسلیت.🖤 🥀 پای درس حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام ▪️به سلامت روان خود توجه کنید. ▪️ ایشان، سلامت جان و روان را همانند تندرستی به رسمیت شناخته و پایه‌های آن را چنین معرفی می‌کنند: «بدن را شش حالت دست مى‌دهد: سلامت، بيمارى، مرگ، زندگى، خواب و بيدارى. روح نيز چنين است: زندگىِ آن، دانش اوست؛ مرگش، نادانى؛ بيمارى‌اش، شك؛ سلامتش، يقين؛ خوابش، غفلت؛ و بيدارى‌اش، در هوشيارى اوست».(بحارالانوار، ج61، ح10،ص40)
202030_1373819722.mp3
27.42M
| دل کوفه می‌لرزه..🍃 🎙مدّاح: چهارشنبه ۳۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۱
🔆 منزل حضرت علی علیه السلام و محل کفن شدن ایشان 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 سخت تکان دهنده در «سوره؛ فصل نهج‌البلاغه» را از زبان دکتر زورق شنیدم. آنجا که گفت: «شوربختی معاویه این بود که مقابلش علی بن ابی‌طالب بود؛ که اگر نبود، ما امروز از معاویه چونان پادشاهی دانشمند، باتدبیر و قدرتمند یاد میکردیم.» ✍ مقایسه داریوش با معاویه ✍ غرب پیرو سیاستهای معاویه است 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر