eitaa logo
گل یاس
272 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
2.2هزار ویدیو
233 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
! 💥الْهَمُّ نِصْفُ الْهَرَمِ 🌎 «غم و اندوه نیمى از پیرى است» 📘
animation.gif
حجم: 5.6K
📿📖 📕سؤال آیا رقصیدن زن در جایی که فقط زن حضور دارد، اشکال شرعی دارد؟ 📗پاسخ آیات عظام وحید و سیستانی:بنابر احتیاط واجب جایز نیست. آیات عظام صافی و مکارم: حرام است. آیت الله خامنه ای: اگر عنوان لهو بر آن صدق کند مثل اینکه جلسه زنانه تبدیل به مجلس رقص شود، احتیاط واجب در ترک آن است؛ در غیر این صورت هم اگر به گونه اى باشد که باعث تحریک شهوت شده و یا مفسده اى بر آن مترتب شود و یا همراه با فعل حرام مانند موسیقى حرام،باشد اشکال دارد.
اصرار بر كنترل کودک براي اينكه دقیقاً “همانی بشود كه ما می خواهيم” دو نتيجه در پی خواهد داشت: 🔸يا يك رُبات حرف گوش کن و همیشه تسلیم خواهیم داشت 🔸و یا یک آشوبگر و یاغی که هر مرزی را در می شکند. نتیجه وسواسها و اصرارهای بی مورد والدین بر آنچه الگوی از پیش ساخته تربیتی خود ساخته اند، این دو مورد است و حد وسطی هم ندارد! پس اولاً هیچگاه لباس از پیش بریده ای را برای تربیت کودکمان قواره نکنیم... و ثانیاً روی نسخه های تربیتی خود و دیگران اصرار بیش از اندازه نداشته باشیم...شاید این نسخه متناسب با کودک ما نباشد! ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘
✅ برخی افراد همسر خود را مسئول تمام احساسات خود دانسته و از او انتظار دارند تا او را خوشحال کند. و یا زمانی که ناراحت و عصبانی هستند، از همسرشان توقع دارند که فکری به حال آنها بکند؛ در صورتی که شخصی که نتواند از درون خوشحال و راضی باشد، هیچ کسی هیچ کاری نمی‌تواند برای او انجام دهد. این موضوعی‌ست که متاسفانه می‌تواند باعث اختلاف، کشمکش و البته احساس سرخوردگی شدید در روابط بین زوجین شود. ⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّل‌ݪِوَلیِّڪَ‌الفَرَجـ‌⚘
می‌گفت اسیر بازی دنیا نشیم بخندیم به این بازی و با صاحب بازی معامله کنیم که معامله‌ای سراسر سود است! اگر کار برای خداست، پس گفتنش برای چیست؟!
هدایت شده از 🌼 ترنم زندگی 🌼
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 👏 🙏 موضوع: استرس_فردا 👌هر هفته یکشنبه ها یک نکته از جملات کاربردی 🙏حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا حسنی 📱instagram.com/taranomzendegi_110 •┈┈••✾❀🕊🌸🕊❀✾••┈┈• °•⊰ @taranomzendegi110 ⊱•° •┈┈••✾❀🕊🌸🕊❀✾••┈┈•
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ میلادی:Sunday 19 june 2022 قمری: الأحد، ١۹ ذی القعده ۱۴۴۳ 🌹 امروز متعلق است به: 🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام 🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها) 💠 اذکار روز: 👈۱۰۰۰ مرتبه یا ذَالجَلالِ و الاِکرام تا به فتح و نصرت برسی 🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ✅تقویم روز: 🇮🇷 درگذشت دکتر علی شریعتی (۱۳۵۶ه ش) ⏳🗓روز شمار تاریخ: ⬛️⌛️۰۴ روز تاشهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام به روایتی (۲۰۲ه ق) ⬛️⌛️۱۱ روز تا شهادت حضرت امام محمد تقی علیه السلام (جواد الائمه علیه السلام ۲۲۰ ه ق) 💐⌛️۱۲ روز تاسالروز ازدواج حضرت امیر المومنین علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (۰۲ ه ق) ⬛️⌛️۱۸ روز تا شهادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام (۱۱۴ه ق) 💐⌛️۲۱ روز تا عید سعید قربان آغاز دهه امامت و ولایت 💐⌛️۲۶ روز تا ولادت حضرت امام علی النقی الهادی علیه السلام (۲۱۲ه ق) 💐⌛️۲۹ روز تا عید غدیر خم (۱۰ه ق) 💐⌛️۳۱ روز تا ولادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام (۱۲۸ه ق)
صفحه ۴۵۵ مصحف شریف سوره مبارکه ص 🕊👇
Valizadeh & Ghaderpanah4_5899846345149122187.mp3
زمان: حجم: 2.13M
🔸ترتیل صفحه 455 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست 🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه 🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۵۵🌷 اولواالالباب: ما انسان ها شباهت های فراوانی با جانداران دیگر داریم؛ ولی ویژگی هایی باعث شده که با آنها تفاوت داشته باشیم. یکی از مهم ترین ویژگی هایی که ما را از سایر جانداران جدا می کند، «عقل» است؛ نیرویی درونی که انسان را از اشتباه و خطا حفظ می کند و تفاوت میان حق و باطل را به او نشان می دهد و امکان یادگیری علوم گوناگون را برایش فراهم می کند. در حقیقت، انسانیّتِ انسان، به وجود عقل بستگی دارد؛ امّا گاهی عقل انسان به سبب پیروی از هوای نفس و سرپیچی از فرمان خدا، آلوده و ضعیف می شود و نمی تواند وظیفه اش را به خوبی انجام دهد. از این رو در برابر برترین سخنان یعنی فرموده های پیامبران نیز تسلیم نمی شود و حتّی درست ترین مطالب را اشتباه می‌شمارد. به همین سبب، قرآن تأکید می کند که عقل و خرد باید از هر آلودگی پاک شود و بدون هیچ گونه تعصّب و میل و علاقه ی نادرست، بین حق و باطل داوری کند. قرآن بارها از «اولواالالباب» سخن می گوید. اولواالالباب، یعنی «صاحبان لُبّ»؛ «لُبّ» یعنی عقل و خردِ پاک و خالص از هر آلودگی. بنابراین، اولواالالباب، کسانی هستند که عقل هایشان از ناپاکی و ناخالصی پاک باشد. آری، به فرموده ی آیه ی 19 سوره ی رعد، تنها چنین افرادی می توانند از آموزه های قرآن، پند کامل بگیرند، و بنا بر آیه ی 190 سوره ی آل عمران، هم آنان هستند که با دیدن نشانه های خدا در آسمان ها و زمین، به یاد او می افتند. آیات 53 و 54 سوره ی غافر می فرماید که تورات برای هدایت تمام بنی اسرائیل نازل شد؛ ولی تنها اولواالالباب از آن بهره بردند و آیه ی مورد بحث (29 سوره ی ص) نیز می فرماید که این قرآن، با خیر و برکت فراوانی نازل شده تا در آن تدبّر شود و اولواالالباب از آن پند گیرند. آری؛ مهم ترین ابزار برای فهم و درکِ صحیحِ سخن خدا و پیامِ پیامبران او، «عقل» سالم و پاک است. به همین سبب، در روایات اهل بیت (ع)، جایگاه بسیار والایی برای «عقل و خرد» بیان شده است؛ تا حدّی که برخی از دانشمندان حدیث شناس شیعه، در ابتدای کتاب های حدیثی خود که در آن، روایات متنوعی در باره ی اصول و فروع دین اسلام نقل کرده اند، روایاتی را در باره ی ارزش و اهمیت عقل آورده اند تا نشان دهند که فهم مطالب دین، مشروط به داشتن عقل و خرد پاک است. در حدیثی از پیامبر اسلام(ص) نقل شده است: «خدا، چیزی بهتر از عقل را در میان بندگانش تقسیم نکرده است. از این رو، خواب انسان خردمند، از شب زنده داری انسان جاهل بهتر است؛ و ماندن انسان عاقل در شهر خود، بهتر از مسافرت انسان جاهل(برای حج و جهاد و عبادت های دیگر) است. و خدا هیچ پیامبری را مبعوث نکرد؛ مگر این که عقلش کامل شده باشد و عقلش از عقل تمام امّتش برتر باشد... و (ارزش) تمام عبادت کنندگان (بی خرد) ـ با وجود ارزش عبادتشان ـ به (ارزش) یک انسان عاقل نمی رسد و عاقلان، همان «اولواالالباب» هستند؛ همان ها که خدا (در باره شان) فرموده است: «فقط اولواالالباب (از آیات و نشانه های خدا) پند می گیرند (بقره ـ 269) ».»
علی شریعتی مَزینانی (۲ آذر ۱۳۱۲ – ۲۹ خرداد ۱۳۵۶) مشهور به دکتر علی شریعتی استاد تاریخ، سخنران، نویسنده، اسلام‌شناس، جامعه‌شناس و پژوهشگر دینی اهل ایران بود. او از مبارزان و فعالان مذهبی و سیاسی و از نظریه‌پردازان انقلاب اسلامی ایران بود. شریعتی نگرشی نوین به تاریخ و جامعه‌شناسی اسلام عرضه کرد. او بازگشت به تشیع حقیقی و انقلابی را نیرویی برای تحقق عدالت اجتماعی قلمداد می‌کرد.
5.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺🎥زندگی سگی در سوراخ موش، داستان واقعی زندگی این روزهای و سردار شهید سلیمانی است... : کفش پای سلیمانی هم بر سرِ قاتل او شرف دارد، اما قاتل و آمر قتل شهید سلیمانی باید را پس بدهند.