7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃♦️بخشی از سبک زندگی شهید رجایی، که دیدنش بر همه مسئولین واجب است
♦️۸ شهریور سالروز ترور شهیدان رجایی و باهنر بدست منافقین کوردل
هدایت شده از صراط مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🔸چرا داشتن شبکه ملی اطلاعات از نان شب برای ما ضروری تر است؟
🔸دلایل تاکیدات متعدد رهبر حکیم انقلاب اسلامی برای راه اندازی این شبکه پیشرفته در کشور چیست؟
🔸کدام یک از کشورهای زیر پونزی، شبکه ملی اطلاعات دارند؟
🔺سید علیرضا #آل_داود پاسخ میدهد
#فضای_مجازی_پاک
🌹تقویم شیعه🌹
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه ۰٩ شهریور ۱۴۰۱
میلادی:Wednesday 31August 2022
قمری: الأربعاء ٠٣ صفر ١٤٤٤
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام
🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام
🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈هزارمرتبه یا حى یا قیوم
👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد.
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ، خداوندا در آخر الزمان دین ما را حفظ کن
✅ وقایع روز:
💐ولادت حضرت امام محمد باقرعلیه السلام به روایتی(۷۵ه ق)
⏳🗓روز شمار تاریخ:
⬛️⌛️۰۲ روز تا شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها (۶۱ه ق)
⬛️⌛️٠۴ روز تا شهادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام به روایتی (۵۰ه ق)
⬛️⌛️۱۷ روز تا اربعین حسینی
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🌷 نکته تفسیری صفحه ۵۲۷🌷
همنشین ابدی انسان:
یکی از مهمترین اصول در زندگی اجتماعی انسان، «اصل مالکیّت» است. بر اساس این اصل است که انسان ها، مالک دارایی های خویش شناخته می شوند و دیگران از تعرّض و دست درازی به آن ها منع می شوند. ما از هنگامی که خودمان را شناخته ایم، با این اصل آشنا شده ایم و چیزهایی را دارایی خود می شناسیم؛ ولی حقیقت این است که مالکیّت ما بر چیزهای گوناگون، مالکیّت حقیقی نیست؛ چراکه در پی برخی حوادث روزگار، از ما گرفته می شود. روزی خانه مان به سبب سیل و زلزله ویران می شود؛ روز دیگر پول و جواهرمان را گم می کنیم؛ زمانی سلامت مان با بیماری از دست می رود و حتّی بدنمان و اعضای ارزشمندش ـ که در مالکیّت خود بر آنها شکّی نداریم ـ در وقت مرگ از ما جدا می شود. آری، مالک حقیقی همه چیز، پروردگار جهان است و مالکیّت ما بر دارایی هایمان، مالکیّتی مجازی است که البتّه برای زندگی در عالم دنیا به شدّت به آن نیاز داریم و در صورت نبودن آن، از کوچک ترین حقوق اجتماعی محروم می شویم. خداوند در قرآن بارها به این حقیقت اشاره کرده است؛ تا آنجا که به انسان ها یادآوری می کند که مالک گوش و چشم آن ها نیز خود اوست . آیه ی مورد بحث امّا می¬فرماید که انسان مالکیّت یک چیز را به معنای حقیقی در اختیار دارد، و آن چیز، «عمل او» است.
آری، ما انسان ها، مالک حقیقی کارهایمان هستیم و هیچ حادثه ای نمی تواند کارهایمان را از ما بگیرد؛ حتّی مرگ نیز قدرت جدا کردن اعمالمان را از ما ندارد و این دارایی تا ابد با ما خواهد بود؛ مانند مسافری که مدّتی در یک مسافرخانه اقامت داشته و امکاناتی در اختیارش قرار گرفته و در پایان سفر البته تنها وسایلی را با خود می برد که متعلق به اوست، و اجازه ندارد امکاناتی مانند میز و صندلی و... را نیز با خود ببرد؛ چرا که مالک آن ها نیست. امیر مؤمنان علی(ع) می فرماید: «هنگامی که یک نفر میمیرد، مردم می گویند: چه چیزهایی به جا گذاشته؛ ولی فرشتگان می گویند: چه کارهایی پیش فرستاده است؟» ؛ زیرا فرشتگان می دانند که انسان، مالک چیزهایی است که با خود به قیامت می برد؛ نه چیزهایی که در دنیا داشته و اکنون برای او نیست. در روایتی پندآموز از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم که به یکی از اصحابش به نام «قیس» که از او درخواست نصیحتی کرده بود، فرمود: «ای قیس، تو هم نشینی داری که ناچار همراه تو دفن می شود؛ در حالی که زنده است، و تو با او دفن می شوی؛ در حالی که مرده ای. پس اگر گرامی باشد، تو را گرامی می دارد، و اگر پست باشد، تو را تسلیم عذاب می کند. او فقط با تو محشور می شود و تو نیز فقط با او محشور می شوی. تو فقط از آن بازخواست می شوی و تنها همراه او زنده خواهی شد؛ بنابراین آن را جز شایسته قرار مده؛ زیرا اگر شایسته باشد، جز با او انس نمی گیری، و اگر زشت باشد، جز از آن نمی ترسی. آن هم نشین، عمل توست. »
مواد لازم برای تهیه نان شیرعسلی و نارگیل 😋
مواد لازم
آرد 3 تا 4 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق سوپ خوری
اب 1/2 پیمانه
شیر 1پیمانه🥛
روغن 1/2 پیمانه
شکر1 ق غ
مواد میانی...
شیر عسلی ...پودر نارگیل..پودر کاکائو..به مقدارلازم.
طرزتهیه:
موادرویه:
زرده 1 عدد و1 ق س شیر وزعفران
ابتدا مایه خمیر را با آب وشکر مخلوط میکنیم تا عمل بیاید..شیر و روغن را باهم مخلوط میکنیم.وبعد مایه خمیر عمل امده را به شیر اضافه میکنیم..وبعد ارد را اضافه میکنیم.وبا دست ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
مواد میانی:
شیر عسلی و پودر نارگیل رو باهم مخلوط میکنیم..تاجایی که یک خمیر چسبناک درست بشه.. خمیر را پهن میکنیم..کمی پودر کاکائو روی ان الک میکنیم وبعد از مواد میانی روی ان می مالیم وخمیر را رول میکنیم...داخل قالب میزاریم و20 دقیقه استراحت میدیم..وبعد داخل فر 160 درجه به مدت 30 تا40 دقیقه قرار میدهیم.برای مدل گرد ان ابتدا از خمیر چونه هایی بر میداریم کف دست پهن میکنیم وبعد از مواد میانی داخل اون میریزیم وخمیر رو از اطراف جمع میکنیم..کمی کف دست گرد میکنیم..وبا چاقوی تیز اطراف اون رو برش میزنیم
ارسال اززهراقبادی
#انفاق_و_بذل_و_بخشش
#نهج_البلاغه
💥فمَنْ آتَاهُ اللهُ مَالاً فَلْيَصِلْ بِهِ الْقَرَابَةَ، وَلْيُحْسِنْ مِنْهُ الضِّيَافَةَ، وَلْيَفُکَّ بِهِ الاَْسِيرَ وَالْعَانِيَ وَلْيُعْطِ مِنْهُ الْفَقِيرَ وَالْغَارِمَ
🌎«هر کس خداوند، مال و ثروتى به او بخشيده، بايد به وسيله آن صله رحم کند، از ميهمانان به خوبى پذيرايى نمايد، اسيران و کسانى را که در زحمت و فشار هستند آزاد سازد، و به فقرا و بدهکاران کمک کند».
#کجا_نماز_واجب_نیست؟
#برداشت_های_نادرست_از_احکام
👈 بعضی از مردم وقتی توی شرایط سخت، مثل مریضی، سفر، سرما، خطر، جو نامناسب، جنابت و... قرار میگیرن، دیگه نماز نمیخونن.
📛 درحالیکه اصلاً این درست نیست.
✌️ از وقتی به سن تکلیف رسیدیم تا وقتی عقل و هوش به کله داریم، نماز بههیچوجه تعطیل نمیشه. کم میشه، سبک میشه، آسون میشه؛ اما حذف نمیشه.
〽️ مگر اینکه خانم باشی و دوره عادت ماهیانه یا نفاس باشه.
🔺 ویکی فقه.
❗️ مراقب تلقین کودکمان باشیم!
✍️ از روشهای تغییر رفتار در فرزندان، «تلقین» است. خیلی از مواقع، والدین بدون آگاهی و غیرعمدی با تلقینهایشان رفتاری را در کودک نهادینه میکنند؛ مثلاً یک مرتبه کودک از چیزی ترسیده و پدرش به او گفته: «ترسو نباش!»
💯 همین یک جمله به صورت غیرمستقیم باعث شده کودک تلقین کند که «ترسو» است؛ پس والدین علاوه بر رفتارشان، باید نسبت به جملات و کلماتی که به کار میبرند، حسّاس باشند.
❇️ برای تغییر رفتار نامناسب فرزندانمان و جلوگیری از تلقین منفی در آنها، میتوانیم در هنگام ترس به این صورت با آنها صحبت کنیم: «چون دفعه اوّل بود که این اتفاق برای تو افتاد و تو نمیدانستی که باید چه کار کنی، ترسیدی؛ امّا از این به بعد که میدانی باید چه کار کنی، دیگر از این اتفاق نمیترسی.»