4_6019262902882533913.mp3
4.38M
🎙حجت الاسلام عالی
▫️چرا حضرت فاطمه (س)، زهرا نامیده شد؟
🌀ابن عمره از پدرش نقل مى کند که گفت: از امام صادق (ع) پرسیدم: چرا فاطمه (س) زهرا نامیده شد؟ فرمود: براى آن که وقتى فاطمه زهرا (س) در محراب عبادت مى ایستاد، نورش براى اهل آسمان مى درخشید، همان طورى که نور ستارگان براى اهل زمین مى درخشد
#معرفی_مشاور
👤جناب آقای #مهدی_بقائی
💠تحصیلات:
▫️کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی
✔️عضو پیوسته سازمان نظام روانشناسی
✔️شماره پروانه اشتغال تخصصی سازمان نظام روانشناسی: ۴۵۳۵
🔹۱۵ سال سابقه کار و فعالیت در مراکز دانشگاهی و کلینیکها
🔹گذراندن دورههای تخصصی درمانهای موج سوم، دورههای پیشگیری و مبارزه با اعتیاد، مهارتهای زندگی، آزمونهای تشخیصی روانشناختی و سایر دورههای مرتبط
حوزه فعالیت در مرکز مشاوره خانهسبز:
✅ اعتیاد، زوج درمانی، خودآگاهی، پیش از ازدواج
زمان حضور:
✅پنج شنبهها، از ساعت ۹ الی ۱۴
📌آدرس سایت نوبت دهی:
https://khaneyehsabz.ir
📌شماره های تماس:
۰۹۰۲۸۶۳۸۷۷۰-۰۲۱۲۲۹۴۱۹۰۰
#مرکز_مشاوره_خانه_سبز
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
@khanesabz110
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔴 #شفّاف_و_متواضعانه
💠 دوستی میگفت صبح زود بخاطر کار اداری وارد ادارهی مربوطه شدم سالن اداره #شلوغ بود و کار ارباب رجوع کُند پیش میرفت دو سه ساعتی داخل صف بودم صدای زمزمهی اعتراض از داخل صف کم و بیش به گوشم میخورد با خود گفتم خدا به خیر کند اگر همین جور پیش برود صدای #اعتراض مردم بلند خواهد شد در همین لحظه درب اتاق مدیر باز شد آقای #مدیر آمد و رفت بالای یک صندلی ایستاد و بدون مقدّمه و با لحنی متواضعانه گفت: "من خاک کف پای همهی شما هستم، من شرمندهی شما شدم، سیستم کامپیوتر اداره امروز مشکل پیدا کرده و از صبح زود، سخت پیگیرم تا #شرمندهی شما مردم عزیز نشوم از همهی شما عذرخواهی میکنم و از همهی شما میخواهم بخاطر کوتاهی امروز #حلالم کنید! ..." به طرز عجیبی جوّ سالن تغییر کرد و کم و بیش، آرامش را در چهرهی مردم میدیدم دیگر کسی اعتراض جدّی نمیکرد ...
💠 چه خوب است در زندگی مشترک نیز سیستم شفّاف سازی و همسرداری متواضعانه رعایت شود و در مواقعی که حس میکنید همسرتان از فضای زندگی #کلافه و یا دلخور است متواضعانه و بدون قیافهی حق به جانب بگویید: "اگر کم و کاستی در زندگی وجود دارد مرا #حلال کن اگر در انجام وظایفم کوتاهی میبینی شرمندهات هستم."
💠 ذکر #متواضعانهی کمکاری خود نسبت به انجام وظایف همسرداری و بیان شفّافانهی تلاشهای #پنهان شما که از چشم همسرتان پوشیده مانده است #فرمول خوبی برای آرام کردن، امیدبخشی و تعدیل توقّعات و گلایههای همسر است.
داعشی ها محاصره اش کردن
تا تیر داشت با تیر جنگید
تیرش تموم شد
داعشی ها نیت کرده بودن زنده بگیرنش
همون موقع حاج قاسم هم توی منطقه بود
خلاصه اینقدری این بچه رو زدن تا دیگه بدنش هم کم آورد و اسیر شد
ولی یک لحظه هم سرشو از ترس پایین نیاورد...
تشنه بود آب جلوش می ریختن روی زمین
فهمیدن حاج قاسم توی منطقه اس
برای خراب کردن روحیه حاج قاسم بیسیم رضا اسماعیلی رو گرفتن جلو دهن رضا و چاقو رو گذاشتن زیر گردنش 😭
کم کم برا این که زجر کشش کنن آروم آروم شروع کردن به بریدن سرش و بهش می گفتن به حضرت زینب فحش بده پشت بیسیم 😭
اینقدر یواش یواش بریدن که ۴۵ دقیقه طول کشید... 😭
ولی از اولش تا لحظه ای که صدای خر خر گلو آمد این پسر فقط چند تا کلمه گفت: اصلا من آمدم جون بدم برای دختر مظلوم علی...
اصلا من آمدم فدا بشم برای حضرت زینب... اصلا من آمدم سرم رو بدم...
یا علی یا زهرا...
میگن حاج قاسم عین این ۴۵ دقیقه رو گریه می کرد
بعدم سر رضا رو گذاشتن جعبه و فرستادن برای حاج قاسم... 😭
امنیت ما اتفاقی نیست عزیزان چقدر سرها و خون ها دادیم تا توانستیم به این آرامش برسیم... 😭💔
#شهید_رضا_اسماعیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 راهکار تاثیر گذار بودن در کارها از زبان شهید کاظمی
| انتشار به مناسبت سالگرد شهادت سردار حاج احمد کاظمی |
🔹️ در این فیلم کوتاه راهکار تاثیر گذاربودن و ظلم نکردن به عمر ، خدمت و جایگاه خودمان، از زبان شهید حاج احمد کاظمی؛ یار و همراه شهيد حاج قاسم سلیمانی به نمایش گذاشته شده است.
◇ همراه با تصاویری از حاج قاسم در زمان فرماندهی لشکر ثارالله کرمان...
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#شهید_احمد_کاظمی
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۳:🌺
همه خوبيها فقط به دست توست:
به قدرت رسيدن پادشاهان و زوال حكومتشان، به دست آوردن پست و مقامهاي حكومتي و از دست دادن آنها، به ثروت رسيدن افراد و ورشكسته شدن آنان، داستانهاي شيرين و تلخي است كه صفحات تاريخ زندگي انسانها از آن پر مي باشد. اگر با دقّت در اين سرگذشت ها نگاه كنيم متوجّه مي شويم كه رسيدن به قدرت و ثروت و شهرت به خاطر استفاده از ابزارهايي بوده و از دست دادن آنها نيز علّت هاي مشخّصي داشته است. جلب اعتماد مردم، بهره بردن از ناداني آنان ، فهميدن نيازهايشان و...هر كدام مي تواند در كسب قدرت و ثروت مؤثّر باشند. در مقابل، ظلم و ستم، دروغ و كلاهبرداري، تنبلي و خستگي و...مي تواند علّت از دست دادن قدرت و ثروت شود. رسیدن به خوبی ها یا از دست دادن آنها همگی در گرو توجّه یا عدم توجّه به قوانینی است که در این جهان وجود دارد، امّا چه كسي اين قوانين را وضع كرده و به آنها اثر بخشيده است؟ اين آيات مهم و نوراني به ما يادآوري مي كند كه همة قوانين جهان آفرينش، توسط خداي بزرگ وضع شده و بر آن قوانين نظارت مي كند. تمام فرمانروايان» ـ خوب يا بد ـ به خاطر بهره بردن از قوانين او به قدرت رسيده اند و به خاطر بي توجّهي به آنها، سقوط كرده اند. هركس كه به عزّت و سربلندي رسيده، به خاطر پايبندي اش به سنتها و قوانين الهي بوده است و علت خواري و ذلّت هر كسي، پشت كردن به قوانين خداست. خدايي كه بر هر كاري تواناست؛ خدايي كه با قدرت بي پايانش، زمين را در مدار خود به گونه اي حركت مي دهد كه فصول مختلف ايجاد شود و دائماً ساعات روز و شب تغيير كند و كم يا زياد گردد. خدايي كه موجودات زنده را از مواد بي جان به وجود مي آورد و پس از مدتي، جان آنها را مي ستاند و دوباره به مواد بي جان تبديل مي كند. خدايي كه همة موجودات را روزي مي بخشد و به هر كس كه بخواهد، بدون حساب و بي پايان لطف و عنايت مي كند. آري؛ توجه به اين واقعيّت كه همة خوبیها به دست خداوند است، نگاه انسان را به جهان تغيير مي دهد. در اين صورت انسان اگرچه تلاش و كوشش مي كند و از اسباب و وسايل موفقيت بهره مي گيرد، ولي دائماً به نيرويي توجه دارد كه آن اسباب و وسايل را فراهم كرده است و از آن قدرت بيپايان تقاضا مي كند كه او را در مسير زندگي اش موفّق كند.
مطالعة پيشوايان دين به روشني نشان ميدهد كه آن مردان قوي دل، خدا را تنها عامل عزّت و سربلندي مي شمردند و در راه مقدس خود، ذرهّ اي از دشمنان خدا هراس نداشتند. همين اعتقاد موجب شد كه پيامبر بزرگ ما درباره پيشنهادهاي فريبنده مشركان فرمود:
«اگر خورشيد را در دست راست من و ماه را در دست چپ من بگذارند، پيشنهاد آنان را قبول نمي كنم»[1]. براساس همين اعتقاد بود كه پيشواي نخست ما فرمود: «به خدا سوگند اگر تمام عرب برعليه من با هم متّحد شوند، من به آنان پشت نكرده، فرار نمي كنم»[2].
[1] بحارالانوار، ج18، ص182
[2] نهج البلاغه، نامة45
🔴حقيقت براى حق طلبان آشكار است
#نهج_البلاغه
◽️قَدْ بُصِّرْتُمْ إِنْ أَبْصَرْتُمْ، وَقَدْ هُدِيتُمْ إِنِ اهْتَدَيْتُمْ، وَأُسْمِعْتُمْ إِنِ اسْتَمَعْتُمْ
🌗حقيقت به شما نشان داده شده است اگر چشم بينا داشته باشيد و وسائل هدايت در اختيار شماست اگر هدايت پذير باشيد و صداى حق در گوش شماست اگر گوش شنوا داشته باشيد»
📘#حکمت_157