فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم
🔹دروغ گفته است هرکس گمان می کند مرا دوست دارد در حالی که با این (علی علیه السلام) دشمن است
_________________________
🌸9 روز تا برترین عید🌸
✅همسرداری
✍️حضرت ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﺍﻛﺮﻡ صلیاللهعلیهوآله وسلم:ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻫﺎی ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﺑﻪ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺑﺎ ﯾﻜﺪﯾﮕﺮ ﻭ ﯾﺎ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﺪﺍحافظی ﺻﺪﻗﻪ ﺍﺳﺖ و ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﻧﻔﺎﻕ فی ﺳﺒﯿﻞ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺭﺯﺵ ﺩﺍﺭﺩ.
📚ﻛﺎفی ﺝ ۵ ﺹ ۵۶٩
هر زنی که در خانه همسرش، به قصد اصلاح، چیزی را از جایی بردارد و در جای دیگر بگذارد، خداوند عزّوجلّ به او توجّه می کند، و هرکس خداوند مهربان به او توجّه کند، او را عذاب نمی کند.
📚امالی صدوق، ص۴١١
🌼روز عرفه
✍️نهم ذیحجه را روز عَرَفه میگویند. این روز از روزهای مهم برای مسلمانان و از جمله شیعیان است. اگرچه عید نامیده نشده اما همچون عید خوانده شده است. از سوی دیگر از آنجا که امام حسین( ع) حرکت خود را بسوی کربلا پس از مراسم حج آغاز کرد این روزبرای شیعیان از اهمیت بسزایی برخوردار است. «دعای امام حسین در روز عرفه» از مهم ترین اعمال این روز است که پس از نماز ظهر و عصر خوانده میشود. عید قربان پس از روز عرفه قرار دارد.
در باره نامگذاری این روز به عرفه در برخی روایات آمده است: جبرائیل علیه السلام هنگامی که مناسک را به ابراهیم میآموخت چون به عرفه رسید به او گفت «عرفت؟» (فهمیدی؟) و او پاسخ داد «آری» لذا به این نام خوانده شد. و نیز گفته اند سبب آن این است که مردم از این جایگاه به گناه خود اعتراف میکنند و بعضی آن را جهت تحمل صبر و رنجی میدانند که برای رسیدن به آن باید متحمل شد. چرا که یکی از معانی «عرف» صبر و شکیبایی و تحمل است. خدای خوبم در روز عرفه دلم میخواهد برای همه بندههایت دعا کنم
الهی
شادکن دلی را که گرفته و دلتنگ است
بی نیاز کن کسی را که به درگاهت نیازمند است
امیدوار کن کسی را که به آستانت آمده
بگیر دستانی را که اکنون بسوی تو بلند است
مستجاب کن دعای کسی که با اشکهایش دارد تو را صدا میزند
حامی آن دلی باش که تنهاشده و راه چاره اش باش
دستگیرِ دستی باش که درمانده شده و رو به آسمانت دراز
🌹خدای نازنین من ، عزیز قلب من سلامتی و شادی را مهمان دائمی دلهای عزیزان و دوستانم گردان .آمین
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🌸 اعمال مهم در در روز عرفه 🌸
✍️در روز عرفه اعمالی وارد شده است که سه چهار تا از آن خیلی مهم است. ازجمله : غسل و روزه و دعا و زیارت امام حسین (علیه السلام)
مومینین بزرگوار دوچیز خیلی مهم رو باید مدنظر شون داشته باشند .
❶ دعاء
❷ زیارت امام حسین علیه السلام
نکته ی اول که دعاست ، روز عرفه روز دعا و نیایش هست. که مرحوم ملک تبریزی عارف بزرگوار در کتاب المراقبات می فرماید: با این که روزه ی امروز در روایت دارد کفارهّ ی روزه ی 90ساله است. اما گفتن روزه اگر باعث ضعف کسی می شود که نمی تواند دعا بخواند، روزه را نگیرد بلکه دعا بخواند. چون آن دعا مهم تراست.
جوانی که سابقه ی خوبی هم نداشت و مکّه نصیبش شده بود وقتی که وارد مسجد الحرام شد و دید سیل مردم را که دور خانه ی خدا می چرخند ؛ بغض گلویش را گرفت و با خدا خواست حرف بزند گفت: خدایا! وقتی نخود و لوبیا رو می خریم ؛ اونها رو با آشغال و درهم می خریم تو هم ما رو با این حاجی های خوب در هم قبول کن. یکی از بهترین دعا های امروز؛ دعای اباعبدالله الحسین است ، که در صحرای عرفات امام حسین به همراه یادانشان در آنجا بودند ؛یاران می گویند: امام حسین : اشک می ریختند از اول تا آخر دعا با اینکه خیلی طولانی هست.
بنا بر این دعای امام حسین ؛ یک دوره ی توحید است ،اگر کسی این دعا رو در روز عرفه بخواند وبه ترجمه ی آن توجه بکند ؛یک دوره ی خدا شناسی را گذرانده است . یکی از چیزهایی که امروز هست ؛ دعا در حق دیگران است. یکی از شاگردان امام کاظم (علیه السلام) بود که روایت آن در اصول کافی هم هست ؛ می گویند در روز عرفه خیلی گریه می کرد و مزاحمش نشدیم، تا در پایان مراسم دنبالش رفتیم و گفتیم حال خوبی داشتید ؛گفت : ابراهیم من امروز برای خودم دعا نکردم. گفتم: چطور! گفت: مولایم امام کاظم (علیه السلام ) فرمودند: هرکس برای برادر دینی اش دعا کند؛ صد هزار مثل او به خودش برمی گردد. پس بنا بر این برای یکدیگر دعا کنیم که به جای یکی، صد هزار گیرتون بیاد .
و دومی زیارت امام حسین (علیه السلام) است که امام صادق (علیه السلام) فرمودند: خداوند ابتدا به زائرین امام حسین نگاه می کند بعد به صحرای عرفات. چرا؟ به دلیل اینکه: اگر مکّه ای هست وصفا، زمزم ، منا و... هست به برکت کربلاست . اگر چه ما در مکّه و کربلا نیستیم که بتوانیم زیارت کنیم، ولی همین زیارت از راه دور هم خیلی ارزش دارد؛ که در همه ی مناسبت ها (عزا و عید قدیر و قربان و شب قدر و...) اول بر امام حسین تاکید ویژه شده است .
📚از بیانات حاج آقا عالی
🌟لحظه به لحظه از ظهر عرفه تا غروب مثل اکسیر حائز اهمیت است
✍️«روز عرفه را قدر بدانید از ظهر تا غروب عرفه ساعات مهمی است؛ لحظه لحظهی این ساعات حائز اهمیت است؛ اینها را با غفلت نگذرانیم. یک نمونه، این دعای عجیب امام حسین(ع) در عرفه است که مظهر خشوع و تذلل و تذکر و مظهر ابتهال در برابر پروردگار است. یک نمونهی دیگر دعای امام سجاد (ع) در صحیفه سجادیه است. اینهارا با تامل و تفکر بخوانید؛ این توشهی شماست.»
۹۴/۶/۲۵
🔴 #فرمول_خوشبخت_شدن
♥️♥️♥️
💠 خانمی سراغ دکتر رفت و گفت: نمیدانم چرا همیشه افسردهام و خود را زنی بدبخت میدانم چه دارویی برایم سراغ داری آقای دکتر؟ دکتر قدری فکر کرد و گفت: تنها راه علاج شما این است که پنج نفر از خوشبختترین مردم شهر را پیدا کنی و از زبان آنها بشنوی که خوشبخت هستند.
زن رفت و پس از چند هفته به مطب دکتر برگشت، اما این بار اصلاً افسرده نبود. او به دکتر گفت: برای پیدا کردن آن پنج نفر، به سراغ پنجاه نفر که فکر میکردم خوشبختترینها هستند رفتم اما وقتی شرح زندگی آنها را شنیدم فهمیدم که خودم از همه خوشبختتر هستم!
❤️❤️❤️
💠 خوشبختی یک احساس است و لزوماً با ثروت و مال اندوزی به دست نمیآید. خوشبختی #رضایت از زندگی و #شکرگزاری بابت داشتههاست نه افسوس بابت نداشتهها!
♥️♥️♥️
💠 از امروز، به داشتههای خود نگاه دقیقتری کنیم و بابت هرکدام شکر خدا را بجا آوریم. فکر کردن به نداشتههایی که توام با گلایه و غر زدن باشد فقط حال ما را خراب میکند.
🤔 تا حالا شده کنجکاو بشی که امام حسین(ع) چطوری با خدا حرف میزده؟
🤲خدایا! چنانم کن که از تو بترسم
🤲گویا که تو را میبینم
🤲و با پرهیزگاری مرا خوشبخت گردان
🤲و به نافرمانیات مرا بدبخت مگردان
🤲خدایا بینیازی را در ذاتمو یقین را در دلم
🤲اخلاصرادر عملم ونور را در دیدهام قراردِه
🤲خدایا گرفتاریام را برطرف کن
🤲و زشتیام را بپوشان و خطایم را بیامرز
امروز خدا به ما این فرصت رو داده تا با زبان امام حسین(ع) باخودش حرف بزنیم
👌این فرصت رو از دست ندیم
#دعای_عرفه
#قرآن_و_اهلبیت_جدا_نشدنیاند
#ته_انداز_مرغ
ران بدون استخوان ۳-۴ تکه
برنج ۳ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل و پاپریکا
کره
روغن مایع
لیموترش تازه
طرز تهیه:ابتدا مرغ ها را مزه دار کنیم تا یه مرغ خوش طعم داشته باشیم طبق ویدیو مرغ ها را با نمک و فلفل و پاپریکا،پیازهای خلالی و لیموترش تازه و روغن ترجیحا زیتون حداقل به مدت یک ساعت مزه دار میکنیم بهتره از ران مرغ استفاده کنید که چربی مناسبی داره حتی میتوانید مرغ را با پوست ته انداز کنید،بعد از چند ساعت مرغهای مزهدار شده را از یک طرف در مخلوطی از کره،روغن،زعفران سرخ کنید. سمت دیگر مرغ که قرار است کف قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن ندارد. (توجه داشته باشین سرخ شدن مرغ در حد خیلی کم انجام میشود) در این فاصله برنج را در آب جوش بریزید و بپزید و آبکش کنید. برنج نباید نرم شود و باید دانه دار باشد.
کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن و زعفران بریزید و وقتی داغ شد مرغها را از سمتی که سرخ نشده است کف قابلمه بچینید.و از برنج برداشته و لابه لای و روی مرغها بریزید و آن را پهن و فشرده کنید.
ته انداز مرغ زعفرانی را روی شعله ملایم گاز و شعله پخشکن به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت دم بگذارید تا مرغها حسابی سرخ و طلایی شوند. بعد از پخت ته انداز آن را به صورت قالبی در یک دیس گرد برگردانید و نوش جااان😋😋😋😋😋😋
کد۱۴۷۹
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
برنامه روز عرفه در فضای اسکای روم
سخنران: حجت الاسلام فاطمی نیا
مداح: حاج مهدی میرداماد
برنامه به صورت صوتی برگزار می گردد(به علت حجم بالای تصویر امکان پخش تصویر نیست)
جهت حضور در برنامه از ساعت 14:30 امروز با لینک زیر و با مرور گر کروم و یا فایرفاکس وارد برنامه شوید
https://www.skyroom.online/ch/rezab/yaranevelayat313
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
🎤🎤🎤مسابقه: نکات مهم سخنرانی حجت الاسلام فاطمی نیا و 10 نکته مهم دعای عرفه را در برگه آچار به مدیر کانال ارسال نمایید.🌹🌷
هدایت شده از 🌷شمیم یار🌷
سخنرانی-حجت-الاسلام-فاطمی-نیا_فضائل-روز-عرفه-و-عید-قربان.mp3
28.4M
سخنرانی حجت الاسلام فاطمی نیا با موضوع عرفه
☀️ به نام پروردگار توانا و مهربان
سلام
ان شاءالله صبح تون پر امید
حال دلتون قشنگ
روزگارتون گرم محبت
و زندگی تون پر از عطر و مهربانی خداوند
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز چهارشنبه زیبایتان به خیر
🌺الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز چهارشنبه :
یا حی و یا قیوم ( ای زنده و پاینده )
(۱۰۰مرتبه)
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(122)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران واماممان و خانم فاطمه الزهرا (س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
4_6012671158875325628.mp3
1.9M
🔸ترتیل صفحه 122 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
🌸نکته تفسیری صفحه ۱۲۲🌸
دو سرنوشت متفاوت:
مطالعه ی نحوه ی زندگی انواع و اقسام جانداران نشان می دهد که افراد هر نوع از آنان، به یک شکل به دنیا می آیند، زندگي مي كنند و از دنیا می روند. البته این قانون عمومی، یک استثنای مهم دارد، و آن، زندگی انسان است؛ موجود پیچیده ای که اگرچه مانند همنوعان خود به دنیا می آید و سال های نخست زندگی اش را می گذراند، با کمی بزرگ شدن و آشنایی با راه خوب و بد، یکی از آن دو را انتخاب می کند، و بدین ترتیب، به یکی از دو سرنوشت متفاوت «بهشت» یا «دوزخ» می رسد. از همین رو خداوند هزاران پیامبر خود را یکی از پس دیگری به سوی مردم فرستاد و آنان را از سرنوشت بی نهایت خوب یا بی نهایت بدشان آگاه کرد تا مردم با چشمان باز، یکی از این دو راه را انتخاب کنند. درست به همین سبب، بخش عمده ای از آیات قرآن، به توصیف بهشت و دوزخ اختصاص یافته است؛ دو سرانجامی که پیش روی ماست و ما خواه و ناخواه به آن دو می رسیم و تنها اختیار داریم که یکی از آن دو را انتخاب کنیم و راه سومی برایمان وجود ندارد. بر اساس آیات قرآن، بهشت، باغی بیکران و به وسعت آسمان ها و زمین است که سراسر آن با درختان سرسبز و خرّم پوشیده شده است. در آن باغ، هر نوع لذّت و تفریح و خواسته ای وجود دارد، و فراتر از خواسته های انسان، نعمت هایی خواهد بود که هم اکنون توصیف شدنی نیست. «آنچه بینی، دلت همان خواهد/ وانچه خواهد دلت، همان بینی».
مدّت اقامت در بهشت، نامحدود است و پیری و مرگ در آن وجود ندارد. در روایتی می خوانیم که شخصی به نام ابوبصیر به امام صادق عرض کرد:
«ای فرزند پیامبر، مرا [به بهشت] تشویق کن.»
امام فرمود:
«ای ابوبصیر، بوی خوش بهشت از فاصله ی هزار سال راه استشمام می شود و پایین ترین خانه ی اهل بهشت آنقدر بزرگ است که اگر تمام جنیان و انسانها در آن میهمان شوند، باز هم برای آنان غذا و نوشیدنی وجود دارد و چیزی از نعمت های آن کم نمی شود.» آری، این سرنوشت بی نظیری ست که خداوند برای تمام انسانها آماده کرده است. پس باید مراقب باشیم که خانه ی خود را در بهشت از دست ندهیم؛ زیرا پیامبر خدا فرموده است:
«هر یک از شما دو خانه دارد؛ خانه ای در بهشت و خانه ای در آتش دوزخ. پس اگر کسی بمیرد و وارد جهنّم شود، اهل بهشت، خانه ی او را به ارث می برند.»