#مشاوره
💠 آیا درست است که به خاطر ترس از آسیبهای محیط خارج از خانه، فرزند را در خانه نگهداریم و به عنوان مثال او را در باشگاه و کلاسهای بیرون ثبت نام نکنیم؟
#پاسخ
#استاد_تراشیون
✍ چند نکته در پاسخ به این سوال:
1⃣ شما باید مجموعههای خوب را پیدا کنید و فرزندان را به آنجا برسانید.
2⃣ با اساتید مجموعه ارتباط برقرار کنید و دغدغه خود را از فرستادن فرزندان به محیط و مجموعه بازگو کنید، به عنوان مثال بگویید فرزندم را آوردهام تا ورزش رزمی یاد بگیرد نه چیز دیگری.
3⃣ در سنین پایین، دوست خوب برای او انتخاب کنید. در اینصورت وقتی به سنین 15-16 سالگی که رسید و آزادتر شد، اشتباه نمیکند و حتما با دوستان فرزندانتان هم رابطه بگیرید.
🔸روزی پیامبراکرم صلی الله علیه و آله، کودکی که در کوچه بازی میکرد را بغل کردند و بوسیدند و مهربانی کردند.
اصحاب سوال کردند که او که بود؟
حضرت فرمودند: او دوست حسین(ع) بود.
این کودک بعدها در رکاب امام حسین علیه السلام در روز عاشورا، شهید شد.
#ترس_کودک
#تلویزیون و ترس بچه ها
دیدن #خواب های بد، احساس اضطراب، ترس از تنها بودن و کناره گیری از جمع دوستان از جمله علائم و نشانه های وحشت یا ناراحت بودن کودکان است.
مطالعات نشان داده اند این نوع ترس ها بیشتر از طریق فیلم ها به بچه ها منتقل می شود و ترس ناشی از تلویزیون می تواند باعث مشکلات خواب در کودکان شود. موجودات ترسناکی مانند هیولایا چیزهای عجیب و غریب بخصوص کودکان 2 تا 7 ساله را می ترساند.
👈 محققان معتقدند اگر به بچه ها بگویید که این تصاویر واقعی نیستند نیز کمکی به آنها نکرده اید، زیرا بچه های زیر 8 سال نمی توانند تفاوت میان واقعیت و خیالپردازی را درک کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرزند_دلبندم
⭕️ موضوع : مشکلات تحصيلي فرزندان
🎙 سخنران : استاد تراشیون
💬 سوال : بچه ممیز چه خصوصیاتی دارد؟
✅ پاسخ:
🔹 حضرت آیت الله خامنه ای : سن تمییز، به تبع اختلاف اشخاص در استعداد و درک و هوش، مختلف است؛ و زن باید بدن و موى خود را از مرد نامحرم بپوشاند بلکه احتیاط واجب آن است که بدن و موى خود را از پسرى هم که بالغ نشده ولى خوب و بد را مىفهمد و به حدى رسیده که مورد نظر شهوانى است بپوشاند.
🔹 آیت الله مکارم شیرازی : منظور از بچه ممیز کودکی است که مسائل جنسی را اجمال درک می کند و در چنین صورتی احتیاط آن است که نامحرم در مقابل او بی حجاب نباشد.
📚 منبع: استفتاء از سایت مراجع عظام
📝در کلاس داستاننویسی خلاق، به علاقمندان نویسندگی راه هایی برای یافتن سوژه، انتخاب زاویه دید مناسب، روشهایی برای ایجاد خلاقیت در داستان و جذاب کردن متنهایشان آموزش داده میشود.
اين دوره، به صورت فشرده و برای 6 جلسه طراحی شده است. در پایان این دوره، انتظار داریم شرکتکنندگان چند قدم به سمت حرفهای شدن در نویسندگی نزدیک شده باشند، بتوانند ایده هایشان را روی کاغذ بیاورند و تبدیل به خوانندگانی تیزبین و نکتهسنج شوند.
🖋️سرفصل های دوره:
آشنایی با انواع نوشته ها
سوژه یابی
ویژگی های فکر اولیه
شیوه های یافتن فکر اولیه
زاویه دید
ارکان داستان
پرداخت شخصیت
👈کلاس رایگان به صورت مجازی می باشد 🌺
در پایان دوره گواهی معتبر اعطا می شود 🌺
eitaa.com/khanehonarmandan110
💠 به نام خداوند جان و خرد!
سلام به شما
خستگی را در رختخواب رخوت بپیچیم
و کفش هایمان را به صبحی تازه آشنا کنیم
و با سلامی دوباره به آفتاب، سفر صبح را آغاز کنیم
🌺(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)🌺
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
✅ سلام و ادب
روز شنبه زیبایتان به خیر
🌺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ🌺
✅ ذکر روز شنبه :
یا رب العالمین ( ای پروردگار جهانیان )
100 مرتبه.
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(167)🌹را تلاوت کرده و به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
4_5859327980160943417.mp3
1.84M
🔸ترتیل صفحه 167 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه - عراق
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۶۷🌷
👈آیا خدا را می توان دید؟:
بر اساس آیات قرآن، خدای بزرگ با پیامبر خود موسی قرار گذاشت که آن حضـرت چهل شبانه روز را در کوه طور به عبادت و راز و نیاز با او سپری کند و پس از آن، کتاب آسمانی تورات را از خدا تحویل بگیرد. در این مدّت، اتّفاقات مهمی رخ داد که این آیه به یکی از آن ها اشاره می کند.
بر اساس این آیه، خداوند در کوه طور با حضرت موسی سخن گفت. البته این نخستین باری نبود که خدا با حضرت موسی سخن می گفت؛ بلکه در ابتدای رسالت آن حضرت نیز در سرزمین مقدس «طُوی» با او سخن گفته بود. به همین علت، در میان پیامبران خدا، حضـرت موسی به «کلیم الله»، یعنی شخصی که خدا با او سخن گفته، معروف است.
البته روشن است که خداوند، مانند ما سخن نمی گوید؛ بلکه صدایی را در فضا پدید آورده و بدینوسیله پیام خویش را به گوش حضرت موسی رسانده است. به هر حال، پس از سخن گفتن خدا با حضـرت موسی، او تقاضا کرد که خداوند خود را به او نشان دهد. البته به درستی روشن نیست که آن پیامبر الهی برای چه منظوری چنین تقاضایی کرد؛ آیا او از طرف قوم خود چنین درخواستی را از خدا کرد یا این واقعاً خواسته ی خودش بود؟ به هر حال، پاسخ خدا به این درخواست این بود که او به هیچ وجه دیده نمی شود. می دانیم که فقط اشیای مادّی به چشم می آیند و خدا جسم نیست که بتوان او را با چشم دید. خدا امّا برای نشان دادن قدرت و بزرگی خود به حضرت موسی، به او فرمود که به کوهی که در برابرش بود، نگاه کند. در همان لحظه، آن کوه عظیم تکه تکه شد، و خدا بدین روش به پیامبر خود فهماند که بسیار بزرگ تر از آن است که بتوان او را با چشم دید؛ بلکه هر آنچه دیده می شود، مخلوق اوست و در دستان قدرت او قرار دارد. پس از آن اتفاق هولناک، موسی بیهوش بر زمین افتاد، و پس از به هوش آمدن، خدا را ستود و از اینکه دیده شود، پاک و منزّه شمرد. آری، خدای بزرگ، نه در دنیا و نه در آخرت دیده نمی شود و کسانی که خیال می کنند او را می توان دید، خدای جهان آفرین را مانند مخلوقاتش فرض کرده اند. در روایتی می خوانیم که شخصی از امام صادق پرسید:
«آیا خدا در قیامت دیده میشود؟»
امام فرمود: «خدا از چنین چیزی بسیار پاک و منزه است. چشم ها فقط چیزهایی را می بینند که رنگ و حالت داشته باشند؛ در حالی که خدا، آفریننده ی رنگ و حالت است [و خودش جسم نیست که رنگ و حالت داشته باشد].» آری، خداوند دیدنی نیست؛ امّا درک شدنی است. دلهای باایمانِ بندگان صالح خدا او را چنان درک می کنند که گویا همواره او را می بینند؛ چرا که نشانه های وجود خداوند در ذرّه ذرّه ی این عالم و در تمام لحظات حیات انسان مشاهده می شود.