💎 اللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹🌷🌼🌹
آیات صفحه🌹(204)🌹را تلاوت کرده و
به پیامبران، اماممان، خانم فاطمه الزهرا(س)و خانم معصومه(س)هدیه می نماییم:
☀️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
4_5998805866277503224.mp3
1.71M
🔸ترتیل صفحه ۲۰۴ با صدای استاد حامد ولیزاده _مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای استاد عباس سلیمی
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۴🌷
مسجد بهشتیان؛ مسجد دوزخیان:
پس از هجرت پیامبر به مدینه، گروهی از مسلمانان، در سرزمین قبا در نزدیکی مدینه مسجدی را ساختند و از پیامبر تقاضا کردند که به آنجا تشریف آورده، در آن مسجد نماز گزارد. آن حضرت نیز دعوت آنان را پذیرفت و آن مسجد را متبرّک کرد. پس از این ماجرا، گروهی از منافقان که به سازندگان بااخلاص مسجد قبا حسادت می ورزیدند، به بهانه ی اینکه افراد پیر و از کار افتاده توانایی آمدن به مسجد پیامبر را ندارند، از آن حضرت اجازه ی ساختن مسجدی را برای آن افراد ناتوان گرفتند و سپس از ایشان خواستند که به آنجا تشـریف آورده، نماز گزارد. پیامبر به آنان اجازه ی ساخت داد و چون برای جنگ عازم تبوک بود، به آنان فرمود که پس از بازگشت، در مسجد ایشان نماز خواهد خواند. حقیقت این بود که منافقان با بنای آن مسجد، از یک سو درصدد ساختن پایگاهی برای شورش بر ضد حکومت اسلامی بودند و از سوی دیگر می خواستند با جمع شدن در آنجا، مسجد پیامبر و مساجد دیگر مانند مسجد قبا را از رونق بیندازند و میان مسلمانان تفرقه ایجاد کنند. پس از بازگشت پیامبر از تبوک، منافقان نزد آن حضرت آمدند و تقاضایشان را برای حضور ایشان در مسجد خود تکرار کردند؛ امّا پیامبر از طریق وحی باخبر شد که این ماجرا توطئه ای حساب شده برای تضعیف اسلام و براندازی آن است. به همین سبب، گروهی از مسلمانان را مأمور کرد که آن مسجد را ویران کرده، به محلّ نگهداری زباله تبدیل کنند. داستان آن مسجد ـکه بعدها به «مسجد ضرار» معروف شد یکی از حوادث عبرت آموز تاریخ اسلام است. آن ماجرا به مسلمانان آموخت که باید چشمان خود را باز کنند و فراتر از ظاهر اتّفاقات، پشت پرده ی آن ها را نیز تحلیل کنند؛ همچنین فریب دشمنانی را نخورند که در لباس دین، قصد نابودی آن را دارند.
آن اتّفاق به همگان آموخت که محلّ توطئه و تفرقه اندازی، محلّی ناپاک و آلوده است و تفاوتی با زباله دان ندارد؛ هر چند به آن «مسجد» گفته شود. از سوی دیگر، مسلمانان فهمیدند که مسجد حقیقی که مهم ترین پایگاه امّت اسلامی است چه ویژگی هایی دارد. بر اساس آیه ی 109، یک کانون مثبت و فعّال دینی، دارای دو ویژگی اساسی است:
نخست اینکه از ابتدا بر اساس صداقت و تقوا بنا شود و هدف از احداث آن، بندگی خدا و اجرای احکام اسلام باشد.
دوّم این که حامیان و پاسدارانش، افرادی پاک و درست کار و باایمان باشند. بدین ترتیب، هم انگیزه ی بنای مسجد و هم انگیزه ی مردم حاضر در آن باید پاک و مقدّس باشد. آنگاه چنین مسجدی، سزاوار زیارت قدوم پاک پیامبر اسلام است، و اگر در زمان حیات آن بزرگوار نباشد، سزاوار لطف و توجّه معنوی آن مرد آسمانی است.
❤️خويشاوندان پشت و پناه يکديگرند:
#نهج_البلاغه
◽️أَلاَ لاَيَعْدِلَنَّ أَحَدُکُمْ عَنِ الْقَرَابَةِ يَرَى بِهَا الْخَصَاصَةَ أَنْ يَسُدَّهَا بِالَّذِي لايَزِيدُهُ إِنْ أَمْسَکَهُ وَ لاَيَنْقُصُهُ إِنْ أَهْلَکَهُ»."
🌔آگاه باشيد! هيچ يک از شما، نبايد از بستگان نيازمند خود رويگردان شود و از آنان، چيزى را دريغ دارد; که نگه داشتنش مايه فزونى نيست و از بين رفتنش کمبودى براى او نمى آورد»
📘#خطبه_23
#پندانه
🔴قاعده ۹۹
✍️پادشاه از وزیرش میپرسد:
چرا همیشه خدمتکارم از من خوشحالتر است در حالی که او هیچچیزی ندارد و منِ پادشاه که همه چیز دارم، حال و روز خوبی ندارم؟
🔸وزیر گفت:
سرورم شما باید قاعده ۹۹ را امتحان کنید!
🔹پادشاه گفت:
قاعده ۹۹ چیست؟
🔸وزیر گفت:
۹۹ سکه طلا در کیسهای بگذار و شب آن را پشت درب اتاق خدمتکار بگذار و بنویس این ۱۰۰ دینار هدیهایست برای تو، سپس در را ببند و نگاه کن چه اتفاقی رخ میدهد!
🔹پادشاه نقشه را آنطور که وزیر به او گفته بود، انجام داد.
🔸خدمتکار پادشاه، آن کیسه را برداشت و موقعی که به خانه رسید سکهها را شمرد، متوجه شد یکی کم دارد!
🔹پیش خود فکر کرد که آن را در مسیر راه گم کرده است. همراه با خانوادهاش کل شب را دنبال آن یک سکه طلا گشتند و چیزی پیدا نکردند.
🔸خدمتکار ناراحت شد از اینکه یک سکه را گم کرده است. پریشانی به سراغش آمد. با آنکه آن همه سکههای دیگر را در اختیار داشت.
🔹روز دوم خدمتکار پریشانحال بود، چرا؟! چون شب نخوابیده بود.
🔸وقتی که پیش پادشاه رسید چهرهای درهم و ناراحت داشت و مثل روزهای قبل شاد و خوشحال نبود.
🔹پادشاه آن موقع فهمید که معنی قاعده ۹۹ چیست.
🔸آری، قاعده ۹۹ آن است که همه ما ۹۹ نعمت در اختیار داریم که خداوند به ما هدیه داده است و تنها دنبال یک نعمت هستیم که به نظر خودمان مفقود است.
🔹و در تمام ادوار زندگیمان دنبال آن یک نعمت گمشده میگردیم و خودمان را به خاطر آن ناراحت میکنیم و فراموش کردهایم که چه نعمتهای دیگری را در اختیار داریم.
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍️موضوع: ازدواج به روایت استاد قرائتی
🔆 متن شبهه:
( ویدئوی فضای مجازی) دعوای دو مرد ایرانی بر سر ضایعات کارتن و ورود تانکرهای بنزین ایرانی به لبنان و شادی مردم لبنان!
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ در این ویدئو، به مخاطب القاء می شود که دلیل فقر و بیچارگی مردم ایران، این است که سرمایه و اموال ملّت به لبنانی ها و سوری ها بخشیده می شود.
2️⃣ ایران یک لیتر بنزین رایگان هم به لبنان نداده بلکه در شرایطی که هم ایران نمی تواند بنزین بفروشد و نه لبنان می تواند بنزین بخرد، با واسطه گری تجار لبنانی، محموله های بنزین ایرانی خریداری شده و به لبنان منتقل می شود. شادی مردم لبنان نه بخاطر شکستن تحریم هاست نه اینکه مثلا بنزین رایگان به دستشان رسیده باشد.
3️⃣ هر عاقلی هزینه های ایران در سوریه و عراق برای مبارزه با داعش را منطقی می داند زیرا امروز دیگر برای همه آشکار شده که اگر ایران با داعش نمی جنگید، نه فقط ایران یا کشورهای منطقه خاورمیانه، بلکه کل کشورهای جهان، درگیر این غده سرطانی شده بودند.
4️⃣ فقر و اختلاف طبقاتی مانند همه کشورهای جهان در ایران هم وجود دارد و قابل انکار نیست. اما قطعا عامل این مشکلات، فشارهای بیگانگان و کشورهای معاند و مدیریت داخلی است نه اقدامات خارجی جمهوری اسلامی ایران. توضیح اینکه ما نفت و بنزین خود را می فروشیم ولی کشورهای معاند مانع انتقال پول به ایران میشود و اندک پولی که به کشور باز می گردد مدیریت ضعیف داخلی نمیتواند این پول را در راه رونق تولید و فقر زدایی هزینه کند.
# فایل_آموزشی
✅ چگونه با تندخویی و پرخاشگری همسرم کنار بیایم؟
💠 بسیاری از خانم ها گلایه می کنند که همسرشان خیلی زود از کوره در رفته و ممکن است ناسزا بگوید.
در پاسخ به این مسأله بهتر است ابتدا به تفاوت بین خشم و پرخاشگری بپردازیم:
🔻خشم در واقع یک احساس ذاتی است و هرکسی ممکن است آن را تجربه کند، در صورتی که پرخاشگری نوعی رفتار اکتسابی است که می تواند از محیط پیرامونی آموخته شود.
🔻پرخاشگری به دو صورت کلامی و فیزیکی دیده می شود. فرد پرخاشگر معمولاً به خاطر ناکامی هایش به دنبال سلطه بر دیگران است.
❗️بنابراین واکنش اطرافیان تأثیر مستقیمی در استمرار یا خاموشی رفتارهای او خواهد داشت.
اگر چه پرخاشگری در مردان بیشتر جنبه فیزیکی و در زنان جنبه کلامی دارد. ولی شیوع آن در بین مردان بیشتر است.
👈 در هر صورت استفاده از راهکارهای زیر در مهار رفتارهای پرخاشگرانه همسر بی تأثیر نخواهد بود:
1️⃣⬅️ به رفتارهای پرخاشگرانه همسرتان پاداش ندهید؛ ممکن است همسر شما با بلند کردن صدایش به دنبال مرعوب کردن شما باشد. بنابراین بهتر است به جای برخوردهای منفعلانه، هوشمندانه رفتار کنید.
استفاده از جملاتی نظیر« حق با شماست» قدری باعث آرامش او می شود. سپس می بایست در یک فرصت مناسب با لحنی نرم و مؤدبانه نظر خود را در قالب یک پیشنهاد مطرح کنید.
2️⃣⬅️ صحبت های همسرتان را قطع نکنید.
سعی کنید شنونده خوبی باشید و اجازه دهید هیجاناتش را با صحبت کردن تخلیه کند. این کار باعث می شود خیلی زود آرام بگیرد.
3️⃣⬅️ هرگز او را با دیگران مقایسه نکنید و همواره با او محترمانه رفتار کنید.
4️⃣⬅️ به جای قهر کردن و واکنش های هیجانی بهتر است احساسات خود را به صورت شفاف و به دور از طعنه وکنایه و یا شکایت، در قالب چند جمله کوتاه بیان کنید.
5️⃣⬅️ از غر زدن بپرهیزید؛ ابراز نارضایتی با طعنه و کنایه های نیش دار فقط آتش خشم او را شعله ورتر می کند.
6️⃣⬅️ مقابله به مثل نکنید؛ مطمئن باشید با بلند کردن صدایتان اوضاع از این هم که هست وخیم تر می شود.
7️⃣⬅️رفتارهای مثبت او را شناسایی و تقویت کنید؛ هر فردی، هرچند هم که تندخو باشد، بالاخره در ساعاتی از روز آرام است و رفتارهای مثبتی از او سر می زند.
بنابر این با تمرکز بر ویژگی های مثبت او و تحسین آن ها موجبات تقویت این رفتارها را فراهم آورید.
8️⃣⬅️اگر همسرتان با افراد پرخاشگر مراوده دارد، او را تشویق کنید که ارتباطش را کمتر کند.
9️⃣⬅️در یک فضای صمیمی و مناسب، صادقانه از همسرتان بخواهید خواسته هایش را با شما درمیان بگذارد و تا جایی که امکان دارد تلاش کنید خواسته هایش مرتفع شود و یا آنگونه باشید که او می پسندد. یکی از مهم ترین علل خشم و پرخاشگری فرد ناکامی او در رسیدن خواسته هایش است.
🔟⬅️به همسرتان بگویید که رفتارهای او تأثیر منفی زیادی بر سلامت روح و جسم شما و خودش همچنین زندگی مشترک و فرزندانتان دارد.
1.54M
🔰 #فایل_آموزشی
❇️موضوع: چگونه فرزندانمون رو #با_حجاب کنیم
❇️استاد هادی کاظمیان«کارشناس ارشد مشاوره و مدرس خانواده»
🎗به دوستان عزیز پیشنهاد می کنیم حتما این فایل صوتی را گوش بدهند 👆👆👆
لطفا نشر دهید 🙏💖
اگر از کودک خود خواستهاید کاری را انجام دهد، بگذارید خودش آن کار را تمام کند.
حتی اگر در مقایسه با مدت زمانی که شما میتوانید آن کار را انجام دهید، به دو برابر آن زمان یا مقدار بیشتری وقت نیاز داشته باشد. حتی اگر جمع کردن لباس خواب برای او پنج دقیقه هم طول میکشد، بگذارید که او خودش این کار را انجام دهد. (مگر اینکه واقعا عجله داشته باشید)
در این حالت، وقتی خودش کار را تمام میکند در مقایسه با زمانی که شما کار او را تمام کنید، او احساس موفقیت و اعتماد به نفس بیشتری تجربه خواهد کرد.