eitaa logo
گل یاس
272 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
2.2هزار ویدیو
233 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
س: دو بار گفتن تسبيحات اربعه در ركعات سوم و چهارم نماز چه حكمى دارد؟ ج) يك بار كافى است و دو بار موجب بطلان نيست البته بار دوم را به نيّت مطلق ذكر بگويد. منبع: سایت هدانا برگرفته از استفتائات آیت الله العظمی خامنه ای.
زمان: حجم: 455.9K
💫✨ پرسش و پاسخ موضوع: لجبازی ، پرخاشگری فرزند با سلام وخدا قوت به شما وآرزوی بهترین ها براتون ؛ پسرم یازده سالشه، تو خونه خیلی لجباز، حاضر جوابه وتا بهش چیزی میگی باید به تندی برخورد کنه زود هم پشیمون میشه میگه ببخشید، منه که مادرشم با صدای بلند دادمیزنه سرم بد وبیراه میگه ولی بیرون اینجوری نیس الان توی مدرسه نفر اول مدرسه هست از هر نظرمدیر خیلی تعریفشو میکنه، نمیدونم باهش چه رفتاری داشته باشم با توجه به شرایط تک فرزندی ونبود پدرش کلا موندم چیکار کنم تا در آینده اینجوری نباشه نگران آینده وعذاب وجدان دارم که نکنه من بد تربیتش کردم ونیاز به کمک ومشورت شما خیر گرامی دارم اجرتون با خدا ---❀🌺🍃🌸🍃🌺❀--- پاسخ استاد کاظمیان«کارشناس ارشد خانواده»
🌷🌵🌷🌵🌷🌵🌷🌵🌷🌵🌷 💑 قوانین گفت و گوی زوجین ریزه‌کاری‌هایی که نباید فراموش کنیم ________☆♡☆____________ 🌺 در لفافه حرف‌ نزنید '''''''''"'"'""""""""""''""''''''""""""""""""""""''''''''''''''''''''''''''' 🌷 گاهی زن و شوهر، منظورشان را با سکوت و طرح یک مسئله انحرافی بیان می‌کنند و انتظار دارند که طرف مقابل هم منظورشان را بفهمد. لفافه‌گویی، گاهی ابهام را بیشتر می‌کند و فهم طرف مقابل را گرفتار مشکل می‌سازد. 🌵 خانم محترم! اگر وقتی جلوی ویترین مغازه می‌ایستید و از لباسی👗 تعریف می‌کنید، منظورتان این است که جناب شوهر آن را برایتان بخرد، کار درستی نمی‌کنید؛ چون مردها در این مواقع بیشتر به نگاه زیبایی‌شناسی شما توجه می‌کنند، بدون اینکه واقعاً منظورتان را فهمیده باشند. 🌷 آرزوی اینکه همسر شما فکرتان را بخواند و اینکه گمان کنید می‌توانید فکر او را بخوانید، باعث ناامیدی هر دوی شما می‌شود. به‌جای صبر کردن، آرزو کردن یا از خود پرسیدن، بگویید و سؤال کنید. مثل کودک دو ساله‌ای نباشید که می‌داند چه می‌خواهد اما هنوز مهارت‌های کلامی لازم را کسب نکرده است که بتواند خواسته‌اش را به صریح و روشن به زبان بیاورد و به همین دلیل اغلب گریه و زاری می‌کند.
بعضی اوقات برای اینکه بچه ها توجه والدین را جلب کنند وارد یک عادت بد و چرخه معیوب می شوند. تا زمانی که آنها ساکت، آرام و منطقی هستند و با هم همکاری و بازی می کنند، شما سرگرم کارهای خودتان هستید و هیچ توجهی به آنها ندارید. اما بلافاصله که جنگ و دعوا را با هم شروع می کنند شما سر صحنه حاضر می شوید، با آنها حرف می زنید، حتی آنها را دعوا می کنید، نصیحت می کنید و برای آنها وقت می گذارید. 👈 اگر در خانه شما این حالت وجود دارد، وقت آن است که با یک برنامه ریزی صحیح و تجدید نظر در برنامه های گذشته تصمیم بگیرید: ⏪ زمانی که فرزندان شما رفتار خوب و مناسب دارند، به آنها توجه کنید و آنها را و تحسین کنید. به طور مثال وقتی می بینید آنها مشغول بازی با یکدیگر هستند و در آن زمان رفتار دوستانه ای با هم دارند با یک بستنی یا میوه سراغ آنها بروید و بگویید: چقدر لذت می برم از اینکه می بینم شما به این خوبی با هم بازی می کنید و با هم دوست هستید و ... ⏪ سعی کنید نسبت به دعواها و جر و بحث های کوچک بی توجه باشید، گویی نه چیزی می بینید و نه چیزی می شنوید، سرگرم کار خودتان شوید، خونسرد و آرام بمانید و از نگاه کردن به آنها اجتناب کنید. ✔️ بعضی مواقع لازم است کارهای بچه ها را نادیده بگیرید. البته مشروط به این که هیچکدام از آنها در معرض آسیب و خطر نباشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹تقویم شیعه🌹 ☀️ امروز: شمسی: چهارشنبه ۰۸ دیماه ۱۴۰۰ میلادی:Wednesday 29 Desember 2021 قمری: الأربعاء، ۲۴ جمادی الاولی ۱۴۴۳ 🌹 امروز متعلق است به: 🔸حضرت امام موسی بن جعفر كاظم عليه السّلام 🔸حضرت امام علی بن موسی الرضا عليهما السّلام 🔸حضرت جواد الائمه؛ محمد بن علي التقي عليهما السّلام 🔸حضرت امام هادي، علي بن محمد النقي عليهما السّلام 💠 اذکار روز: 👈هزارمرتبه یا حى یا قیوم 👈۵۴۱مرتبه یا متعال بگوید تا عزت دائمی یابد. 🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ✅وقایع مهم روز: 🇹🇯 روز صنعت پتروشیمی 🇹🇯تصویب و امضاء قانون اساسی جمهوری ایران (۱۲۸۵ ه ش) ⏳🗓روز شمار تاریخ: ◼️۰۵ روز تا سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی ⬛️ ۰۸ روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ⬛️ ۱۸ روز تا سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها و روز تکریم مادران و همسران شهدا
صفحه 283 مصحف شریف سوره مبارکه اسرا 🕊👇
Valizadeh & Ghaderpanah4_5913287913453389436.mp3
زمان: حجم: 2.03M
🔸ترتیل صفحه 283 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام نهاوند 🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه 🕊👇
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۸۳🌷 مسافر: حالت قیام و ایستادن پایدادترین حالتی هستش که انسان بر جوانبش مسلط است قران چنین وضعیتی دارد اقوم است نسبت به تمام جوانب امور امور اخروی و دنیوی اتسان سعادت دنیا و اخرتش کسانیکه هم در مرحله عمل و هم درمرحله عقیده استوار و برحق باشند، البته خداوند آنها را به بهشت هدایت می نمایدوکسانی هم که در اعتقاد و عمل کافر باشند وعید الهی در حق آنها ثابت است وجایگاهشان جهنم خواهد بود، از میان صفات کفار به "کافربودن به قیامت" اشاره شده چون عدم ایمان به معاد سر منشا تمام دنیاپرسنیها و مخالفت با انبیاست انسان موجودی هستش که برای رسیدن به خواسته هاش عجله داره و همه پارامترها و جوانب امور رو نمی سنجه و بعد اقدام کنه با توجه به ایات قبل میشه گفت همین خصلت عجول بودنش اونو طالب دنیا و منافع مادی کرده چون ملموسه و زودتر بهش میرسه تا وعده ثواب اخروی و یا کلا دیر جواب دادن کارهای خیر هر کاری میخوایم انجام بدیم باید تمام جوانب امور رو بسنجیم منافع مادی و اخرویش رو بررسی کنیم مثل خود دستورات قرآن که اقوم هستش و محیط بر تمام جوانب امور ما هم در تصمیم گیریهامون و بررسیها تامل کنیم و پایدارترین و بهترین راه روانتخاب کنیم دین شیوه سبک زندگی اعتقاد ... که فقط یه بعد زندگی ادمها رو نشانه بره اخروی و یا دنیوی محکوم به شکست و زوال هستش خواست خدا بر این مطلب استوار است که آنچه موجب سعادت و شقاوت آدمی است همواره ملازم و همراه او باشد (همچون طوقی در گردن ) زیرا گردن تنهاعضویست که هرگز از انسان جدا نمی شود و جدایی آن ملازم موت اوست ، واین سرنوشت همان عمل آدمیست ، (لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری )،(برای انسان جز کرده او چیزی نیست و به زودی اعمال خود را می بیند).پس هر کس جز عملش سرمایه دیگری ندارد، و سرانجام طاعت و عمل نیک به بهشت و سرانجام گناه و معصیت به آتش جهنم می انجامد، حجت کتاب عمل ، حجتی قاطع است که هیچ خواننده ای در آن تردید نمی کند هر چند که خود شخص گنه کار باشد، چون خود عمل را به عینه مشاهده می کند و جایی برای تردید و انکار وجود ندارد و پاداش و کیفر نیزعین خود عمل است . هیچ کس در اخرت گناه کسی رو بر عهده نمی گیره حتی امامان کفر هم گناه پیروانشون رو بر عهده نمیگیرن منتها گناه اونا اشاعه عمل بد هستش و مسلمه هر چی وسعت انتسار عمل بیسنر باشه بیشتر زجر میکشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☀️أيُّهَا النَّاسُ مَنْ سَلَكَ الطَّرِيقَ الْوَاضِحَ وَرَدَ الْمَاءَ وَ مَنْ خَالَفَ وَقَعَ فِي التِّيهِ 🌎اى مردم آن کس که از راه آشکار برود به آب مى‌‏رسد و هر کس از راه راست منحرف شود سرگردان مى‌‏ماند. 📘