6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
🇮🇷#عملیات_بیت_المقدس در ساعات اولیه بامداد روز ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۱ با قرائت رمز عملیات « یا علی ابن ابیطالب » آغاز شد.
این عملیات سرانجام در تاریخ ۱۳۶۱/۳/۳ منجر به آزاد سازی خرمشهر گردید.
🎥تصاویر فوق بخشی از لحظات ثبت شده این عملیات است.
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
میلادی:Sunday 01 may 2022
قمری: الأحد، ٢۹ رمضان ۱۴۴۳
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
💠 اذکار روز:
👈۱۰۰۰ مرتبه یا ذَالجَلالِ و الاِکرام تا به فتح و نصرت برسی
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅تقویم روز:
🌏روز جهانی کار و کارگر
⏳🗓روز شمار تاریخ:
💐⌛️۰۱ روز تا عید سعید فطر
⬛️⌛️۱۵ روز تا سالروز شهادت حضرت حمزه علیه السلام (۳ ه ق)
⬛️⌛️۱۵ روز تا وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام (۲۵۲ ه ق)
✅با ما همراه باشید...
صفحه ۴۰۶ مصحف شریف
سوره مبارکه قصص و ابتدای سوره عنکبوت
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
4_6030681464280974828.mp3
1M
🔸ترتیل صفحه ۴۰۶ با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : عجم
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۰۶🌷
مایه ی آرامش:
یکی از نشانه های علم و قدرت خدا در جهان آفرینش، «قانون زوجیّت» است. این قانون در گیاهان و جانوران نیز وجود دارد و حتّی از یک نگاه، این قانون بر ذرّه ذرّه ی جهان هستی حاکم است؛ زیرا همان طور که می دانیم، اجزای مادّه از اتم تشکیل شده، و هر اتم از دو بار الکتریسیته ی مثبت و منفی پدید آمده است. جالب توجه اینکه در آیه ی 49 سورهی ذاریات می خوانیم: «از هر چیزی، دو نوع آفریدیم.» این قانون در عالم انسان ها نیز وجود دارد و بشر از دو جنس مرد و زن آفریده شده است. بر اساس خواست خدا، هر انسانِ سالمی پس از طی دوران کودکی و نوجوانی و گذر از مرحله ی بلوغ احساس می کند به جنس مخالف خود علاقه دارد و دوست دارد زندگی خود را در کنار او بگذراند. این احساس نیاز، روز به روز بیشتر می شود و انسان به جایی می رسد که در زندگی اش احساس خلأ می کند و جای کسی را خالی می بیند؛ کسی که در کنارش به آرامش برسد، از گفت وگو و هم نشینی با او لذّت ببرد و همراه با او دیگر احساس تنهایی نکند. به عقیده ی دانشمندان، این علاقه، یکی از مهم ترین نیازهای انسان است که اگر به آن پاسخ صحیح داده نشود، به بیماری های روحی و جسمی در وجود انسان تبدیل می شود.
از این رو خدا سنّت نیکوی ازدواج را در میان انسان ها مقرّر فرموده و به آنان اجازه داده که بر اساس این سنّت مقدّس، با همسر دلخواهشان ازدواج کنند و در کنار او به آرامش برسند. به راستی پیوند ازدواج و زندگی زناشویی، یکی از نشانه های بزرگ خداست. اینکه انسان ها ناخودآگاه به داشتن همسر احساس نیاز می کنند؛ اینکه به طوری باورنکردنی به همسران خود عشق می ورزند؛ و اینکه سالها در کنار هم زندگی می کنند و از زندگی خود لذّت می برند، جز با قدرت آفریدگار توانای هستی امکان پذیر نیست. همچنین از این آیه و آیات و روایات فراوان دیگری استفاده می شود که رسیدن به آرامش حقیقی در این مورد، تنها با ازدواج و تشکیل خانواده پدید می آید و عشق و علاقه ی حقیقی نیز در آن محیط گرم ایجاد می شود؛ نه با دوستی های خیابانی و دلبستگی های دروغین؛ چه این که چنین علاقههایی با هیچ قانون و ضابطهای تضمین نشده و بر اساس عقل و مسئولیت پذیری شکل نگرفته است؛ بلکه تنها دلیل چنین دوستی هایی، هوس های زودگذر است که با پدید آمدن هوسی تازه، از بین می رود. نکته ی دیگر این که این آیه، نتیجه ی ازدواج را رسیدن به آرامش و ایجاد محبّت و دوستی میان زن و مرد برمی شمرد. بیشک برای رسیدن به چنین آرامش و عشق و محبّتی باید در انتخاب همسر کاملاً دقّت کرد و کسی را به همسری برگزید که دارای ایمان، اخلاق نیکو و زمینه ی مطلوب برای زندگی مشترک باشد. از این رو در روایات، ویژگی های فراوانی برای یک همسـر مطلوب ذکر شده است . از جمله در روایتی از پیامبر (ص) می خوانیم:
«ای مردم، از گیاه سرسبز و خوش منظری که در لابه لای کثافات روییده، بپرهیزید.» از پیامبر در مورد منظورش سؤال شد. فرمود: «منظورم زن زیبارویی است که در خانواده ی بدی رشد کرده است.»
🔴 دعای روز بیست و نهم ماه رمضان
🔹 اللَّهُمَّ غَشِّنِي فِيهِ بِالرَّحْمَةِ، وَ ارْزُقْنِي فِيهِ التَّوْفِيقَ وَ الْعِصْمَةَ، وَ طَهِّرْ قَلْبِي مِنْ غَيَاهِبِ التُّهَمَةِ، يَا رَحِيماً بِعِبَادِهِ الْمُؤْمِنِينَ.
🔺 خدایا مرا در این ماه با رحمتت فروگیر، و توفیق و خود نگهداری نصیبم کن، و از تیرگی های تهمت دلم را پاک گردان، ای مهربان به بندگان با ایمان.
1_1012081266_5825451752031259332.mp3
4.05M
📖 تندخوانی کلام الله مجید
📢 قاری : استاد معتز آقائی
🔵 جزء بیستم و نهم