eitaa logo
گل یاس
298 دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
2.1هزار ویدیو
232 فایل
ارتباط با مدیر کانال @Sarbaz_velayat110
مشاهده در ایتا
دانلود
گل یاس
🎤🎤🎤اسامی برندگان مسابقه نسیم عترت و ماه مبارک رمضان به شرح زیر می باشد، نحوه دریافت هدیه متعاقبا اعل
🎤🎤هدایای برندگان مسابقات به محل کار سرپرست ارسال خواهد شد، سرپرست برندگان ملک 2 جهت دریافت هدیه خود در روز سه شنبه در ویژه برنامه سوم خرداد در سالن آمفی تئاتر حضور داشته باشند.🎬🎬
📖 تقویم شیعه ☀️ امروز: شمسی: دوشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ شمسی میلادی: Tuesda 23 may 2022 قمری: الثلاثاء ٢١ شوال ۱۴۴۳ 🌹 امروز متعلق است به: 🔸حضرت امام حسن مجتبی و امام حسین عليهما السّلام 💠 اذکار روز: 👈هزارمرتبه ذکر یا قاضى الحاجات 👈۱۲۹مرتبه یالطیف بگوید تا مال کثیر یابد. 🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن ✅ وقایع روز: 👈فتح اندلس بدست مسلمانان (۹۲ه ق) ⏳🗓روز شمار تاریخ: ⬛️ ⌛️۰۴ روز تا شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام (۱۴۸ ه ق) 💐⌛️۰۹ روز تا میلاد باسعادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر ⬛️⌛️۱۲ روز تا رحلت حضرت امام خمینی رحمه الله علیه (۱۳۶۸ه ش) 💐⌛️۱۹ روز تا ولادت باسعادت حضرت امام رضا علیه السلام (۱۴۸ه ق)
صفحه ۴۲۸ مصحف شریف سوره مبارکه سبا 🕊👇
4_5816485436570207953.mp3
1.62M
🔸ترتیل صفحه 428 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام رست 🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه 🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۴۲۸🌷 چیزی در آسمان ها و زمین از او پنهان نیست: یکی از لطف های بزرگ خدا بر ما انسان ها این است که او خود را با کتاب های آسمانی و پیامبرانش برای ما معرّفی کرده است. به‏ راستی اگر این لطف نبود، ما از آفریدگار خود شناخت درستی نداشتیم. خداوند در این آیات، خویشتن را شناسانده و گوشه ای از صفات و ویژگی های خود را توضیح داده است. ویژگی هایی که این آیات برای خدا برمی شمرد، به سه بخش تقسیم می شود: 1ـ مالکیّت مطلق خدا: آیه‏ ی 1 می فرماید که آنچه در آسمان ها و زمین است، برای خداست. خدا در آیات فراوانی به این واقعیّت مهم اشاره و تأکید کرده که مالک حقیقی همه چیز، تنها خود اوست. در واقع هیچ‏کس و هیچ چیزی در این جهان، به خودی خود صاحب چیزی نیست و مالکیّت انسان ها و جانداران دیگر، مالکیّتی موقّت و گذراست که پس از مدّتی به پایان می رسد. آری، تک تک سلول ها، رگ ها، اعصاب، اعضا و جوارح، و هر چه ما داریم، برای خداست و ما بخشی از دارایی او هستیم که به خواست و اراده‏ ی او، صاحب اختیار، ثروت، قدرت، زیبایی، سخنوری و چیزهای دیگر شده ایم، و همه‏ ی این نعمت ها پس از مدّتی از ما گرفته خواهد شد. 2ـ مهربانی خدا: آیه‏ ی 2، خدا را با دو صفت «رحیم» و «غفور» معرّفی کرده است. رحیم به معنای شخص بسیار مهربان است که مهربانی اش دائمی است، و غفور به معنای بسیار آمرزنده و باگذشت است. توجّه به لطف و مهربانی بی پایان خدا، سراسر وجود انسان را سرشار از خوشحالی و شعف می کند؛ چراکه انسان احساس می کند پروردگاری دارد که در عین اقتدار و قدرت، بسیار مهربان و بامحبّت است و او را بیش از هر کس دیگر دوست دارد. 3ـ علم بی پایان خدا: شاید بتوان گفت که بیشترین تأکید این آیات، بر علم و آگاهی خداست. آیه‏ ی 1، او را «خبیر»(آگاه) برمی شمرد. آیه‏ ی2 می فرماید که او از هر چه که در زمین فرو می رود و هر چه از آن بیرون می آید و از هر چه از آسمان فرود می آید و هر چه در آن بالا می رود، خبر دارد. آیه‏ ی 3 نیز می فرماید که هیچ چیزی ـ حتّی به سنگینی ذرّات معلّق در هوا ـ در سراسر آسمان ها و زمین، از علم او پنهان نیست و او از همه چیز در قلمرو فرمانروایی خود ـ یعنی سراسر جهان هستی ـ آگاهی کامل دارد. آری، او از تک تک قطرات باران که به زمین می ریزد و دانه های گیاهان که در آن فرو می رود و گیاهانی که از زمین سر برمی آورند، آگاه است؛ او خبر دارد که چه امواجی از آسمان به زمین می رسد و چه فرشتگانی به فرمان او برای مأموریت های گوناگون به زمین نازل می شوند و چه مقدار بخار آب و گاز از زمین متصاعد می شود؛ او از دعاهای بندگانش که از زمین به آسمان می رود، باخبر است و نیازهای تک تک ایشان را می داند. به فرموده‏ ی خودش، «لا رَطبٍ وَ لا یابِسٍ اِلُّا فی کِتابٍ مُبین» ؛ یعنی «هیچ تر و خشکی [در جهان] وجود ندارد مگر این که در نوشته ای آشکار [و در علم و دانش بی پایان خدا] ثبت شده است.»
💥و مَنْ رَضِيَ عَنْ نَفْسِهِ كَثُرَ السَّاخِطُ عَلَيْهِ 🔴و هر كس كه از خود راضي باشد ناراضيان وي فراوان خواهند بود. 📘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حواسمون به این پنج مورد باشه... 🎙حجت الاسلام قرائتی
💬 حکم نوشتن اسمای خداوند؟
✅ علل لجبازی در کودکان 🔹 لجبازی جزئی از مراحل طبیعی رشد کودک است و از ۲ سالگی آغاز شده و کم و بیش تا هفت سالگی ادامه دارد. 🔸لجبازی بچه‌ها در این سن برای ثابت کردن خود و نشان دادن استقلال شان است و اگر زیادی فرزندتان را سرکوب کنید، در نهایت کودکی منفعل و ناتوان پرورش می‌دهید. 🔹بنابراین به جای مقابله با لجبازی بچه‌ها و نشان دادن راه درست هر چیز، سعی کنید تهدید را به فرصت تبدیل کرده و به ایجاد احساس کفایت و شایستگی در فرزندتان کمک کنید. برای این کار: 🔸 با او درگیر نشوید و اجازه دهید کارها را به روش خودش انجام دهد و بعد نواقص روش او را برطرف کنید تا دفعه بعد، کارش را درست انجام دهد.