7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک کار زیبا و فاخر فرهنگی ✨
درود بر متولیان جشن روزه اولی ها در میدان امام اصفهان👏👏
🌱به قطع فرهنگ سازی دینی ، قویترین راهکارمقابله با تهاجم فرهنگی دشمن میباشد.
🔹امید است امثال چنین برنامه های فرهنگی توسط متخصصین دلسوز و مرتبط، در موضوعات متفاوت پیش بینی و اجرا گردد.
🇮🇷سرمایه های ملی را دریابید🇮🇷
✍سادات عسگری
#زمانه
@golpabasir
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نمایش قدرت عمران خان در کراچی با حضور جمعیت میلیونی
@golpabasir
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | نترسید و نترسیم و نترسانیم!
🍃🌹🍃
🔻 «بنی گانتس» وزیر دفاع رژیم صهیونیستی ادعا کرد این رژیم سامانه دفاع موشکی لیزری جدید، موسوم به پرتو آهنین را با موفقیت آزمایش کرده که قادر است انواع خمپارهها، راکت و موشک ضدتانک را قبل از رسیدن به هدف، رهگیری و منهدم کند.
🔸 نکات تحلیلی:
1⃣ روزنامه صهیونیستی هاآرتص ادعاهای سران خود علیه ایران را پوشالی توصیف کرده و مینویسد: «رجزخوانیهای تلآویو در خصوص ایران، سیاست خارجی نیست، فقط لاف زدن است. گاهی یک حکومت فقط باید سکوت کند!».
2⃣ جنگ اوکراین نیز ناتوانی آمریکا از حمایت متحدان منطقهایاش را آشکار ساخت. فارن پالیسی مینویسد: «تاریخمصرف دوستی آمریکا با دوستانشان در خاورمیانه تمام شده است؛ امریکا دیگر توانایی تعهد به دفاع از پیروانش را ندارد. ناتوانی در حمایت از زلنسکی در مقابل پوتین بارزترین نمونهای است که میتواند در مورد اسرايیل نیز اتفاق بیفتد».
🔺 نکته پایانی: رژیم صهیونیستی نه در مقطع فعلی، بلکه بیش از چهل سال است که درباره جمهوری اسلامی ایران لاف میزند؛ چیزی که شهید سلیمانی بیش از همه بر آن آگاهی بود و به تجربه گفت که «میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست؛ اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم».
✍ حسین حسینینژاد
#روشنگری
#ثامن
#ماه_رمضان
⛔️ سکوتِ خودفروخته ها
♨️ کشته های حمله پاکستان به افغانستان به ۴۱ نفر رسید، نه صدای بی بی سی بلند شد، نه صدای سعودی اینترنشنال، نه صدای سلبریتی های افغان مثل مریم سما و ... .
✅برای خودفروخته ها جان انسان اهمیتی ندارد؛ فقط نگاه می کنند که منافع آمریکا کجاست؟ و در قبال جیغ و دادشان چند دلار کاسب می شوند؟
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@golpabasir
💠 سلبریتی داریم تا سلبریتی
🔹بلاحدید مدل معروف آمریکایی با ۵۱ میلیون فالوئر در اینستاگرام از روز گذشته تعداد زیادی استوری در محکومیت جنایات روز جمعه صهیونیستها در مسجد الاقصی منتشر کرده است.
🔹ولی آقای ابی برای چند دلار حاضر نیست از آل سعود انتقاد کند یا شعر خلیج فارس را بخواند. خلاصه سلبریتی داریم تا سلبریتی!!!
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@golpabasir
✅یکمین سالگرد شهادت سردار لشگر پاسدار شهید سید محمد حجازی
✍️مقام معظم رهبری حضرت امام حامنه ای:
🔰عمری سراپا مجاهدت، فکری پویا، دلی سرشار از ایمان راستین و آکنده از انگیزه و عزم راسخ، و نیروئی یکسره در خدمت اسلام و انقلاب، خلاصهای از شخصیت این مجاهد فی سبیل الله است.
#سردار_شهید_حجازی
#ماه_رمضان
@golpabasir
💠نترسید و نترسیم و نترسانیم!
«بنی گانتس» وزیر دفاع رژیم صهیونیستی ادعا کرد این رژیم سامانه دفاع موشکی لیزری جدید، موسوم به پرتو آهنین را با موفقیت آزمایش کرده که قادر است انواع خمپارهها، راکت و موشک ضدتانک را قبل از رسیدن به هدف، رهگیری و منهدم کند. متعاقب این خبر، گروهی برآشفته و این اقدام صهیونیستها را سبب تغییر موازنه قوا در منطقه به سود رژیم اشغالگر دانسته و با دستپاچگی توصیه کردهاند تا فرصت هست برای جلوگیری از مواجهه با این رژیم، باید برجام را به نتیجه رساند!
🔻نکات تحلیلی:
1️⃣ روزنامه صهیونیستی هاآرتص ادعاهای سران خود علیه ایران را پوشالی توصیف کرده و مینویسد: «رجزخوانیهای تلآویو در خصوص ایران، سیاست خارجی نیست، فقط لاف زدن است. گاهی یک حکومت فقط باید سکوت کند!». پیشتر نیز شبکه 12 تلویزیون این رژیم به نقل از «ایهود اولمرت»، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی نوشته بود: «این ادعا که ما قادر به تهاجم به ایران هستیم، یک لاف بیجاست. چنین رفتارها و لافهایی بیش از آنکه نشانگر قدرت باشد، بیانگر ضعف ما است. بسیاری از اعضای عالیرتبه سابق مؤسسه نظامی اسرائیل هم همین نظر را دارند».
2️⃣ جنگ اوکراین نیز ناتوانی آمریکا از حمایت متحدان منطقهایاش را آشکار ساخت. فارن پالیسی مینویسد: «تاریخمصرف دوستی آمریکا با دوستانشان در خاورمیانه تمام شده است؛ امریکا دیگر توانایی تعهد به دفاع از پیروانش را ندارد. ناتوانی در حمایت از زلنسکی در مقابل پوتین بارزترین نمونهای است که میتواند در مورد اسرايیل نیز اتفاق بیفتد».
3️⃣ نفتالی بنت و پائیز لاپید بارها بهصراحت گفتهاند که رژیم صهیونیستی به هیچ توافقی که با تهران منعقد شود، متعهد نخواهند بود؛ ژانویه گذشته نخستوزیر این رژیم گفت که «اسرائیل به آنچه در توافق احتمالی نوشته شود، متعهد نخواهد بود و همچنان با حفظ آزادی کامل، هر جا و هر زمان، بدون هیچ قیدوشرطی اقدام خواهد کرد»؛ بااینوجود معلوم نیست برجام چگونه میتواند تضمینی در مقابل دشمنی این رژیم در قبال ایران باشد. علاوه بر این، توافق برجام در سال ۲۰۱۵ نیز بههیچوجه از دشمنی این رژیم نسبت به ایران نکاست.
🔶نکته پایانی: جنگ اوکراین آخرین میخ به تابوت جهانیشدن و نظم نوین آمریکایی بود؛ تابوتی که خیلی وقت پیش در عراق و افغانستان ساخته شد و حالا رویای خاورمیانه بزرگ را با خود به گور میبرد. رژیم صهیونیستی نه در مقطع فعلی، بلکه بیش از چهل سال است که درباره جمهوری اسلامی ایران لاف میزند؛ چیزی که شهید سلیمانی بیش از همه بر آن آگاهی بود و به تجربه گفت که «میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست؛ اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم».
@golpabasir
خبر و تحلیل کوتاه✍️
🔰چین برای خرید نفت ایران چقدر تخفیف گرفته است؟
📌خبرگزاری دولت گزارش داد: «ایران از ابتدای سال ۲۰۲۱ تاکنون بیش از ۳۳۷ میلیون بشکه نفت به چین صادر کرده که از این محل ۲۲ میلیارد دلار درآمد داشته است. هر بشکه نفت ایران به چین در سال ۲۰۲۱ به قیمت ۵۶ دلار و امسال به قیمت هر بشکه ۹۷ دلار به فروش رسیده که با توجه به میانگین قیمت نفت، ارزانفروشی اتفاق نیفتاده است».
🔰برنامه اصلاحطلبان علاوه بر تخریب دولت چیست؟
📌 اصلاحطلبان همزمان با آغاز عملیات نقد دولت، برخی چهرههای خود را برای ایفای نقش و برنامهریزی برای آنان جهت دو انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری، فعال ساختهاند. در همین رابطه گفته میشود که اسحاق جهانگیری ضمن تشکیل تیمی، فعالیتهای خود را برای کنشگری آتی خود تدوین و تنظیم کرده و به کمک یکی از پژوهشگران حوزه فضای مجازی در حال منسجم سازی شبکه رسانهای- سیاسی خود است.
صدا ۰۴۸.m4a
7.88M
══════════﷽❀ ⃟⃟ ⃟🇮🇷 ⃟✤
🔅 🇮🇷ثامن ۲۰🇮🇷🔅
🇮🇷 موضوع #نشست_سیاسی
سخنرانی استاد محترم جناب آقای فرهنگ دوست
موضوع : تبیین شعار سال ۱۴۰۱
#ثامن20
#پرسش_و_پاسخ
علت برخی نابسامانیها در بازار چیست؟
این روزها برخی جریانات که خود جزئی از بانیان وضع موجود هستند و حتی زمانی گرای تحریم ملت ایران را به اوباما دادند و ننگ قراردادهایی همچون «استات اویل» و «پژو» بر دامن آنهاست، طلبکارانه به میدان آمدهاند و با اتکا به تورم موجود، بر طبل ناامیدسازی مردم از آینده میکوبند. هرچند سکوت این افراد درگذشته و ترجیح منافع حزبی بر منافع ملی از سوی آنها را نمیتوان فراموش کرد، ولی بااینوجود به چند نکته پیرامون تداوم گرانیها اشاره میکنیم؛
1- دور از انصاف است که همه چالشهای اقتصادی یک دهه گذشته را گردن دولت سیزدهم بگذاریم و همزمان انتظار داشته باشیم که ظرف شش ماه یا یک سال همه این مشکلات را مرتفع کند. بدیهی است که باید به دولت زمان و فرصت داد تا برنامههای مدنظرش را اجرا کند.
2- در ماههای گذشته، دولت با بودجهای اقتصاد را مدیریت کرده که دخلوخرج آن بر اساس منویات دولت سابق طرحریزی شده است. وقتی میتوان قضاوت صحیحی از عملکرد دولت سیزدهم داشت که با مدیریت و برنامهریزی خودش، بودجه را به عنوان زیربناییترین سند اقتصادی سالانه، تدوین و اجرایی کند.
3- مهار و کاهش تورم مستلزم اتخاذ برخی سیاستهای پولی و مالی در یک دوره زمانی است تا درنهایت بتوان اثر این اقدامات را بر نماگرهای اقتصادی مشاهده کرد. بااینحال، طی ماههای گذشته، رشد فزاینده شاخصهایی مثل نقدینگی، پایه پولی، استقراض از بانک مرکزی و ... توسط دولت رئیسی کنترل شده است و قائدتاً مشاهده اثر آن بر تورم، نیازمند گذشت زمان است.
4- بخشی از مشکلات اقتصادی بالاخص در حوزه بازار متأثر از ضعف در سیستم نظارت و کنترل است و تردیدی نیست که باید دولت در این بخش بیشتر متمرکز شود.
5- برخی نیز با تمرکز بر درآمدهای نفتی، بیان میدارند که چرا این درآمدها وارد سفره مردم نشده است. این در حالی است که این منابع باید صرف بدهیهای ارزی دولت و توسعه پروژههای سرمایهای شود، نه اینکه به ریال تبدیل شده و به جیب مردم واریز گردد و درنهایت نیز با تشدید تورم، دودش به چشم همین مردم رود.
نکته پایانی: در شرایط فعلی باید محدودیتهای دولت سیزدهم را در نظر گرفت و برای قضاوت صحیح از عملکرد دولت، مهلت و زمان کافی داد تا برنامههایش را عملیاتی سازد.
#پرسش_و_پاسخ
چرا دولت عمران خان در پاکستان سقوط کرد؟
عمران خان پس از رای نهایی دیوان عالی به لغو انحلال پارلمان و دولت، با سرزنش رفتار مغرورانه واشنگتن در قبال سیاست مستقل خارجی اسلام آباد، گفت که «مردم پاکستان برده کسی نیستند، آمریکا مرتکب توهین علیه مردم ما شده است لذا پاکستان هرگز دولت وارداتی (تحمیلی) را قبول نمی کند.»
وی همچنین مدعی شد که آمریکایی ها از قبل از توطئه طرح عدم اعتماد علیه نخست وزیر توسط اپوزیسیون باخبر بوده و حتی دیپلمات های آنان در اسلام آباد با نمایندگان مجلس مخفیانه دیدار داشته اند. بر این اساس عمران خان از مردم پاکستان و حامیان حزب خود درخواست کرد که با برگزاری تظاهرات سراسری در برابر تحمیل دولت از خارج به اعتراض بپردازند. بحران سیاسی در پاکستان هنگامی آغاز شد که مجلس ملی این کشور به رای گیری برای طرح عدم اعتماد به عمران خان به عنوان نخست وزیر اقدام کرد.
با این حال واقعیت آن است که دولت عمران خان زمانی که در سال ۲۰۱۸ به قدرت رسید، کسری بودجه بالایی را به ارث برد. اقتصاد پاکستان وابستگی زیادی به واردات دارد و در ماه های اخیر دولت بخش بزرگی از ذخایر خود را برای واردات انرژی هزینه کرده است. عمران خان علت اصلی وقوع بحران سیاسی در پاکستان را نه شرایط اقتصادی، بلکه مداخلات ایالات متحده مطرح می کند. زیرا به زعم وی، آمریکایی ها از عدم همسویی دولت پاکستان با مواضع واشنگتن در مورد روسیه و چین خشمگین هستند.
ادامه دارد...